- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Pár hónapja kezdtem el súlyzós edzéseket végezni, 178cm magas vagyok és ehhez 73.5 kg. Az alkatomon szeretnék változtatni, nem nyári formáról lenne szó, inkább amolyan életmód váltásról. Testösszetétel mérésnél 20%-os testzsírt állapítottak meg, ezzel kapcsolatban kérdeznék. Az ilyen skinny fat alkatnál, mint amilyen vagyok, az edzés mellett tömegnövelés a célszerű, vagy először le kéne adni pár kilót? Az a bajom, ha leadnék, akkor az amúgy se sok izom is távozna..
Válaszokat előre is köszi:
Tyler
-
Lacy6
senior tag
válasz
medica #142292 üzenetére
Igen, mert valószínűleg eléggé erősen részt vesz benne nyomás közben.
A gondom az, hogy úgy érzem ott inkább izom fájdalom, mint izület fájdalom van.
Mondjuk lehet elkezdek szedni valami izületvédőt, mert nekem a könyökömnél is szokott fájni bicepszezés közbe, de ott inkább az izület. Hátha segít valamit. Mondjuk érzésem szerint talán a pihentetéssel javulna, csak most nem akarok kihagyást. -
Lacy6
senior tag
Elülső delta izom miért fájhat fekvenyomásnál?
Próbálom zárni a lapockákat, kinyomni a mellkast stb, de továbbra is ez a bajom. -
rwin5
őstag
csak nekem tűnik úgy, hogy Pisti feje kezd torzulni a cucctól? (pedig egy időben azt mondta full natural, aztán mondta csak ment még egy kis növi, később mondta, hogy nagyon minimál propi) - vagy csak simán öregszik?
itt kifejezetten ogre feje van
[link] -
Woodslave
félisten
Deadlifteztem senmi komoly csak próbáltam a technikát erre harmadik sorozattól "begyulladt" a bal könyököm. Komolyan nincs már olyan edzés ami után ne jönne elő valami
-
Shingen
addikt
válasz
marked one94 #142250 üzenetére
Jó kis hangulatos terem.
-
GoTReX
őstag
Látom minden a régi!
-
jpeetr
aktív tag
válasz
Angel2014 #142272 üzenetére
Ezért kell kalóriadeficitben lenni. Persze a makrók is fontosak, hogy a bevitt kalória honnan van, de a szó jelentése magában hordozza azt, hogy teljesen tökmindegy a napi aktivitásod. Ülhetsz, de akár alhatsz is egész nap, a lényeg, hogy a bevitt kalória kevesebb legyen a napi igénynél. Mindegy az aktivitás, a hangsúly a kevesebb szón van.
Előbb azt kellene belőnöd, hogy mi a napi igényed, és akkor már tudsz számolni mennyi kell, abból meg makrót. -
jpeetr
aktív tag
-
Angel2014
addikt
Ma megint halottam valamit a teremben...a diétát személyre, edzéshez és főleg életmódhoz kell beállítani...
PL: vegyünk egy taxist aki éjjel dolgozott, munka után lemegy edzeni hajnalban ,és a felpörgött anyagcserével lefekszik aludni.
Vagy vegyünk egy irodai munkást ....lemegy reggel edzeni ,és a felpörgött anyagcserével végigüli egy fotelben a napot....
Lehet ezek az ilyen típusú emberek hiába állítják be a neten előírt CH és kalória bevitelt?
-
Zola007
veterán
válasz
David75 #142263 üzenetére
"Nekik nem az amúgy?"
Nem
Ha egoista, felsőbbrendű, beképzelt paraszt szemüvegen néznéd te is a világot, akkor látnád, hogy nekik teljesen természetes, hogy a másik ember elég beáll a sorban, 2 helyre parkol, szifonnal foglalja a gépet, stb az élet minden területén. Míg szájba nem veri valaki, aki erről nem tud
Tudod mi a durva?
Hogy utána odaültette a "csaját" valami alibi csigásevezésre, míg ő a másik gépen tricepszezett.
A csaj nagyon meredt rám durcás fejjel, aztán odanéztem bájosan, majd kivillantottam a vadiúj fekete fogvédőmet. Egyből elkapta a fejét, utána még a tekintetem is kerülte.Egy ilyen fogvédőt akarok mindenáron
Népszerű lennék benn, kb. mint aki most jött Brooklyból -
David75
őstag
válasz
aelod #142260 üzenetére
Értem, hogy elmegy vizethozni meg wc-re, de én se a fülesem se a telefont nem hagynám ott Magyarországon meg még annyira se. Racknél otthagyom a vizem mert úgyse kell senkinek, de mondjuk a csigásnál mielőtt odamegyek feltöltöm a vizet meg elmegyek wc-re, hogy sehova ne kelljen elmenni onnan. Nekem nagyon gáz lenne, hogy ott mások várnak rám mikor visszaérek. Nekik nem az amúgy?
-
MATEO6600
őstag
válasz
Zola007 #142258 üzenetére
Második harmadik pont erről szól
-
aelod
veterán
válasz
Zola007 #142258 üzenetére
Ez még csak most problem nálatok? Napjában tudnék szifonokban és esnyócakban térdig gázolni. (Szerencse, hogy mindeszarmonnyonleelmegyekkülföldre van).
Ha szólsz az hagyján de ha telibevered egy 25ös tárcsával akkor felfogja, hogy edzőterembe jött nem a keleti aluljáróban kiüttetni a mobilját a sarki török gsm-essel.(#142259) j0k3r!
Az az avatarja. -
Zola007
veterán
Úgy látom, újabban a telefon az új törölköző.
Pad alatt, csiga tövében, guggolókerettől 2 méterre le van rakva egy okostelefon.
Semmi más jelzés, hogy ott dolgozik valaki.
Ha odamegy az ember az esti 7 órási csúcsforgalomban, vár 3 percet, majd elkezdi használni az eszközt, akkor még nekik áll feljebb.
Úgy pof.n b.. zn.k néhány embert.Legközelebb leadom talált tárgyként, aztán ha kiijedezte magát, hogy hova lett, akkor talán elgondolkodik a dolgon.
-
David75
őstag
válasz
palateto13 #142253 üzenetére
Ezért mondják amúgy, hogy edzés nélkül hiába fogysz. Úgy fogsz kinézni mint egy telefosott búvárruha. Főleg csajoknak nehéz ezt a fejébe verni.
-
palateto13
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #142254 üzenetére
Köszi, igazad van. Elméletileg akkor aerob mozgás kell tolnom, kevés szénhidrát bevitellel(amit már eddig is betartottam). Csak még attól félek,hogy ettől eltűnik a felesleg ami tökjó,de az alakom nulla lesz
-
kk831228
addikt
-
tibcsi0407
félisten
válasz
palateto13 #142253 üzenetére
Szia,
Először is az összefoglalóban található Sárga Kapszula című könyvet olvasd el, mert úgy látszik alapfogalmi zavarokban szenvedsz.
Zsírt nem lehet izommá alakítani.
Olvasd el és rögtön mindent érteni fogsz. -
palateto13
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítség kérésem lenne
2 év alatt fogytam kb 20 kilót. még kell 6-7kg és elérem a BMI "ideális" testsúlyt, viszont még mindig van rajtam háj, izom alig van rajtam. A maradék súlyt hogyan tudom leadni,úgy, hogy normális alakom legyen? Attól félek,hogy a zsir eltűnik és "sovány leszek" már így is mondják mások, hogy ne fogyjak,közbe meg még mindig zsír van rajtam sok.
A problémám,hogy nem akarok vékonyabb lenni,hanem a felesleget, izomra, feszesebb testre dolgozni.
Tehát a kérdésem, hogy mit csináljak: fussak, aerob edzés, nagy súlyos, kis súlyos edzés, melyik lenne a legmegfelelőbb?
-
GoTReX
őstag
válasz
marked one94 #142250 üzenetére
Le a kalappal! 😎 👍
Off: Nekem voltak gondok a bal térdemmel, mint Korábban irtam is.Olyan érzésem volt mintha egy íjnak a hurját pengetnék kinyujtáskor... Kihagytam 3 alkalommal a guggolást, és más gyakorlatokkal igyekeztem hozzá erősödni. Ma egy kicsit szélesebb terpesszel és kifelé mutato lábfejjel már semmi gond.
-
marked one94
őstag
1 hét kihagyás után ma sikerült egy egyéni csúcsot guggolni: 155kg
Kis térdfájással de ezt majd kipihenem úgy érzem a versenyen meglehet most a 175kg is
Remélem most már nem jön közbe semmi. -
Zola007
veterán
Holnap felhúzás, voltam boltban, nincs kibúvó
-
-
-
bundli
tag
válasz
Radnix #142233 üzenetére
Igen, erre esett a választásom.
De a mi a különbség az angol és a magyar oldal között?
Illetve érdekelne vélemény, aki rendelt már az oldalról, hogy az hogyan történt meg, mert csak munkahelyre tudnám rendelni.
Illetve az angol oldalról miért olcsóbb, mint a magyarról jelentősen? Sőt a külföldinél a szállítás is ingyenes, míg itthonról rendelve nem. Teljesen logikátlan.
-
jpeetr
aktív tag
Na még Dórika is egészen ésszel reagálta le a dolgokat.
-
GoTReX
őstag
Rendeltem pár pólót a scitec hivatalos oldaláról.Elutaltam az összeget múlt hét csütörtökön. Se email hogy mikor jön, telót nem veszik fel egy napja. Elég komoly. 👍
-
-
Perijon
tag
-
GoTReX
őstag
Énis valami új fehérje után nézek, mert már hidegrázásom van a Biotechtől, pedig nem vagyok válogatós.
-
Woodslave
félisten
válasz
bundli #142206 üzenetére
Nekem most gymbeam stevias csoki van. Ennek az összetevője pont nincs fent de a sima csokisba van szojalecitin meg aroma gondolom ebben szukraloz helyett stevia van. Szerintem vihar a biliben sokkal több xar kerül a szervezetedbe amugy nem gondolom hogy napi egy adag fehérje lenne probléma. Persze vedd nem tudom cafolni hogy attól szuper egészséges maradsz
-
KisDoc
csendes tag
Aki éppen fehérjét akar venni érdemes ránézni a Myprotein oldalára. 14500Ft 5kg ízesített Impact Whey + 1 kg ajándék 20000Ft vásárlás esetén + ingyenes szállítás.
-
válasz
bundli #142206 üzenetére
Azért, hogy normális állaga legyen, még minimum szója-lecitint kell bele rakni emulgeáló szerként. Élvezeti értéke még akkor sem lenne neki. Az Impact Whey Pro-ban is van, az ízesítetlenben is. Amúgy meg egy összeálló, vizet magába szívó, mindenbe beletapadó por lenne.
-
malacka87
őstag
Üdv Uraim! 30 évesen újra szeretnék kicsit jobban kinézni. 187cm 75kg vagyok nehezen hízó tipus(pocakra azért rakódik). [link] Ezt az utat néztem ki magamnak megvan minden hozzá. Napi rutin is már kezd beállni. 2 műszakban dolgozok cnc munkakörben szóval a 8 órás kondi megvan. Kosárlabda hobby szinten van nálam 20 éve. Van valami ötlet vagy tipp a továbbiakhoz? Annyi hogy lefekvés előtti caseint még nem szereztem be. 100% sc. whey is megfelel vagy mindenképp a casein legyen? Válaszokat előre is köszönöm!
-
bundli
tag
válasz
aelod #142199 üzenetére
Attól, hogy "igazoltan organikus tejcsárdából származó tejből készül"
Aztán, hogy ebből mennyi az igaz ajóistentudja, a tudat legalább meglenne.jpeetr:
Ízesítetlent vennék, abban csak a következő van: Organikus Tejsavófehérje koncentrátum (Tej) (100%).
Woodslave:
Azt, hogy nem viszek be olyan anyagokat a szervezetembe amit nem szeretnék. Ha tejsavót akarok inni, akkor azt igyak, minden más felesleges. Lásd Bioteches dolgokban mennyi egyéb összetevő van még a tejsavó és az ízesítés mellett.
ui.:
Tudom, hogy drága, de 30%-os kedvezmény van rá, az kb. egy árban van az ízesítetlen bio, a konkurens termékek ízesített változatával, így annyira nem vészes.
-
Lacy6
senior tag
válasz
bundli #142187 üzenetére
Szerintem itt nincs olyan ember, aki komolyan félne a fehérjepor összetevőitől.
Elvileg nem károsak, de én se nagyon bízok benne.
Ennek ellenére fogyasztom
De ha csak tiszta tejsavófehérjét találnék jó áron, akkor én is azt választanám.(#142203) Woodslave : Előnye szerintem, hogy nem viszel be bizonytalan adalékanyagokat.
Csomosodágátló, szinezék, édesítő (szurkalóz) stb.
Meg kell nézni mi van ráírva a dobozra. -
Apollyon
Korrektor
válasz
aelod #142201 üzenetére
Bár nem oldalast, hanem sült tarját, sonkát meg ilyeneket toltam húsvétkor.
Utána ki is dőltem 1 hétre.Azt mondta a doki, hogy ha ön az egészséges életmódhoz van szokva (csirkemell, rizs, saláta ilyesmi) akkor nem kéne ilyen többnapos halálkúrákat tolni mert ez lesz a vége.
Ha minden jól megy, ma van az utolsó nap, hogy probiotikumot kell szedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Zoom drón, gyári dobozában, 4 db aksival és táskával eladó
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged