Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunt3r22
őstag
helló,
Gondolkozok egy s4 vásárlásán és szeretném kikérni a véleményeteket a telefonnal kapcsolatban (soha nem volt iphoneom, droidról jönnék át.. )
tehát:
-ios 7 alatt mennyire stabil a telefon? elég még ez a vas ~1-2 évig?
-lagot tapasztaltok? (jelenleg sgs:a-t használok és amit ez néha csinál, hajam kihullik tőle)
-billentyűzetnél ha szöveget gépeltek be, akkor nem késik / laggol a bevitel?
-aksi mennyit bír? ( saját felhasználásotok alapján)Ha már voltak ezek a kérdések, illetve korábban írtátok kommentekbe akkor sorry.
Előre is köszönöm a válaszotokat
Xr
-
Hunt3r22
őstag
i5-t teljesen kivonták a forgalomból és i5c váltotta fel?
Xr
-
Hunt3r22
őstag
válasz Totheground #76868 üzenetére
Én túl becsületes vagyok ilyen dolgokhoz, éjszaka nem tudnék nyugton aludni, ha ilyen telefon lenne nálam.
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Hali,
Sim kártyán vannak a telefonszámok, viszont a teló nem látja őket.
Mit tudok vele csinálni? Nem volt még iphoneomXr
-
Hunt3r22
őstag
Függetlenként vettem telefont, lecsekkolom iphonefrom.com-on, azt írja locked, Voda és T-mobil.
Most akkor független a telefon vagy nem?Edigitalból van a teló, nem másodkézből.
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Hol tudom azt beállítani, amikor írok be jelszót ne mutassa a betűket?
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Hogyan lehet word PDF stb formátumú fájlokat feltenni a telóra? Eddig droidon elküldtem magamnak majd gmail-en keresztül lementettem.
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Sajnálom, hogy sokat kérdezek..
Hol lehet azt kikapcsolni, app store örökké kéri a jelszvamat, minden egyes letöltéskor ( ha wifit ki-be kapcsolom)?
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Fb messengernél hol tudom kikapcsolni a rezgést?
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Szükségem lenne egy office programra amelyben lehet keresni. Tudnátok néhány ilyen programot mondani? (lehetőleg ingyenes)
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Sziasztok!
Gmail appnál, miért nem jelzi ki nekem, hogy email-t kaptam? Másfél hónapig tökéletesen működött, néhány napja vettem ezt észre, illetve ugyanez van facebook appnál is.
Nem állítottam semmit.Ha voltak már ezek a kérdések, akkor sorry, nem olvastam vissza.
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Be lehet állítani valahol azt, hogy az akkumulátort zölden mutassa? ( ha töltőn van, csak akkor zöld színű)
Fehér / Fekete nem igazán jön beEsetleg a betaban benne van?
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Gmail app ennyire egy fos vagy nálam van a gond?
Nem jelzi, hogy emailem érkezett.
Gyári levelezőre érdemesebb visszatérni? ( nem használtam még)
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Billentyűzet háttérszínét át lehet állítani fehérről feketére??
[ Szerkesztve ]
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Skype billentyűzete nekem laggol vagy maga a skype hibája?
i4S
Konkrétan mintha az előző telóm androidos billentyűzete lenne.
Xr
-
Hunt3r22
őstag
válasz szildavid90 #82760 üzenetére
Én a magam nevében tudok nyilatkozni, Samsung Galaxy S Advanceról váltottam 4s-re, ég és föld a különbség.
Ez az első iphoneom szóval nem tudom, hogy ios6-tal milyen gyors volt, számomra gyors, nem tudok negatívumot felhozni, esetleg azt, hogy 3,55'', de meg lehet szokni. Eddig skypenál találkoztam laggal, billentyűzetnél, de frissítettem az appot és működik rendesen.Kérdés:
Miről váltasz?[ Szerkesztve ]
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Én sem vettem észre, hogy lassabb lett volna.. (i4S)
@Cyberpunk: Nekem is volt ilyen gondom, de volt hozzá egy updatem és megoldotta.
[ Szerkesztve ]
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Safarinál be lehet állítani valahol azt hogy ha beszeretnék jelentkezni pl.. ide és az email címemet ajánlja fel mint chromenál? Magyarul ne kelljen végig beírnom az email címemet csak az első 2 betűt. Safari gyorsasága tetszik, csak ez nem, hogy örökké be kell gépelni email címet / felhasználó nevet bejelentkezésekor, gondolok itt több oldalra.
Xr
-
Hunt3r22
őstag
Köszi!
Még egy dolog. Ha írom be a jelszavamat ki lehet azt kapcsolni hogy mutassa az utolsó betűt?
Xr
-
Hunt3r22
őstag
válasz krisi047 #84590 üzenetére
1. 5 és az 5c között csak az anyaghasználat más. Hardver ugyanaz.
2. Kapcsoltasd ki a "Find my iPhone" fuckciót, mert akkor nem tudod aktiválni a telefont.
Ha szolgáltatós megtudakolod a mennyi hűség stb van rajta.. viszont ha független elkéred a papírjait honnan lett vásárolva nem lopott stb..Xr
-
Hunt3r22
őstag
Van valakinek ötlete hogyan tudom elmenteni a felhasználónév / jelszópárost safariban? BoboDj kolléga javaslatára safarinál bekapcsoltam a nevek és jelszavak opciót és az istennek nem ajánlja fel, hogy mentse a jelszó/felh. párost.
Xr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest