Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54101) inf3rno


inf3rno
nagyúr

Tegnap és ma futottam a régi Mizuno Wave Rider 19-ekben. A csillapítás a 700km-esnél érezhetően megvan még, talán a fele vagy a harmada az eredetinek, abba még beletolok majd párszáz km-t aszfalton, az 1250km-es szinte mezítlábas jellegű, annyira besüppedt, az már csak fűnyírásra jó, vagy ha rekortánra megyek. A Saucony Ride ISO2-vel összehasonlítva talán egy kicsit lassabbak, viszont az ISO2 úgy tűnik, hogy tolja egy kicsit befelé a bokám, és azért fájdult meg. Ezeknél nincs ilyen gondom, inkább múlik a fájdalom, ha ezekben futok, és érzésre is olyan, mintha a lábamon sem lennének. Majd még tanulmányozom, de ezek alapján úgy tűnik, hogy rászánok mégiscsak dupla pénzt és megint Mizunot veszek legközelebb. Érdekes módon a kopás, szakadás elég hasonlóan néz ki mindkettőnél. Nem tudom ez minek köszönhető. Kíváncsi vagyok valaki kitalálja e, hogy melyik melyik. :D




[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.