- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
batai15
félisten
fuu hogy szégyelljed magad! na én meg vagy 1.5 kiló dinnyuszt! igaz étkezésnek vettem így ki is hagytam 2 kaját ezé.
más:
2 két hónapja művelem az edzés , a diétát meg 4. hete.
Kezdéskor a 2k méter nagyon meg terhelő volt, mai nappal hasonló tempóval 4500 méter futottam le gond nélkül.Tudom nem futós topik, de ez most számomra jó visszajelzés volt hogy nem fölös amit csinálok.MIndíg kicsit jobban megy, kicsit kevésbé vagyok beájulva.Tök fasza,
Köszi a topik lakóknak is meg kolosanyinak is az instrukciókat , -
aelod
veterán
Molnár Peti nyert megint. (FB link)
Néztem képeket az fb adatlapján, Ben Pakulski a profi elég kerek szemekkel nézi a "bekdábulbájszepsz" pózát a Cutlerben. Brandon Curry mellett pedig egyáltalán nem veszik el Péterünk, sőt!
(#87090) batai15
De rám nagyon ne hallgass mert megeszem az összes mocskot. Mondjuk nem is vagyok izmos. Ma házi fagyit (sürített tej, tejszín felhabosítva összekeverve + keksz lefagyasztva nutellával szervírozva) ettem banánnal délután[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Eladtam. Tudom, ilyenkor azért nem kéne meglepnie az embert, hogy elviszik, de azért nem olcsón tettem fel. Úgy voltam vele, hogy ha ennyiért is viszik, had vigyék. És volt, aki elvitte. Csak nem nagyon számítottam rá, aztán most hirtelen túrom nagyon a hasznaltauto.hu-t.
[ Szerkesztve ]
-
Bazdmeg, elvitték a kocsimat. Most úgy érzem magam, mint ha kiheréltek volna....
-
aelod
veterán
válasz batai15 #87069 üzenetére
Ha nincs rá pénzed akkor jó lesz a fehér is. Abból sem kell a legdrágább flancolós. Sparos is jó. Veszel egy tupperware-t 20perc alatt kész mikróban. A barnával meg sokat kell szarakodni a főzéssel. Én most beiktatom néha-néha a bulgurt és a kuszkuszt is. Nagyon finom. Próbáljátok ki
(#87081) -Mike-
Mindenkinek más az ízlése.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz Alpachino #87075 üzenetére
Csak most olvastam azt a picsogást, amit csaptál itt. Legjobb tudomásom szerint nincs a PH-n időzár alapú kommentelés.
Egyébként meg nem vagy moderátor, hogy tanácsokat osztogass másoknak. Bár látom előttem már próbálkoztál más usernél is,
Csak megnyugtatásképp közlöm, hogy az egész az én kérésem alapján indult el. Sanyinak én vetettem fel a saját súlyos edzés-elérhető izomzat kérdést.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Alpachino
veterán
válasz aleister #87072 üzenetére
Még mindig itt tartasz, vagy megakadt a lemez ? ,
Olvass már vissza ember, ezen már rég túl léptünk...tudom tudom..lemaradt egy n betű a végéről, hibáztam tudom, de remélem életben hagysz, és a diplomámat sem vonatod vissza
Egyébként meg ha nem vagy gyúrós témában otthon, maradj csendben, és fogadj örökbe egy állatot
[ Szerkesztve ]
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Zola007
veterán
Akkor mondok mást.
Itt a panelsoron sok idős néni főz/süt bérbe családi összejövetelekre, ballagásra, stb.Nincs a közelben egy idős nyugdíjas néni?
Körülbelül hetente 3 óra lefőzni az egész heti kajátMegveszed hetente a hozzávalókat egyben, elviszed hozzá
Adsz neki havi 10-15 ezer Ft-ot + az áramszámlát és megfőzi rád a rizst, csirkét, zöldséget 3 naponta a megadottak szerint elkészítve.
Ha adsz neki egy mérleget még ki is porciózza és csak át kell menni a kész kajáért.Ő is jól jár, mert van elfoglaltsága és keres egy kis pénzt vele
Neked meg marad időd másra, nem kell otthon mosogatni, gőzölni, nem lesz kajaszagú a lakás.Én sem szeretem kiadni a kezemből a kajakészítést, de 24 óra van egy napban, ezzel nincs mit csinálni.
Én most éppen "ráérek", mert lejárt a szerződésem és otthagytam őket a 3,14csába, de mikor sok volt a meló, akkor én is gondolkodtam rajta, hogy megbízok valakit.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Alpachino
veterán
válasz batai15 #87069 üzenetére
Természetesen, utána mehet az edzés...na pont ilyenkor jön jól, egy kis + BCAA meló közben egy 10g 1.5l vízben oldva vérré vált bennem
Én basmati, vagy jázmin rizst fogyasztok, barnát egyáltalán nem, mert nem szeretem
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz Alpachino #87068 üzenetére
értem köszi! és utána még az edzést is toljam le?
szeretném ha esetleg nem vágnám magam tönkre , bár ami nem öl meg az erősít.
Tiszta forràs? Rizs stb ? Ha mar rizs a barna 2x annyiba kerul . megeri megvenni ? Bar ahogy nezem nem sokkal kevesebb ch van benne.[ Szerkesztve ]
-
Alpachino
veterán
válasz batai15 #87060 üzenetére
Elég nehéz kiszámolni diétás időszakban meg pláne, hogy az adott fizikai munkával mennyi +kalóriát égetsz el, de nem lehetetlen......tiszta forrásokból emeld meg egy kicsit a CH beviteledet és hagyatkozz a tested reakciójára és nem lesz gond. Én pl.csak is a rizs és a folyadék adagomat emeltem meg, mikor festő munkát végeztem a nyár elején
-
Woodslave
félisten
válasz HussarF #87065 üzenetére
Aha.
Qrva egyszerű egyébként guglizz rá a seriesre és linkeld be amit a testépítéssel kapcsolatban találsz. Majd próbáld set-el is
Amiket én olvasok mindenhol set van de nem kizárt hogy xarokat olvasok nem is lettem izmos
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
madle
őstag
válasz Zola007 #87054 üzenetére
Van, de ő is sokat dolgozik, meg még nem vagyunk összecuccolva.
A jelenlegi helyzetről itt van pár kép, én összességében elégedetlen vagyok a fazonnal, de ez van, javítani kell. Széles a csípőm, szar a vádlim. Meg a tömeggel és szárazsággal is bajom van.
Erővel nincs baj, főgyakorlatokat tekintve, fekvenyomás lemegy 100kg-al a 4x10, húzódzkodások minden féle fogással, plusz 20kg-al, szintén. Felhúzás 160-180kg-al ment, de abbahagytam a derekam miatt, a guggolás szintén 160-al guggoltam 10-eket pár hónapja, mikor meséltem is nyár elején, de a térdemet tönkre tette ez a kis vagánykodás és visszaálltam 120-ra.
Kajára kell komolyan odafigyelni, különben semmi értelme nem lesz az egésznek. Szárazabb fazon és kicsi súlygyarapodás kell. 83kg-ról olyan 85-86 lenne a cél.
-
batai15
félisten
erre?
kövi héten megyek szabira, és megyek dógózni kicsit.
Lapát meg ezek jó barátaim lesznek.
Szombaton majd meg döglöttem hogy tartsam a diétás tervet nem volt kraft meg kaja is nagyon kevésnek bizonyult akkor.
Ne térjek le erre az egy hétre továbbra se vagy hogyan egyek?
mert ugye lesznek edzős napok is , aztán nem tudom most hogy ha le leszek verve akkor egyrészt edzek e , vagy tartsam a tervet vagy pihenjek.
Na meg a kaja ugye. -
Alpachino
veterán
válasz HussarF #87053 üzenetére
Nem tudom, de nekem bevált a glutamin az edzés utáni turmixban ( csak is ekkor használok 10g-ot) és nem egy eget rengető kiadást jelen havi szinten kellőképpen visszatölt,mivel nem használok semmilyen cukros szart....bár ez a hatás, lehet nagyrészt a kreatinnak is köszönhető
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #87056 üzenetére
Egy fordított fogású fekvenyomás mondjuk, egy nyomás 45fokos padon kézi súlyzóval és tárogatás kézi súlyzóval vízszintes padon pihenő nélkül egymás után ez a triszett. Kaphatod az agyfaszt Minden egymás után végzett ismétlés amit elvégzel és befejezel egy sorozat inkább nem?
Én így tudom. A háromnál több gyakorlat meg már óriás szett. Kiss Jenő road show-ban hangzott el.[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz BÁ Nutrition #87043 üzenetére
Jó nagy paflák lehetsz
Én nem is nyomok fekve egyáltalán. Régebben mint a barom hajtottam magam, de optikailag a mell felső része sokkal jobban kitűnik ha nincs, pláne ha van. Így a 30-45fokos nyomásokat, rúddal kézi súlyzóval erőltetem. Most beveszem a szűk nyomásokat is, és áttérek a szettekre/triszettekre.
Kitartást a diétához"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Zola007
veterán
Van barátnőd?
Kevesebbet dolgozik vagy ugyanannyit mint te?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Én egyáltalán nem vagyok benne amúgy biztos, hogy annyira kell az az edzés utáni ch, de abban viszont igen, hogy semmiképpen sem szőlőcukorból kell.
(#87050) Alpachino
Glutamin egy baromi felesleges pénzkidobás, ha nincs az összes étkezésed grammra kiszámolva és nem versenyre készülsz... (és nem gogszolsz). -
kk831228
addikt
válasz goodboy007 #87046 üzenetére
csak győzzed kivárni... Egyik haver is várja már vagy 5 éve, én 3-4 éve... Semmit nem változott eddig...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
madle
őstag
válasz Alpachino #87050 üzenetére
Ja, glutamin nekem is megy de edzés közben 10g kreával meg 10g BCAA-val, de ezt el fogom hagyni és csak fehérje plusz krea lesz.
Egyébként batai, nem rossz ez a myfitnesspal csak nekem nincs időm bogarászni rajta, mert ami van felesleges kis netezős szabadidőm azt mindig itt cseszem el prohardveren. -
kk831228
addikt
válasz BÁ Nutrition #87043 üzenetére
"pumped Lackó"
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
madle
őstag
válasz HussarF #87047 üzenetére
Köszi, a főző készségemet kell majd javítani. Egyébként a rizs csak általános megjelölés az étrendben, úgy mondom inkább, mert itt gondoltam mindenféle olyanra amit te is említettél, de főleg köles!
Edzés után 30g fehérje menne, viszont nem tudom, hogy érdemes e szőlőcukrozni. Én nem szeretnék, eddig zabpehelylisztet tettem bele, bár tudom lassú felszívódású, de mást nem tudtam kitalálni még.Alpachino, én is így vagyok egyébként a zabpehelyliszttel. Mindig jó, ha gyors kaja kell.
-
Zöldségből mindent és minden mennyiségben, kivéve, amivel disznót hízlalnak, pl. kukorica. Csirke mellé meg ne állandóan rizst egyél (abból is inkább a barnát preferáld), hanem mehet bulgur, gersli (árpagyöngy), köles, stb. Csirkére meg egyrészt mindig más fűszer, másrészt, csináld máshogy (egyszer sütöd, aztán párolod), valamint mehetnek rá olyan plusz adalékok, amik nem cukrosak. Hagymásan megcsinálod, vagy mustárban sincs sok cukor, mustáros mártás is mehet, ilyesmik. Légy kreatív és olvasd a tápanyagtáblázatokat.
Zabról nem is írok, azt annyiféleképpen jóvá lehet tenni, már ezerszer ki lett itt tárgyalva.
[ Szerkesztve ]
-
goodboy007
senior tag
válasz kk831228 #87034 üzenetére
A bőr idővel visszahúzódik, csak a striák maradnak meg -de azon is lehet javítani, hogy halványodjon-.
[ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Alpachino
veterán
válasz Zola007 #87040 üzenetére
Én is egyfolytában kísérletezem/kísérleteztem az edzésmódszereken és az imétlésszámokon.....nekem most maximálisan bevállt a heti 5x edzés, minden nap egy testrész edzésével
Tehát : mell, hát, pih. kar, váll, láb pih..... és kezdődik előröl az egész hét. Egy izomcsoportra nem dolgozok többet 13-14 ismétlésnél, a kisebbik izmoknál meg simán elég a 10-11 is
A fenti edzésprogram vált be nekem a legjobban..és ami a lényeg egy edzés nem tart tovább 45-50 percnél
-
batai15
félisten
válasz Zola007 #87042 üzenetére
nekem kifejezetten izlik a csokis fehérje , reggeli natur zabbal se rossz.
De van hogy edzés után turót teszek bele.
Eltudnám amugy iszogatni egész nap mert olyan mint a kakaó.
na jó ma dinnye nap van szal ma necces lesz össze szedni.
Viszont! kövi héten megyek szabira, és megyek dógózni kicsit.
Lapát meg ezek jó barátaim lesznek.
Szombaton majd meg döglöttem hogy tartsam a diétás tervet nem volt kraft meg kaja is nagyon kevésnek bizonyult akkor.
Ne térjek le erre az egy hétre továbbra se vagy hogyan egyek?[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
Igen, lassan elégedett is vagyok vele. De majd meglátjuk 3 hónap múlva. Átvariáltam mindent Kai Greenes módszerre, amit hamarosan újraértékelek. Az adatok 202 cm és jelenleg 123,5 kg.
Rekordok amikben korábban gondolkodtam diszkóizom szinten az 53as kar és 190kgx2 és fekvenyomás. Per pillanat 80kg-ot használok mellezéshez, nem hívnám fekvenyomásnak amit csinálok.
Kezdem izmosnak látni magam módjával persze. Idén az első félév nagyon visszafogott volt. Pl havi 2 edzés is előfordult. Állandóan melóztam vagy aludtam. Más nem fért bele. Nyilván ezt mindenki leszarja. Ezért nézek ki úgy mint torrente. De elindult a pumped Lackó projekt 4 heteyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Zola007
veterán
válasz batai15 #87039 üzenetére
na látod, én meg azt nem értettem sose, hogy lehet probléma a fehérje.
Nekem a pénzem kívül csak a tudat -hogy fölösleges 2,2g/ttkg felett- linitálja a fehérjebevitelem, egyébként meg bírnék enni egy pulykát egybenMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
batai15
félisten
-
Zola007
veterán
válasz Alpachino #87038 üzenetére
én épp ezért akarok áttérni valami más edzésmódszerre.
Mert arra már rájöttem, hogy se a magas (>12) ismétlésszám, se a bukásig edzés nálam nem működik.
Előbbivel semmi nem jött rám, utóbbival meg elkezdenek fájni az ínszalagjaim.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
batai15
félisten
olvasd el te is a sárga kapszulát .
Aztán ott a myfitness pal app , ami ha beállítasz jól akkor nagyon sokat segít a kalóriák kordában tartásában.
Egyél kevesebb szénhidrátot és több fehérjét sok zöldséget. nem feltétlen kell kell mindíg rizs meg csirkét enned , hanem inkább legyenek meg a megfelelő értékek.Legalábbis ezt gondolom 4 hét diéta után, ennyit tanultam.
Már ott tartok hogy sikerült kevés ch mellett elég fehérjét betolni. -
Alpachino
veterán
Az izomérzet csak egy dolog, ehhez párosulni kell, egy bizonyos terhelésnek is az adott izomcsoportra....ezért írtam korábban, hogy nálam a nagyobb izomcsoportokat figyelembe véve a 12 ismétlésszám a nyerő. Itt még maximális az izomérzet és kellőképpen nagy súlyokat is tudok mozgatni
madle . A zabpehely liszt nekem bevált, szinte mindig ezt használom, ha nincs módom szilárd étkezésre. Sokkal könnyebb meginni egy zablisztes fehérje turmixot, mintha zabpelyhet áztatgatnál és ihatóvá tennél
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
Srácok,
nyáron eléggé lazára vettem az edzést a munka miatt meg ugye a nagy meleg is hatással volt, hogy nulla motiváció és csak a kínlódás mellett tudtam edzeni.
Még elmegyek nyaralni, ott még csalni fogok viszont szeptembertől követni fogom a kis diétás étrendemet.
Célom nem a pucolás-tömegnövelés periódusok követése, hanem egy kiegyensúlyozott terv. Akarok száradni, mert az alapból széles csípőmhöz társul a kicsit zsíros ill. nagy belem. Ami eléggé elcsúfítja az amúgy sem szép összképet.A lényeg, annyi, hogy van egy kaja tervem összerakva egy ismerősöm által. Semmi bonyolult. 6 kaja per nap, szokásos reggeli zabpehely, fehérje. Tízórai 150g csirke + rizs, és így tovább, valamint esti túró...
Mivel főzésben elég szarul állok, az lenne a kérdésem, hogy:Mivel tudnám feldobni a rizs csirkét, hogy ne csavarodjak be pár hét után?
A zabpehely mehet pl. zabpehelyliszt megivással is? Vagy inkább a szilárd előnyösebb?
Zöldségekből ill. olajokból mit és mennyit?Alapból nagyon nehezen hízó vagyok, sok fizikai melóval. Kardiózni nem fogok, mert van hogy 16km-t sétálok egy nap. Nem vagyok kezdő edzésben, már tettem le az asztalra sportban, de a precíziós kajálással nem vagyok teljesen tisztában még, és nem is vagyok gyakorlott benne. Ez a legnagyobb feladat számomra, hogy beleszokjak. Az étrendem 3 fajta, nagyjából mind 4000 kalóriás. Én meg 83kg/183cm, 10% körül. De majd lövök be a jelenlegi helyzetről képet, aki nem emlékezne.
Az edzésterv rendben lesz, régi iskola, egyszerű gyakorlatok plusz heti 1 birkó.
Danke!
-
aelod
veterán
Legyilkolom rendesen nekem elhiheted azzal nincs baj.
Jelenleg "tömegelek". Próbálok minél többet enni (nálam befigyel a fagyi, chips nutella minden gyakorlatilag - gyors az anyagcserém)90 kilót el szeretném érni december környékén és tavasszal végigcsinálni egy rendes diétát. Ezek a hosszú távú tervek.
Kiegek közül eddig csak fehérje megy. Kreatin még jön erre, aztán meglátjuk."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
kk831228
addikt
válasz goodboy007 #87023 üzenetére
Sajna az a bőr az életbe nem húzódik vissza... Én csak 10 kg - ot fogytam és nem látom hogy javulna... Most már egy kicsit jobb a helyzet, híztam egy kicsit, így nem lóg annyira...
-
Zola007
veterán
Sajnos szomorúan kell közölnöm, hogy a guggolás az elsősorban s.gg gyakorlat.
Ettől függetlenül osztom a nézetet, hogy testtömeg 1,5x súly fölé nem érdemes menni
Ha valaki legény a gáton, akkor toljon bele 1,5x súlyba 20-at, de szerintem a súlyt nem érdemes feljebb vinni, csak ha erőemelő ambíciói vannak az illetőnek.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz goodboy007 #87029 üzenetére
A whisky-kólát zéróból kell inni, a vizes bor meg megint csak nem túl veszélyes. Én sem élek aszkéta életet, ezt a mennyiséget ittam meg múlt hét végén Badacsonyban 3 nap alatt (jó, ebben tesómé is benne van, de az 1,2 liter vodka, meg 1 liter whisky az enyém, meg mellé a zero kóla és a zero bomba). Az azelőtti héten EFOTT-on meg még többet fogyasztottam, de ott sem zabáltam mellé részegen, meg nem ittam cukros piákat (sommersby, koktélok), csak ugyanezeket, vagy még max sör, bor.
Aztán, ha visszagörgetsz kicsit, láthatod, hogy mennyire baszta el a formámat... Magában az alkohol nem fog hazavágni. Inkább az, amit mellé csinálsz, miközben "bebasztam, most már úgyis mindegy" lelkiállapotba kerülsz.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz HussarF #87027 üzenetére
174cm vagyok és ehhez párosul 78kg. Guggolásnál 100kg fölé nem megyek. Törekszem arra, hogy a farizom sokat ne dolgozzon guggolás közben hiszen a squat nem seggnövelésre való. Sőt már lábtolónál is visszavettem a súlyt. Inkább a rengeteg ismétlés kevesebb súllyal okoz nálam megfelelő izomérzetet. [link] a futómű jelenleg.
Szívesen fogadok minden jótanácsot vastagítás tömegelés terén."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
goodboy007
senior tag
válasz HussarF #87027 üzenetére
A nyaraláson inkább a végtelen mennyiségű whiskey-cola/fröccs, mintsem a kaja volt a baj . Kajáldába pl. csirkét ettem rízzsel, savanyúsággal, reggelire meg vittem zsírszegény túrót és minden nap azt ettem fahéjjal meghintve. A gond inkább az volt, hogy kb. 3x ettem egy nap. Amikor ki se látszódtunk a munkából, akkor is az volt a baj, hogy napi 2-3x ettem hetekig és az a kevés "étel" is döntő többségében pékáru volt és mondjuk két naponta volt ebből egy normális étkezés.
Régebben, stresszes időszakomban volt, hogy 3 tábla Milka csokit letoltam egymás után, úgyhogy a márciusi 1-1 kis 30-40g-os még nem is volt vészes ahhoz képest, hogy már mennyit melóztunk. De már tudom ezt kontrollálni, ráadásul rájöttem, hogy ennél a cégnél felesleges túlstresszelni magam, másrészt megváltozott a munkarendem, úgyhogy ha szar is van, azt is max 8 órán keresztül kell bírni, aztán átveszi más, mert már vagyunk elegen, szóval vajmi kevés az esélye, hogy még egyszer megismétlődjön az, ami korábban is volt.
Annak a "200-al is menni fog" mondatnak nem érzem még a súlyát, de mivel olyan ember vagyok, hogy ha valami nem érdekel, azt csak mindig tologatom, de ami érdekel, abba lehetőségeimhez mérten maximálisan belerakok mindent és feszegetni akarom a határaimat, ezért ugyanezt a testépítésben is el akarom érni. Nem akarom/tudom érte feladni a szakmám, de azt vallom hosszú-hosszú évek távlatában gondolkodva igenis merjen az ember nagyot álmodni .
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Mondjuk ahhoz képest, hogy milyen súlyokkal dolgozol, tényleg nem nagyon látszik az alsótesteden. Nincs különösebben kerek segged, meg a combod se túl vastag. Ha jól értettem, te nem sokkal vagy magasabb, mint én, de nekem akkora kerek picsám van, mint egy ökörnek, meg a combom is vaskosabb (igaz a vádlim az nulla, de ez már más kérdés)
(#87023) goodboy007
Nem biztos, hogy akarsz te 200-al guggolni, az már egy másik kategória. Nem rossz az a 140 sem.Egyébként meg, ha nem is bírod tartani a kaját minőségileg, az a kisebb baj, a nagyobb, ha mennyiségileg nem tartod. A stressztől pl. nagyon jól lehet fogyni. Csak nem nassolni kéne, hanem semmit nem enni. Tudod, amit nem eszel meg, attól nem fogsz hízni. Nyaraláson sem kell elengedned magad és ami a csövön kifér, bezabálni. A mértéket mindig meg lehet tartani. Ha kalória deficitben vagy, akkor annak lesz eredménye, ha csak pörköltből eszel keveset és nem csirkemell-rizs-brokkolit, akkor is.
(#87025) Iscariah
Csak a kepfeltoltes.hu megeszik bármit. A fórum sajátjára meg nem lehet egy telefonos képet feltölteni, mert hisztizik, hogy túl nagy neki és mindig előbb gépre kell átraknom és negyedére méretezni. Nem túl felhasználóbarát.
[ Szerkesztve ]
-
sutyesz96
őstag
Gratulálok így tovább!
Viszont állíts még a gondolkodásmódodon kicsit ha néha megesik még hogy "lecsúszik 1-2 szelet kenyér".
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Woodslave
félisten
Mobilról nem látszik neken a kép...
-
goodboy007
senior tag
Most a vakuzást hagyjuk -meg össze se mentem , csak torzulás nélkül így tudtam kb. egyforma méretűre alakítani a képeket-.
Talán vissza se adják a képek, de tavaly még "feszes" gyomrom volt, most meg valamennyire már lóg, csak a bőr lassan húzódik vissza. Illetve karom, vállam gyakorlatilag nem is létezett, most azért ha kis túlzással élve is, de kezd formálódni. Guggolásnál is első alkalommal a 40 kilóval majdnem hátraestem, most meg 50-60-70-80-90-es sorozatokat nyomok, ami az itteni 140 kilókat olvasva még bőven lóf@sz, de nem sietek sehova, lesz még olyan, hogy 200-al is menni fog .
Amúgy 1. kép 128 kiló, tavaly május, 2. kép 115 kiló most.
Tudom, ez kurva rossz tendencia, mikor elkezdtem, 2 hónap alatt lement 10 kiló, de aztán sajnos a munkám jellegéből kifolyólag sokszor nem volt időm főzni, mert itthon is dolgoztam, meg napközben is rohadt stresszes volt (nem egyszer 20 óra egyhuzamban), úgyhogy sokszor nyomtam valami nasit, úgyhogy beálltam 120-122 közé.
Idén május óta átalakult kicsit a meló, nyugodtabb lett, ezt a -7 kilót azóta sikerült elérni úgy, hogy közben voltak nyaralások, meg speciel tegnap esküvő is, szóval volt egy-két szitu, amikor bűnöztem.
Na ezeknek most vége, úgyhogy visszaállok a csirke+zöldség+cottage cheese+túró+zabpehely kombóra.
Kenyeret amúgy tavaly óta átlag havi 2 szeletet eszem -ha hazamentem, akkor anyám főztje mellé-, illetve most újabban a gyümölcsöket is totál kiiktattam -korábban lecsúszott napközben random banán/barack-, a sima tésztát szintén.Kb. az összes kollégám/ismerősöm megjegyezte már, hogy rengeteget fogytam, de a végcél még messze van -90 kg, a 187 centim mellé-, úgyhogy ezek a bókok bár jól esnek, egyelőre semmisnek veszem őket, annak ellenére, hogy én is látom magamon a progresst.
-
aelod
veterán
válasz BÁ Nutrition #87012 üzenetére
Te mellezel amúgy?
A lábért kapod az oltást.Hogy néz ki a diétád?
-
aelod
veterán
válasz Zola007 #86996 üzenetére
Erőt és tömeget is hoznia kell. Ha pl. Nem tudsz nyolcat guggolni a 150be csak kettőt akkor rest pauseval mennie kelle ennek. 1x8as ismétlésekkel ismétlések között 10mp pihenőkkel.
Ezt korábban alkalmaztam fekve nyomásnál. Erőnövekedést eredményezett és a versenyre (terem házi bajnokság) az egy ismétléses maximumom vége 140 kg lett.
-
Woodslave
félisten
Kezdessz izmos lenni
-
válasz BÁ Nutrition #87010 üzenetére
A jóból keveset mérnek
Amúgy meg 5 éve volt gogsz utoljára, akkor is csak wini. Csak kiment már azóta?
(#87013) batai15
Látod már? Így néz ki, amikor van izom a fedőréteg alatt -
tutis
őstag
gondolkodok valami edzés előtti készítésén házilagos módszerrel, de eddig a kávén nem jutottam túl
Van valakinek valami bevált recept edzés előttre? Nincs kedvem mindig nitroxot meg hot bloodot venni, valami olcsóbb alternatíva kellene, hogy kicsit megpörgessen néha ha nincs maxon a hangulatom...http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
batai15
félisten
-
BÁ Nutrition
addikt
nem kell feltetlen kokszolni se ahhoz h valakire ramondjam h izmos. csomó olyan ismerősöm van aki szerintem izmos, és nem kokszolnak. ill itt a topicban is wood már kezd izmos lenni, Dani izmos, God nyilván, Dicker stb. az izmosságnak egész extrém fokozatai vannak, nem várható el senkitől h agyonvágja magát cuccal. én legalábbis nem várom el.. meg amúgy se érdekel senkit mit várnák el és kitől. mindenkinek magának kell megfelelni. én pl 4 hete elkezdtem egy közel versenydiéta szinvonalon kajálni hogy átranszformáljam a torrente [link][link]testemet valami kukó szintre legalább
egyenlőre fogytam 5 kilót, még hat hét van hátra, lehet csinalok majd pár képet a végén(biztos)
utána valszeg ismét a meló kerül az első helyre. pedig így is 70 órás átlag megvan hetente..[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
userxy
őstag
válasz Zola007 #86996 üzenetére
Igen csináltam. Erőt hoz jobban vagyis nekem azt dobta meg. Semmivel se sérülés veszélyesebb mint máshogy. Csak kibaszottul fárasztóbb.
Nem tudom elképzelni csak ilyen edzéssel a komplett napi edzést. Én elképzelésemben a napi egy két gyakszi ezzel a módszerrel pont ideális, hogy változatos erőhatások érjék az adott izomcsoportot.(#87008) Alpachino
Itt aki okoskodik mindenkiről láttunk képet. Ennek tudatában heti 5 edzés mellett te is vállalj képet vagy ne oltsad az olyanokat akik képpel vállalják magukat. Akár gyúrós akár nem gyúrós fizikummal rendelkeznek.
Egyenlőre még nem teszel képet mindenkinek több hitele van, aki tett magáról képet még ha nem is swarci fizikummal.
[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
Atyaég mi van itt
-
És hol van corres78, hogy megmondja, mennyi a tzs%-om????
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest