Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
FhRossi #236742 üzenetére
Gondolom így a tömörítés sem opció.
Esetleg kapcsold be a mail dropot, igaz, azt nem tudom,hogy fogadás esetén is feltölti e a mellékletet, hogy utána Te le tudd tölteni, de egy próbát megér. -
buci30
addikt
válasz
FhRossi #173935 üzenetére
Első teljes nap még sokat nem tudok mondani mert ma is nyomkodtam amiket amúgy nem mert többen írtak megnéznék.
De a i7-nél jobban teljesít úgy veszem észre.hemaka:
Ezen gondolkozom én is mondjuk az aksi időt nem tudom mennyire befolyásolja, plusz este nekem is NightShift van.Minek kellenek ezek a plusz 200-bol utazni lehet. Meg olvastam olyat máshol, hogy ennyiből kocsit lehet venni stb
Nem értem akinek van rá s szereti a csúcstechnologiát és az iOS-t az úgy is megveszi ha szeretné.
Én mondjuk másra sajnálok 400ezret. Minden ember másra költ más a hobbija.
Tudok olyat aki többszázat költ horgászatra én azt álmomba se tudnám elképzelni.
Van aki házimozira vagy a kocsijára vagy hogy a háza tiszta tech legyen vagy ékszerekre.
Mindenkinek más az értékrendje.
Nem értem minek kell ezen lovagolni mindenki arra költ amire szeretne vagy amire megteheti vagy nem sajnálja. Szerintem.... de mindegy is 😊✌️ -
Redplee
senior tag
válasz
FhRossi #173782 üzenetére
Szerintem van annyira pontos mint az ujjlenyomat olvasás az S6-on. Tempóra is egyenlő. Ahogy próbálgattam az I8- at ott viszont gyorsabb a TouchID mint a FacID itt.
Polarizált napszemcsibe kipróbáltam ma délután és abban felismert gond nélkül. Inkább akkor gáz, ha nem vagy szemben a telefonnal, pl ha asztalon van.
Ja, és pl azt vettem észre, hogyha a teló el van fordítva oldalirányba, akkor egyáltalán nem működik a FaceID.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Horgász topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux felhasználók OFF topikja
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest