Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kernewor
lelkes újonc
válasz
Narxis
üzenetére
Azért tévedtem most ide, mert rossz topikcímre nyomtam, és ha már erre járok, olvasgatok kicsit, és megakadt a szemem a hsz-eden, amivel én is egyet értek.
Ezt majdnem 9 éve írtam: [link] (azóta nicket váltottam)
Azóta még jobban elengedtem a vírusirtó témát, évek óta csak a Defender van, mint vírusirtó. Sőt, azon kívül is egyszerűsítettem a rendszert: Emet ugye rég nincs, beépítették a Defenderbe, de már nem piszkálom az alapbeállításait. Win falához nem használok semmilyen "tuningot", megy ahogy az MS beleálmodta a Win 11-be. NoScript add-ont is nyugdíjaztam, borzasztó idegesítő volt vele a netezés.
A mostani védelem így néz ki: Defender, Router /Win fal, Edge böngésző, bekapcsolva minden benne lévő biztonsági izé
, AdGuard hirdetésblokkoló + Trafficlight addon. UAC maxon. Routerben Quad9 dns safe módban és ennyi. A gépben van két ssd, az egyiken a rendszer napi használatban, a másikra a frissen telepített rendszert és programokat klónoztam és arra vár, ha vírust kapok, akkor róla fusson a win, de erre az elmúlt sok évben egyszer sem került sor. Mentésnek NAS + iDrive Private Key Encryption-nal, zsarolóprogik letudva. Hát ennyi. Bocs, a zavarásért, offba is teszem. Talán pár év múlva ismét betévedek
. -
UserX
addikt
válasz
Zsombe
üzenetére
Én például nagyon szeretem, de a COD WWII egyszerűen nem megy ki a netre, így töröltem. A probléma ismert és adott, az Activisionnál úgy döntöttek, hogy a Dr. Web nem ok...
Lehet, hogy azóta javították?!
Az Androidos telómon most is az van.
A guruk azt írták, hogy elsősorban a 'keleti' vírusokra szakosodott. De honnan jönne elsősorban malware, ha nem onnan...? -
ƵøŁĭ
veterán
Dr.Web érdekesség 1PC+1Androidos készülék konstrukcióban. Hivatalos partnerek:
Magyar viszonteladó: 15E Ft.
Külföldi viszonteladó: 13USD. -
Zοltta
senior tag
válasz
nyesteb
üzenetére
Nekem eddig jónak tűnik.
Talált olyan "veszélyes" apk fájlt amiről tudtam, hogy nem hivatalos oldalról származik ezt a McAfee észre vette az F-Secure nem is reagált rá
A bankolási védelmet, szerintem ne használd, többet árt mint használ.
Saját tapasztalat, asztali gépen az F-Secure Total folyton bekeretezte a bankom ablakát, mikor megnyitottam és volt mikor nem engedett utalni, és e miatt a bekeretezett ablak miatt hisult meg az utalás, amikor az ablakot ki kapcsoltam, tökéletesen ment minden. -
válasz
kisbalazs83
üzenetére
Aki esetleg vett több akciós eset internet security licencet vett 2024-ben mint én (német mm 8 eur):
Nekem mostanság járna le, de 2 héttel előbb telepítem mint ahogy lejár. Anno sikerült upgradelni smart security-re, most csak internet security-t telepítettem az új kóddal. Lépések: Előző uninstall, restart, eset home fiókban új előfizetés hozzáadása, majd beírod az új kódot, letöltöd a telepítőt, telepíted szupi. Viszont nem tudom, hogy van-e még olyan akció, hogy 1,2 euro-ért tudok upgradelni smart security-re. Ha valaki ilyen cipőben jár mint én, bedobná a megoldást (ha van)? Köszi! -
Jack Oneill
veterán
válasz
nyesteb
üzenetére
Ezt a fizetés vedelmet jo lenne mar, ha vegre elfelejtenek az emberek, illetve vegre torolnek ezt a bullshit funkciot, mert egy vilagi marhasag. Konkretan az ESET fizetes vedelem miatt nem ment az Erste George app egyik fontos funkcioja (fizetés őr,,vagy mi). Bementunk a bankba, mire az ugyintezo kihivott egy informatikust, aki elmagyarazta, hogy azonnal hagyjuk abba a telefonra, vagy számítógépre telepitett fizetesvedelmi megoldasok hasznalatat, mert fennakadasokat okoz. Ezt a funkciot inkabb bizzuk a bank sajat vedelmere. Amikor bankolsz, van sajat vedelme a bankodnak. Szoval könyörgöm, telefonon, PC-n ezeket felejtsuk el, mert semmit nem ernek, csak komplikaciot okoznak.
-
Zοltta
senior tag
válasz
Angie™
üzenetére
Anno szívtam én is ilyennel F-Secure kapcsán pontosan ezt csinálta...
Megnéztem, hogy pontosan mit is rak karanténba és azt a fájlt be raktam a kivételek közé. És ezt addig játszottam el amíg nem sikerült.
Hiába jelöltem meg a mappát, hogy azt ne vizsgálja csak azért is...
Így pontosan meg kelett adni a fájlt, kiterjesztésel együtt. -
nyesteb
tag
Sziasztok!
Most jár le lassan a tavalyi MM-es Eset előfizetésünk és gondolkodom a váltásban. Nincs baj az Esettel, csak nem olcsó jelenleg.
Ami miatt akkor az Esetre esett a választás, a mobilon a fizetésvédelem. Nem tudom, van-e értelme, de páromat megnyugtatja a tudat, hogy valami védi a banki dolgokat.
Szerintetek? Hasznos az a cucc? Vagy van valami ajánlottabb?
Win10 és 11 van a két gépen, párom általános netezés, filmnézés és egyszerűbb játékokra használja a gépét, én dolgozom rajta, a mobilok pedig Androidok, keveset vannak a neten.Köszi!
-
Felraktam ezt a csodát, megszenvedtem a kínai szöveggel

De a kérdésem az lenne, hogy hol tudom ebben állítani, hogy a tesztprogramjaimat ne rakja karanténba? Akárhányszor elindítom belerakja, én kiveszem, elindítom, visszarakja.. elég szórakoztató
-
Pano
veterán
Van jelszókezelő, de az importra nincs válaszom. Elméletileg a listában nincs benne a közvetlen import lehetősége a sticky esetében. De ha tudsz általános formátumban ki exportálni, pl json vagy csv fájlba (ne legyen encryptálva), az használható lehet.
Lehet, hogy pár adatot manuálisan neked kell felvinni, de a nagyrészét meg kell hogy egye.
Átemeléskor loginokkal ebben az esetben nem is igen szokott gond lenni, inkább a biztonságos jegyzetekkel vagy elmentett bankkártyákkal. -
UserX
addikt
Sziasztok!
Az F-Secure TS-ban ugye van jelszókezelő?
Tudok Sticky Password-ből imprtálni? Ahhoz telepítenem kell a szoftvert?
Bocs a lámaságért!
-
thomasa
senior tag
Várható valahol Black Friday áron F-secure?
-
Genesist
tag
Sziasztok!
Akkor ha jól értem, a McAfee Total Protection egy mezei antivírust ad és ennyi?
-
válasz
Foliage
üzenetére
Feldobtam az ingyenes 6 hónapos pomót. Tényleg fullos a csomag és minde elérhető benne, amit valamiért nem kapunk meg a harmadik féltől vásárolt kulcsok esetén.
Igaz meg kellett adni a kártyadatokat, de azt könnyen ki lehet törölni a fiókból és könnyű lemondani az automatikus megújítást is.
Így néz ki most:
Továbbra sincs semmilyen rendszer impact. Épp mentem egy óra COD-ot és semmilyen fpos csükkenés nem volt ahogy a Total Protectione setében sem.De amúgy megjegyezve, semmilyen olyan funkció nincs ebben a verzióban, aminek olyan gyakorlati haszna lenne. Egy pár funkció még nem elérhető Magyarországon, és ezt ki is írja, illetve maga az alap vírusvédelem az a kiherélt Total Pritectionben is benne van. tehát vírusvédelem szempontjából a sima TP-ben meg van minden. Ezek csak extra funkciók, amik hiányában nem lesz védetelenebb az ember.
-
lck
senior tag
válasz
Narxis
üzenetére
Minden szavad igaz! Egyetértek 25 év tapasztalatával. Sőt hozzáteszem: Virusvédelemi szempontból a vírusirtó max. 10%, felhasználó minimum 90% arányban felelős. Ez a topic ettől a 10%-ról szól. Ha helyettesítjük egyéb eszközökkel ( dns szerver, webszűrés) igazából nincs nagy szükség ezekre. Múltkor hetekig úgy használtam a Windows Defendert, hogy C:\ -t a kivételekbe tettem. Így érezhető sebességgyorsulást értem el.
Hetekig így ment a gép - vírus meg sehol. Persze nem vagyok vírustagadó és mindenki tegyen fel, akinek ez jólesik és biztonságot érez! Én is tesztelgetek ilyeneket, de ez inkább csak hobbyból történik. -
Narxis
nagyúr
Nagyon ritkán nézek már be ebbe a topikba de látom megint van egy sláger vírusirtó. Most a mcafee, korábban az f-secure volt, előtte a kaspersky. Javaslom az ide betévedőknek, hogy ne pazarolják a pénzüket ezekre a marketing szoftverekre hanem helyette valami jó backup szoftvert vegyenek(Terabyte, Macrium, Acronis, AOMEI stb), a Windows 10/11 vírusirtója teljesen elégséges. Ha mindenképp költeni akarnak vírusirtóra akkor pedig csak európait. Ugyan én megvettem a Nortont fillérekért, van még 798 napom az előfizetésből de már nem venném meg ilyen olcsón se mert ez egy adware. Semmi értelme.
-
-
Peetey91
senior tag
Feltettem én is ezt a fenti linkelt fél éves McAfeet. Egyelőre kb egy órát ment vele a gép, amiről be tudok számolni, hogy játékban /Arc Raiders/ fps csökkenést nem tapasztaltam, stabilan ment.
-
Foliage
csendes újonc
-
válasz
pigatt
üzenetére
Nézd, ha nem akkora gond a pénz, akkor vedd meg a mcfaee hivatalos oldalán. Minden más lutri ebben az esetben.
Most a McAfee oldalán 49.99 dollár a Prémium a .com oldalon vagy a magyar nyelvű oldalon 11499Ft. 10 eszközre egy évre. Ez szerintem jó ár. Szerintem találsz olyat aki be is száll. És akkor nem lutri amit veszel, mert sajnos sehol sincs leírva, hogy fullos vagy butított csomagot kapsz e. -
Mikulásbá
nagyúr
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
A livesafe és a total commander nagyon is sokban tér el egymástól ...
-
válasz
Foliage
üzenetére
Pedig már akartam izzítani a bankkártyát, mert 300-ért jó vétel.
Ehhez kellettek fizetési adatok?
Meg láttam, hogy a kínai megint semmit nem ér. Azt kéne kideríteni, ahol sehol sincs leírva, hogy a hivatalos oldalon lévő árak és megoldások fullosak e vagy azok is butítottak? -
Foliage
csendes újonc
válasz
Cblacksmithc
üzenetére
Ne keverd az előbbivel, a végtelen eszközös nagyon is rendben van!
-
Cblacksmithc
tag
Nem vagyok szakértője a témának, de ha jól olvastam a livesafe és a total commander csak abban tér el egymástól, hogy előbbi korlátlan eszközre rakható. Természetesen ez előbbi hsz-ben jelzett tényleg nagyon nem védelem
-
-
Foliage
csendes újonc
A második, fiókról készült képen igyekeztem hogy minden feature látható legyen, szerintem eléggé fullos (köztük az adatbróker cégeknél a személyes adatok törlése ami sajnos hazánkban még nem működik), mondjuk el is várható régebben a Livesafe lett volna a Premium csomagjuk.
-
-
-
Foliage
csendes újonc
válasz
pigatt
üzenetére
Erősen hiányos a leírás az oldalukon, nem tüntetik fel hogy konkrétan milyen Total csomagot kapsz, a specifikáció meg lényegében nulla. Gondolom nem véletlenül, korábban biztos voltak már hasonló eseteik mint a tiéd.
Itt elérhető [link] a nem kiherélt, rendben működő Livesafe 300pénzért, amit megelégedettséggel használok (és még lesz +2 hónapod).
-
pigatt
őstag
válasz
pigatt
üzenetére
Megnézve azt a screenshot-ot amit Szellem. rakott be ide a fórumra, amikor először ajánlotta a Mcafee-t, ott is azaz üzenet van UI-on, hogy nem megy a személyazonosság védelem.
@Szellem. : eltudod indítani a szolgáltatást, vagy azóta használod is?
Vagy arra tudok még gondolni, hogy ezekben 3-4-5 ezer HUF-ért árult változatokban nincs benne minden funkció amit a hivatalos honlapon reklámoznak. -
pigatt
őstag
válasz
pigatt
üzenetére
Nos, kipróbált a Mcafee support online chat-jét.
Nincs benne a funkció a szoftvercsomagomban hiába Total Protection, amit a zöld manótól vettem.
Azt javasolták, hogy a személyazonosság védelemmel reklámozták a boltban, akkor reklamáljam meg náluk küldjem, el a chat a Support-al és kérjek új kódot a bolttól.
Van egy olyan érzésem, hogy ez nem fog összejönni, de hátha! -
steele80
senior tag
válasz
pigatt
üzenetére
Emlékeim szerint, ha elindítod, akkor egy új ablakban arra kér, hogy hozz létre egy fiókot, ami egyébként az email megadása volt, kapsz arra az email-re egy kódot azt beütöd és aktiválja. De eléggé nem egyértelmű sok minden, ez lehet, hogy csak rossz fordítás a nyelvi migráció során, de zavaró, másra gondol az ember.
-
steele80
senior tag
válasz
karavánmestr
üzenetére
Tökéletes! Köszönöm szépen!
-
steele80
senior tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nagyon egyszerű F-Secure, Defender fix 144 FPS reccenés nélkül, McAfee 100 - 120 közé benéz hosszú percekre és nem csak néha, hanem 2-3 óra játék alatt 4-5 alkalommal. Ilyen sem a Defender-rel, sem az F-Secure-ral nincs. Sem előtte sem utána nem volt ilyen, csak amíg fenn volt. R7 5700x3d/RX 7800 XT 32GB ram.
-
tivibácsi
újonc
Sziasztok! avg-ről vélemény?
-
karavánmestr
újonc
-
Mosolyoghatsz az egészen, de nem kéne. Pedig szerintem egyértelműen leírtam.
De leírom még egyszer:
Túl sok az adatvédelmi incidens. Kikerültek felhasználói adatok a netre, amiket a darkweben árulnak. Mivel, nem mindenki használ 2FA.-t és ez sem 100%-os, ezért bizonyos termékek vagy azok verziói tudják azt a funkciót, hogy ellenörzik a felhasználó által beírt adatokat a fiókba ahová be akar lépni, hogy vigyázz mert gond van és módosítsd az adataidat. Már a böngésződ is tudja ezt a funkciót és nem véletlen. Mert pont a mezei user nem foglalkozik ezzel. Elég sok ember panaszkodik a mai napig, hogy ellopták a fiókját.
Ez az oka ezeknek az extra megoldásoknak egy termékben. Remélem így érthető. -
Komolyan nem érted amit leírtam? Nekem nem sporoltál meg semmit, mert én használom a McAfee-t. Számtalan európai termékben is elérhető ez a funkció. Nem véletlen.
Leírtam mi a probléma és mit ellenőriz. Megspórolja neked az időt, hogy egy külső alkalmazással ellenőriztesd, hogy ellopták e az adataidat vagy sem. -
Mivel más az EU-s adatvédelem, itt pont nem érhetőek el minden fukciója a McAfee-nek. Pont amiatt, hogy betartják az adott térségre, országra jellemző adatvédelmi irányelveket. Ez kell is, ha nem akarnak büntetést vagy szankciókat.
És egyik termék se olvassa el az emailjeidet. -
válasz
Szellem.
üzenetére
Értelek, de erre szokták mondani a 2FA-t, amit az előbb írtál, illetve a jelszókezelésnek is van egy kultúrája, azaz időnként megváltoztatni, minél hosszabb, minél bonyolultabb jelszó, ami nem tartalmaz szótárból kikereshető szavakat.
Nagyon szívesen, spóroltam neked egy McAfee licenszdíjat. -
Arra kérlek, mielött ilyenek leírsz, tedd már meg, hogy tájékozódsz és nem írsz le ilyen blődséget!
Az email címedet ellenörzi a darkweben, hogy ha belépsz egy fiókba, akkor kikerült e az email címed és a jelszavad a netre. Magyarul figyelmeztet, hogy modósíts jelszót, mert illetéktelen is beléphet az adott fiókba a felhasználói neved/email címed és jelszó párossal a fiókodba.
Tele vannak a hírek azzal, hogy milyen adatszivárgások történtek és történnek. Ez pont arra, jó, hogy jelezze feléd, hogy mit kell módosítanod. Az már más kérdés, hogy ez a 2F mellett nehezen menne, de nem mindenhol van 2F azonosítás. -
válasz
pigatt
üzenetére
Na én azt hiszem most hagyom itt el ezt a topikot és ez nem neked szól, hanem az általad megosztott terméknek meg önmagában ennek az egész filozófiának. Hát komolyan egy víruskereső milyen alapon les bele az én privát leveleimbe? "Személyes adatok védelme"? Az pont akkor valósulna meg, ha kitakarodna a privát szférámból! Agyrém, komolyan.
És akkor még ennek a licenszdíját is fizessem be LOL. -
pigatt
őstag
Sziasztok!
Van egy dolog amit nem értek a McAfee-val kapcsolatban.
Ez a csomagom:
A UI jelzi, hogy a személyazonosság védelem nincs bekapcsolva:

De a profilomban nincs benne az opció:

A UI-on keresztül az indításra kattintva a UI-ba nyílik meg a profilom és ott sincs benne:

Hogy tudom előszedni és bekapcsolni?
-
tivibácsi
újonc
Kösszi a választ Rowon!
Akkor visszarakom az Avg-t, mert a Defender Pup-Pua védelme számomra nem kíelégítő .További szép napot mkinek!
-
válasz
tivibácsi
üzenetére
Önmagában a Comodo is egy plusz sebezhetőség, Defender mellé én nem látom értelmét telepíteni. +1 program, ami szlopálja a rendszered erőforrásait és feltételezem, hogy a Defender működésébe is belepofázik. A Defender beépített tűzfala is elég jó, de méginkább fontos lenne az, hogy a routered milyen minőségű és, hogy az hogyan van bekonfigurálva és frissítve van-e rendszeresen a firmwareje.
Szerk.: ja és minél több dolog van telepítve a gépedre, annál több a támadási felület. Szerintem az a mondás, hogy KISS (Keep It Simple, Stupid) itt érvényesülni tud, azaz nem szükséges túlbonyolítani mindent, minden célra elegendő lehet egy program, ami rendszeresen frissítve van. -
tivibácsi
újonc
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül ,a Comodo-nál kijavították már a sebezhetőségeket?
A defender mellé tenném fel kiegészítőnek .Kösszi a választ!
-
karavánmestr
újonc
-
Peetey91
senior tag
-
Jack Oneill
veterán
-
válasz
mokus1
üzenetére
Windows Defender. Kiegészítésnek a Malwarebytes Free, ha paranoiás vagy, de igazából ez olyan, hogy ha nem mászkálsz a csalánosban, akkor semmi értelme jobbnak, mint a Defender. Legyen naprakész a rendszered, a szoftvereid, főleg a böngésző (!) és legyen minél kevesebb bloat telepítve, főleg olyanok, amikre már nincs terméktámogatás.
-
mokus1
addikt
Sziasztok,
Jelenleg minden gépemen avastot használok, de egyre jobban zavar a rengeteg felugró ablak. Van más vírusírtó ami ajánlható és kevés/kevesebb popuppal dolgozik?
-
-
válasz
Peetey91
üzenetére
Igen. Nálam a Total Protection van fent. Van aki azt állítja, hogy lassítja a gépet, de nem feltétlen valid az állítás.
Eddig akárhol olvasom, mindenki azt tapasztalja amit én is, hogy észrevehetetlen a gépen. Olyan előfordulk, hogy egy program az első induláskor indulhat lassabban, de az az AI miatt van, mert megvizsgálja, de egyszer. Utána többet nincs gond. De ki kell probálni.A McAfee Real Protect rendszere végrehajtás előtti és utáni fázisokban is működik, és felhőalapú, valamint kliensalapú gépi tanulást használ.
A Real Protect statikus modellje a PE-ket elemzi, a Real Protect Non-PE a modulokat és az Office fájlokat, a Real Protect Script (vagy Fileless) pedig a LOLBins visszaéléseit keresi futásidejűleg. Az alap (futásidejű) gépi tanulási modell havonta frissül.
A Real Protect magában foglalja a zsarolóvírus-elhárítást is, és ffmpg dekódolással elemzi a hangfolyamot a deepfake-ek keresésére, OpenVino-gyorsított modell használatával (nem a bővítmény csinálja, hanem az RP). -
steele80
senior tag
Nekem van még 1 év F-Secure IS & Scam Protection. Teljes megelégedés, de sajnos az én licenszem már nem támogatja a magyar nyelvet, de angolul is megvagyok. A hájp jegyében kipróbáltam a McAfee totalt, nálam nem jött be. A böngésző védelem látványosan lassítja a böngészést, a fájlkezelés is érezhetően lassabb lesz, a webes felülete kicsit átláthatatlan és nem túl logikus, de ami nálam a kizáró ok lett - játék közben közel harmadolja az fpst. Ha ez valakinél nem szempont, akkor viszont egy jó választás lehet. Jövőre biztosan maradok az F-Secure-nál a jelenlegi tudásom alapján.
-
-
ƵøŁĭ
veterán
Mivel az utóbbi időben nem tesztelgettem a termékeket, így rátok hagyatkozom. Tegnap felmerült a családban, hogy több eszközt védjünk le. Ryzen 7, Ultra 5 , Macbook Pro, ios-android készülékek. Ti mit használtok?
-
Sdi
addikt
válasz
csikosdapro
üzenetére
Hogyan fizettél ? Ha esetleg pay-pallal, vagy banki átutalással, nézd meg mindkét helyen, nincs-e engedélyezve az automatikus hozzáférés, ha igen, vond vissza. Én nem néztem meg csak a bankot és a pay-palon keresztül levonták az összeget.
-
Mikulásbá
nagyúr
válasz
csikosdapro
üzenetére
Átlag használatra elég a Defender, a mobilokra nem is kell, onnan is le lehet szedni.
-
csikosdapro
tag
Sziasztok.
Az előző hozzászólásomat nem találom :|
Mégegyszer: Bitdefender Total Security-t vásároltam egy éve (5 eszközre), potom 6k körül, most jön az email:
Your Bitdefender Total Security Individual subscription will expire on 2025-11-27 and you should expect a charge of 32,999 HUF from our payment processor partner, 2Checkout, within the last 15 days before the expiration date.
1. Ez ugye nem szedi le automatikusan, csak ha kifizetem?
2. Ajánljatok már vírusirtót, vagy elég a win11 defenderje frissítve?
2.1. Mobilokra is ezt használtam, azokkal mi legyen?Köszönöm (akár másik ilyen best buy is érdekel
) -
ƵøŁĭ
veterán
G-Data esetén 3db 1éves kulcsból lehet 3 évest csinálni?
-
Mikulásbá
nagyúr
Minden szavát hallhatják a hackerek, ha ott van a mobilján valamelyik ebből a 12 alkalmazásból
[link] -
-Nomad-
tag
válasz
Mikulásbá
üzenetére
Megadom az email címet és a jelszavat akkor sem múködik ezt írja:
We couldn’t sign you in with this email and password. Reset your password, or choose a different sign in method.Egyébként én ugyanitt próbáltam de nem sikerült.
-
-Nomad-
tag
Sziasztok!
Hol lehet új Mcafee fiókot regisztrálni?A weboldalon csak bejelentkezni lehet.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
A topik Antivirus Programokról szól, tehát az ezekkel kapcsolatos hírekről, teszteredményekről, hibákról, fejlesztésekről, észrevételekről stb. Nem sebezhetőségekről, nem az adott operációs rendszer biztonsági problémáiról vagy a hozzátartozó alkalmazásbolt problémáiról.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LED világítás a lakásban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elite: Dangerous
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, AdGuard hirdetésblokkoló + Trafficlight addon. UAC maxon. Routerben Quad9 dns safe módban és ennyi. A gépben van két ssd, az egyiken a rendszer napi használatban, a másikra a frissen telepített rendszert és programokat klónoztam és arra vár, ha vírust kapok, akkor róla fusson a win, de erre az elmúlt sok évben egyszer sem került sor. Mentésnek NAS + iDrive Private Key Encryption-nal, zsarolóprogik letudva. Hát ennyi. Bocs, a zavarásért, offba is teszem. Talán pár év múlva ismét betévedek
Lehet, hogy azóta javították?!
Amúgy Dr.Web még jó védelemnek számít?
, de be tudnád linkelni, hogy honnan lehet beszerezni?

Az amcsi cégek nem bejövősek, legalábbis eddig.
Azt kell hogy mondjam nem ajánlom, inkább az ingyenes 6 hónapost használjátok!

)