Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz Keef_Lee #134094 üzenetére
gondolom az Apple szórja a chemtrailt is, ugye?
ha nagyon érdekes lennél egy titkosszolgálat számára, akkor nem kerülöd őket ki azzal, hogy nem adtál meg ujjlenyomatot, vagy bankkártya adatokat.
vagy majd szted az fbi-nál a homlokukra csapnak, ó a fenébe ez a keef_lee gyerek kamu adatokat adott meg, most akkor nem tudjuk elkapni miután nemzetbiztonságot sért / ilyen olyan terrortámadásokat intézett.
[ Szerkesztve ]
-
Keef_Lee
senior tag
-
kiszi07
senior tag
Juhééé, siker van. Már átírták a T-nél a nevemet a telefon tulajdonoshoz, akkor már tudok én is intézkedni. Újraindult a garim és a többi..
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
Keef_Lee
senior tag
válasz buvartacsko #134101 üzenetére
Dehogyis! Ne sarkítsuk ki, amit írtam! Hol tartotok már attól, amit kérdeztem eredetileg...
[ Szerkesztve ]
-
20ár
tag
Új 5s 16 GB megér 80k-t?
-
Ulaci
tag
Sziasztok
Az iphone-om kontaktjait, naptárját és jegyzeteimet hogy tudom szinkronizálni Microsoft fiókommal? Bevallom azért lenne szükségem rá, mert egy másik típusú telefonra váltok, és hogy ne kelljen átírni mindent hogy tudnám azt megoldani hogy innen oda kerüljenek a dolgaim? Vagy google szinkron kell hozzá?
Köszönöm szépen
Ép testben, ép lélek!
-
Zaja2
senior tag
Iphone 4S 9.2.1 jailbreak van mar?
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Noxy
veterán
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Vettem 6S-re aiino márkájú üvegfóliát, ami "designed for iPhone 6". Jó lesz ez 6S-re? Nem fog a széle levegős maradni?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
amulet
senior tag
B-L-A-C-K : milyen a SE? gondolom már van némi tapasztalatod
Engem igazából az aksi érdekel, az így első használatnál, hogy látod?
és a készülék nem melegszik használat közben úgy mint az 5s? -
senior tag
Sziasztok!
Nálatok az App Store jelzi piros négyzetben a frissítéseket?
Nálam csak akkor, ha a Store-on belül rámegyek a frissítésekre, beállításokban az automatikus frissítés van kiválasztva. 6S 9.3.1 -
Urban Terror
tag
válasz B-L-A-C-K #134057 üzenetére
Utoljára a 3dmark benchmarkkal foglalkoztam talán 2005-ben (?), de most meghozta a videód a kedvem az Antutuhoz.
Lefuttattam i6-on, kaptam 69000 pontocskát. Utána csináltam egy újraindítást, majd repülő üzemmódra tettem a kütyüt és akkkor 81000 pontot produkált.[ Szerkesztve ]
-
tonyqa23
senior tag
válasz Big_Boss #134119 üzenetére
Pont azért nem jelzi, mert lefrissíti magától, nem? Nekem van ikonjelzés, ha érkezett frissítés, mert nálam ki van kapcsolva, h automatikusan frissítsen. iTunes & App Store-ban kapcsold ki.
[ Szerkesztve ]
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
Aaron14
őstag
Ezt az üvegfóliát szerintetek tudom használni eredeti Apple szilikon tokkal? Nem fogja fehelyezésnél felnyomni az üvegfóliát a tok?
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz amulet #134118 üzenetére
Kamerában nem adott annyit amennyit vártam, aksiban viszont többet, másban az amire számítottam. Üzemidő már fél napi használatból látható nagyon bika lesz. Jelenleg 13 óra 42 perc készenlét, ebből 2 óra 42 használat, és úgy van 71%-on most hogy még nem is energiatakarások móddal használtam.
-
Ulaci
tag
-
4264adam
veterán
válasz B-L-A-C-K #134128 üzenetére
Kamera terén ugye csak "előre lépésben" nem adott annyit?
M.Cs. videóban azért az FHD és 4K videó rögzítése igazán látványos különbséget produkál. Lehet ez volt a fő cél, nem pedig az álló kép rögzítése.
Selfie képminőség is ugyan olyan vagy itt is látható valamekkora javulás (5s/SE)?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
Megane2000
aktív tag
iPhoneon szoktam használni a vakut lámpaként. Azonban most ha felhúzom az alső panelt akkor ott inaktív a lámpa. Mitől lehet ez?
-
Megane2000
aktív tag
válasz Megane2000 #134133 üzenetére
Hard reset segített. Mindenesetre furcsa bug volt..
-
veterán
Sziasztok!
Van itt olyan aki 6-rol vagy 6s-rol valtott 5SE-re? Ha igen leirna a tapasztalat, egyreszt h milyen erzes, ketto pedig hogy mennyivel nott meg az elgepelesek szama, a keszuleket fuggolegesen tartva.
KosziAddig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz #75376384 #134138 üzenetére
Nekem fel kellett raknom a 9.3.1-et mert 5S-sen azon volt a mentés. De nekem is nagyon jól bírja az aksi, bár nem tudom 9.3 hogy bírná, de semmi bajom vele eddig. Tegnap este kezdtem egy tesztet energiatakarékos módba. Jelenleg ott tartok hogy 7 óra készenlét, ebből 20 perc használat, és most csökkent le az előbb 1%-ot az aksi.
adamssss: Nekem SE előtt 5S volt, de előtte majdnem fél évig 6S, nekem a gépeléssel nincs bajom, 6-os szérián tény hogy kényelmesebb, de elgépelés itt sincs. Mondjuk ha vastag ujjaid vannak akkor lehet nem a legkényelmesebb gépelés szempontjából.
Érzésre nekem kényelmes, bár a 6-os szériákkal se volt bajom. Teljesítményben hozza a 6S szintjét, annyi hogy kamerában szerintem kicsit jobb a 6S, viszont hosszútávú tapasztalatom nincs, de szerintem aksiba ez jobb lesz sokkal.[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
Hogyan lehet kikapcsolni hogy ne jelezze naponta hozy van friss iOS? Nem akarok frissíteni..!
9.2.1- en vagyok -
B-L-A-C-K
titán
válasz szekfizsolt #134143 üzenetére
Nem fog eltűnni.
-
törölt tag
Sziasztok! iStyle szerviznél az online lekérdezésnél mit takar az "Üzletbe szállítva"? Hétfön vittem be a telefont, ez azt jelenti, hogy az átvevö ponton van? E-mail még nem jött róla. Bár legutóbb is délután 4 után jött, közben meg már délelött átvehettem volna.
-
majestic
őstag
Az iPhone/iPad-hez lehet használni Samsung hálózati gyorstőltőt? Tudja a 2A 5V-ot és a 1.67A 9V-t is.
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Apple notebookok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- DIGI internet
- Hálózati / IP kamera
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest