Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
válasz kmisi99 #143289 üzenetére
Szia!
Működhet egy ideig.
Mikor kezdő voltam sikerült 15 kilót úgy lefogyni, hogy folyamatos erő és izomnövekedés volt mellette.
Nyilván egy idő után ez meg fog állni, muszáj lesz kalória többletbe menni.
De ha okosan csinálod akkor ez nem azt jelenti, hogy brutális zsírmennyiség fog pluszba feljönni.
Minimálisan kell csak pluszba tenni a kalóriát és ami feljön zsír mellé, már nem lesz vészes letakarítani.Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
-
válasz kmisi99 #143293 üzenetére
Ne aggódj, nem valószínű, hogy az a veszély fog fenyegetni, hogy minden napos küzdelmet kell folytatnod, nehogy túlizmosodd ezt a formát.
Már bocsi, csak a legnagyobb hülyeségnek tartom ezt a fajta hozzáállást, hogy "én nem akarok, csak egy kicsit izmos lenni". Általában nem túl reális kép van az ilyen kezdők fejében, hogy egy adott forma mekkora munka és mennyire izmos is a valóságban (ne menjünk bele, hogy miért, média, filmek, hollywood stb.) ezért egyrészt megesik, hogy bevillant a "csak ennyire akarok izmos lenni, nem jobban" szöveg után egy olyan testet, amit naturálban el sem lehet érni. Vagy a te esetedben, ez egy elérhető formának tűnik, de ehhez is, hidd el, keményen meg kell dolgoznod.
Szóval pont úgy kell edzened és annyit kell beletenned, mintha mr. Olympia akarnál lenni. Nem biztos úgy sem, hogy a naturál potenciálod sokkal durvább fizikumot tesz lehetővé a vágyottnál. Ha mégis, akkor sem fogsz úgy ébredni egy nap, hogy hopp, izmosabb lettél, mint szerettél volna. Észre fogod venni, ha megérkeztél az áhított formádhoz és utána még sokat kéne beletenned, hogy több legyen. Csak ezen a módon gyorsabban éred el egy kicsit, mintha egy olyan edzést meg étkezést követnél, amiből nem tudnád a potenciális maximumodat kihozni.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
szerintem meg ha újrakezdő vagy akkor simán lehet pláne ha tudod a kaját tartani. Edzésnapokon kis többlet nem edzés napokon kis deficit. Nyilván kevésbé hatékony mint ha egy irányba mész, bár ez se biztos. Ki kell próbálni veszteni nem veszíttesz semmit.
bár ha már fogynod kellett 30kg-t nem biztos hogy a genetikád erre alkalmassá tesz, de még mindig jobb lassan haladni mint megint elhízni feleslegesen. Bár 0 zsír növekedés nyilván nem lesz
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
tibcsi0407
félisten
Pedig hidd el, hogy az a srác is tömegelt és a kép már a diéta alatt, vagy a végén készülhetett.
Vagy pedig nyomott valami cuccot, ami nem legális és végképp nem is egészséges, hobbigyúrósnak pedig nem is ajánlott.
Hidd el, sokan szeretnék azt, amit leírsz, de szembemegy a testépítés alapjaival.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
kmisi99
addikt
válasz tibcsi0407 #143290 üzenetére
Igen a sárga kapszula eléggé "biblia" nekem is, anno 1 éven át edzettem akkor is kiolvastam most is nagyban olvasgatom. Azért indulok ki ebből mert ugye mindenkinek más a genetikája. Mikor egy évet edzettem akkor már egész korrekt izmot szedtem fel, szépen látszódott, jó erőben is voltam, pedig ott mocskos hulladék étrendem volt, ugye akkor még otthon voltam azt ettem amit a szülő elém tolt. És ezért gondolom azt hogy most, rendes fehérje dús étkezéssel, de nem disznó mód zabálással hátha tudok egy köztes egyensúlyt kiépíteni.
Meg sajnos az a tény, hogy 30 kilót fogytam elképesztő fóbiát váltott ki belőlem hogy elhízhatok. Persze azóta is nagyon egészséges étrenden vagyok de félek a kalóriát feljebb tolni.Ennél izmosabb testet nem szeretnék. [link]
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz tibcsi0407 #143290 üzenetére
Vannak módszerek ahol lehet A sötét oldalon
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
tibcsi0407
félisten
válasz kmisi99 #143289 üzenetére
Nemhogy nem javallott, nem is lehetséges. (ha lehetséges lenne, akkor mindenki azt csinálná és nem létezne diéta)
Ha kalóriadeficitben leszel, akkor nem fogsz tudni izmot építeni. Max, ha nagyon kezdő vagy. Akkor mindegy mit csinál az ember, jön az izom szépen.
Olvass még egy kicsit a témában, mert vannak apró tévedések abban, amit írsz. Pl ott van az összefoglalóban a sárga kapszula nevű könyv. Kiválóan megértheted vele az alapokat.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
kmisi99
addikt
Sziasztok, sokat olvastam a témában és tudom nem javallott a szálkásítás tömegnövelés egyszerre. Nem is feltétlen akarok szálkásítani, de lehetőleg 0 zsírt szeretnék felszedni. (jó 1-2-3kg belefér de nem akarok észrevehető zsírosodást.)
Kérdem én, ha tudok olyan étrendet alkotni ahol megvan a napi 170-190G fehérje (természetesen ebben benne van már a fehérjeturmix) (de mégis annyira kalória szegény hogy nem üti meg a hízási kalória küszöböt akkor ez vállalható út? Mert igazság szerint napi 2000 kalóriából simán kihozok egy fehérjedús de szénhidrát és zsírszegény étrendet. 30 kilót fogytam, kb fejből kenem vágom a kaják tápanyag értékét szóval nem ma kezdtem a tápanyag számlálgatást és a tudatos étkezést.
Nem szándékozom se "testépítő" lenni, se nem ultra sebességű izmosodást nem lényeg. Szimplán egy ízléses tónusos izomzatot akarok ami "látszódik" és kivehetőek szemmel láthatóan a különféle izomcsoportok.
[ Szerkesztve ]
-
-
Woodslave
félisten
válasz GoTReX #143280 üzenetére
mármint Abdulé vagy enyém?
Angel: a vállam sajnos odalett semmi komoly nyomómozdulatot nem tudok végezni. Normálisan fekvenyomás, egykezes padon stb. Military, gép, semmi izoláció (tárogatás)
Három gyakorlatot tudok csinálni, amiben a súly nem túl jelentős. Landmine press (t-rúdon nyomsz, elég jól adja mondjuk a mellnek, de azért nem ugyanaz) Floor press kézivel és egykezes vállból nyomás, de ezt csak érzéssel. Magamon annyira nem veszem észre hogy túlságosan elment volna, de úgy néz ki de
aelod: ja ettől függetlenül benti térben nem vagyok elájulva a fényképezője képességeitől. Szabadban gyönyörű, de instázni biztos nem fogok tudni ezzel
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
válasz Woodslave #143278 üzenetére
Különös érzéked van a sz*r képet készítéséhez is annak ellenére, hogy most nem egy téglával fotózol
(#143279) Apollyon
Egyszer voltam ott a Raiffeisen mellett ami van a késmárk utcában. Elég zorall arcok voltak lent akkor. Csupa fekete lesötétített kocsis tag
(#143285) Woodslave
Nem sokkal több mint 100 dollár os telefontól ne várj csodát. Camera2 api csodákra képes. Lehet vele lőni szép képeket a tudásához mérten. De ég és föld a gyári kamera és a mod utáni eredmény.
Én képet nem rakok ki a formáról ki tudja angel hova teszi fel
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #143281 üzenetére
2 heti kajám naponta...Bcaa 1 liter víz...2 adag fehérje
ezés után
oat zabszelet...biotech
naponta 3x csirkemell szelet.vagy rántva vagy sútve. vagy lecsósan.vagy tejfölösen..
este 3 tojás...
Mellé heti 6 edzés 30 perc kardiókkal.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
tibcsi0407
félisten
válasz Angel2014 #143270 üzenetére
Én most két hét szünetet tartottam, mert sok volt egy huzamban a diéta. A héten még nem figyelek annyira oda, csak félig-meddig, jövő héttől pedig nyár végéig csinálom. Nem mondom, hogy nem lesznek csalások, de próbálok majd 90%-ban fegyelmezett lenni.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Apollyon
Korrektor
válasz Angel2014 #143275 üzenetére
A 15. kerben lakom. Ott viszont az új terem 2 perc sétára van tőlem, nem mindegy.
Most nálunk viszont úgy van, hogy az öltöző az emeleten van, és alatta a terem. Tök jó felmenni a lépcsőn az öltözőbe egy jó kis lábazás után.F2000-be meg kell is a nagy öltöző, hétfőn csúcsidőben mocskosul sokan tudnak lenni, olyankor nem is érdemes lemenni a terembe. 17-19 között ott halál van.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #143277 üzenetére
ja nyilván látni 95kg-t akarok 10% tzs-al kockahassal. És úgy hogy én vagyok
de már nem tudok csepelre költözni
na jó ne csak a levegőbe beszéljek aztán lássunk esetleg valami előtte-utána. Ez a kép ápr. 20. tükrös, edzés után de kb. ilyen volt a kiinduló állapot mert azóta semmi különös nem történt.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Radnix #143272 üzenetére
85 kg voltam május 2-án. Ezt az évet az orvososdi bohóckodással elbaxtam abban az értelemben, hogy a kaja nem úgy ment ahogy kellett volna. A becsült testzsír aelod és Angel között félúton Nincs konkért célom, de üresen a 75-öt akarom látni reggel a mérlegen.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Angel2014 #143273 üzenetére
De jó neked, hogy ott laksz a közelben. Nagyon hiányzik nekem a jó kis f2000
Az öltöző faxa, jó nagy, ez mindig ilyen volt, a mosdós részt év elején újították fel.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Angel2014
addikt
Következőként alakult a nap..
Lementem edzeni a fittness2000 be nagyon szokatlan voltak a gépek és az öltöző is olyan mintha egy kápolna lenne mintha a végére érnék elfáradok.
utána lemegyek a csilibe pont akkor jön az edző...vigyorog rám...látod te seggfej ezzel csak rontasz a helyzeteden...kérdezem én most mi rosszat csináltam...vigyorogva lekezelően otthagy...
Mondom felmegyek a recepcióra megkérdem ott e vannak a vezetők..iszok egy vizet és beszélek egy a barátommal aki fog vele beszélni...az ajtóba nekem esett és kilökdösött a folyosóra erőszakkal.
utána egyből Felhívtam a tulajsrácot nagyon kedves volt...elmondtam neki mindent a mostani esetet is illetve a korábbi hibáimat is és a szombati esetet is...azt mondja leülünk és megbeszéljük majd holnap hívni fog...
Erre a nagydarabok..és a barátaim elintézték hogy bemehessek mondta a vezető hogy hívni fog fél ötkör hogy mehetek...
Erre jön a telefon a tulajtól és hívatta az én hívásom miatt...üljünk össze és beszéljük meg...
rá öt perc múlva hívnak a barátaim hogy mi a fa..nak hívtam a vezetőt már elintéztem mindent..erre ők is leb....tak nagyon
Na most fogalmam sincs mi lesz...
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #143268 üzenetére
Rólam most mintha zsinórban húznák...132 most két hete 143 volt..
El is vesztettem a mellem nagy részét...
-
válasz Woodslave #143262 üzenetére
A diéta elején mindig szarabbul néz ki az ember, pont az általad leírt okok miatt. De aztán idővel csak megéri
Infinity war-t én is megnéztem vasárnap, egy zéró kólával.
Egyébként nyáron is tartható, ha használsz egy kis IIFYM-t és sokat dobozolsz előre. Én mostanában így szoktam. Elég fárasztó. De ez már csak ilyen.
Csak barátnőm családja csodálkozik mindig, hogy megérkezek és telepakolom dobozokkal a hűtőjüket -
Woodslave
félisten
na az első "hét" (2-án kezdtem szóval inkább 5 nap) diéta megvolt elég jól bírtam. A tervezett 2200 kalórián belül maradtam mindig, vasárnap még annyi se volt, szombaton egy infinity wart végig ültem popcorn nélkül (kettő darabot ettem ). Súlyom 2,5kg-t csökkent ennek túl nagy jelentőséget nem tulajdonítok, mert kb 1 óra lenne visszakapni, úgy gondolom hogy a 3- héten tudnék valami tanulságot leszűrni, most még csak az van, hogy a "teltség" elvesztésével csak xarabbul nézek ki, valahogy hangsúlyosbbak lettek a zsíros területek (fityegősebb uszógumi, mell stb.) némi bizakodásra okot adó részlet azért megjelenik, de majd meglátjuk mennyire fog menni.
Úgy gondoltam hogy a scitec muscle beach mint dátum lesz a cél, de nem azért mintha ott bármit akarnék, vagy egyáltalán biztos lenne hogy megyek.Mondjuk pont a nyár a legkevésbé alkalmas időpont a diétára, mert megy az ember erre-arra, kirándulások, nyaralások, grill partyk (ahol persze lehet jól kajálni nem is erről van szó de akkor is kiesik az ember a ritmusból) születésnapok. És így hogy nincs "háború" azért nem akarok belehalni, de próbálom a legjobbat. 12 hét azt nem fogom hagyni hogy bármi tudományos baromság eltérítsen a kajatervtől.
-
Woodslave
félisten
Reggeli 18 parancsolat [link]
-
Zola007
veterán
válasz Headers #143259 üzenetére
Mózes I. könyve 1. rész
Kezdetben teremté Isten Budát és Pestet.
A 21. kerület pedig kietlen és puszta vala, és setétség vala a elmék mélyén, s az Isten Lelke lebeg vala Chepel felett.
És monda Isten: Legyen világosság: és nem történt semmi.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz Angel2014 #143251 üzenetére
Ha az O. Lacival beszélsz, majd próbáld meg kissé moderálni magad és ne az itt megszokott felháborodási stílusban kommunikálni, mert nem lesz túl hatékony.
Just sayin'Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
patex1983
őstag
válasz Angel2014 #143251 üzenetére
Mit milyen sztori? Ne játszd már a hülyét... Elkezdted mesélni, hogy ja, még ez, meg az történt, ezért is, azért is figyelmeztettek már... Meg ki tudja még mik történtek, amiket itt nyilván nem fogsz leírni, csak lázadozol, hogy kibasztak amiatt, mert lementél egy csajjal edzeni... Ugyan már...
X
-
Angel2014
addikt
válasz BÁ Nutrition #143250 üzenetére
Nem...az egy vendég volt mint én...de ő állította le.
patex1983 Milyen sztori? A tulajjal fogok beszélni..egy debreceni fiatal srác.
[ Szerkesztve ]
-
patex1983
őstag
Alakul a sztori....
X
-
Zola007
veterán
válasz Angel2014 #143245 üzenetére
Ha rendszeresen foglalkozol másokkal baráti alapon vagy szakmai kíváncsiságból, akkor valóban nem ártana megbeszélni a vezetőedzővel / ügyvezetővel, hogy nem edzősködsz.
Szólsz előre, hogy segítesz, mert nagy a baráti kör, szerettek beszélgetni edzésről és egyébként se fizetnének másnak érte, mert annyira nem fontos, így nem veszed ki a több edző szájából a napi betevő iphone 8-at.Én is így tettem, nem is volt belőle soha problémám.
Volt ugyan olyan edző, aki ment "beárulni" a főnökhöz, mert a kliense át akart jönni tőle, mivel látta hogy mennyit ér az ún. "személyi edzés", amiért havi 30-at fizet.
De lyukra futott underarmourpersonaltrainersanyika, mert a tulajjal előre meg volt beszélve.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Angel2014
addikt
válasz Angel2014 #143244 üzenetére
Mondja Jani látom mással edzel megint...
És igazán abból alakult ki,hogy mondtam neki hogy számítani fogok rá hogy szólni fog...a 30 éves barát edzés miatt is .
Erre elkattant az agya ...hogy nem az lenne a megoldás ha oda mennék hozzá és szólnék neki hogy másnak fogok segíteni ,mert ismerős...
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz Ļantos #143241 üzenetére
Nem kép volt hanem beszélgetés...de majd leszedem ha elolvastad
Headers Az utolsó időszakban minden nap megtalált...volt még beszélgettem és véletlen kiesett a rágó a számból...felvettem és kidobtam a kukába...ezt ő köpködésnek hívja ..akkor volt még egy amiért szólt..ledobták,vagy leesett a futópad elé a lkarnitin kupakja az a lezáró gömbölyű és szólt miért gurítottam be...mondtam azért mert valaki lejön a padról és elesik...mondtam neki bezzeg ezt észreveszed de hogy felvedd nem vagy képes...akkor volt, hogy másnak segítettem...stb stb..
[ Szerkesztve ]
-
Headers
tag
válasz Angel2014 #143239 üzenetére
Nekem akkor sem kerek ez a történet, hogy csak ezért tiltsanak ki.
Ha mindenkit kitiltanának, aki lemegy az ismerősével együtt edzeni, úgy hogy segít neki, esetleg mutat neki egy-két kivitelezést, akkor az a terem már rég halott volna.Biztos vannak olyan dolgok, amiket elhallgatsz vagy te azt hiszed, hogy teljesen normális, de másnál kivágják a biztosítékot.
Csak 2 hónapja olvasom a topikot, de azért pár dolgot már leszűrtem.[ Szerkesztve ]
A nem-tudás tudása a tudás kezdete
-
j0k3r!
senior tag
válasz Angel2014 #143220 üzenetére
Csak nekem furcsa, hogy a barátnődtől pénzt kérsz?
Mi is jártunk le párban edzeni sokat ismerőssel és sok gyakorlatot ő mutatott meg nekem, de ránk soha senki nem szólt, mondjuk pénzt nem kért érte és ő edzőtárs volt, nem edző. Gondolom ez lehet a gondjuk, hogy Te, aki nem vagy ott "hivatalos" edző, edzést tartasz pénzért, azaz az ottani edzők zsebéből húzol ki pénzt.
some men just wanna watch the world burn...
-
S e t h
nagyúr
válasz Angel2014 #143226 üzenetére
Te figyu, neked annyi gyerekkori barátod van, nincs annyi fotóalbum a Földön, amennyibe beleférne a sok fotód ami neked van róluk, akkor hogy a búbánatos vérbe dobhatnak ki?
Nincs senki aki szólna melletted?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Angel2014
addikt
válasz patex1983 #143225 üzenetére
Tán te jobban tudod igaz?
ezt ugy érts 30 éves barátot vittem le edzi hogy fizessen be a csilibe ,...és utánna megtalált aki most is hogy fejezzem be az edzősködést, és ne fogadjak el pénzt érte,mert ezt hallotta...
Amúgy meg ő kért meg hogy segítsek neki.
[ Szerkesztve ]
-
patex1983
őstag
válasz Angel2014 #143222 üzenetére
Így már érthető, miért hiszed, hogy olyan sok a barátod... Főleg a gyerekkori...
Egyébként ez a történet eléggé sántít így, nem gondolod?
Biztos, hogy voltak előzmények.... Nem is akármilyenek és nem csak azok, amiket itt megemlítettél.
Ennyiért nem tiltanának ki senkit sehonnan.
Szerintem kezdj el valami kevésbé veszélyes sportot. Mondjuk ott a sakk.[ Szerkesztve ]
X
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #143223 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #143221 üzenetére
Volt arra is példa 2 hete ..ezért durrant el az agya,..
30 éves barát...odajon ne edzősködjek és főleg ne kérjek pénzt érte.
-
Angel2014
addikt
válasz tibcsi0407 #143218 üzenetére
A héten volt a súlyemelős zsanis eset...
De ma levittem a barátnőmet edzeni akit mutattam...egy fekve tricepszet homlokhoz engedéssel...elltel egy kis idő jött a vezető hogy megint edzést tartok? Na mondom most menj innen és hivd ide a tulajt...eldurrant az agy kiment a recepcióhoz elkezdett üvöltözni velem ,hogy én ne tartsak edzést ,mert úgy nézek ki mint a telibeszart búvárruha, hogy ez 3 éve történne telibe vert volna mert akkor más volt...
Tiltólistára tett , és ki leszek akasztva a csili szégyen falára akit kitiltottak.
Igazán azt fájt neki hogy nem szóltam hogy együtt vagyok a lánnyal és segítek neki..,mert ezt be kell jelenteni...jaa és én pénzt kérek ezért...
Komplett idióta...
-
Angel2014
addikt
Na csilis pályafutásom megszűnt...kivágtak ma...
-
Zola007
veterán
válasz szuszinho #143209 üzenetére
Az nem érdekel, mindenki tudja hogy az edzéselőtti már nem naturál, mert van benne színezék
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
NyxNyxNyx
addikt
Vettem Vikusztól egy MP Selects Snack boxot, leírom a véleményemet mind a 10 snackről hátha valakit érdekel (ízről írok, az összetétel úgy is fent van, hatásról meg baromság írni):
PRO BAR elite, Caramel Hazelnut: Nem volt vészes, elég masszív cucc, mint ezek a szeletek általában. Eléggé édes. 6/10
Proteins waffers, Chocolate Hazelnut: Ez volt az egyik termék, amiről nem süt le egyből, hogy proteines valami akar lenni. Aki szereti a nápolyit, az nem jár vele rosszul, én nem vagyok annyira oda érte. Eléggé drága, mert nem túl nagy egy adag. 7.5/10
Baked Cookie, Chocolate: Egész finom volt, az állaga is jobb volt, mint számítottam. Talán a kedvencem az összes közül ízre. Amit meg is magyaráz, hogy több benne a cukor, mint a protein. 8/10
High protein chocholate, Mint: Egész finom volt, ez volt a másik termék, amiről nem levehető első kústolásra, hogy proteines termékről van szó, viszont nem értem a létjogosultságát. Lényégben ott vagy, mintha megennél egy tábla csokit és meginnál egy protein shaket mellé. 8/10
Protein Brownie, Chocolate chip: Csalódás, állaga kemény szikkadt valami, sós ízt is érezni itt-ott, de az íze nem olyan vészes, de nem is finom. A pozitívum a Baked Cookie-val szemben, hogy jobb az összetétele sokkal, de ez ízben vissza is köszön. SOS reggelinek akartam ebből rendelni egy dobozzal, de biztosan nem fogok. 5/10
Protein Brownie, White chocolate chip: Lásd előző, állaga rossz, ennek még az íze sem jött be. 3.5/10
Oats & Whey Flapjack, Cherry & Almond: Legrosszabb mind közül. A marcipános ízt amúgy sem szeretem, de a kemény tömör állagával együtt számomra ehetetlen. 1/10.
Vegan protein bar, Choc chip & Vanilla: Átlagos, rosszabbra számítottam. 6/10
MYBAR Zero Cookies & Cream: A protein szeletek közül ez volt a legjobb számomra. Furcsa állaga van, nem hasonlítható a többiéhez. Lukacsos, mint a törökméz, de annál nyúlósabb és sűrűbb. Száraznak száraz, de az állaga miatt nem volt zavaró számomra. Íze finom volt, de sajnos a tipikus csokis fehérjés hosszan tartó utóíz miatt ebből sem fogok többet venni. 7/10
High protein bar, Vanilla & Honeycomb: Olyan, mint a PRO BAR elite, csak édesebb, de az íze jobban bejött. 6.5/10A tapasztalat miatt megérte a box, de egyiket sem fogom újrarendelni. A szeletek jók lehetnek gyors étkezésre ha valakinek nagyon kevés ideje van, és nem válogatós. A sütiknek én így nem látom az értelmét. Lényegesen rosszabbak, mint a protein mentes változtataik és az összetételük nem sokkal jobb. Sokkal jobban jártok, ha esztek egy sima sütit és isztok mellé egy protein turmixot, ha ilyesmire vágytok.
SOS reggelinek marad a darált zabpehely csokis fehérjével.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
kicsiogre
tag
válasz Lacy6 #143203 üzenetére
Azt mondják lehet folyamatosan szedni , én azért szoktam pár hónap szünetet tartani picit pihen a szervezet addig ( aztán lehet nem jól gondolom) meg ginsenget szoktam még szedni. A koffeinhez hozzá lehet szokni hamar ( mondjuk én kávézok is ) nekem nem vált be az olyan edzés elötti amiben az van vagy nem hatott , vagy a sok koffeintöl fejfájas szédülés hányingerem lett.
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz kicsiogre #143202 üzenetére
Na akkor bizakodok.
Igazából jó a supernova is csak tegnapi edzést kezdtem 7-kor és hajnali 1- kor feküdtem a koffeinnek hála.
Mivel hétvégén nem dolgozok így nem gáz, de hétköznap nem faxa tekintve hogy 5:30-kor kelek.
Mennyire lehet ezekhez gyorsan hozzászokni?
Szoktál szünetet tartani?Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Lacy6
senior tag
válasz D3W1L3 #143197 üzenetére
Na megrendeltem gymbeamről.
Arginine A.K.G
Béta-alanin
Citrullin-malátÉn vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Google Pixel topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- League of Legends
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok