- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
-
Zola007
veterán
válasz
IntelKiller7 #142693 üzenetére
ha jól értem, akkor a heti volumen nyomógyakorlatokból 320 - 480
azaz átlagosan heti 400 munkaismétlés? -
GoTReX
őstag
válasz
headhunter #142682 üzenetére
Hát na, a Tankok sem 4litert fogyasztanak százon
-
headhunter
addikt
-
brownus
veterán
tegnap láttam kathi bélát a jázmin utcában, tőlem pár méterre sétált el, és muszáj megjegyeznem azt, hogy egy olyan seggű nővel volt, hogy lefagytam
nem semmi csaj volt...
na, amúgy mintha azt olvastam volna, hogy már nem gyúr!? hát, az én szintemhez képest geci jól néz ki. így élőben tök szimpi volt, mosolygós. ha nagyobb és gyúrós lennék, sztem oda is mertem volna neki köszönni
-
Zola007
veterán
válasz
IntelKiller7 #142670 üzenetére
milyen gyakran nyomsz és mennyi munkaismétlés/edzés?
-
IntelKiller7
veterán
válasz
BÁ Nutrition #142669 üzenetére
A napi 8 óra kb megvan. Kajára is figyelek amikor tudok. Igaz, néha össze vissza eszek, mert nincs fix időpont amikor lemegyünk az edzőtársammal.
Mondjuk az is lehet, hogy sok már ez a súly.(bár ez lehet hülyeség) 1,5 éve edzek, 17,5kg-ot fogytam ez idő alatt. Most 85-90 között ingadozok. Először amikor fekvenyomtam talán ment 40-50kgMost 100-110. Nagyon néha 115.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
IntelKiller7 #142667 üzenetére
Lehet h kimerult vagy es keveset alszol. Nekem is ilyen ha nincs meg a napi 8 ora egesz heten. Regen olyan volt h meg a fel ismetlesek is stimmeltek. Pl 140be ment 6 rendesen egy meg felig es segitseggel kiment aztan hetekig pont ugyanigy. Most egyik heten megy 4 masik heten 1. Attol fugg mennyit pihentem mit ettem stb.
-
Zola007
veterán
válasz
IntelKiller7 #142667 üzenetére
inkonzisztens technika
-
IntelKiller7
veterán
Olyan létezik, hogy hónapogik le lehet ragani súlyoknál fekvenyomásban? Pl van amikor alig megy a 100, aztán rá 1 hétre simán megy a 110 is. Utána következő héten esélytelen a 110, és a 100 is szenvedős.. Utána megint megy stb stb.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Ļantos #142659 üzenetére
Nálunk is van egy.. rossz nézni a hogy eddz. Ez szépen kontrolláltan semmit se tud csinálni, mindent rángatnia kell, meg mintha 300%-ra lenne tekerve a sebesség. Mozgástartomány pedig jellemzően nem jó, de legalább jó szar. Idióta.
Ja ez az a faszi, akit múltkor írtam, hogy a terem 2 sarkában 2 gépen is van egyszerre, 15 perces váltásokkal. Karja van, de az is csak a zsír miatt talán, bele meg mint egy hordó. Állandóan rajta van az öv, persze lazán, hogy szart se érjen semmikor.
-
Zola007
veterán
válasz
God Vazzeg #142656 üzenetére
Olyan vagy akkor mint egy gyúrós teve.
Nem csak zsírt tudsz raktározni a pocakban, hanem kokszot is. -
rwin5
őstag
válasz
Ļantos #142659 üzenetére
ilyenek nálunk is akadnak, vannak azért izmosak is de valamiért (nem tudom megmondani mitől) de csúnya a felépitésük pont ma tárgyaltam egyik emberrel, hogy egyre jobban taszít a koxos forma, és ahogy elnézem a legtöbb nő se igényli ezt a droid koxxos formát, max az ilyen bodó dori szintű csajok
-
whitezo88
nagyúr
válasz
AsakuraDave #142651 üzenetére
Csak iligyek vagytok. [link]
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Woodslave #142638 üzenetére
Kéne egy mozgalom,hogy minden naturál aki tölt fel magáról képet stb az #steroids #afterthe6thcycle stb
A sok majom meg jönne(fake natti),hogy "áá ez tuti nem szúrja magát akkor úgy néz ne ki mint én! oh baski ezt ugye nem vetted?"
"ne foglalkozz vele,szard le stb" de azért kurva frusztráló hogy te is kurva keményen edzesz de te nem tolod a kémiát ezért mögéd soha az életbe nem fog állni egy szponzor vagy fél milla follower a twitteren mert nem vagy semmi extra csak egy szaros kis natty. Szteroidos fizikbe van csak pénz meg hírnév,van 2-3natti youtubeon de abbol is csak 1-2 aki meg is él ebből(+anyagilag amugy is jól állt,szerencsés helyen él ahol tudott élni a lehetőségekkel)
-
aelod
veterán
válasz
Lacy6 #142641 üzenetére
Nincs olyan, hogy naturalban adott izomcsoport fejletlensége határozza meg a natty mivoltát az egyénnek.
Ez egy rossz megközelítése a dolognak. Egyszerűen látod az egész fizikumon. Izom érettség, vaszkularitás (habár ez nem mindig utaló jel ahogyan azt sokan hiszik...) teltség, kerekség/segg. Szándékos volt a segg igen. De és itt jön a de. Cuccal is lehet szarul kinézni ahogy naturalban is lehet jól kinézni amit egyesek úgy intéznek el, hogy ez tuti szedett valamit.
Wood amit linkelt az egy vicc. Szerencse, hogy ilyenekre nem b@szom el az időm. Engem nem érdekel, hogy mások igaznak próbálnak beállítani egy ordas nagy hazugságot és ezt úton útfélen a képedbe tolják. Ez pont olyan mint amikor az körúton próbálnak elfogadottá válni reverendában és bőrtangában síppal ripacskodó deviáns egyének, hogy az ő életvitelük és hovatartozásuk normális dolog. Nem, nem normális dolog. Viszont lehet tolerálni egy bizonyos szintig. Vagy egyáltalán nem érdekel és csinálod a dolgod. Én ezt teszem. -
GoTReX
őstag
válasz
God Vazzeg #142645 üzenetére
Nem reagálnak az "alázatra"sem?
-
Woodslave
félisten
válasz
God Vazzeg #142645 üzenetére
kiégtek.
de te is lifetime naturál vagy nem?
-
-
Jim-X
őstag
válasz
Barmikor amikor tema ez a natural/nem natural, kokszos/nem kokszos, (vejderes/ nem vejderes) akkor mindig eszembe jut a Remeny rabjai-bol a jelenet amikor kerdezi az "uj" fiu, hogy mit kovetett el amiert a bortonben van. Erre a valasz:
-Semmit, itt mindenki artatlan...nem tudtad?
-De akkor miert hoztak be?
-F@sz volt az ugyvedem! -
Lacy6
senior tag
válasz
Ez tuti nem naturál, nem tudom miért kell neki kamuznia.
Én tiszteletbe tartom ha valaki szteroidokkal egy jobb formát hoz, de akkor azt ismerje el!
Amúgy akinél kérdéses, hogy használ e valamit ott van valami ismertető jel amiről meg lehet állapítani?
Valaki mondta még régebben, hogy a naturál testépítőknek sokszor a hát ami gyenge és le van maradva. -
Apollyon
Korrektor
válasz
A durva az, hogy még az urban dictionary szerint sem lehetnének natty-k:
"A gym goer who trains hard with heavy weights and follows intelligent programming and with good diet however isn't that big, muscular, strong, or ripped (compared to fitness models). Short for "Natural", as in, does not use any steroid hormones at all."
-
GoTReX
őstag
válasz
Fuhh de abszúrd.... Amúgy ki kéri őket erre? Ha már kamuzok akkor olyat ami féligmeddig megáll a lábán nem?Nincs gond a stuffal, de ne mondjuk hogy igen,
ne mondjuk hogy nem szedjük hanem csak ne beszéljünk róla és nyomjuk a melót nem?Egyszer olvastam egy cikket ahol bizonyos népcsoportok viselkedés formái voltak általánosságban.Na ott pont ez volt. -
Woodslave
félisten
nagyon pangunk ezért szeretném bemutatni az új kedvenc lifetime naturál testépítőmet. Tuti hogy az mert a profiljában azt írja, ráadásul egy másik lifetime naturál (Pandacsöki Boborján) mellett csak egy kicsit tűnik nagyobbnak, ez meg szerintem a #hardwork #dedication hashtagekkel magyarázható.
-
Woodslave
félisten
[link] tudom valami hülye amerikai a neten. De akkor is ha valaki push-pull-legben gondolkozik, nyugodjon meg nincs egyedül
-
jpeetr
aktív tag
válasz
marked one94 #142632 üzenetére
Attól függ mekkora a zsák
De a lap alján vannak linkek, így pl batman is lehetsz, ha az szeretnél inkább -
Angel2014
addikt
válasz
Woodslave #142628 üzenetére
Na ide Angel Lift Assistance 2018 kitettem várjuk a HSZ -eket
-
God Vazzeg
veterán
válasz
marked one94 #142607 üzenetére
Rendben
-
-
Angel2014
addikt
válasz
marked one94 #142620 üzenetére
Azt hittem magas nagyon a pad...
Már pedzegettem milyen lenne ha csinálnánk egy számítógép vezérelt spotter gépet...jobban lehetne maxolni ..
Fent lenne egy sin amivel oda tudnád vinni a padhoz, amiről egy vagy két lánc vagy heveder menne le amit beakasztasz a rúdba ..ha elakadsz a nyomásba picit rásegít...ha rajtad marad felhúzza...és lenne rajta egy kiló gramm mérő ami megmutatja mennyi hiányzott a teljesítéshez.
-
Angel2014
addikt
-
Woodslave
félisten
jövő hétfőn jön a termünkbe Kiss Jenő mester. Alig várom
-
Angel2014
addikt
válasz
marked one94 #142600 üzenetére
Grat...De Úgy látom kéne egy versenypad oda...lábad nem bírtad teljesen magad alá húzni kicsit a levegőben volt úgy láttam. 40 K ért tudok hozni a vida zolitól.
aelod Na jó de te ne felejtsd el te Superman vagy.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Jah értem.
Csak mindig azt hallom, hogy az erőemelők csak versenyen nyomnak 1 ismétlést.
Minden edzésen olyan súlyt választanak, amibe legalább 3-at bele tudnak nyomni.
Az 1 ismétlés túl nagy terhelés az idegrendszernek, ezért csak versenyen derül ki hogy mire képesek. -
aelod
veterán
válasz
És ez mennyi is?
Az igen. Legjobb nyomásom 140 volt. De nem vagyok erőemelő (se). -
marked one94
őstag
válasz
God Vazzeg #142603 üzenetére
Mikor hallom a start vezényszót akkor az orromon veszek egy nagy mély levegőt és feszítem a lapockát. Sajnos itt most ez elment mert az öreg nem tudta mit hogy kell, meg a kivételbe se segített semmit. Ebben a nyomásban még bőven van mivel ez a kezdő súly lesz a jövőheti versenyen. Még minden versenyszámom alakulni fog mivel 7. hónapja csinálom az erőemelést, de azért a szartól messze van
Lacy6: Utolsó edzésen megnéztük erőben hogy állok, hogy ez alapján belőjük a kezdősúlyokat. 125kg
-
Zola007
veterán
válasz
God Vazzeg #142603 üzenetére
légzést már ott bukta mikor hand-off után beszélt az öreghez
powerbuilder kupára bőven jó, az amatőr verseny
de egyébként leg drive-ot nem látod gyengének?
én benchben sose értettem. mikor ideális a híd.
szerintem Spoto is rondán nyom, de egy világcsúcsra csak elég volt. -
AsakuraDave
őstag
Egy hetes forma,csak hogy végre én is rakjak be valamit meg szeretnék Angel albumába bekerülni,bár ahhoz előbb izmosnak kénne lennem
(8hónap,sokszor nincs meg a minimum napi tskg/g fehérje bevitel se,a kép minőségért szorri utálok kondiba képet csinálni magamról ezt is csak gyorsba míg nem volt senki az öltözőbe nah meg edzés után remegett kicsit a kezem)
-
Lacy6
senior tag
válasz
Mi a célja hogy 1-es maxot nyomsz?
Ez amúgy mennyi volt? -
God Vazzeg
veterán
válasz
Légzésed hogy csinálod? Csak mert alul berogyik a híd. Az egész nyomásod technikailag nulla, és ezt nem bántásból írom, hanem hogy keress egy szakembert mert minimum 10-15kg van még benned azonnal.
-
Zola007
veterán
válasz
erősebb vagy mint okos
hand-off Józsi-bá'val rendes spotter nélkül, keret nélkül, safety nélkül hazárdjáték
mást meg gumi nélkül?
amúgy a nyomás szép volt, de szvsz. sok a travel, mennyire fekszel be a rúd alá?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%