Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70800) itouchfan válasza Peterhappy (#70798) üzenetére


itouchfan
senior tag

Köszi, azért ezek itt a Budai-hegyekben rövid, de néha számomra már nehezen futható emelkedők (anélkül, hogy elszállna a pulzus, 160 fölé nem nagyon engedem /208 a max amit másfél-két éve kifutottam/), úgyhogy ha egy egy olyan rész van ami már ilyen 7-8-10% meredek vagy több, ott egyelőre nincs értelme erőltetnem a futómozgást, mert nem gazdaságos, szóval ott nagyon tempós sétára váltok. De összességében egész korrekt lett, 6:10 körüli átlagtempó, 149es átlag pulzus, úgyhogy ez nekem rendben volt jelen pillanatban. De természetesen tudom, hogy vannak a Budainál sokkal keményebb terepek is, az idei év nagy célja nekem, hogy a vasárnapjaimat (az az egyetlen szabadnapom a héten) úgy tervezem alakítani, hogy aznap csak terepfutás legyen a tervben (bringa hétköznap megy csak futással felváltva a jelenlegi terv szerint), és elmenni a Börzsönybe, Pilisbe, Kevélyre, Vértesbe, Gerecsébe vagy akár a Bükkbe egyszer-egyszer és felfedezni az ottani terepet eleinte ilyen 15-20 km-es, aztán ha jól megy akár 20-25 km terepezésekkel, futókirándulásokkal, mert ez az, ami engem a legjobban kikapcsol és feltölt és közben pedig azért komoly sportértéke is van. :B

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.