Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Šolaire
veterán
iTunes-ba kaptam 3 hónap apple music-ot ingyen. Albumokat amiket hozzáadok a könyvtáramhoz a 3 hónap alatt azok megmaradnak vagy csak az amit megvettem? Elnézést ha hülye kérdés volt még jövőhéten kapom meg az első iPhone-om.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
-
Šolaire
veterán
válasz szabogabor10 #162701 üzenetére
Kaptam mailt ha lejár a 3 hónap akkor automatikusan hosszabbodik és levonják az árát hacsak meg nem szüntetem az előfizetést,hogyan kell megszüntetni?
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
Köszi mindenkinek a választ,a 3 hónap tényleg ketyeg csak az automatikus hosszabítás lett így kikapcsolva. Amikor lejár akkor szünik meg.
[link][ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz T.ati #162923 üzenetére
Bankba ha van lehetőség akkor a Maestro mellé csinálnak neked egy virtuális MasterCard-ot külön számlaszámmal de a Maestrohoz van rendelve. Így például online bankon keresztül mindig annyi pénzt raksz a Maestro számládról a Mastercard számládra amennyi szükséges. Biztonságos,gyors,egyszerű.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
Üdv ma végre megkaptam az első iPhone-om előtte sajnos hibásat hoztak,eddig nagyon tetszik jelenleg frissül.
Beállítottam mindent egyszerű gyors nem csalódtam[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz 30z.Samu #163037 üzenetére
Anno mikor kinyírták a wint hirtelen androidra menekültem. Stock droid nem volt rosz de alaplapos lett az 5x. Így nem volt kérdés mit választok. Kis telefont szerettem volna és ráadásul nagyon erős, gyors. kollégám elcserélné van egy használt 6s telója
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
Sziasztok a mail ikonról hogy lehet eltüntetni az olvasatlan leveleket jelző piros számot? Asztali gépen mindet olvasottak jelöltem. Több ezer levelet nincs időm egyenként megnyitogatni. Köszönöm a választ.
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
-
Šolaire
veterán
válasz radi8tor #163281 üzenetére
Új felhasználóként engem az érdekelne hogy a mobilnetnek nincs gyors kapcsolója mint mondjuk a Wi-fi-nek ezért ha hazaérek mindig a beállításokban kell kikapcsolnom. Engem az érdekelne hogy ha megy a wi-fi meg a mobilnet akkor melyiket használja a teló? Mert ha a WiFi-t használja odahaza akkor nem kapcsolgatom a mobilnetet had menjen.
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
Sziasztok lenne egy kérdésem.Otthoni Wi-fi jelszóval Mac cím szűréssel védett. Előző telefonom megjegyezte és automatikusan kapcsolódott. SE készülékem van nem látja a WiFi-t csak akkor ha manuálisan rákeresek. Akkor rákapcsolódik semmi gond nincs a továbbiakban csak jó lenne ha magától megtalálnák a telefon. Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
Vettem több albumot iTunes-store-ból. Egyiket elkezdte tölteni aztán megállt a többi rendesen lejött. Mi lehet a gond? Csak ezzel az egy albummal van ilyen gondom.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz elperroloco #164072 üzenetére
Miért akarnád törölni? Megér ennyi fáradozást?
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz Peterzon94 #164695 üzenetére
Szép kompakt telefon,erős hardver,jó kamera nem fogsz csalódni.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz batai15 #164736 üzenetére
Nekem alaplapos lett a régi telefonom muszály volt valamit venni.SE-t régóta nézegettem de így is megszívtam kaptam egy felpúposodott telót persze cserélték de mire megérkezett a csere teló az örökkévalóság volt. Azóta elvagyunk teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
válasz J0shu4M1ll3r #164824 üzenetére
Szia nekem is van hogy 4-5 nap múlva vonják le. Én nem foglalkoztam vele.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
Sziasztok lejárt az Apple music előfizetésem. Előtte megvettem több albumot is és nem tudom se a telefonra se iTunes-ra letölteni. Akkor most hosszabítsam meg az előfizetést hogy a megvett zenéket le tudjam tölteni? Amikor rámegyek a megvett albumra mindig feldobja hogy válasszak csomagot.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
Olvasom a hsz-eket én egyre jobban hajlok egy 8+ felé.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
Rájár a rúd most az Apple-re : [link]
“Praise The Sun” \[T]/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest