Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#49529) ígyvanferi válasza Hi!King (#49525) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Muti már, ki ez a semmiből jött jógaoktató, aki a nemzetközi mezőnyben is helyt állna, miközben laza egészségügyi sétát tol! :DDD
Néha kiosztok pár flaget hasonló baromságokra. Legutóbb egy kép alapján 50 körüli hölgytől vettem el pár koronát a Balaton délnyugati részén vezető UB szakaszokon. Gondolom nyaraláson elbiciklizgetett az urával erre-arra ilyen 15-16 km/h-val, ami több helyen is kiadta neki a CR-t, mert nyilván futásként kellett rögzíteni. Persze biztos, hogy nem érdekli sem őt, akitől elkerült a korona, se azt a rendes futót, aki jogosan megkapta (nem, nem én vagyok az, bár az egyik szakaszon így enyém a 2. idő :B ), de azért na. Használjuk már normálisan a szegmens funkciót.

(#49528) Hi!King: nézted az elapsed time-ot is? Mondjuk a többinél az nem érdekes, csak itt. Iphone app is lehet a ludas, de inkább valami bringázás, rollerezés, ilyesmi lesz. Kezdem is a flagelést ebédszünetben. ;]

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.