Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46916) Hi!King válasza danielsz (#46915) üzenetére


Hi!King
őstag

A fő gond, hogy sokan nem is tudnak róla, hogy visszaállítható, azt hiszik megszűnt. Illetve simán össze lehetett volna kötni azzal, hogy public vagy private, de nem ezt tették, volt itt olyan a topikból, akinek láttam a flyby-ját, míg ki nem kapcsolta, pedig private volt a track.

Én túrázásnál is szerettem, mert jó tippeket is adtak más túrázók. Meg nagyon érdekes volt Szlovákiában, ahol sokkal többen járnak a hegyekben, mint nálunk. De ott is, ahol kimondottan kevesen járnak, főleg hétköznap, és onnan tudtam meg, hogy egyébként aznap nem voltunk egyedül a környéken.

Amúgy én fizetős vagyok, kipróbáltam ezt a privacy zone-os feature-t, ami a kijelölt körben, pl. lakhely vagy munkahely elrejti a track elejét és/vagy végét. Az a durva, hogy simán lerombolta a bőven körön kívüli CR-jeimet is (volt amelyik 2 km-re van a 200 méteres zónámtól), úgyhogy inkább kikapcsoltam.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.