Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
rsanyi20
tag
Akinek esetleg kell a 8 és a 8 Plus az a MacXimum Westendben már most megtudja vásárolni, egész jó áron
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
Thewent12
aktív tag
válasz Hegyirabló #169845 üzenetére
Igen.
-
30z.Samu
félisten
Most annyit vettem észre, hogy az Időjárás Widget tényleg olyan, hogy hol frissít hol nem. De ez még nem égbe kiáltó dolog, majd kijavítják.
Közben sikerült rávennem magam, hogy ne zárjam be az alkalmazásokat...fejlődő képes vagyok.
Sic Parvis Magna
-
nagyúr
válasz lugosi #169899 üzenetére
(#169899) lugosi
(#169904) bigdadyÉrtem, köszönöm! Tehát sebességben és akkuidőben várhatók problémák.
1. A lassúság a netezésre értendő, vagy az alapfunkciókra is vonatkozik?
2. Ez a lassúság kezdetektől fogva vonatkozik az iPhone 4-re vagy az idő múlásával lassul le valahogyan?
3. Az iPhone 4 aksija alapból keveset bírt, vagy csak a 7 év teszi ennyire gallyra? -
col
addikt
válasz 30z.Samu #169906 üzenetére
Az időjárás widget tényleg rapszodikusan működik. Hol frissít, hol nem. De érdekes, mert másként viselkedik ilyen szempontból a 6 pluson és a 7 pluson. A 6-oson frissít, a 7-esen nem
(A háttérben futó programok bezárogatásáról én 4 év alatt sem tudtam teljesen leszokni bár van olyan program, amit ha nem törlök így, akkor nem frissít...)Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Noxy
veterán
válasz Bkrisz9 #169888 üzenetére
Azt hogy ha az iTunes-l szikronizáltad fel, akkor csak azzal lehet törölni is.
Magyarul KI VESZED A PIPÁT A SZINKRONIZÁLT MAPPÁNÁL, majd szinkronizálás.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
30z.Samu
félisten
Bennem is ott van a berögződés, hogy mindig be kell zárni az alkalmazásokat, de gondoltam teszek egy próbát. Egyedül a kameránál veszem észre, hogy lassabban indul el, ha bent hagyom, a többi tényleg gyorsabban indul, ha bent hagyom a memóriában. Azt viszont nem vettem észre, hogy jobban merülne a telefon...mondjuk miért is merülne, elméletileg csak az az alkalmazás megy ténylegesen, amit használsz, a többit hibernálja a rendszer. Legalábbis ezt olvastam egyszer valahol.
Sic Parvis Magna
-
Noxy
veterán
válasz Binglof #169900 üzenetére
Ha fingod sincs akkor a Google ebben nagy segítségedre lesz.
Okosóra keres, kiválaszt, specifikácíót elolvas stb.. Kb ennyi.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
col
addikt
-
Thewent12
aktív tag
-
addikt
Sziasztok!
Van itt valaki, aki aktívan használja az ApplePay-t Magyarországon Boon regisztrációval?
Szeretném használni én is az apró tranzakciókhoz (kimegyek boltba reggeliért, ebédidőben fizetnék vele, stb).Le tudná írni részletesen, hogy hogyan tudnám használni és mennyibe kerülne
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
buci30
addikt
Kívágtam papír a iPhone X és...
Eddig se akartam pluszra váltani őszintén nagy volt.
De most gondolkoztam mivel most 7-ről akkor érdemes ha X veszek a 8 nem sokat dobott.
De az X nagyon nagy. Ez zsebbe nem hiszem kényelmes őszintén.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
30z.Samu
félisten
-
Scholes9
nagyúr
App store is úgy fos, ahogy van. Kiírja, h elérhető frissítés, de sehol semmi...
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv.
i6 ra ment vissza a 10.3
azt szeretnem hogy ne jelezze a rendszer az ios 11 frissitést mert valoszinü marad is rajt az ios 10.
meg lehet ezt oldani ?iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
aujjobba
addikt
válasz WhiteAngel89 #169929 üzenetére
Nem.
-
aujjobba
addikt
válasz Binglof #169900 üzenetére
Apple Watch-ot vegyél, másfélével egész biztosan szopni fogsz, mert nem fér hozzá normálisan a rendszerhez.
Értsd: lehet, hogy megjeleníti majd az értesítéseket, de kezelni őket nem fogod, válaszolni rájuk, email-ezni, stb.
Akkor már inkább egy használt Apple Watch, 60k körül S1-et biztos találsz, S0-t már nem vennék. -
Ragnar95
félisten
válasz aujjobba #169932 üzenetére
+1
Nem vennék én sem mást, mint Apple Watch, ha kicsivel is több kell, mint hogy lássa az ember az értesítéseket. Főleg a használt piaci árakat nézve, hacsak nem 10-20k-ért keres valamit az ember, nem érdemes másban gondolkoznj.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DJosef
őstag
válasz 30z.Samu #169919 üzenetére
+1
Mas:
Urak iOS 11 alatt most, hogy van az uj formatummal a fenykepeknel, kell illetve lehet e valasztani koztuk.
Az uj billentyuzet valamiert csak iPad-en mukodik nekem, a swipe-ra gondolok pontosan, iPhone6-on nem tudok karaktert igy valtani.
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
B-L-A-C-K
titán
iPhone 7: 138.3 x 67.1 x 7.1 mm
iPhone X: 143.6 x 70.9 x 7.7 mmAzaz egy ~fél centivel hosszabb, és egy nagyon minimálisan szélesebb és vastagabb, magyarul nem sok difi van közte, és cserébe nagyobb kijelzőt kapsz mint a Plus-nak van. Viszont nehezebbnek érezhetően nehezebb lesz.
i7: 138g
X: 174g -
Thewent12
aktív tag
Letoltottem az ios 10.3.3-mat a macre, de nem tudom hogy hogyan kene megvalositani azt, hogy ne ios11-et akarja visszarakni a telefonra. Letoltesekbol nyomom az ios 10-es letoltott fajlt dupla kattintassal, de semmi. Otlet valakinek?
-
DJosef
őstag
Akik hasznalnak Apple Zene alkalmazast azok tapasztaljak azt a hibat, hogy a zenek nem indulnak el egybol csak kb 20-30 masodperc mulva?
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
Kommy
veterán
-
veterán
Nézegetem iStyle oldalán 8 Plus-hoz a tokokat, és látom külön kategória van.
- 7 Plus bőrtokok
- 8 Plus/7 Plus bőrtokElvileg akkor ami a 7 meg 8 Plus-hoz van tok az egy kicsit nagyobb lehet, vagy miért lehet 2 kategória? Nem tudjátok véletlenül?
iPhone 13 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest