Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
-
LOGOUT
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urak!
Van most valami bestbuy hely Bitdefender licenszhez? Hosszabbítani kéne
-
ledgeri
nagyúr
A gyári visszaállítás, és full formázás az nem igazán mondható egy műveletnek. Windowséknál max "adatok megtartásával vagy anélkül" állíthatsz vissza, ez nem formázás.
Ha nem megyünk bele a "megbújhat a BIOSban egy discrod-spammer" és "Mennyire óvjam az SSD-met, ha az van"-ba, akkor én a magam részéről azzal lennék elégedett -mindent amihez értelmes másik gépen ügyködve, úgy csinálva-, hogy beszereznék egy live OS-t, elindítanám (pl tails-t, mert az alapból úgy van konfigolva, hogy ne írjon a boot-eszközre), bármi van rajta (lemezkezelő) beletörölnék a lemezbe, hogy bármi egyből olvasható "boot-tábla töröltesen", gyorsan elérhetetlen legyen. Majd feltennék egy ideiglenes OS-t (ha a tails eszköztára megfelel, akkor csak egy boot elég) amire feltennék egy olyan progit, amiről tudom, hogy átír minden blokkot a háttértárakon, átírnám a lemezeket ahogy jól esik (pl Windows + Hard disk sentinel nálam befutó lenne és akkor már ki is mértem, -biztos van sok másvalami), kulcs, hogy hagynám iniciálatlanul a lemezeket.
Majd az ideiglenes OS-t kiiktatva mehet a belakós OS.
És akkor még mindig van egy nagyon nagyon apró kétely, hogy ezek ellenére egy TRIM-es, vagy GarbageCollention-os SSD, vagy lapolt-írású HDD, ha valami baj lesz a rajta lévő adatpakkal és helyreállítani kell, akkor olvasáskor mutat-e olyan dolgot, ami az ekkori vírus maga, vagy ilyesmi.
Technikailag egy alap dolog ellen egy külső OS-es gyorsformázás is elfedi azt az infót ami alapján a friss futó os olyan adatot akarhatna a régiről, amivel újranyelheti a vírust, sőt, egy külső-bootos, vagy régi OS bootos vírusellenőrzés is kitakaríthatja. Ellenben a fenti esne jól: HDD-nek nem árt. Egyik SSD-met még nem írtam át, de érdekelne, hogyan is teljesít, és a HDS leméri... A másik SSD-m meg 2013-as, és vagy 8-10* már telibeírtam, kíváncsiságból, vagy mert kellett. 5-7 éve már 1%-os, és egy napja van hátra... Torrentes, játékos SSD-nek nem sajnálom.
(Újfent, ez én, az én dolgaimmal!
) -
Sajtgalamb89
csendes újonc
Sziasztok,
Nem teljesen a topik témája, csak részben - viszont más, releváns topikokban nem volt aktivitás már jó ideje, így a kérdésemet itt tenném fel.
Önhibámból (sose bízz a redditben) benyeltem egy session hijackert, ami a Discordomon keresztül fake kriptós oldalt spammelt. Amikor észrevettem, a gépet rögtön lecsatlakoztattam a hálózatról, tiszta eszközön ahol tudtam kiléptettem minden fontosabb alkalmazás összes sessionjét, jelszót módosítottam, 2FA-t aktiváltam. Ennek három napja, azóta más nem történt, így reménykedem benne, hogy elejét vettem a további kártevésnek (főleg ami a socialokat és pénzügyeket illeti).
A gépen elvégeztem egy gyári visszaállítást full formázással, viszont több helyen olvastam, hogy ez sem lehet 100%-ig biztos megoldás, egy teljesen szűz telepítést kéne csinálnom, külső forrásból. Ezt meg is teszem, a kérdésem felétek az lenne, hogy ezután hogyan tudnék megbizonyosodni arról, hogy nem maradt nyoma a kártékony jószágnak, és újra teljeskörűen, veszély nélkül tudom használni a gépet?
Megtisztelő válaszotokat előre is köszönöm,
SG89
-
tivibácsi
kezdő
Szia UserX!Ilyen árak kellenének minden antívirusnál akció nélkül,Eredi árakat nézve ,a marketingesek túl apohár fenekére nézhettek ,az eredeti árakkal.
Az akcios árak meg "Mi a fenne elakadt a szekér, nincs bevétel?"
Szóval az eredeti árak dr spock fénysebbeségre kapcsolta őket.Szörnyű hogy miket kérnek,már bitdefender az esetet is veri
.
Szégyen.Lassan már csak a Defender marad.
-
UserX
addikt
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Igazából én az Avast Ultimate 1 év 5 eszköz opcióra gondoltam, mert az tartalmazza azt kb amit a Kaspersky Prémium.
-
tivibácsi
kezdő
Igazad van ezekben,gondolom azért lehet biztonságos ,vagy talán jobb mert egyedi "alagutat hozz létre a végpontok között,bár lehet hogy hűlyeséget írok.Bár a dns sem teljesen hibátlan .Valahol azt olvastam,hogy a dns -ek hostfájl alapán is? müködnek a kártékony oldalak ,egyebek azonosításában.Azt nem tudom,csak feltételezem ,hogy van már olyan vpn (jelenleg a windscirbet ismerem) van AI segítség.Én maradtam a sandboxie +böngésző fut benne ublockkal,Opsrey+malwarebytes bőngésző kíegészítővel.
ha van valami tanácsod ,hogy mit lehet jobban csinálni,szívevesen vesszem.
-
válasz
tivibácsi
üzenetére
A HTTPS is titkosítja, ami manapság ugye már alap. DNS-re egy nextdns fényévekkel jobb, sokkal mélyebben configolható és a DoT ugye ott is adott. A DNS alapú reklámszűrés amit szintén a VPN szolgáltatók meg szoktak adni mint opció pedig egy negyedmegoldás, arra vagy egy normális extension kell (alá sok sikert Chromium alapú cuccokon), vagy egy Adguard. A vírusvédelem pedig ezekben tényleg nem szerepel rosszul az AV teszteken, de pl. saját tűzfal configjuk nincs, az OS megoldásait használják.
-
tivibácsi
kezdő
Sziasztok!Szia Aweriot! A vpn-ek titkosítják az adat forgalmat,általában van bennük biztonságos dns szolgáltatása,amely szűrheti a káros oldalakat,-esetleges káros forgalmat. A jobbakban Vírus védelem is van pl windscribe,nord,surfsark.
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Kezdésnek azt mondanám, hogy ELÉG a DEFENDER, sőt. Amire inkább KÖLTENI kellene a pénzedet (vagy a pénzt aki biztonsági szoftverre hajlandó költeni)
- jó minőségű VPN (az egyik legfontosabb védelmi vonalat jelentené, hiszen manapság offline szinte nem találkozunk káros dolgokkal)
- költeni az adatmentésre, duplikálásra: felhőtárhely előfizetés, külső merevlemezek vásárlásra stb.Inkább ezekre kellene költeni. A felhőtárhelyet szokták sokszor nem biztonságosnak mondani, de szerintem ott is lehet akár titkosított verzióban tölteni a fájlokat.
Elégedett vagyok a Kaspersky-vel de lehet majd kipróbálom valamikor az Avast Free-t hátha összekapták magukat
Az Avast nagy botránya az volt, hogy "FELHASZNÁLÓI ADATOKAT ADTAK EL HARMADIK FÉLNEK"
Nyilván nem bankártya adatokat, vagy felhasználók pucér képeit inkább vásárlási szokásokra, érdeklődési körre, és ezekkel összefüggésben lakóhelyre vonatkozó adatokat.
Persze pont nem egy biztonsági szoftvertől várunk el ilyesmit.De ez is benne a jó: ez az ügy kipukkant a "szőnyeg szélére lettek állítva" vagy hogy van az a mondás, így legközelebb biztos háromszor is meggondolják, hogy ilyesmit tegyenek.
Tehát lehet azt mondani, hogy így lett sokkal biztonságosabb az Avast.
A Kaspersky-nél is nagyon komoly figyelmet fordítanak a GDPR-ra mert ugye ők is a "származásuk" (oroszok) nagyobb figyelmet kapnának hasonló esetben ezért nekik még fontosabb, hogy feddhetetlenek legyenek.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
labeda
üzenetére
Bennem az motoszkalt most, hogy megis mi a jo feneert fizetek evente 3 eszkozre tok feleslegesen? Van egyeb mas kiadasunk boven, mersekelnem ezeket. Aki esszel netezik, annak erdekes elgondopkozni azon, tenyleg megeri-e evente feleslegesen fizetni. Ezzel nem akarok senkit lebeszelni, en is evekig fizettem elő (ESET, Kaspersky), de rajottem, egy free boven eleg nekem. Raadasul azert a free versenytarsak kozott boven akad olyan, amelyik vezeto helyen van.
-
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Hozzád hasonlóan érzek: kb. 15 év Kaspersky után érdemes lehet erre váltani a lejáró védelmet? ( tudom enyém a döntés)
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Igen, ezen én is meglepődtem. Szerintem jópofa!
De már két éve Kaspersky Free-t használok: nem tekeri a cpu-t, kevesebb a false pozitive, nincs reklám.
Ettől függetlenül az Avast Free-nek komoly érdemei vannak:
Az egyik legrégebbi ingyenes védelem, nem kell fiók, regisztráció stb. simán letölthető.
Moduláris telepítővel a sallang kihagyható. -
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ez egy érdekes felvetés. Szerintem kicsit túltolt az amikor fölöslegesen nevesítenek egy védelmi összetevőt mint "önálló" védelem.
Végyük ezt a "levelezés védelem" dolgot:
1. ha jön egy futtatható fáj email mellékletként akkor azt futtatás előtt a rezidens védelemnek vizsgálnia kellene
2. ha van a levélben egy webcím amire kattintva megnyílik a böngésző, akkor pedig a böngészővédelemnek kellene vizsgálnia aznURL-t.
Tehát ha egy email tartalmaz valami potenciálisan akár veszélyes dolgot azt maga a rendszernek kellene észlelnie. -
szaki26a
aktív tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Avast mélyreható ismerete nélkül két módot is tudok, hogy ellenőrizzen filokat böngészőben. Egyszerűen csatolt file letöltésekor illetve csatolásakor aktiválódhat a scan a fileon így kvázi ellenőrizhet. Illetve hálózati forgalomban is megteheti ugyan ezt bár ezt nagyon kétlem. Valószínűbb, hogy első verziót csinálja esetleg egy browser extensionnel megspékelve önreklám céljából.
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok! Kerdes. Nem ugy van, hogy egy virusirto levelezés védelme csak asztali levelező programban mukodik? Ugyanis nekem ilyen nincsen, de Avast levelezes vedelme mukodik webes gmail-ben. Az elkuldott levelekben irja a gmail, hogy Avast altal ellenőrizve.
-
tivibácsi
kezdő
Sziasztok! Kösszi akos ur!
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Szerencsére nem az adatbázis alapú védelmi összetevő a legfontosabb. -
akos_ur
aktív tag
válasz
tivibácsi
üzenetére
[link] - innen letöltöd a litvánt (a free-nél a legördülő menüben az utolsó előtti), a telepítőben lesz angol nyelv lehetőség, a telepítésnél magyarra állítod a régiót, megadsz neki email címet a mykaspersky fiók létrehozásához, ettől magyar fiókod lesz (email jön a jelszó létrehozásáról), majd a magyar fiókba weben belépve le tudod tölteni a magyar telepítőt, az angol verziót leszeded a gépről és felrakod helyette a letöltött magyart, done

(nekem fizetős Kaspy van, de pár napja ismerősnek megcsináltam így és működött)
-
tivibácsi
kezdő
Szia szaboi6512 !Kösszönöm a választ!
-
tivibácsi
kezdő
Sziasztok! Szia CSicsó! Én kerestem a Kaspersky free-t de azt olvastam ,hogy az ingyenes verzio megszűnt európában (Malwaretips fórum) .Le tölthető valahonan magyarul vagy rényleg megszűnt?A kaspy oldalán már , csak a fizetős verziok ingyenes próbaverziói találhatóak.Ha esetleg tudnátok olyan linket belinkelni ide ,amelyen a magyar változat megtalálható, vagy a magyar telepítő letölthető és malware mentes azt meg kösszöném.
Előre is kösszönöm!
Sziasztok! Tivadar -
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Nekem amiből elegem lett és váltottam Kaspersky Free-re:
- tekerte kicsit a cpu-t
- több "false pozitív" (sokszor nem kedveli a játékokat, még olyat sem ami nem tört játék csak MOD-olt)
De amúgy kedveltem. De ingyenes vonalon érdemes ezen pár közül:
Defender, Kaspersky Free, Bitdefender free. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Nem, semmi ilyen. Az ertesitesekben be lehet állítani, hogy semmi ajanlatot ne jelenitsen meg, de meg azt sem hasznalom, mert nem bombaz semmivel igy sem. Most speciel nem csinalta ezt az elavult definicio jelzést, pedig ment a gep sokat. Nem tudom, mitol fugg. Es hidd el, amugy meg megy a hatter frissites ugyanugy, amikor ez elojon, olyan,,mint ha ez egy bug lenne csak.
(Szoval ha ez az anomalia elojon, akkor is ugyanugy frissul, irja is az idopontokat, csak pirossal azt irja, hogy elavult a definicios adatbazis.)
-
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Valahogy blokkolod manuálisan a reklámjait? (Tűzfalban vagy vpn?)
Az okozhaz anomáliát. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Nalam eddig 2 anomalia jelentkezik frissen telepített Avastnal.
1. Egy bizonyos ido után (gep bekapcsolasa utan 2-3 oraval) a beallitasok-frissitesek menuben pirosan jelez, hogy a definiciok nem naprakeszek. De kozben ugyanugy frissit suru idokozonkent, ezt írja is.2. A full scan lefut, de megis azt írja, hogy ido elott le lett allitva. De kozben pont annyi idot fut, mint amikor rendesen lefutott a teljes ellenorzes.
Egyelore ennyi, ami nalam jelentkezett.
-
-Nomad-
tag
AV-Comparatives Summary Report 2025 [link]
-
Mikulásbá
nagyúr
Az a 300 000 ember, aki rányomott ezekre a programokra, az most nem fog örülni
-
ƵøŁĭ
veterán
Pénzt visszakapom. Öngólt rúgtak a kommunikáció során, így ezt én ki tudtam használni. Utolsó feltétel a nehéz.

-
tivibácsi
kezdő
Hello Aweirot! Remélem igazad lesz!Szerinted a crackerek melyik irányt választják a kártevők fejlesztésében,illetve tevékenységeikben mijen újítások várhatóak?
-
tivibácsi
kezdő
Szia mindenki!Szellem igazad van!A legtöbb gyártó szerintem nem foglalkozik érdemben a felhasználóval,csak bevétel forrásnak számítsák az embereket.A motorháztető alatti reszelgetés vagy sikerül vagy nem.Mint a kecske meg a káposzta esete
Minden esetre pár gyártónál nem tartom tisztességesnek,hogy a próbaverzió letöltéséhez,
bankártyaadatokat kérnek el,no meg az automatikus megújítás,és ha felhasználóként
ha megakarod újítani drágább a licenc mint ha újat vennél.
Nagyon nem jó az irány
Mi lesz ha a AI kártevők tömegesen fognak megjeleni?
Akkor lesz majd bumbimbum
-
-
válasz
tivibácsi
üzenetére
Ennél kicsit árnyaltabb a dolog. A teszten szereplő Checkpoint az vállalati termék. Azok minden esetben jobban ki vannak hegyezve, mint az otthoni termékek. Általánosságban elodeas, hogy minden termék hozza a szokásos formáját. Ami jelenleg nagyot fejlődött és ez a teszteken is látható a McAfee, de csak azért, mert teljesen újra lett írva a termék. Teljesen kicserélték a terméket. Nem dicsőíteni akarom, hanem szimplán csak megjegyzem, hogy ez egy új McAfee. Nyilván egyik termék sem tökéletes, de a legtöbb sajnos állóvízben van. Motorháztető alatt vannak reszelgetések, de évek óta majdnem minden "ugyan az".
-
riki
senior tag
Sziasztok.
Ha jól veszem ki AVlab tesztjének értékelését, a Webroot minden hónapban 100% védelmet biztosított mint a tesztgyőztes ,csak kicsit lassú a hazatelefonálás és párbeszéd az anyagéppel. de,javítsatok ki ha tévedek.
-
tivibácsi
kezdő
A moduláris telepítés elérése így lehetséges: vezérlőpult-programok-program eltávolítása-
rákatint avast free megjelenik a rendezés mellett az eltavolítás és a módosítás -erre kattint ,feljön az avast telepítő és módosításnál láthatod a modulokat,melyeket eltávolíthatsz vagy telepíthetsz ,jelöld ki a szükséges modulokat majd a módosítást választ és utána az ujraindítást. Itt megtalálod a maximális védelem és a minimális védelem opciókat is .ez a megoldás a gépház alkalmazások kezelése menüpontnál is hasonlóan müködik
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Mar nincsenek modulok a telepitesnel. Megujult az egesz telepítési folyamat magaval a programmal együtt. Nincsenek mar sallangok. A webvedelem is mas neven van webpajzs AI vezerelt. Amugy eddig tetszik a termék, regen hasznaltam, de azota rengeteget valtozott.
A masik meg a Bizdefender free, amivel tennek egy próbát esetleg, csak abban nincs tűzfal. Tudom, nem kell elajulni ettol a tuzfal dologtol, de az Avast tuzfala nagyon szépen atlathato, konnyen kezelheto es alapszintű vedelmet ad boven ez a megoldás. -
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Maradj a "sima" Free-nél, Annak is elég "minimál" telepítés: fájl-, web-, viselkedésvédelem modulokkal.
A sok egyéb sallang csak lassít, és több hibaforrás.A sokak által túlaggódott "zsaróló- fájltitkosító" vírusok ellen a legjobb védelem a rendszeres offline/online adatmentés.
Mivel az 100%-os védelmet jelenet. Bármilyen vírusírtóba épített "zsarolóvírus elleni" cucc sose lesz 100% védelem, egy kis kockázat mindig ott van, hogy lőttek az adataidnak. -
tivibácsi
kezdő
Szia Szellem! Eléggé hullámzó a teljesítmény, bizonyos progiknál,úgy látom hogy egyes gyártók nincsenek a helyzet magaslatán.Jól látom ezt?De hogy a hatékonyság csúcsán ,a checkpoint termék legyen és a többi nagy név "lecsúszva" legyen nekem az fura.
-
tivibácsi
kezdő
Szia Jack Oneill! Az Avast one minden az egyben szoftver. Androidon a program szokásos free összetevöi mellett, tartalmaz 6 gb (ha jól tudom) ingyenes vpn -t6 adatmennyiséget átláthatob felület isy jellemzi valamint "állítólag" legfrissebb motor van benne bővebb infó itt: [link]
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Azt látom, hogy az Avast One tartalmaz Deep Fake vedelmet es felismeri a Deep Fake tartalmakat a videokban. De ez a One magyar oldalon pl nem elérhető, csak az avast.com oldalon.
-
Jack Oneill
veterán
Mi a kulonbseg az Avast One free es az Avast free kozott?
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Kozben megtalaltam a neten, igen ez egyfajta GAME MOD. Most nem linkelek, beutot google-ba, irnak rola, sot meg chat gpt is irja, hogy az Avast ezen funkcioja egyaltalan nem abbol all, hogy nemitva lesznek az ertesitesek. Cpu perfomance noveles es hatterfolymatok redukalasa a windows teljesitmeny modba kapcsolas mellett.
Egyebkent ki lehet kapcsolni a ne zavarj modon belul egy kulon kapcsoloval. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
De belenyul. Irja is. A ne zavarj mod az telejsen mas. Igen, amit irsz, az alap ne zavarj mod. De azon belul, ha ramesz a felvett programokra, akkor irja, hogy teljesitmenyoptimalizalas bekapcsolva. Ilyenkor a CPU csak az adott alkalmazással fogalkozik (remeljuk) es a windows teljesitmeny modba kapcsol, es prioritast elvez minden hatzerfolyamatban az adott teljes kepernyos program. Ezt irja.
Ez regen nem volt, csak a sima ne zavarj mod, vagyis amikor nemitotta az ertesiteseket.Szellem:
Igen a free -
Cs1csó
titán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
A Windows rendszerfolyamatokba vagy nem nyúl.bele vagy nem is kéne.
Amit tesz (de ezt már vagy 15 éve minden védelmi program tudja) hogy teljesképernyős program (pl. játék) futtatása közben nem keres frissítéseket, ha van ütemezett vizsgálat azt halasztja, ha valamit érzékel akkor lehet nem jelez, csak blokkol, karanténoz a teljes képernyős program bezárásáig.
A Windows 10-11 már bizonyítottan sokat fejlődött és jól fókuszál a játékokra (tehát futtatásukkor nem keres frissítést, nem végez karbantartást stb.)
A ne zavarjank mód az Avast-ban arra jó, hogy az a minimális reklám sem.fog elvileg megjelenni ami amúgy szokott. -
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Ez melyik Avast? A Free?
-
Jack Oneill
veterán
Van egy erdekes uj funkcio az avastban. A jatekokat berakja a ne zavarjanak modba (ez volt eddig is tobb masik programban), de a Windows-t ilyenkor teljesítmény modba teszi a leiras szerint hogy minden eroforras csak a jatekra menjen. Ez gyakorlatilag egy game mod. Na ez viszont nem minden termékbe van, mert a ne zavarjanak mod az egy dolog, de az eroforras prioritas mar mas. Erdemi valtozast egyebkent nem tapasztaltam (azon kivul, hogy tovabbra is repul a gep Kaspy utan).
-
tivibácsi
kezdő
Sziasztok!Ismeritek ezt a progit ?Vélemény?
Előre is köszi!
[link] -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Na itt is megvan az IP csatlakozas 3 percenként a torrentnen. Nem tudom, mi lehet ez, de semmit nem befolyásolja a torrentezest, a kapcsolatok sem szakadnak meg.
Egesz pontosan ez a szoveg 3 percenkent:
,,Sikerult az IP cim hasznalatba vetele" -
Cblacksmithc
aktív tag
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Egy hete kapott 1 esélyt az avast ultimate, még nem kiabálnám el a tapasztalatokat.
-
Jack Oneill
veterán
Tegnap gondoltam egyet, es ujra feltettem az Avastot. Na jo, nem csak egy gondolaabol allt, mert egy ideje mar erosen gondolkoztam,,hogy ki kellene masik terméket is probalni. Eddig Kaspersky standard volt fent, ami ketsegkivul egy nagyon jo, eros vedelem. De voltak azert anomáliák. Torrent program naplojaban soha nem ertettem,,miert van tele a naplo olyan bejegyzésekkel, hogy IP ujracsatlakozas. Es ez 3 percenként. Ha kikapcsoltam a Kaspersky-t, akkor ez a jelenseg nem volt. A masik, hogy nincs gyenge gepem, de ahogy leszedtem a geprol, sokkal gyorsabb lett minden. Na de nem szidni aksrom a zermeket, mert tovabbra is egy nagyon jo vedelemnek tartom.
Most tesztelem az Avastot. Mar nincs telepiteskori modul valasztas, mint regen. Szep letisztult, tuzfal funkcio az ingyenesben is. Tobb ujdonsag, ami nagyon tetszik, pl csalo oldalak elleni vedelem. Par napig tesztelem, aztan kiderul, milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
A topik Antivirus Programokról szól, tehát az ezekkel kapcsolatos hírekről, teszteredményekről, hibákról, fejlesztésekről, észrevételekről stb. Nem sebezhetőségekről, nem az adott operációs rendszer biztonsági problémáiról vagy a hozzátartozó alkalmazásbolt problémáiról.
- Apple MacBook
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parfüm topik
- Óra topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.