- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz Because #87796 üzenetére
Érdekes, hogy a te értékvilágodban a fejlődés az csak kokszal menne...
(#87794) HussarF
Jó ez. A vádli meg vagy van vagy nincs. De ha van akkor optikailag javít a comb látványán is.
aleister (#87761)
Ízület védőt min. 3 hónapig kúraszerűen kell fogyasztani. Nekem a NEM forte bevállt, vagy a Joint X. De hatóanyag és összetétel alapján válassz mindig.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Vennék izületvédőt. De valami brutálisan jót. Jobb térdem rég óta kattog ha egy bizonyos szögbe hajlítom, és több alkalom után már fáj is, így a lábazás is mindig elmaradt.
Ha jól emlékszem az Elasi Joint-ot és az Animal Flex-et ajánlottátok. Melyik jobb?
Shop buildernél most ingyenes a szállítás ha jól emlékszem, onnan rendelném.
Köszi! -
-
Nightmare
senior tag
-
Nightmare
senior tag
Leírtam, hogy jelenleg diétán vagyok. Itt nem a most a lényeg. Tömegelős időszakban megettem 3300 kcal-t edzésnapon. De egyébként mindegy, olvasd el az előző hsz-emet.
(#87783) GoTReX: 5X5 tervben edzettem. Ezt kiegészítve hétfőn és pénteken egy kis extra tolódzkodással és húzódzkodással. Ez volt az utolsó terv. Előtte is voltak, már nem tudom pontosan, izomcsoportra osztott heti 3...meg mit tudom én már mi. Sokféle. Magas ismétléssel, alacsonnyal. Azért írtam, hogy igazából az utóbbi időben körvonalazódott bennem, hogy a kevesebb néha több...
(#87786) Ribi Akkor ilyen nincs igaz?
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
Eagl3
veterán
válasz Morris #87776 üzenetére
Élőben közel nem mutat ennyire egy ilyen forma, képen nincs viszonyítási alap, ha azt mondja, hogy 85 kiló, kb. az is hihető lenne.
Egyébként azzal a mennyiségű kajával, amit leírtál Nightmare, nem is értem, min csodálkozol, hogy nem nősz. Full ektomorf vagy, tészta, krumpli mehetne ezerrel, hogy jöjjön a tömeg, ennek ellenére annyi kaján élsz mint amennyit én reggelire megeszek kb.
-
Nightmare
senior tag
válasz Morris #87779 üzenetére
Köszi, de
Semmit nem vagyok hajlandó venni, főleg a scitectől nem.
(#87780) GoTReX: szted a 4 év alatt mivel nem próbáltam meg játszani? Lassan körvonalazódik bennem: a kulcs a nagyobb pihenőkben rejlik, a periodizációban. Most ezt próbálom meg.
[ Szerkesztve ]
-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
GoTReX
őstag
válasz Nightmare #87778 üzenetére
Nem akarok belepofázni,de kezdőként énis mindig rájövök mit baszok el. Ez nem azt jelenti hogy szarul csináltam mindent,de van mindig valami ami tapasztalással magadra szabva javítható. Én egy évnél kicsivel több ideje edzek normálisan ,és most kezdem felfedezni az intenzitás erejét. Próbáltál ezzel játszani?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Nightmare
senior tag
válasz Morris #87776 üzenetére
Meg is szenvedtem érte anno, jól el is basztam. Én sem ehetek akármit, bár a hosszú évek alatt rájöttem mennyi kalóriát lehet, és mennyit nem. Fogalmazzunk úgy, hogy még lejjebb akartam faragni a tzs-ból, de már nem volt hozzá erőm. Elkezdtem tömegelni, aminek az lett a vége, hogy sokat edzettem---sokat is ettem---eleget ettem ahhoz, hogy hízzak, és túl sokat eddzettem ahhoz, hogy ne erősődjek. Magyarul híztam, de nem fejlődtem, ami feltételezi a túledzettséget, de nem az volt, csak simán sok edzés, amiből már nem tudtam regenerálódni.
-
Eagl3
veterán
Gratulálok Ijk, híres lettél. Legújabb BBTV 51:05
-
Morris
veterán
válasz Nightmare #87768 üzenetére
Azt ezen mi a rossz?
Jó a genetikád. Szálkás vagy. Ehetnél bármit mennyiségi korláttól függetlenül és sztem tudnál hozni jó formát.
Én ha megfeszülök sem leszek ennyire szálkás. Sőt, az egész életem lemondással jár. Nem ehetek kedvemre, mert elég csak ránéznem a kajára és hízok!
Na, akkor nekem jó? Nekem ilyen fos a genetikám. -
Nightmare
senior tag
válasz #04230330 #87774 üzenetére
Na, így világos.
Koksz kizárva, azzal csak mélyebbre jutok. Mint írtam egy jó ideje különböző tervekkel variáltam, egyik sem volt jó. Úgyhogy kicsit elgondolkodtam. Leírhatom mire jutottam, magát a "tervet", ha érdekel. És, hogy eddig mit csináltam, ami nem segített.
-
törölt tag
válasz Nightmare #87773 üzenetére
Ha jól tudom azt mondtad, hogy egy ideje semmivel sem tudsz fejlődni.
Kezdőként minden működik, aztán megy a fejvakarás, hogy mi a megoldás. A gyengébbek feladják, a kevésbé gyengék kokszolnak, akik erősebbek vegetálnak, a legerősebb akarat pedig kisakozza, hogy mivel tud feljebb lépni.
Nem adtad fel, kokszolsz? , nem hiszem hogy vegetálsz, viszont nem is fejlődsz tovább .
-
Nightmare
senior tag
válasz Dicker #87771 üzenetére
Tényleg nincs? Ezt ugye nem gondolod komolyan?
Szálkásítani meg nehéz olyat, ami nincs. erre meg, ha éppen meg nem haragszol, nem reagálok semmit sem. Ez a mondat nem engem minősít.
A kaját ne vegyük ide, mivel mint mondtam deficitben vagyok.
(#87772) .: JuSzT :. mármint? Edzés, vagy mire gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
-
Nightmare
senior tag
válasz #04230330 #87769 üzenetére
Hanem a fejlődés mennyiségével ÉN elégedett vagyok.<--MÉG, ezt tedd hozzá.
Telik az idő, aztán ahogy jobban nézel ki, többet akarsz. Ez így van, sajnos. Aztán rájössz, hogy egy bizonyos idő után nem megy, akármit csinálsz. Kezdőként minden működik, aztán megy a fejvakarás, hogy mi a megoldás. A gyengébbek feladják, a kevésbé gyengék kokszolnak, akik erősebbek vegetálnak, a legerősebb akarat pedig kisakozza, hogy mivel tud feljebb lépni.
A formával semmi baj nincs egyébként.<--kösz. Csupán azért kerestem vissza a képet, hogy lásd, okés 63 kg, de nem fedett. 169 cm-hez egyébként nem sok izom jönne hozzá, max 6 kiló naturálban. Erő van, úgy érzem, de a forma nem túl nagy, ilyen a genetikám. Ami nem jelenti azt, hogy meg is békéltem vele.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nightmare #87767 üzenetére
Senki nem beszélt kivételes genetikáról.
Én sem arról beszélek hogy 1 év múlva tökéletes leszek.Hanem a fejlődés mennyiségével ÉN elégedett vagyok.
Van a kivételes genetika, van a normál, meg van akinek ez egy esélytelen sport. Én csak arról beszélek hogy mindenki találja meg a saját kasztját, aztán vonja le a következtetéseket.
Én spec utálom olyan dolgokba fektetni az időmet, pénzemet, energiámat, aminek semmi értelme.
A formával semmi baj nincs egyébként. De tény, hogy ha valaki annyit hall hogy 63 kiló és gyúr, akkor jön a wtf
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz #04230330 #87766 üzenetére
Megtaláltam, mondjuk túl sokat nem árul el a kép. Csinálhatnál valami jobbat.
Legjobb formám. Egyszer lesz jobb is.
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz #04230330 #87766 üzenetére
Mióta edzel?
Gondoltam. Gyere vissza 2 év múlva, és akkor elmondhatod mit sikerült összehozni. Itt csak pár embernek van kivételes genetikája ehhez, az egyik Janesz volt. A többit nem említem, úgyis tudják.
Most nem fejtem ki bővebben mit gondolok 4 hónapi edzésről, annak fényében, hogy mennyit kellene/kellett volna fejlődnöm nekem 4 év alatt. 4 hónap, semmi. Egy év, szintén.
Rákeresel a nevedre, és úgy könnyebb. Azért kiváncsi vagyok, megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Nightmare #87765 üzenetére
Ha az elmúlt 4 hónap fejlődése megmarad, bőven elégedett leszek 1 év múlva ^^
1 év kihagyás után 4 hónapja. De előtte sosem edzettem fél évnél többet egyhuzamban.
Nem tudom hogy kell visszakeresni a korábban berakott képet.Aki szeretne MP tömegnövelőt, A Hurricane XS ből 10 kiló 89 EUR. [link]
[ Szerkesztve ]
-
troller
senior tag
válasz BÁ Nutrition #87740 üzenetére
Inkább: szúr, szúr, Arni meg a májcsere után gondolom nem merte tovább tolni a cuccot...
Asus P8H67M-LE; Xeon E3-1270v2; 2x8GB DDR3; PNY GTX 1660 super 6GB
-
Nightmare
senior tag
válasz Because #87756 üzenetére
A sok kisérletezés azért ráébresztett pár dologra. Mindegy hányszor eszel, vagy éppen nem vacsorázol, vagy nem reggelizel. Ha a napi kalóriát 10-be vagy 2-be eszed meg, ugyanmindegy, ettől se az izom nem fog leesni, se az anyagcsere nem fog lassulni. Mindegy, hogy korpás muffint eszel reggelre tojással és tejjel, vagy zabot fehérjével és vízzel(most vonatkoztassunk el attól, hogy valaki TÉNYLEG szemetet eszik, párizsi, virsli cukros üdítő stb). Tökmindegy, hogy palacsintát eszel edzés előtt, vagy utána. Hogy éhgyomorra edzel, vagy éjjel telezabálva magad.
-
Nightmare
senior tag
válasz Because #87756 üzenetére
Vannak szerencsés emberek, hogyha ezt lehet szerencsének nevezni. Kicsit szar, hogy ennyire sokat kell szenvedni, kisérletezni és nem biztos a siker. Nyílván, ha olyan egyszerű lenne mindez, mint amennyire nem az, akkor nem itt tartanék. Ez van, igyekszem a lehetőségekhez képest a legjobbat kihzozni magamból, de egy biztos a sok edzés-ehetek bármennyit-nem hoz sikert. Lassabb a regenerációs időm, mint másnak, így nem alapozhatok semmire, csak arra, amit megfigyelek magamon. Feladni sosem fogom, egyszer csak sikerül valami normálisabb formát összehozni.
(#87758) userxy nincs két egyforma ember, mint Te is tudod. Évek mentek el arra, hogy mindenféle edzéstervet próbálgattam, bújtam a cikkeket, holott elég lett volna hallgatnom arra, amit a testem súg nekem. Értek hozzá, annyira, mint amennyire gondolom? Nem gondolok semmire sem, és nem értek ehhez. Emlélet és a gyakorlat baromira nincs pajtiban egymással. Próbálok eligazodni tanulmány ellentanulmánya cikkek ezrein, és kitalálni, vajon mi lenne a jó.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Valaki linkelt egyszer valami videót, hogy SWO vs. Body-s, de akkor nem néztem meg, msot meg nem találom. Tudná valaki gyorsan linkelni?
Köszi. -
Because
őstag
válasz Nightmare #87755 üzenetére
genetika ellen nincs esélyed természetes úton! már beírtam párszor ide a qva szar arányaimat, ezen 16 éves sportmúlttal (nem csak kondi) nem tudtam semmit változtatni, de hát az ízületek nem is fognak vastagodni és az izmok tapadási pontja se fog változni. aztán amikor 60kilót mondanak egy 80-at nyomó emberre, mert a 33-as nyakat és a 14,5-es csuklót látják pulcsi alól
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
válasz #04230330 #87753 üzenetére
Itt éppen nem ez volt a lényeg, de kiragadtál egy fájó pontot.
(#87754) Morris az, hogy kinézzek valahogy. Szeretek edzeni, de értelem nélkül nem fogok, így keresem a megoldást arra, hogy jobban nézzek ki.
[ Szerkesztve ]
-
Nightmare
senior tag
Túlbonyolítom? Próbáltam merevlábbal felhúzni, eredmény ugyanaz. Amiből pl megy hétfőn 5 guggolás, szerdán felhúzás, pénteken guggolás: a hétfői súlyból egy sem megy. Nem magyarázza más csak az idegrendszeri fáradság. Periodizálni fogom, minden második héten húzok fel, mert ennek így nem sok értelme.
-
syl5
őstag
válasz Nightmare #87744 üzenetére
Túlbonyolítod. Én arra gondolnék, hogy inkább merev lábú felhúzást csinálsz, azután én se bírnék lábazni, mert az comb gyakszi.
Ha normálisan húzol fel minimálisan érzed a lábad, és főleg nem szedi szét úgy hogy ne tudj lábazni.
Én ugyan előbb lábazok a héten, utána hátazok, de semmibe nem szokott hátráltatni a láb izomláz felhúzáskor. Ebből gondolom fordítva sem kellene. -
Zola007
veterán
én akartam venni mikor akciós volt, de közelről megnézve a kütyüt, nem tudom hogy adott a Kermi rá engedélyt, mert érintésvédelmileg egy nagy nulla a cucc, illetve a bevonat sem tűnt tartósnak
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
NORBl
aktív tag
Hot Pan-t használ valaki ? Frankó, bírja ? Ill tudnátok egy bevált, frankó rizsfőzőt is ajánlani ?
-
-
Zola007
veterán
Volt itt szó múltkor az izomlázról és a nyújtásról. Nálunk kevesen nyújtanak vagy ha igen, rosszul.
Nekem szinte sosincs izomlázam, ami nem feltétlenül baj, de épp ezért tegnap kíváncsiságból elhagytam a végén a szokásos 8-10 perces nyújtást.
Ma príma izomláz van a mellemben és az első vállban.Nem 'broscience akar lenni, csak annyit akarok vele mondani, hogy aki az izomlázat tartja az edzés SI mértékegységének, az egy komplex nyújtást vigyen be a végére és lehet, hogy változnak a dolgok.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Nightmare
senior tag
Semmi gond, csak leírtam ezeket, hogy tudd nem mell bicepsz edzés megy, no nem mintha számítana.
A kaja biztos kevés, mert diétán vagyok. De pl egy érdekes dolog: felhúzás után 2 nappal sem megy úgy a guoggolás, mint kéne, pedig csak heti 1X húzok fel. Ha nem csinálom, jobban megy a guggolás. Tehát a probléma az idegrendszerben keresendő.
-
aelod
veterán
Pontosan. Nemrég olvastam az emlékmás c. életrajzi könyvét és abban leírja honnan hova jutott. Nem csak testépítőként volt sikeres hanem vállalkozóként/üzletemberként és politikusként. A filmjeiről nem is beszélve. Az, hogy 60 felett nem úgy néz ki mint Zane nem kisebbíti az érdemeit. Sok ember példát vehetne a thali kisfiúról aki Amerikáról álmodott. Az alázatnak a kitartó munkának köszönhetően pedig valóság lett a néhai álom.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Because
őstag
válasz FollowTheORI #87738 üzenetére
-
nagyúr
Zsír...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Zola007
veterán
válasz Peti78 #87731 üzenetére
Arra ügyelj, hogy jó minőségű akkut vegyél bele, mert a képedbe robban.
Ez az egyetlen nagyjából ami a nikotinon kívül befolyásolja a tested állapotát, bár ha ronda vagy akkor nem oszt nem szoroz.
További kedves szavak igényelhetők az alábbi emelt díjas telefonszámon 069o I88I88ui: Hádde komolyan, hogy lehet ilyet kérdezni? Ne az edzés miatt szokj le a nikotinról, hanem azért mert fölösleges és még pénzbe és időbe is kerül, mégha e-cigi is.
[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
Üdv!
Elektromos cigit szívok, amiben van nikotin, növényi glicerin, propilén glikol és aroma. Mennyiben befolyásolja ez a fejlődésemet?
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
FIREBLADE78
addikt
Crossfit megvót,úgy bedurrant a karom a felénél,hogy fájt. Ennyire még bicepszezést sem érzem,ezentól heti 2x járni fogok
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Because
őstag
azért ha valaki biztosabb forrásból tud ténylegesen azt tartalmazó anyagot kérem ossza meg!
-
Eagl3
veterán
Csak nekem furcsa, hogy ez a csávó 187 centi magas, 93 kiló és 11% a TZS%-a?
-
Zola007
veterán
válasz Zola007 #87718 üzenetére
Áfene, ezt a kamu kékkabátos kétajtósszekrény nickemmel akartam írni...
-
-
Because
őstag
winstrol-ra gondoltam, de akkor a kérdésem lehet-e engem büntetni ezért? (annyit ugye nem ér meg)
[ Szerkesztve ]
-
Lacee1986
senior tag
Sziasztok!
Van itt olyan aki reggel jár terembe reggeli / munka előtt?
-
Nightmare
senior tag
Kösz a hozzászólást, bírom Benned, hogy amikor ide betévedek minden alkalommal leírsz hasonlókat.
Egyébként a Te hozzáállásod, és "tudásod" illik a legjobbak közé itt a fórumban. Bár néha nem értünk egyet, de ezért szép az élet.
Sokmindent megpróbáltam az évek folyamán, egyik sem vált be igazán, de ráérek, majd kitalálom mi lesz a nekem való.
A 20 évet csak úgy írtam, igazából 40 lenne az ideális, mert akkoriban(mikor Mike és Arnold nyomta) nagyon gyerekcipőben volt az ipar. Onnan származik a napi 1 gramm, amit nem értek, hogyan sikerült 2-re feltornázni manapság.
-
Ijk
nagyúr
válasz Nightmare #87695 üzenetére
Nem nőtt 20 év alatt az ember fehérjeigénye, egyébként is a 20 év nem volt olyan régen már bőven nyomták a táplálékkiegészítőket. 70-80-as években még nem, akkor meg itták a nyers tojást. Az volt aztán a fasza, mennyivel rosszabb hogy most az olcsóbb, finomabb, egyszerűen elkészíthető tejsavó van helyette. Egyébként sem voltak izmosak a 70-es években, közel sem volt ennyi testépítő amatőr szinten, de legalább dagadt sem. Azóta sokkal fejlettebb a táplálkozás tudomány, a mai tudást a testépítésben akkor fektették le.
Az hogy te miért nem fejlődsz azt senki nem fogja neked megmondani. Egyrészt kérdés milyen szinten vagy most, mennyit enged a genetika, milyen edzések adnának lökést. Nem a 2-3 ismétléses erőgyakorlatoktól szoktak általában izmosak lenni. Mivel törpe vagy nincs is nagy fehérjeigényed, 70g pont jó neked szintentartásra, 140g-tól meg nem fejlődsz ha nem kapnak extra terhelést az izmaid, vagy már a határaid közelében vagy. Testépítésben mindig több fehérjét viszünk be mint ami úgymond szükséges. Nem olyan szimpla a szervezet hogy neked mondjuk 96g fehérje kell naponta átlagosan a növekedéshez, és ha 120g-ot viszel be akkor 24g megy a lefolyóba. 4-5kg izom meg egy haladónak még koxszal is nehéz évente, ha te vagy 70 kiló, akkor örülj ha 1 kilót felépítesz egy év alatt, heti 4 kemény edzéssel. 4-5 évben mérhető a látványos fejlődés nem hónapokban meg 1 évben.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zola007
veterán
tyűha, mi vót' itt ma!
Duzzad az agyam a sok új információtól!Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Nightmare
senior tag
Ehhez mennyivel guggolsz, húzol fel, nyomsz fekve, mennyivel megy egy overhead press, hány szabályos húzódzkodás megy, mennyi tolódzkodás?
Lefogadom jó részét nem is csinálod, bezzeg a bicepsz biztos van, meg szarrá izolált mell edzés. Érdekes feltételezés.Kizárólag alapgyakorlatok mennek. Aki régóta olvassa a fórumot, tudja (márha érdekelte is, vagy megjegyezte), de azért leírom.
Fekvenyomás most elég szar 90 kg-ból 2 ment legutóbb. A legjobb 100-ból 3.
Guggolást nem erőltetem, a csúcs 94-be 5 volt. Felhúzás 152 kb-ba 5, sajnos mostanában nem a legjobb, csak 140 körül megy. Fej fölé nyomás 68 kg-ba 5 volt a csúcs, most max 2. Tolódzkodni nem szoktam, régebben csináltam, akkor 63 kg (saját súly) +40 ebből 4-6 attól függ. Húzódzkodás saját súly + 18 ebből 4-6 ismétlés. Átmeneti böjtöléssel diétázom, éhgyomorra(11-kor eszem, 4-kor edzek). Jelenleg 63 kg és 169 cm. Ennek fényében lenne még valami kérdés?-Honnan veheted észre, hogy dragonfx akar leelőzni? -??? -Ha a seggedben lévő vadul szélvédőmosózik. :D By dokar
-
syl5
őstag
válasz Nightmare #87695 üzenetére
Baz+ egyél rendesen, gyúrjál rendesen, és izmos leszel!
Nem rocket science...
Abban igazad van, hogy nem akkora a benefit-je a tápkiegeknek, mint reklámozzák, de a Colgate fogkrémtől sem lesz a szuvas, szétcigizett, kávézott fogból egy hét alatt műprotkó fényességű tiszta fogsor. Ez tiszta sor.
Fehérje azért jó, mert ha normálisan akarsz edzeni, akkor 2 órával előtte megkajálsz, leedzel, lezuhanyzol, hazaérsz eltelik 4,5-5 óra, úgy hogy szétbasztad magad és nem eszel. Ilyenkor bedobsz egy adagot még az öltözőbe, eszel rá pár szem magot, és jobban kibírod amíg normális kajához nem jutsz. Ennyi, egy adag/nap.
De attól még kell normális minőségű, és mennyiségű kaja és edzés.
Hány kg vagy?
Ehhez mennyivel guggolsz, húzol fel, nyomsz fekve, mennyivel megy egy overhead press, hány szabályos húzódzkodás megy, mennyi tolódzkodás?
Lefogadom jó részét nem is csinálod, bezzeg a bicepsz biztos van, meg szarrá izolált mell edzés.
Enni kell és erősödni, megtanulni szabályosan az alapgyakorlatokat, és felfejlődni azokban. Ha ezek tisztába vannak téve akkor az izom "magától" jönni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest