Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz Barcode_Rec #134599 üzenetére
Ez csak akkor megoldás, ha van egyáltalán az appnak olyan régebbi verziója, ami támogatja a telefonon lévő régebbi iOS verziót.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
buci30
addikt
A network resetet hol tudok csinálni? Kipróbálom hátha az helyre teszi.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
checkcoverage.apple.com/hu/hu/ próbálom ellenőrizni a telefonom garancia idejét, de nem ír ki semmit róla. Régebben (3-4 hónapja) kiírta a garancia lejáratát. Megváltozott a honlap, vagy lejárt a garim?
Köszi -
allein
addikt
válasz Ragnar95 #134596 üzenetére
iTunes mentést miért kellene készíteni nem is használom vagy változtassam meg a telefon nevét, ara gondolsz, hogy amit ma reggel mentettem, ennek a nevét változtassam meg azért , hogy majd a 9.3.1 ne írja felül. Hol lehet ezt a nevet megváltoztatni? Bocsi a sok kérdésért, nem csináltam még ilyen műveletet
-
Ragnar95
félisten
válasz allein #134606 üzenetére
Nem viccből mondtam az iTunes mentést, mivel ha több, mint az iCloud helyed fele foglalt, akkor nem fogsz tudni még egy mentést készíteni.
Beállítások>Általános>Infó>Név alatt tudod a telefon nevét megváltoztatni.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz Barcode_Rec #134599 üzenetére
Köszi, kipróbálom azoknál amiket leszedtem volna!
Bár ugye ez is csak átmeneti megoldás, ki tudja, hogy a régi alkalmazásokat mennyire támogatják, valamint mikről maradok le új funkciók terén.
Alszom még egy párat, hogy elrontsam-e a 7.1.2 sebességét a 9.3-ra való frissítéssel, -
Barcode_Rec
tag
válasz Mr. Teddy #134608 üzenetére
Én nem frissítenék a helyedben. Itt egy másik videó is. 7.1.2 vs. 9.3
-
Mr. Teddy
őstag
válasz Barcode_Rec #134610 üzenetére
Igen, néztem azt a videót, csak agyaltam, hogy pici lassulás, cserébe minden appot tudjon futtatni. Viszont most kipróbáltam ezt a trükköt, hogy itunesban letöltöm, majd a telefonra a régebbi verziót. Ezzel a megoldással jó lesz a régi app, ilyen google sheets nem ment, meg booking.com, most mindkettő régi verziója, ahogy nézem megy rendesen, így jó lesz.
(Aztán lehet hogy veszek egy használt 5S-t vagy újonnan egy SE-t, még nem döntöttem el.) -
buci30
addikt
válasz hemaka #134611 üzenetére
Ezt már 10en leírtam én is tudom. Ettől még nem áll vissza 😁
Megcsináltam a halozati beállítások visszaállítását is most de semmi!
Biztos nálunk van valami hiba ezekszerint.
Marad az, hogy 3G-re teszem a telefonon nem használom a 4G és akkor működik ennyi.
Nincs több ötletem.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Arcképgyáros
Az miért lehet, hogy elküldök egy emailt, és felkiáltó jelesen beteszi az elküldetlen emailekbe? Van amikor 2x kell rámenni az elküldésre még utána is és csak akkor hajlandó elreppenni. (Gyári Mail app.)
[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
Sziasztok!
Nem kis problémám van.Iphone 5, 9.0.1,jailbreak-elt telefon.
A cydia-ba lépve letöröltem egy patch fájlt és azóta nem kapcsol be (hangosítós gombbal sem :-( ).
Próbáltam már itunes-szal újrarakni a 9.0.1-et,de 3194-es hibát ír. (már töröltem a host fájlból is az apple-t.)
Kipróbáltam a semi restore programot,de az csak 8.x-ig írja+mivel nem boot-ol be teljesen a telefon nem is ajánlotta fel a lehetőséget.
Kipróbáltam a tyniumbrellás régi megoldást az itunes kommunikációs hibájára,de az sem sikerült. :-/
Hogyan tudnám újrarakni a 9.0.1-et? -
buci30
addikt
válasz TechN7ne #134617 üzenetére
Na végre valaki más is... Így már nyugodtabb vagyok 😊
Én már nem foglalkozok vele marad a 3G beállítás és akkor nincs ilyen gond.
Olyan huu de nagyon nagy különbség úgysincs 3G 4G között ami nekem számít így ennyi 😊iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
válasz buvartacsko #134623 üzenetére
Nekem 3G minden hol tökéletes volt eddig tehát marad ez. Most tettem nem rég 4G-re azóta van ez.
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
GhettoChild
tag
Hi !
Új iphone-t vennék, eddig 4s volt most az 5s v. az SE érdekes számomra az ár miatt főleg.
Szóval érdemes még 5S-t venni v. SE jobb volna ?
Esetleg tudja valaki hogy Mo-on hol lehet legjobb áron már az SE telót megvenni ? Független 64es érdekel.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz GhettoChild #134626 üzenetére
5S mai napig jó telefon, de újonnan nem vennék már, használtan viszont elég jó árakon adják már. Ha viszont új kell, és hosszútávra tervezel akkor mindenképpen az SE-t ajánlom (Kicsivel jobb kamera, gyorsabb, aksija jóval jobb).
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
válasz GhettoChild #134626 üzenetére
Ha valami okbol megis az 5S mellett dontesz, es ujonnan veszed, akkor szerintem az edigital.hu-rol vedd. Ott most 130 a 32-es, ami GSM arnak szamit.
-
SpongyaBob
veterán
válasz B-L-A-C-K #134627 üzenetére
"Aksija jóval jobb." Gondoltam most már megemlítem, ez nem kötekedés vagy ilyesmi, de már sokadszor olvasom ezt tőled, hogy "bika az aksija, jóval jobb akku" stb. Ez így nem igaz. Az üzemidő a jobb. Még csak olyan akku sincs az SE-ben mint az i6-ban vagy a 6s-ben. Szóval nem az akku a bika, hanem a hardver energiagazdálkodása amihez hozzá tartozik a kisebb kijelző ezáltal kevesebb a képpont stb stb.. Szóval az egész cucc egyben jó mindenestül együtt és nem pedig az akku a brutál. Csak a félreértések elkerülése végett
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
B-L-A-C-K
titán
válasz SpongyaBob #134629 üzenetére
Gondolom érted mire céloztam, és mindenki más is értette szerintem, de valóban igazad van, az üzemidő a helyes megfogalmazás, van ahol így írtam, van ahogy úgy, szerintem ezen kár kattogni, mindenki érti mire célzok.
De ha már itt tarunk helyes megfogalmazásban az aksija is jobb...(1560mAh vs 1642mAh )
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Feltettem a múltkor a 9.3.1-et,de az előtte jelentkező hibákat nem javította. Tehát továbbra se veszi a hangot a SIRI se pl a billentyű diktálós funkciója. Mindenhol máshol van hang mikrofonnal,de ezek valamiért nem működnek. Valamit ötlet?
iPhone 13 Pro 128GB
-
senior tag
Hard reset megvolt már természetesen,azzal kezdtem. Igazából annyira nem létszükség hogy az egész telefont lenullázzam miatta,de akkor gondolom eléggé meglehet hülyülve a szoftver a telefonomon.
iPhone 13 Pro 128GB
-
Elims
veterán
válasz Barcode_Rec #134624 üzenetére
Köszi!
-
mr.tamasbiro
őstag
A gyári mailben hol van a spam mappa mert nem találom.
Vagy nincs is? -
legenda
válasz mr.tamasbiro #134637 üzenetére
attól függően, hogy milyen e-mail fiókot állítottál be, levélszemét, kéretlen és hasonló neveken megtalálható.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz mr.tamasbiro #134639 üzenetére
-
astreno
csendes tag
Sziasztok!
Olyan létezik, hogy egy iPhone 5c elfogad t-home-os meg vodás sim-et, de telenorosnál azt írja ki, hogy SIM-kártya érvénytelen? Elvileg gyári független a készülék. Az iphonefrom.com kínai szövegezésű oldalt hoz be, amikor beírom a modell számot!
Várom a válaszokat, fontos lenne!
-
Ragnar95
félisten
-
legenda
válasz allein #134645 üzenetére
az a jó, de muszáj is átváltania, ha egyszer nem megy még a 4g/lte hálón a hang (volte), illetve amely régebbi készülékek már 4g, de még nem volte képesek (iphone esetén az 5-ös széria ilyen), azoknál a későbbiekben is kénytelen lesz leváltani, hiába fog működni a szolgáltatói oldalon a volte, mert a telefon nem tudja.
astreno; szia, előfordulhat, hogy egy adott sim kártya nem minden készülék számára problémás, ezért érdemes lenne másik telenoros sim kártyával is kipróbálni és ha azzal sem jó, akkor elindulni más irányban a hibakeresés kapcsán.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Sokat pörögtetek mostanában az LTE-ről leváltáson, amikor hívások történnek. Ez a hálózat miatt van, egyszerűen szerintem a VoLTE még nem támogatott.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest