- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamoo
nagyúr
Ha beszedek egy 1kg-s 80%-os sztílmasszt, abból 80dkg izom épül be? Ha igen milyen eloszlásban? Vagy ez attól függ milyen edzés után fogyasztom? Köszönöm!
-
-
Zola007
veterán
válasz
brownus #144471 üzenetére
párszor már leírtam, hogy nagytételben a tejsavó ára 1200-2000/kg minőségtől függően, de több 10 tonnás volumenben becsúszik ezer ft alá.
3e ft/kg felett vedd úgy, hogy te tankolod a cégesvezető Aston Martinjába.7-8 ezres Sc*t* és egyéb árakon mindig jót röhögök, illetve azon is, mikor a terem bikája, aki azt hiszi, hogy ő az atyauristen, hagyja magát átb. szni a marketing és a dealer által
-
aelod
veterán
válasz
kk831228 #144482 üzenetére
Nem hiszem, hogy a kisebb cégek gyártanak. Inkább vesznek és matricáznak. Szerintem.
De baszki ennyit lovagolni ezen a fehérje témán komolyan
Én most nem eszem semmiféle "gyúrósport". Hideg kiráz mindegyiktől. Cserébe ettem már zabot fél üveg lekvárral és egy banánnal reggel. Csak hogy a fitnesshealthyfoodenjoymymeal hastag meglegyen. Aztán ebédre egy jó rántott hússal fasírttal ráküldök majd. -
Woodslave
félisten
válasz
jpeetr #144479 üzenetére
én azt gondolom ha ekkora átbaxás lenne nem szponzorálnának embereket, meg nem csak a gyakorikérdések.hun olvasnál róla hogy valami gebasz van. Sajnos azt gondolom a szlovákok ebben is előttünk járnak. Azt se tudom személy szerint hogy a gymbeam hol gyártja vagy veszi a fehérjét..
Azt tudom, hogy a korábbi fehérje (nem ez a típus) jól oldódik, finom és semmi bajom tőle. Aztán ha kakaópor akkor a gymbeam is mert nem vagyok izmosabb amióta azt iszom
-
Woodslave
félisten
válasz
jpeetr #144476 üzenetére
gyakorikérdések, nemá
Nem tudom a címe alapján inkább egy lepukkant ipartelep nem panel
De vannak ilyen papírjaik. De lehet ez is kamu nem nyomozgatok 5 kiló fehérje miatt.
Az mnh és társainál valszeg nem xarabb, a myproteinben meg ugye egér volt.. ha már pletykák vagy konteók.
Apo: ja bebaxna
de akkor visszaküldöm
-
jpeetr
aktív tag
válasz
Woodslave #144472 üzenetére
"abból itélj, hogy a gyártási folyamata egy panellakáésban van kb..."
Ezt, vagy ehhez hasonlót már több helyen is olvastam a stillmassról. Valaki hallott ilyesmit?
-
flash-
veterán
Udv
Azt szeretném kérdezni hogy ha 2 hétig nem edz az ember es lathatoan osszeseik az még nem az izomveszteseg(ilyen gyorsan gondolom nem epiti le az izmot a szervezet) hanem ugy sejtem a meglevo izmok lelazulnak.
Ilyenkor mi a legjobb modja hogy az eredeti allapotot visszahozzuk? -
Woodslave
félisten
válasz
brownus #144471 üzenetére
a stillmasst? Még van otthon egy korábbi rendelésből csoki, tegnap edzés után mondom iszok egyet hátha nagy baklövést követtem el a rendeléssel, de nagyon finom volt, meg semmi ilyet nem éreztem amit leírtál. Az hogy miért adják ennyiért azt nem fogom fel én se, de lehet azt jelenti, hogy mások (meg ők is amúgy) adják qrva drágán
-
brownus
veterán
válasz
Woodslave #144396 üzenetére
hogy a pitsába éri meg nekik, nem értem.... ennyire zéró marketing meg mittomén és ennyit spórolnak máshol!?!??
én sose mertem ennyire olcsó port venni.. 2k per 1kg
párszor próbáltam, de minden bajom volt, ha sikerült végre egyszer csomósodás mentesen összerázni, szar íze volt, fosatott, végig fingtam a napot..
-
aelod
veterán
válasz
Dreadloord #144466 üzenetére
Simán hihető a 12 hét. Miből gondolod, hogy több idő?
-
Dreadloord
senior tag
válasz
AsakuraDave #144463 üzenetére
Ez még kokszal se 12 hét szerintem, akkor se, ha komoly mennyiséget tolt.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
AsakuraDave #144463 üzenetére
Abba is hagyom a p*csába szerintem
Amennyit belelapátoltam már a terembérletbe, kajába, tápkiegbe, ezek meg beszúrnak ezt azt, és 12 hét alatt így néznek ki..
-
AsakuraDave
őstag
[link] 12weeks
-
-
Ļantos
aktív tag
Ki meddig szokott diétát tartani?
-
Lacy6
senior tag
válasz
Woodslave #144443 üzenetére
+AMD Power:
Köszönöm a segítséget
Végülis úgy döntöttem, hogy mégse onnan rendelek.
Eddig a vaníliásat és fehércsoki- eper ízesítést vettem tőlük, de túlságosan mű íze van.
Végül a Pure IsoWhey fehérjét vettem a GymBeam-től.
Most jár hozzá + pulcsi, meg amúgy is már egész jó áron volt. (2,5 kg)
Csokoládés-mogyorósat vettem, ezzel esetleg van valakinek tapasztalata? -
kk831228
addikt
Zola007: Ebből az angel + ael /wood képből nem lehetne valamit kihozni...? 🤔
-
Tomii90
újonc
Sziasztok! Eddig is olvasgattam a fórumot, de most segítséget kérnék. Edzőtermet keresnék a 11. Kerületben Budapesten vagy a környékén (Gazdagrétre költöztem nemrég). Szégyen-nem szégyen csóró vagyok, olcsóbb termek jöhetnek szóba, 8k a nagyon max. Heti 2-3 alkalommal járok, így ha kijön 10 alkalmas bérlet a pénzből az is jó lehet. Nincsenek drága holmijaim, kínaiban nyomom az edzést, így “menő” termekbe nem szeretnék járni ahol kinéznek esetleg. Olvastam nemrég hogy előfordul olyan terem ahonnan segítés miatt kitiltanak embereket, na ilyesmibe se szeretnék menni (rossz szokásom hogy odamegyek mindenkinek segíteni, tanácsokat adok, magammal viszem a kollégákat bemutatni milyen a kondizás). Valami olcsó, egyszerű termet keresnék ahol leedzhetek békésen. Fontos még, hogy tiszta legyen a terem (volt betegségem amit a koszos melóhelyem miatt szedtem össze), ódzkodok a koszos helyektől és nem szeretnék elkapni megint valamit.
Otthoni edzést nem akarom már eröltetni, jó lenne közösségbe eljárni inkább. Vidéken teremben edzettem, aztán most 2 évet lehúztam itthon de nem jött be.Köszi előre is mindenkinek aki tud segíteni!
-
Lacy6
senior tag
Nutriversum fehérjével kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Az érdekelne hogy milyen ízbe érdemes venni, illetve van e olyan íz amit kerülni kell?
Amik érdekelnek ízek:
-cookie&cream
-Mogyorós csokoládé
-BanánElőtte 100% Pure Whey-t vettem a BioTech-től.
Ott a karamellás-capuccino nagyon jó volt, csak hát pont dupla árba van.
Annyit nem adok érte... -
Radnix
senior tag
Ha körbeoltottuk egymást jöhet egy kis szájensz!
[link]
Fekvenyomsánál ha van segítő, akkor többet tudsz nyomni, most már bizonyított tény, nem csak anekdota. -
-
Woodslave
félisten
Mindegy a csajoknak bejön a formám... [link]
-
-
Woodslave
félisten
Na tessék. A zöld pólós amúgy nem én vagyok de a fények is xarok voltak meg diétázok
-
aelod
veterán
Na megvolt az INBA verseny. Elég erős mezőnyben 9 fős társaságból épp lemaradtam a dobogóról. 4. Hely lett a vége.
Wood kint volt majd berakja a közös képet. Mackát is láttuk de végül nem mentünk oda hozzá kezelni. Evés ivás megvolt fel is jött vagy 5 kiló egy nap alatt -
Unsign
tag
válasz
Dani82 #144374 üzenetére
Én már többször csináltam. Ez az egyetlen amit tartani tudok és fogynak a kilók. Jelenleg 6 hét alatt -4 kilónál járok és még 3 a cél.
De nem ma, mert hétvégén töltés volt (előző héten meg a kezdeskor ez kimaradt)
Én nem számolgatok egyébként, hanem ami szénhidrát azt kerülöm. Tele nem eszem magam. Tojas, karaj, tarja, kis zoldseg. Majdnem minden nap ugyanaz és ugyanannyi.
Töltéskor most szombaton minden ami belefért. Reggel cukros energiaital, egy peksuti majd lemeritő edzés. Utána napközben teljes kiőrlésű tésztából pizza egész napVasárnap már mérsékelten.
Mára ki is kerekedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max