- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsakuraDave
őstag
[2017O] Csak számomra bullshit show ez az egész? Most Mr.O oké esztétika 0 ott úgy is az nyer aki csak szimplán a legnagyobb és legszárazabb pont.(vagy Phil a neve
) De nem a "szépség",esztétikusság lenne a mérce? Mert laikusként minden adott "divizión" belül voltak szebb esztétikusabb arcok ezen a "shown" számomra mint akik a top3ak lettek/divizó.
ui.: amúgy k.va cringe ahogy magyaráznák hogy /divizó mit néznek,mi számít
Egyedul a nőknél ahol lenyomnak szaltókat stb az tér csak el de ezek megmagyarazzák hogy mindegyik más
-
Lacy6
senior tag
válasz
D3W1L3 #143195 üzenetére
Bt Supernovát használok jelenleg.
Jónak találtam, de sokszor már szinte az esti órákba edzek. Így a koffeintől akarok megszabadulni.
Beta analin, citrulin malátot akarok venni egyenlőre.
De ezek elég drágák külön is, nem tudom hol lenne a legolcsóbb. Úgy néztem egyébként is ez a 2 van legnagyobb mennyiségbe az összes edzés előttibe.
Kreatinom van azt mindig szedem.
AKG-t nem ismerem ezek közül.
Glutamin inkább regenerálódásra való, bcaa az elvileg nem kell ha rendbe van a kaja és fehérjével is ki van egészítve. -
David75
őstag
válasz
Lacy6 #143186 üzenetére
Az a baj, hogy ezek mind csak a koffeinről szólnak. Mondjuk még mindig jobb szerinten mint kávé vagy energia ital. Északás műszakban viszont használom sajnos. A legjobb ha minél kevesebbszer szeded, tényleg csak akkor ha különben nem tudnál lemenni edzeni. Nagyon hamar kialakul a tolerancia és utána csak azért iszod hogy alap állapot meglegyen. Az ON watermelon nagyon jó, de a legjobb amit kostóltam az a granade killa kola, nem tudom, hogy a granade márka van-e Magyarországon, mindennél jobb protein szeleteik is vannak arany áron.
-
gyuri860213
tag
válasz
Angel2014 #143185 üzenetére
Kiindulásnak ez jó:
https://damnripped.com/tdee-calculator/
Gondolom a hölgy tud angolul legalább alapfokon...
Amúgy meg ttskg (fontban)* 10kcal nagyjából elég lehet. ami az esetében 139 font x 10kalória = 1390 kcal / nap. ha ez kevés akkor szorozza meg 12-vel. És még jól is lehet lakni ennyi kajával ha tisztán kajál és zsírszegényen. -
Lacy6
senior tag
Edzés előtti kiegészítőből kinek mi jött be?
Van aki külön veszi meg és magának keveri?
Ilyen esetben ki mit használ és milyen arányokkal? -
szuszinho
őstag
1500 kalória? Hány nap múlva fog éhen halni?
-
Jim-X
őstag
válasz
marked one94 #143179 üzenetére
Meg ugye az sem mindegy, hogy csepeli kiloban es kaloriaban szamolunk-e
-
Angel2014
addikt
válasz
j0k3r! #143176 üzenetére
Nem a kiló határozza meg...valaki feltett egy kalkulátort, de nem találom...mennyi kell a nőknek mennyi a férfiaknak a fogyáshoz, és a tömegeléshez.
1200-1500 a kalória..fehérje 100 gramm és szénhidrát is lehet 100-200 gramm. neked..
ezt írtam neki...ez működhet heti 3-4 edzéssel és kardióval?
-
Angel2014
addikt
Adott egy 63 kilós 45 éves hölgy fogyni szeretne 7 kilót..
mennyi lenne az adott fehérje ,szénhidrát, és kalória bevitel naponta?
-
aelod
veterán
válasz
Lacy6 #143157 üzenetére
Ha nincs édesítőre intoleranciád akkor a protein buzz is jó választás lehet.
-
GoTReX
őstag
Dani82:
Kíváncsi vagyok, mikor jön el az idő amikor a most normális tartalom gyártó youtubesok elküldik az anyjukba a Tv pöcegödörből átcsusszano "minden magyar férfi titkolt álma" Liptai Ccclaudiakat és a valósággal megtosztak a gipszkarton villában műsorvezetőket, mert bejelentkeznek olyan pozícióra amit előtte nevetve kopkodtek mert kockaság
-
Woodslave
félisten
stillmass-on 9330+1150 forint a 2kg izolátum.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Woodslave #143159 üzenetére
A nutriversum 4000 Ft/kg alatt volt és izolátum.
Most nem akciós, meg gondoltam megnézem máshol van e jobb ajánlat.
Szójásat nem akarok venni...A fehérjét kimondottan a magas fehérje tartalom miatt veszem, nem akarok többet fizetni, százalékosan kevesebb fehérjéért.
A szójás dolgot azért írtam, mert találtam pár érdekes céget és ami jó árba volt az mind tartalmazott szóját.
-
Woodslave
félisten
válasz
Lacy6 #143157 üzenetére
sztem az első két pont már üti egymást. Kizártnak tartom, hogy 3kg izolátumot megvegyél 12k alatt. Kivéve néha ha a pure whey izolátum akciós talán akkor láttam 4k alatt.. Mondjuk sztem semmi különbséget nem fogsz találni izolátum és koncentrátum között legalábbis abból a szempontból hogy mennyire leszel izmos
-
Lacy6
senior tag
Milyen fehérjét érdemes választani?
Alábbi szempontokat nézem, fontossági sorrendbe írva.
-Ár (max. 4000 Ft/kg)
-Tejsavó fehérje izolátum (fehérje tartalom min. 86%)
-Íz és választék
-OldódásEdzés előtti kiegészítőből kinek mi jött be?
Van aki külön veszi meg és magának keveri?
Ilyen esetben ki mit használ és milyen arányokkal? -
Dani82
senior tag
válasz
BÁ Nutrition #143152 üzenetére
Nekem sincs bajom vele, viszonylag ertelmes, normalis csaj. Szerintem siman elfert volna, de annyira betamadtak ot is es a ceget is, hogy kozos megegyezessel nem folytattak.
Aelod: nem feltetlenul ertek egyet, hogy legalja. A mai fiatalok, akik vasarlokepesek es a tapkieg cegek celcsoportja, az mar kurvara nem nez tv-t. Nem veletlenul az osszes zs kategorias celeb nyergel at youtubera,
Instara, fb-ra, mert kulonben senki nem tudna lassan kicsodak ok. Mashol nem lehet megfogni ezt a generaciot csak a social media feluleteken.
Nemreg lattam egy videot, ahol youtubereket es hagyomanyos hiressegeket mutogattak fiataloknak, 10bol 8 nem ismerte fel Galvolgyi Janost, de 10bol kb 4 mar a sebestyen balazst sem. -
Jim-X
őstag
Off - Most 46eurora jon ki az izesitett 5kilos majprotko, az jo nem? Milyen ez a Rocky Road?
-
aelod
veterán
válasz
Dani82 #143150 üzenetére
Ezt nem tudtam. De logikus amit írsz a szponzorációról. Nyilván egy sportolónak + anyagi támogatást jelent ha egy tápkieg mögé áll, viszont semmi sincs ingyen. Sokan ezt elfelejtik. A céget meg nem érdekli, hogy ki milyen teljesítményt ért el a sportban a lényeg a facebook és insta követők száma. Legalja...
(#143152) BÁ Nutrition
Ha tudnád, hogy a Berkesnél mik a feltételek az előresoroláshoz akkor ezt nem írtad volna
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Dani82 #143150 üzenetére
egyebkent nem ertem miert akadtak ki a Serzadera mikor qrva jo adottsaga van hozza, 2-3ik lett asszem magyar bajnoksagon, meg valami versenyt is nyert, es viszonylag normalisan tud nyilatkozni, nyilvanossag elott nem baxta meg fel budapest berkik meg stohlok stb nem rendez jeleneteket bebaszcsizva meg benarkozva mint xy celeb, alapvetoen nem irritalo mint a mrfittman kategoria gyoztes kissebbsegi sztartestepito. ami versenyen indult ott jo format hozott tenyleg es nepes mezonyben szerepelt, akar 20+ induloval. igaz h berkes teamkent ez mindig eloresorolast jelent de na, jol nezett ki.
mikor volt vv szereplo? kb 7 eve, azota vegig dolgozott pl stewardess volt, beszel 3-4 nyelven folyekonyanez nem a nagy serzade vedobeszed meg biztos csinalt mar gaz dolgokat de ha a tobbi celebfoshoz hasonlitsuk akkor azert boven az oke kategoria, a cegnek meg ahogy irod pont kell az ismert nev. a berki nevu minosithetetlen ktsg-ot is szponzoraljak bedig annak a sportteljesitmenye nulla volt ugy is h evekig novizett
-
Dani82
senior tag
válasz
HussarF #143142 üzenetére
Ezert ne higyj az instanak. Nem minden az, aminek latszik
Aelod: Gb szponzoralt lett kb 2 napra. Kiirta fbra meg instara, hogy koszoni a lehetoseget, tok jo stb.
Aztan a gyurospolok.hu -tol kezdve a kokeny belaig mindenki posztolt, hogy szegyen a mai cegek szponzoracios marketing strategiaja stb, meg oltottak a csajt, amiben van igazsag, mert o most orias edzo,dietetikus, holott kb fel ev edzes van mogottte a berkes iranyitasaval.
Viszont a masik oldalrol meg megy az irigyseg, hogy miert nem xy mensfizik szponzoral, sokkal jobban megerdemli meg fasz tudja. Csak azt nem fogjak fel, hogy ez nem erdem alapjan mukodik, hanem uzlet...
Nyilvan ha lenne egy cegem en sem ecsethaj janost szponzoralnam aki
3. Lett a muszklibeachen es van 150 kovetoje, hanem
Azt aki a legtobb embernek meg tudja jeleniteni a termekemet. -
aelod
veterán
válasz
Ļantos #143144 üzenetére
Ez annyira közhelyes, hogy nincs normális ember...Hagyjuk már. A lelki nyomorát ezzel a sallang dumával próbálja leplezni. De ha nagyon mélyre ásol félreteszed a sok pucsítós instás képet, facebook jajj de happy vagyok posztot akkor látod, hogy ott egy lány aki nem akar mást csak biztonságot. Ez nem feltétlenül jelent anyagi támogatást (az aranyásókat ide nem sorolva) hanem stabilitást szeretne, és azt, hogy szeressék. Csak sokan úgy vannak vele és ezt látom mindenkinél manapság, hogy 2-3 hónap után már nem olyan jó az aktuális partnert mert elmúlt a tűz. Ez az idő lehet több is mire kihal és akkor keresi az újabb tüzet. Félredug stb. stb. és rinyál. Rinyál és rinyál. Mással sem lesz jobb ha nem változtat saját magán. Ne várja mástól, hogy megváltoztassa a hozzáállását. Mint minden dolog egy kapcsolat is nem magától hanem a felek munkájától működik.
Az asszony qrvára nem ez a világ, frusztrálja is, hogy miss picsákat ismerek stb. látja, hogy néznek rám ésatöbbi. De elfogadta, ahogy én is azt, hogy ő nem lesz instafacebookfitnesspinamutogató. Ennyi.A szomszéd csaj teli instán koktélos, ilyen olyan tengerpartos képekkel, a ház meg rájuk szakad, a kocsit inkább le se írom milyen tipus, de több a rohadás rajta mint az ép lemez. Ez a nagy valóság.
Ez meg népbetegség. A villantás. Sokan járnak edzeni, megveszik a legdrágább edzőcuccot, felbérelik a legdrágább és közösségi médiában legnépszerűbb edzőket és érdemi munkát nem végeznek a teremben, nem az a céljuk, hogy jobb fizikumuk legyen stb. hanem csak az, hogy villantsanak. Villantós férgeknek hívom őket.
(#143145) HussarF
mert a kurva jó szexuális élet helyett az érzelmileg stabil kapcsolatot választja.
Honnan tudod mit szeret, kivel és hogyan? Lehet, hogy neked a gebe csajok jönnek be fokhagyma seggel. Nekem speciel nem. Ennek a csajnak sem biztos, hogy zsánere a men's phisique srác vagy testépítő stb. Lehet, hogy neki nem a külső a minden.
-
válasz
Ļantos #143144 üzenetére
Mondjuk akit leírtál, hogy kopaszodó aputestű csávóval van, az még normálisnak is tűnik, mert a kurva jó szexuális élet helyett az érzelmileg stabil kapcsolatot választja. Lehet nem azzal kellett volna rányitnod, hogy szétbasznád a konyhapulton, hanem hogy elvinnéd vacsorázni és akkor már a te nőd lehetne
-
Ļantos
aktív tag
válasz
aelod #143129 üzenetére
Minden betű igaz.
Rengeteg nővel beszélek, nagyon sok jó csajjal.
Nincs pasi, mert magukkal nyavajognak, vagy a másik véglet, nincs NORMÁLIS pasi. Vannak páran közülük pattanásos, kopaszodó, apuhájas jelentéktelen srácokkal és szeretik őket, nem dugnak félre. Állítólag boldogok.Mikor mondom, és feltennélek a konyhapultra aztán véresre karmolnál miközbe szétdugnálak, az úgy annyira nem jön be? Jajj deeee, bele is borzong meg minden, de hát ő szeretni akar, meg azt, hogy ne kúrjon félre az ember. Bombázókról beszélek, nem is túl pénzes ember mellett.
A szomszéd csaj teli instán koktélos, ilyen olyan tengerpartos képekkel, a ház meg rájuk szakad, a kocsit inkább le se írom milyen tipus, de több a rohadás rajta mint az ép lemez. Ez a nagy valóság.
-
Dani82
senior tag
válasz
aelod #143131 üzenetére
Ezt nem tudja senki, csak on
A seherezade balhe utan levette h gymbeam sponsored es ennyi. Nem szolt senkinek semmit 🤷🏻♂️Marked one: koszonom, baratnom csinalja oket altalaban, telefonnal. Semmi extra. Viszont szerencsere a fotogenseghez parosult egy extrem introvertaltsag, tehat sokra nem megyek vele
-
GoTReX
őstag
Hol szoktátok venni a c vitát?Biotech és társai olyan kis kiszerelésben árulják.Vagy érdemes aszk.savval próbálkozni? Fel kell majd tölteni a keszleteim C és omegaval.
-
MATEO6600
őstag
válasz
David75 #143098 üzenetére
Been there, done that, did not work out... Szó szerint.
Elég más életstílust élünk mint az "átlag" ember, és azt vettem észre hogy nehezen adaptálódnak ehhez az életvitelhez a nők. Ezért is gondoltam egy hasonló célokkal, értékrendekkel rendelkező női társra. Ilyen még nem vót, kipróbálnám -
Dani82
senior tag
válasz
aelod #143126 üzenetére
Mert a kulso alapjan itelnek. Nevettseges mi megy 1-1 ilyen csaj instajan a komment szekcioban.
Az az elkeseredett bokolas annyira szanalmas a szerencsetlen pasiktol... en erzem kellemetlenul magam.
Amikor a lurdyba jartam megismerkedtem az egyik ilyen bikinifitness csajjal es meselte hogy azert nincs pasija, mert undorodik a fizikai erintestol barkivel. Gyuloli ha hozzaer akar no akar ferfi, teljesen rosszul lesz tole -
Apollyon
Korrektor
válasz
aelod #143109 üzenetére
Aaaa jah, csak a minőség, vagyis a felhozatal sem mindegy. Szerintem én a mellettünk lévő kis teremben előbb találnék normális nőt, mint mondjuk a Lurdyban lévőben, hiába járnak oda többen. Így értettem.)
(#143107) AsakuraDave: A mai világban, úgy érted, mint a másik oldalon az instás "naturál"matyik?
Hát nekem mindegy, mit hazudnak a so called "fitness" lányok az instára meg a netre, én a teremben lévő nőkből veszem a mintát ;p
-
David75
őstag
-
Woodslave
félisten
Két napja sikeresen tartom a diétát
2200 kalória. Annyit már elértem hogy mindenki nagyobb a teremben még a legutolsó idióta is aki azt se tudja mit csinál de azt egy hónapja
Guggolas 122,5kg a rúdon erre már mondom hogy 140 kg. 4 ismétlés de az se a szebbik fajta.. Komolyan agyon nyomott lehet gyakorolni kéne kiállásokat hogy szokjam legalább. 128kg (r+110) 8 ism ez már jobb volt. R+95kg 13 ism. Az volt a terv hogy majd kőkemény breathing squat 20 ismétlés hát a faxt
Aztán hack guggolas 3 sorozat 15 körüli ismétlés. Ülő láb hajlító és combfesz.
-
medica
senior tag
Válogatós fasznak kutyában a helye.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
AsakuraDave #143105 üzenetére
A közösségi média nekem nem referencia.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
AsakuraDave #143103 üzenetére
Fogalomzavar detected. Ez nem fiteszpitsa, ez csak simán pitsa. A fitneszes csajokon legalább látszik hogy valamit sportolnak. Az, hogy lemennek nem edzeni egy konditerembe, még nem lesz tőle fitneszes, csak egy balfék, aki habira kidobott egy rakás pénzt a bérletre, meg feleslegesen használja az értékes levegőt.
(#143102) aelod: Azért nem mondanám, hogy csak arra jók, én sokszor találkoztam már teremben normális, pár szót is váltani hajlandó, értelmesnek is kinéző jó nővel. Sajnos pont olyankor is, amikor épp lent volt velem asszony.
De hát az élet néha egy nagy verseny.
Meg van pár ismerősöm is, akik szintén a teremben ismerték meg a párjukat.
ja és még régebben vitatkoztunk, hogy teremben nem lehet ismerkedni. Te azt mondtad, hogy de, lehet, és neked volt igazad.
Amúgy abba a terembe ahova járok, ott is lehet. És azok a lányok, akiknek súlyhoz is közük van, simán jók, atompopóval. Szóval szerintem mindenkinek van még remény. -
AsakuraDave
őstag
válasz
Apollyon #143095 üzenetére
Pont,hogy ez a fitnesz picsa. A fitneszes arcok mind arról szólnak hogy szerencsés genetikával születtek és megvannak áldva minden földi jóval,főleg testileg csak eladják magukat mindenféle bullshit "ettől nő a segged" workout videókkal amikbe 0súllyal elhülyéskednek a teremben. Akikre te gondolsz azok gyűjtőfogalomba sportolók azon belül testépítők. Elég elkorcsult mára ez az iparág,attól független igen k.va jól néz ki a csaj(bár eléggé beálított kép +mennyire shoppolt azt nem tudhatod).. Eddig akárhányszor ilyen kaliberű csajt látok mindig ledöbbenek milyen faszikkal vannak...szóval nem biztos hogy ez a test olyan mentalitással kellene,max 1estére,mármint nem tudom elhinni hogy aki így kinéz és ad is magára az külsőre ennnyire béta pasikra buknának,mindig nézem,hogy o basszus a pasija is biztos valami fotómodell kigyurt mr.alpha.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Angel2014 #143092 üzenetére
Mondjuk ha egy gasztro topikban lennénk, ahol az étel minden formája úgymond kulturális szerepet töltene be, részben megérteném ezt a kommented. Azonban marhára nem ott vagyunk, másrészt a szemét kaja alatt nem csak épp a párizsire lehet gondolni, mint végső megoldás a minimálbéren tengődő embernek, hanem legtöbbször mint junk food, a haszontalan luxuscikket jelenti, ami helyett lehetne sokkal olcsóbban és egészségesebben is táplálkozni.
Bárki mást meg ilyen-olyan házinak nevezni azok után, hogy te meg vizuális környezetszennyezést végzel egy konditeremben (amiről már videós bizonyíték is van), ahol a rendes emberek szeretnének normálisan edzeni, nem éppen korrekt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Stellar Blade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gyúrósok ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Androidos fejegységek
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Zoom drón, gyári dobozában, 4 db aksival és táskával eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest