Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54938) inf3rno válasza LanyUs (#54935) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Szerintem ki kéne tolnod az egyik futást hosszabbra, pl 15-17-21-re az anaerob határán vagy kissé belemenve az anaerobba pár km-re. Nekem úgy tűnt, hogy az növeli a glikogén raktárakat, ha tempósabbakat fut az ember hosszabb távokat. A CH feltöltésre tészta, rizs, kásák, gumós zöldségek (krumpli, répa, fehér répa, stb), ilyesmik a jók. Az édes cukros dolgokat felejtsd el, vagy legalább ne az legyen a nagyja. Rost tartalom szempontjából a kevésbé rostosak a jók, mert a rost lassítja a felszívódást. Igaz a rost egészséges meg jót tesz az emésztésnek meg ilyesmi, de itt kontraproduktív, ha túl sok van belőle, szóval pl nagy mennyiségű barna rizs, teljes őrlésű kenyér, stb. nem annyira ajánlott. Fehér rizsből is inkább a rövid szemű a jobb, a hosszú szeműben több a rost.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.