Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Sziasztok ! Le lehet valahogy zarolni egy alkalmazást? Vagy rejeteni?
-
nmy1212
aktív tag
Sziasztok!
Részemről most jött el az ideje hogy visszarakom a 10.3.3-at. (Ha még vissza lehet)
Egyszerűen olyan hibákat produkál amik már bicskanyitogatóak.
(i7 plus 128GB JetBlack)
Amikkel találkoztam eddig:
-Letörölte az összes fotót a telefonról
-Szétfagy egyes alkalmazások használata közben. Home gomb reagál de nem csinál semmit, képernyőlezáró sem csinál ilyenkor semmit. Csak a Hard reset segít.
-Van hogy simán a Home képernyőn fagy szét. Csak a Hard reset segít.
-A Bluetooth fejhallgatómat úgy eldobja, hogy bár hang jön át, de a funkciógombok nem reagálnak, ilyenkor a watch sem látja telefont.
-Spotify hallgatás közben ha lezárom a kijelzőt abbamarad a zene.Tudom ezek közül sok alkalmazás hiba is lehet, de könyörgöm, ezek közül egyikkel sem találkoztam 10.3.3 alatt.
Ami azt illeti még még IOS 5 alatt sem szerintem...[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
válasz nmy1212 #170503 üzenetére
Ez nem ios 11 hiba. Ez telefon, vagy szoftver (esetleg user) hiba.
Én szintén i7 plus-on használom, plusz mellette i6 plus-on is. Semmi hasonlót egyiken sem tapasztaltam. Sőt 10 nap alatt az aksiidő is folyamatosan javul. Most már bőven utolérte a 10.x.x-et...Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
nmy1212
aktív tag
Telefon hiba még esetleg, szoftver alá ha jól tudom akkor az OS is egész nyugodtan bekategorizálható, a user hibát elutasítom.
Ugyanúgy használom nap mint nap a telefont minimális eltéréssel.
Ezeknek a hibáknak a töredékét sem produkálta ios 10.3.3 alatt.
Az hogy nálad miért tökéletes nálam pedig hulladék, azt csak a fejlesztőbrigád tudná megmondani. -
ittakary
nagyúr
-
nmy1212
aktív tag
Nem szeretek ezekbe beleállni de legyen.
"Nekem az egyik telóm a tieddel egyforma típus és gond nélkül megy..." Ezek alapján kimondhatjuk hogy nem a telefonnal lehet a hiba, hisz neked ugyanez van és jól működik.
szoftver nem egyenlő op rendszerrel.... (de az, mi más lehetne hiszen nem hardware.) ([Szoftver])
Ergo levezetted hogy user error.
Így ki is jött hogy akinek baja van az i7 plus-al ilyen téren az hülye és csak te vagy helikopter...
Befejeztem, törölhető, szép napot!
Bocsánat mindenkitől, nem szándékozok offolni!
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz nmy1212 #170517 üzenetére
ott a buko hogy a szoftver mukodese a konfigtol a tobbi telepitett apptol is fugg es meg millio dologtol.
ujraraktad a 11-et factory resettel ituneson keresztul? mert ha nem akkor probald ki azt. szerintem eloremutatobb lenne azt kiprobalni, es utana nem kell ujra szivni 10.3x utan kesobb hogy na most vajon jo lesz? az upgrade folyamat tehet legtobbszor ezekrol a hibakrol, azon meg ugyse nagyon reszelnek mar csak az ios11-ben bennlevo hibakon. szar, de evvan.[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz batai15 #170501 üzenetére
Nem lehet (csak jailbreak-kel)
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
nmy1212
aktív tag
válasz kchris78 #170519 üzenetére
Igen, értem amit mondasz.
(Ez nem ellened fog szólni)
Viszont ugye az Apple prémiumként reklámozza az általa forgalmazott és értékesített termékeket.
Tehát ennyi pénzért tök jó lenne, ha nem sz*patnák bucira a user-t, mert besokall és megy amerre lát.
Nekem fájna átváltani droidra (meg nem is akaródzik), de azért ilyen esetek után nagyon erősen szoktam a válogatott szitokszavakon gondolkozni.
Szóval röviden: Nagyon nem akarnám most a factory resetet. Van pár adat ami emiatt tuti elveszne.Üdv!
-
Eriqo
csendes tag
Sziasztok
Ma vettem egy használt 6S-t és a sorozatszáma alapján jogosult az akkucsere programra.
Kérdésem az, hogy valaki már végig csinálta ezt a procedúrát? Ennek lenne rám nézve plusz költsége?
Ja még 1 Ti melyik szervizt ajánlanátok?Köszönöm
-
Bruck
csendes tag
Hali! Tudja valaki meddig írják még alá a 10.3.3-at?
-
8
senior tag
válasz Eriqo #170525 üzenetére
Szerintem nem. De legegyszerűbb ha felhívod a kinézett szervízt és megkérdezed.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Vanilia
csendes tag
Sziasztok
Ma jön meg az i8+ telefonom. Kérem a segítségeteket, hogy hol tudnék a lehető leggyorsabban egy jó minőségű képernyővédő üveget rendelni. (lehetőleg egy "3D -s hazai" Link, így hirtelen nem igazán segített a Google)
Köszönöm szépen[ Szerkesztve ]
-
Gáben81
senior tag
Isten áldomasa ez a korlátlan mobil net ...👌 lazán kibír egy napot,minden bevan lőve,ami csak lehet (i7 plus 11.01)
-
Gáben81
senior tag
válasz -secret- #170532 üzenetére
Az az értelme például ,hogy nincs kapcsolgatva a mobil net stb. Rengeteget fényképezek,videózok,amik egyből mennek 4g-n iCloud-ba...emellett egész nap (7-8 óra )rádió és Spotify hallgatás .Rengeteg böngészés ,mindent ezen intézek...2 e-mail céges és saját szinkron...csak halkan jegyzem meg,az s7 edgem délután 4-körül már kifulladt.A mellékelt kép meg azt hivatott mutatni ,hogy használva van a telefon ,látszik az adatmennyiségen,ráadásul ez meg nem is a vége.
-
-
Gáben81
senior tag
válasz B-L-A-C-K #170540 üzenetére
“Az”is benne van...☝️,de nem számottevő 😂 Minden reggel Balázsék rádió ,az 2-3 óra ,az alsó hangon 2-300mb naponta.Utana spotify stream minősége maxon(5-6 óra ) ez közelít a napi egy GB-hoz. Ezeken felül sokat fenykepezek ,raw-ba is,ezeket szerkeztem,megosztom stb.Video is 4K ,ezek egyből töltődnek fel.Este pár YouTube /böngészés .Jaaa és appok frissülhetnek mobilhálózaton..
[ Szerkesztve ]
-
KOHO
senior tag
Sziasztok! i7 ios 11.0.1, 10/7 hivast nem tudok felvenni. Hiaba huzogatom jobbra a felvevot, nem tudom felvenni. Szet basz az ideg.
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
Franky2Ster
senior tag
Az Apple TV alkalmazást mi tudjuk valamire használni? Értem itt azt,hogy magyar tartalom van rajta?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest