Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45951) Balup1979 válasza nepszter1 (#45948) üzenetére


Balup1979
újonc

Gondolom azért ajánlották, mert maga az óra futáshoz tökéletes és megbízható. A 45 szintén nem tudja, 245-től felfelé. De mint írtam sémákat tudsz rátölteni vagy készítesz magadnak és azt töltöd fel. A különbség hogy a virtuális edző az adataid alapján variálja a feladatokat.

(#45952) zaskar válasza dabgergo (#45950) üzenetére


zaskar
senior tag

Jó kis órának néz ki, de elég vastagon fogott a toll, ha a hazai nyitóárat nézem (179900). Hazai gari ide vagy oda, 175-ért Németországból FR945-öt lehet venni még ilyen durva euró mellett is. Mondjuk nekem terepfutóként fontos a térkép, de sokan megvannak nélküle.

[ Szerkesztve ]

(#45953) itouchfan


itouchfan
senior tag

Végül egy m430 lett a befutó, "használtan", gyakorlatilag kb zsír új.
Viszont sehogyse akar szinkronizálni se a géppel, se a telefonnal, tudom, hogy elvileg először a géppel kell. Szóval polar flow-ra felmentem, letöltöttem az appot (Polar FlowSync), ahol általában sikertelen szinkronizálást jelzett, de ha sikerült, és átirányított az app a Polar Flow webes felületére, ott mégsem jelent meg az óra a "products" fülnel, se máshol.
Mi lehet a hiba, mit rontok el?
Lehet, hogy az előző tulajnak törölnie kell az eszközt vagy valami hasonló?

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

(#45954) inf3rno válasza itouchfan (#45953) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Érdemes minden óránál factory resetet csinálni, ha hozzád kerül.

Buliban hasznos! =]

(#45955) Never79 válasza zaskar (#45952) üzenetére


Never79
tag

Igen kb. a térkép és üzemidőben más. 16 óra garmin szerint az üzemidő, az szerintem 12-13 inkább. Ha jól emlékszem 160 körül indult a 735xt is.

Erről jut eszembe, nézve az fb support csoportot (meg nekem is előjött az a probléma) egyre több 735 ázik be. Az egyik esős futásnál jött elő. A kijelző alatt van egy gumi ami ragasztva van, s a ragasztás nekem elengedett. Ha esetleg valaki használtan akar 735xt venni azt én inkább nem ajánlom.

Múltkor voltam Zergében néztem a Coros órákat, meg beszéltem eladóval is. Az mondta direkt próbált mostanában 400-as pályán Polart, Garmint, Suuntot, és Corost, s az mért a legpontosabban (mindegyikben Sony chip volt). Másolják Garmint sokmindenben. Kíváncsi leszek hova fejlődik, mert úgy érzem Garminnak most nincs igazi konkurenciája, pedig rájuk férne, talán az árazással sem szállnának el így ennyire.

[ Szerkesztve ]

(#45956) ígyvanferi válasza Hi!King (#45865) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Ha már itt nagyon flage-eljük a másikakat :DDD , magamat ki tudom venni valahogy a szegmens eredménylistából? Tavaly még nem volt gps-es órám, így a futásaim útvonalát megrajzoltam endomondoban, beírtam a futás teljes idejét hozzá, így az egészre kaptam egy átlagtempót. Emiatt vannak olyan anomáliák, hogy például Monoszlón a Hegyes-tűre felvezető 8,5%-os átlag meredekségű 800 m-es szakaszon van egy második időm 5:01-es átlaggal. Na most ez nyilván lehetetlen, emlékeim szerint kb. 7 perc alatt értem fel úgy, hogy majd' összesz.rtam magam az erőlködéstől.
Most vasárnaptól a környéken nyaralunk, majd fogok arrafelé is futni, megpróbálok felkerülni a leaderboardra ezúttal már gps-szel mérve, de addig is ezt a fals eredményemet kivenném a listából.

(#45957) sharp4


sharp4
őstag

Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy hamarosan órát kellene cserélnem. Egy Huawei Watch GT-t használok futásra. Gondoltam, hogy megvárom a Watch GT Pro 2-t, de az ára elijesztett. 112.000 Ft jósolnak neki, ami azért valljuk be, hogy nem a legjobb ár-érték arány, úgy hogy kompromisszumokat kell kötnöd. Ha ennyi pénzt kiadok érte, akkor tudjon már mindent, a szikronizált adatokat tudjam lementeni stb. Elsődeleges szempont a futás, plusz jó lenne, ha a squasht is tudná monitorozni és az eredményeket követni benne. Első körben a Garminon között nézelődök. Mit javasolnátok?

Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5

(#45958) itouchfan válasza inf3rno (#45954) üzenetére


itouchfan
senior tag

Köszönöm, siker.
Akksi úgy tűnik tökéletes, de mégis, milyen üzemidőre lehet számítani heti 4-5 futással/bringával? Szóval kb 5-6, max 8 órát menne a GPS/hét.
Illetve egy hosszabb túra esetén el merjem indítani? Szóval bekapcsolt GPS-szel mennyit megy lemerulés nélkül?

„Elvetsz egy cselekvést, és egy szokást aratsz. Elvetsz egy szokást, és egy jellemet aratsz. Elvetsz egy jellemet, és amit aratsz, az a sorsod.”

(#45959) Hi!King válasza ígyvanferi (#45956) üzenetére


Hi!King
őstag

Szerintem csak úgy, ha private-ra állítod, szétszeded több részre és kicropolod azt a részt, vagy magadat flageled, majd nem csinálsz utána vele semmit.

(#45960) HKorn válasza dabgergo (#45950) üzenetére


HKorn
addikt

Jött egy MA cikk is róla
Garmin FR 745

[ Szerkesztve ]

Run&Ride

(#45961) Hi!King válasza itouchfan (#45953) üzenetére


Hi!King
őstag

Már nem emlékszek pontosan hogyan csináltam anno, de nekem is elsőre szívás volt, pedig én teljesen új készüléket vettem. Ha nem működik, a flowsync-hez csatlakozáskor valahogy lehet factory reset-elni, majd újra próbálkozni. Az előző tulaj törölte az eszközei közül? Mert az is lehet gond, ez egyszemélyes óra, eladáskor törölni kell a régi tulajdonosnak, hogy az új regisztrálni tudja.

(#45962) Hi!King válasza itouchfan (#45958) üzenetére


Hi!King
őstag

Ja, csak most látom ezt a kommentedet, hogy végül sikerült.

A heti töltést nem tudom, mert én majdnem minden nap feltöltöm, mivel úgy néz ki a napirendem, hogy reggel futok legalább 50 percet, legfeljebb 3-4 órát, utána 30-35 perc munkába bringa, majd este vissza ugyanez, és néha még esti sétát is rögzítek utána, így másnap már nem merek elindulni vele töltetlenül. Egyszer volt, hogy egy nagyon hosszú reggeli futás után a munkába tekerés végén kiírta, hogy egy óráig tud még ebben az üzemmódban mérni, ilyenkor ha leállítom, új bringázást már nem tud elindítani, így hazafelé kénytelen voltam telefonnal (Polar Beat) trackelni.

Túránál én egy ideig szarakodtam az energiatakarékos GPS móddal, de nem növeli jelentősen az aksi időt, ráadásul 1-1.5 óra után elveszti és vissza nem szerzi a jelet. Inkább csak az 1 óra van hátra jelzésnél érdemes arra állítani, ha nem valami mély szurdokban mész, ahol rossz a jel. Normál 1 másodperces mintavételezésű GPS módban teljesen új órával sem valószínű, hogy összejön a gyári 8 óra, inkább csak 6-7. Pihenőnél a pause mellett érdemes a GPS-t is lekapcsolni, illetve a csuklós pulzusmérést is (ezeket pause alatt a * tartós lenyomásával előjövő menüben találod). Pulzusmérő pánttal össze szokott jönni a 8 óra, vagy kicsivel több, mert a bluetooth kevesebbet eszik, mint a zöld led, illetve az esetben a pulzusmérés megállítása nélkül is töltheted külső powerbankről. Én még nem próbáltam, idén kevésszer túráztam hosszút, ahol kevés volt az óra, ilyenkor újra kezdtem mérni telefonnal, így 2 túraként van rögzítve.

(#45963) Danika256


Danika256
aktív tag

Sziasztok!

Akinek estleg van döglött V800-a, aminek jó a háza, és főként az üvegfelülete karcmentes az írjon rám légyszi! Az enyémen van egy kis karc, de kifogástalan állapotban szeretném látni, mert megérdemli! :) Sajna újonnan nem lehet venni, gondolom csak a szerviznek van.. Sok pénzt meg nem akarok költeni emiatt..
Köszi!

(#45964) inf3rno válasza itouchfan (#45958) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ha van valami aksi pakkod, akkor kösd rá, hogy tud e mérés közben tölteni. Az én Suuntom tud, szóval gyakorlatilag korlátlan ideig tud mérni, ha bringázom vagy túrázok, és berakom a tatyóba. A Polarnál nem tudom mi a helyzet. 8 órát írnak az M430-ra, az valamit csökkenhet idővel ahogy öregszik az aksi. Én a Suuntoval úgy szoktam, hogy minden futás után a gépen hagyom, hogy ne csak szinkronizáljon, hanem fel is töltse, de én csak rövideket futok mostanában, max 1 óra, szóval nem sokat szív le róla.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#45965) Danika256 válasza inf3rno (#45964) üzenetére


Danika256
aktív tag

A v800 tud mérni töltés közben! :) Kipróbáltam! :)
Az enyém pl. 2 szenzorral, full világítással is tud 3 órát! Világítás nélkül kb 5-6 óra simán, pedig nem fiatal. ..

(#45966) Hi!King válasza inf3rno (#45964) üzenetére


Hi!King
őstag

Tudni tud mérni töltés közben, csak belül van a töltő csatlakozó, ezért nem lehet közben viselni, és pulzust is csak külső szenzorral lehet ez esetben.

(#45967) inf3rno válasza Hi!King (#45966) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ja vágom, nekem is így van, de én a pulzust nem órával mérem.

Buliban hasznos! =]

(#45968) Corpuscle


Corpuscle
őstag

A Garmin már másodjára játssza el velem, hogy rosszul számolja a pb-t. Fm lefutva, 21,2-nél leállít az óra, és azt menti el fm pb-nek. Strava szépen hozza, ott semmi gond. Korábban 10 km-nél ugyanígy jártam. Annyira nem zavar, csak nem értem a dolgot.

(#45969) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Hűvösebb időben milyen hosszúujjú aláöltözetet javasoltok. Pamut vékony felsőt átizzadtam és megfáztam a héten. Dechatlonos lenne a legjobb.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#45970) bajnokpityu válasza V.Stryker (#45969) üzenetére


bajnokpityu
félisten

Kipsta alaoltozo nekem nagyon bevalt. Előző telet vegigfutottam. Oké, mondjuk 2019ben egy hétfő délelőtt volt a tél,de - 1ben elég volt. A csapatsportoknal találod.

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#45971) Corpuscle válasza V.Stryker (#45969) üzenetére


Corpuscle
őstag

Szerintem szimplán túlöltöztél. Nekem most jön el az az idő, amikor jól érzem magam rövidnaci trikóban. Végre 10 fok alatt lesz reggel. Mindenkinek más a hőérzete, de néha ledöbbenek, hogy túlöltöznek emberek. A héten is kb 25 fokban hosszúnaci, rá a rövid, és hosszú ujjú felsőben a töltésen tolta egy emberke.

Rendelés előtt érdemes lenne felpróbálni az aláöltözetet. Mivel testre simuló dolgok ezek, nem tudhatod, hogy éppen a varrás zavar-e valahol. Én jártam igy, nem igazán tudtam megszokni. Dekásat nem használtam még, de nem hiszem, hogy rossz választás lenne.

(#45972) Hi!King


Hi!King
őstag

Én is még ezidáig rövidnadrág, rövidujjúban futottam, reggel 6 körül, néha korábban kezdve is. Szerintem ez még a következő hetekben is maradni fog, még messze van a komolyabb felöltözés ideje.

(#45973) tomcica válasza bajnokpityu (#45970) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Kipsta aranyat er, ha raszaladsz Nike dri-fit pro shield (van warm verzioja is) learazva nagyon jo cuccos. En ezt a kettot hasznalom. :K akinek van kerete ra merinoi cuccosok a legobbak Inov8, Icebreaker stb mind tart ilyet.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45974) parandroid válasza bajnokpityu (#45970) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Nekem btwin van, az a bicajos verzió, a kipsta elvileg a labdajátékos. Azon kívül, hogy ez hosszú ujjas, nem tudom, mi a különbség. Amúgy a tchibo is jó, rövidujjasból nekem az van.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#45975) archie17 válasza V.Stryker (#45969) üzenetére


archie17
tag

Decathlonból:

vékony hosszúujjú
vastag hosszúujjú
kapucnis mellény

Költséghatékony darabok, 10.000-ből megvan a három.
Ezek + rövidujjú póló kombinálgatásával szinte bármilyen időre fel lehet öltözni. A mellényt kifejezetten szeretem, jobb, mint az aláöltözet, mert leveheted, ha soknak bizonyul. Sapka, csősál, kesztyű nagyon sokat számít még.

(#45976) V.Stryker válasza Corpuscle (#45971) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Szúnyogok és málhazsák miatt voltam hosszúban, de vizesebb volt az izzadtságtól, mint a mosógépből kivéve.

Archie koszi. :R

[ Szerkesztve ]

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#45977) inf3rno válasza V.Stryker (#45969) üzenetére


inf3rno
nagyúr

10 fokig nem kell semmi, max egy pulóver lehet pluszban, ha hidegnek érzed.

Buliban hasznos! =]

(#45978) emvy


emvy
nagyúr

Két hónap szünet után újrakezdtem (az izomserules után). Az a stratégia, hogy keveset futok, rendszeresen. Két és fél hete 12 percet tudtam futni, 6:15 perc/km-el, most olyan 30 percnel tartok, 5 perces km-ekkel. Heti 6-7 futást teszek bele, sok bemelegites, sok nyújtás. Eleg nyomorúságos, de lesz ez meg jobb is.

while (!sleep) sheep++;

(#45979) 96024 válasza emvy (#45978) üzenetére


96024
lelkes újonc

Kitartást!

(#45980) tomcica válasza emvy (#45978) üzenetére


tomcica
Topikgazda

2 honap nem a vilag,gyorsan vissza lehet epiteni a kondit :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45981) tomcica


tomcica
Topikgazda

Futok helyetted is,itt a tegnapi "nincs itt semmi latnivalo" tipusu kozepes tempo

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45982) emvy válasza tomcica (#45981) üzenetére


emvy
nagyúr

Namenjapicsaba :)

while (!sleep) sheep++;

(#45983) LanyUs válasza tomcica (#45981) üzenetére


LanyUs
senior tag

Rekortán futás ez? A mai unalmas aerob alatt szétfagytam :) 6 fok volt, 3 rövidet húztam felülre... Pár hete voltam Szekszárdon a pályán és bizony ég-föld.

Pálya vs városi futás:
Nincs zavaró tényező <---> Forgalom, kereszteződések, autós, gyalogos, bringás
Friss levegő <---> benzin-gázolaj puffogó + városi por
Finom, puha gumi <---> kőkemény beton
Egyenletes, minőségi talaj <---> Buckás, üreges, boka szaggató járdák
Szint nélküli <---> szintes dimbes-dombos aktuális km-ert szétkapó gainek

Ha fentieket figyelembe veszem, akkor a fórum kapásból gyorsul 2 percet :DDD Tehát mindenki 04:00 futó már :D Akkor a mundér becsülete meg is van magyarázva :))

Saját testem jelzéseiből kiindulva azt tapasztalom, hogy az alapozás feletti tempók egy bizonyos határig nem "fájnak", viszont 80-90% közelében már érezhető a keményebb beton hatása és ez az oka, hogy minimum egy holdjáró cipőt ajánlok betonra nagyobb tömegű kezdőnek. Kreatin hozott egy kis izomtömeget, de végre már 107-108 közelében. 100kg körül megállok, nem engedem lejjebb, onnan már mennie kell a PB-nek. A mai felkapáson végre éreztem, amiről írtál. Hogy nem éreztem határ közeli állapotnak a 04:30-as tempót. Érdekes, pedig csak alapozok még mindig...
A súlyzós jól adja mostanában Rock vidókat tolok közben, mert edzőtárs nélkül a babyőrrel azért nem ugyanaz a feeling :N

[ Szerkesztve ]

(#45984) tomcica válasza LanyUs (#45983) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ez kerlek foldesut, nehol letaposott fuves, illetve vekony homokkal fedett foldesut. Kint a reten, mezogazdasagi parcellak kozott. Hasonlo feluleten lesz a kovetkezo verseny, igy szoktatom magam hozza.
Holnap leszunk rekontanon, combosabb edzes. :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45985) Hi!King válasza LanyUs (#45983) üzenetére


Hi!King
őstag

A rekortánról jut eszembe. Én szinte soha nem futottam azon, mostanában egy-kétszer voltam egy közeli 400-as körpályán, és tényleg nagyon kellemes. Főleg kisebb-nagyobb résztávokra vagy felmérőkre az igazi. Viszont sokkal unalmasabbnak találom ott a körbe-körbe futást, mint akár az aszfalton, akár földúton futást (általában ez nálam vegyes). Emellett az, hogy nem egyenletes az út, nem vagyok biztos benne, hogy hosszútávon rosszabb lenne, mint a teljesen egyenletes, a terepfutás még kevésbé egyenletes, és mégis futósérülés szempontjából kevésbé kockázatos (taknyolni persze könnyebb).

Most voltam amúgy futni, ezen a héten második hosszú, jelentős részben a lezárt pesti rakparton, na az szuperjó, annak ellenére, hogy végig aszfalt. Egyik oldalt a vár, a Gellért hegy, aztán a parlament előtt, háttérben meg a Hármashatár-hegy... Ahhoz képest, hogy mennyire jó ott futni, bringázni, sétálni, egészen kevesen voltak.

(#45986) tomcica válasza Hi!King (#45985) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Erdemes valtogatni a feluletet :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45987) ígyvanferi


ígyvanferi
addikt

Sikerült a délelőtti versenyen új PB-t futnom 10K-n. Igaz csak egy hajszál, 6 mp a javulás, de a pb az pb. :) Mivel nem teljesen sík az útvonal, ennek azért jobban örülök, mint amennyit a különbség indokolna. Igaz az a 60-80 m emelkedés lófütty, de arra pont elég, hogy ne lehessen egyenletesen végigmenni és az emelkedőket lógó fejjel, fújtatva abszolválja az ember.
Kösz ismét az edzéstippeket, azok azért kellettek!
strava

(#45988) tomcica válasza ígyvanferi (#45987) üzenetére


tomcica
Topikgazda

:R gratula...pb az PB ;) 1mp is szamit :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45989) tomcica válasza ígyvanferi (#45987) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Amikor ilyen formaban van az ember erdemes nehany hetet raszanni a felmerokre...het kozben epp csak annyit edzeni,h mozgasban legyen a "motor"...hetvegen pedig raprobalni 3km...5km...15km (akar egy rovidebb tav,egy hosszabb tav hetvegente mindig mas). Siman meg 3db ilyen hetvegi versenytempo mehet,sot.
Utana kipihenni 1-2 het regeneracio,restart...es indulhat novembertol az uj alap.Mi epp ezt csinaljuk.
Vagy van valami celversenyed?

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45990) dabgergo


dabgergo
őstag

Még pont 8 hét van a FM-ig. Szerintetek mikor érdemes komolyabb intervallum futásokat betenni? Pár hetet gondoltam hogy még várok, de lehet az már túl késő.
Most heti 5x tudok futni, heti 70-80 km a cél a maradék 2 hónapban. Jelenleg a lightos kmek mellett heti egy temposat futok csak (15 vagy 21km @ 3:55).
Tervezek lassan ezek mellé vette ki olyan 15km-t aminek első 10@4:30, utolsó 5@3:45. Meg majd valami intervallum jönne még. Kíváncsi vagyok elég lesz e ennyi az 1:19-es FM-hoz... Bárkitől valami plusz tipp?

(#45991) tomcica válasza dabgergo (#45990) üzenetére


tomcica
Topikgazda

2-4 het mire beepul egy rendes edzes,igy tudsz kalkulalni.Mi mar az utolso 8hetben nem intervalozunk (legalabbis a klasszikus 5-10K iramon nem) ha van is olyan tipusu edzes akkor az szinte osszefuzott interval edzes. Pl: 10 x 1000m FM celtempon,kozte 200m konnyu futas (minimalis piheno).Ebbol epitjuk vonjuk ossze, 5x2K...3x3K...3x4K...3x5K...2x10K (itt akar 15K felmero verseny is mehet) illetve kulonbozo valtogatokkal erintgetjuk a FM celtempot.
Szoval az a tempod melle ilyen jellegu mennyisegi interval edzes 3:45-3:50 kornyeken belefer egesz az utolso 10-14napig :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45992) dabgergo válasza tomcica (#45991) üzenetére


dabgergo
őstag

Köszi! Akkor lehet elkezdek már jövő héttől kiépíteni 3:45-ös tempot, 10x1000m-ektől kezdve.
Nem lesz ebből akkor úgymond túl korai élesítés?
És akkor rövidebb de céltemponál gyorsabb interval nem is annyira kell (pl. 10x500m @ 3:30 stb.)

[ Szerkesztve ]

(#45993) tomcica válasza dabgergo (#45992) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ha tul gyorsan formaba repitene,es tudod h olyan tipus vagy,akkor vezesd at a mostani 3:55-os tempodat a 3:45-re (persze alacsonyabb mennyiseggel).Az ahogy gondoltad 4:30 es ra farado labra 3:50...kesobb 4:15 arra farado labra 3:45 (ez utobbi ugye logikusan a versenyhez kozelebb).
Ugyanigy a resztavokkal is,eloszor 3:50,majd 3:45...eloszor rovidebb tavok (pl 10 x1000m) kesobb vonod ossze,es gyorsitod.

A 3:30-as 400-500m hasznalhato het kozben harmadlagos fontossagu eros edzesnek (nalad akkor elsodleges a hosszu tempo kb 4:00-3:55....masodlagos a resztav 3:50-3:45,es ez csak harmadlagos) de csak mehanikai szempontbol.Darabszam se kell h magas legyen,mert elveszi az energiat a masik ket fontosabb edzestol.Sok embernek 5db eleg...max 10db.Nem ez a kulcsa az 1:19-nek :N
Ugyanugy a 3:30-as edzes helyett rovid emelkedo sprint is hasznalhato hasonlo cellal 50-100m meredek legyen es meg kell kuldeni,majd teljesen kipihenni 8-10db.Lefele seta nem eleg piheno,kb 200-300m kocogas meg mehet koztuk.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45994) tomcica


tomcica
Topikgazda

Vannak napok,amikor adja...ez egy olyan volt ma :DD
Uj PB.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45995) Peterhappy válasza tomcica (#45994) üzenetére


Peterhappy
őstag

Aztamindenit.
Tőled "új PB-t" olvasni se mindennapos.
Szerény 50 perccel jobb a félmaratonod, mint az enyém.
:R

(#45996) sharp4 válasza tomcica (#45994) üzenetére


sharp4
őstag

Hogy bírod követni a lábaid? :) Gratula, egy állat vagy, minden elismerésem.

Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5

(#45997) tomcica válasza Peterhappy (#45995) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ja,manapsag mar nem adjak csak ugy :DDD elozo PB 1:14:31 Szeged 2018 december ...Agony ott lett harmadik.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45998) bajnokpityu válasza tomcica (#45994) üzenetére


bajnokpityu
félisten

b+ :D gratulálok :R

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#45999) tomcica válasza sharp4 (#45996) üzenetére


tomcica
Topikgazda

utolso 5km 16:59..utolso 10km 34:33...felporgott rendesen :K 181-es cadence atlag...177 avg bpm (196 max...ez nekem az edzesen mert maxom is az utobbi evekben,csak akkor ugye par db 400m tolja fel,itt igy mas).A max a vegen lett,utolso 500m-en lattam h talan 1:14 ala befer igy 3:15-3:00-ra felkaptam,hat epp csak,de kicsuszott...sebaj ;)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#46000) nepszter1 válasza tomcica (#45994) üzenetére


nepszter1
addikt

ez nagyon kemény :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.