Hirdetés
- A KOReader ebook olvasó program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Redplee
senior tag
válasz FhRossi #173782 üzenetére
Szerintem van annyira pontos mint az ujjlenyomat olvasás az S6-on. Tempóra is egyenlő. Ahogy próbálgattam az I8- at ott viszont gyorsabb a TouchID mint a FacID itt.
Polarizált napszemcsibe kipróbáltam ma délután és abban felismert gond nélkül. Inkább akkor gáz, ha nem vagy szemben a telefonnal, pl ha asztalon van.
Ja, és pl azt vettem észre, hogyha a teló el van fordítva oldalirányba, akkor egyáltalán nem működik a FaceID.
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
buci30
addikt
válasz FhRossi #173935 üzenetére
Első teljes nap még sokat nem tudok mondani mert ma is nyomkodtam amiket amúgy nem mert többen írtak megnéznék.
De a i7-nél jobban teljesít úgy veszem észre.hemaka:
Ezen gondolkozom én is mondjuk az aksi időt nem tudom mennyire befolyásolja, plusz este nekem is NightShift van.Minek kellenek ezek a plusz 200-bol utazni lehet. Meg olvastam olyat máshol, hogy ennyiből kocsit lehet venni stb
Nem értem akinek van rá s szereti a csúcstechnologiát és az iOS-t az úgy is megveszi ha szeretné.
Én mondjuk másra sajnálok 400ezret. Minden ember másra költ más a hobbija.
Tudok olyat aki többszázat költ horgászatra én azt álmomba se tudnám elképzelni.
Van aki házimozira vagy a kocsijára vagy hogy a háza tiszta tech legyen vagy ékszerekre.
Mindenkinek más az értékrendje.
Nem értem minek kell ezen lovagolni mindenki arra költ amire szeretne vagy amire megteheti vagy nem sajnálja. Szerintem.... de mindegy is 😊✌️iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-
Redplee
senior tag
válasz FhRossi #174179 üzenetére
milyen tok/ fólia?
Ezzel kapcsolatos kérdésemet senki nem valaszolta meg a topciban, másodszorra sem Én nem tudom milyet vegyek rá ami tuti jó, láttam van iGlass de brutál ára van, azért nevetséges, XPRO meg nem tudom milyen.
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz FhRossi #236742 üzenetére
Gondolom így a tömörítés sem opció.
Esetleg kapcsold be a mail dropot, igaz, azt nem tudom,hogy fogadás esetén is feltölti e a mellékletet, hogy utána Te le tudd tölteni, de egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3789
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest