Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
danilla
őstag
válasz Tibee86 #134252 üzenetére
Ki szerint?
(egyébként nem használhatatlan vele, csak ölég lassú. Édesanyám azzal használja elégedettséggel, mert még éppen megfelel neki, még, de még ő sem mondja, hogy ez jó)
(#134255) Tibee86: Itt jön elő, hogy kinek mekkorák az elvárásai. Nekem ios7-el megfelelt az iphone 4, ahogy ios8-al az 5, és most 9-el az 5s.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
válasz California1 #134253 üzenetére
I5-öt 9.0-nál eladtam emiatt szóval akár igaz is lehet
Ios 8 még csak csak de ott is inkább ios7 volt a hibátlan nálam.
Most 5s van és nincs vele gondom ios9-el.[ Szerkesztve ]
-
zuioch
aktív tag
Azért ahogy egyre jobb procikkal szerelt telók jönnek, egyre kevésbé szabadna lassulni a rendszernek. i4-nél még lehetett mondani hogy megterheli a legfrissebb rendszer, de azt nehezen tudom elképzelni hogy egy i6 pár év múlva olyan lassú és akadozós legyen mint az i4 ios7-el.
-
Tibee86
nagyúr
válasz danilla #134254 üzenetére
Pontosan, illetve ha valaki nem használta a korabbi verziókkal akkor fel se tűnik, hogy mennyit lassul. Nekem ott lett elég, mikor egy tárcsázó vagy a beállítások megnyitására is mp-eket kellett várni.
Az 5S még így 8.4-gyel és NoSlowAnimation tweak-kel még éppen határeset.[ Szerkesztve ]
-
bubi92
őstag
héjhó
gondolkozok az SE-ben. akksival hogy áll? egy napot kibír aktív használat mellett?
-
csab2
veterán
válasz univerzita #134247 üzenetére
Persze a hozzá való alkalmazás már megvan. De nem jövök rá, hogyan működik. Jó béna vagyok mi?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
-
Hunt3r22
őstag
Hogyan tudom megnézni mely alkalmazás mennyit foglal?
Egyáltalán meglehet-e vagy csak én nem találom?
Xr
-
INMOTEP
őstag
Valakinek lenne tippje hogy tudnám Iphone on a lejátszott hangot felvenni ? Pl az lenne itt a lényeg hogy a jegyzetbe beleírok bármit ,az kimondatom ((beszéd)) és azt a hangot felvegye / rögzítse és letudjam Itunes-al menteni PC re . Remélem érthetően fogalmaztam
-
B-L-A-C-K
titán
válasz TechN7ne #134220 üzenetére
Ez úgy butaság ahogy van... 9.3-mal semmi gond, 9.3.1-en jobban merül kicsit másban szintén semmi gond, de ezt még vissza lehet rakni ha valaki akarja amúgy is. Szóval nem értem miért lenne nehezebb eladni őket és milyen hátránya van pl a 8-assal szemben. Az a baj de te nem telefonként tekintesz egy készülékre, hanem ha egy adott helyen észreveszel már egy minimális laggot, kikészülsz idegileg, na így nem lehet hozzá állni.
-
Hunt3r22
őstag
-
TechN7ne
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #134277 üzenetére
Azt is leírtam,hogy vannak rá vevők hála istennek,de hozzáértő biztosan át gondolja a vételt ,ahogyan én is.
Nem egy meg kettő iPhone-m volt már,eladtam már itt is egy párat.Engem nem érint az Apple stratégiája ,ki kerülöm az ilyet és időben váltok vagy megállok.
Tanácsaim jósszándékúak ,nem bántásként írok semmit ,inkább az lenne a rosszindulat ha folyton azt írnám hogy frissítsetek.
Majd frissít aki akar ,leendő vevőim a legboldogabbak hogy így állok hozzá ,majd ő eldönti és karban tartja a továbbiakban a készüléket. Nem vagyok a saját ellenségem, ha megszoktam egy tempót és gyorsaságot nem igazán szeretnék róla lemondani.
Nem szeretem a lagokat és nem szeretem a lassulást, iPhone arról híres hogy gyors,gördülékeny,biztonságos ,nálam a telefonok olyanok is maradnak és nem azon élem ki magam hogy minden jött ment frissítést felrakok.Elég okos IT gyártó az Apple,terve hogy idővel tönkretegye a telefonokat és vegyél újat,vlkivel megtudja tenni,de vlkivel nem.
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz TechN7ne #134280 üzenetére
Én is igy vagyok vele, ha tudom hogy a mondhatni gyári IOS el kijött rendszer jó minden tekintetben akkor maradok annál .Nem egyszer megjártam hogy frissítettem 1 et ,csak 1x és elkezdődtek a lassulások akku idő roszabb lett minden esetben .Lehet nem a legjobb Iphone 6 plus on a 9.01 de nem frissiteném le az eddigi verziókra Mivel úgyis lefogom hamarosan cserélni meg pláne
-
Noxy
veterán
válasz B-L-A-C-K #134286 üzenetére
Úgy jött ide, hogy én a Night Shift komoly, komolytalanságára gondoltam.
Ja és a 8.3 után még jött az Apple Watch meg az Apple Musik is.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Hunt3r22
őstag
Vitt már valaki vissza olyan hálózati adaptert mely nem 3gs 4 4s tartozék volt? Konkrétan i5-nek is ugyanilyen adaptere van, melegszik mint a franc.
Xr
-
Lefty
addikt
Kicsit tul van tolva ez a rinya a 9.3.1 miatt ugy gondolom, 6S-en tok jo, talan hangyanyit jobban merul, de boven kibir egy teljes napot igy is. Egyebkent semmiben nem rosszabb.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Az 5S-re visszaraktam, de a mentésem miatt SE-re már én is 9.3.1-et használok...Mondjuk ennek annyira bika az aksija hogy semmit nem veszek észre ebből hogy rossz lenne, bár lehet SE verzióknál ezzel sincs gond 9.3.1-nál, de ezt csak akkor fogom megtudni már ha esetleg más majd leteszteli.
[ Módosította: radi8tor ]
-
INMOTEP
őstag
válasz Nescafé #134287 üzenetére
Mostmár úgy vagyok vele hogy kisebbre ,akárhogy is van lassan 1 éve hogy használom a plus-t .De nem tudom hordani magamnál kényelmesen úgy ahogy egy normális telefont lehetne Ha farmerba rakom feszül,lehajolni nem tudok szinte semmiért mert vigyázni kell ott van a telefon a zsebbe ,csak egyedül dzseki belső zsebben vagy váltáskában tudom hordani úgy ahogy ....De nyáron jó időben kicsit macerás ,ezért inkább már úgy vagyok vele hogy jöhet egy kisebb SE vagy 6 .Anno volt 5S em és pár szempontból visszasírom ,még mondhatni 6 plus után még a kamerát is .Mert nekem 5S nek a Videófelvétel szebb összességében egy hangyányit pc -n visszanézve .Inkább a szintelitetség javára Szóval nagyon hajazok SE re ,csak a vastagságot kellene megszokni vissza .
[ Szerkesztve ]
-
4m@15
tag
Twitteren az egyik srác is leszeretné cserélni a 6s Plus-t SE-re. Bár eléggé coming out szaga van, amikor mindig hangoztatta, hogy a 4,7 kicsi neki így megy inkább Plusra, most pedig visszanyargalna a 4 colra. Furcsa
iMac 5K | PlayStation | Nintendo | Xbox | iPad | iPhone | Apple Watch
-
Nescafé
őstag
válasz INMOTEP #134297 üzenetére
Nekem 6 Plus- van, decemberbe lesz már majd 2 éve nállam.
Váltani akrok én is idén, csak nem tudom még mire.
Iphone Se-t néztem én is jó is lenne meg minden csak nem tudom 5,5 ről 4 -re visszamenni, biztos meg tudnám szokni.
Vagy megvárni a 7-est.[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Automata kávégépek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Motoros topic
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest