Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45051) tomcica válasza tomcica (#45050) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Hiaba csinalod ehgyomorra az erosito sulyozos edzest, maga az izom nem tud full zsiregetesbol energiat nyerni azokhoz az erosito mozdulatokhoz. Oda kell a szenhidrat. Ha nem adsz neki eleg szenhidratot akkor a feherjehez tud csak nyulni (ez lecsoffasztasnal jol johet, ha valaki gyorsan akar izmot vesziteni)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45052) tomcica válasza LanyUs (#45049) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Ha a reggeli ketogen allapotban levo ablakot kiakarod hasznalni zsiregetedre, akkor ehgyomorra 15-30perc laza kocogas. Ha nem hagyhatod el a hazat akkor akar helybenfutas a szobaban.(ez esetben 15perc eleg is). Utana lehuzol egy feherjet + kis szenhidratot, annyit h ne zavarjon meg az edzesben.Ha puffaszt a feherje itt, akkor bezavar ez esetben csak szenhidrat menjen, majd utana eszel feherjet.Embere valogatja. JA, BCAA is jo + kis banan v datolya valami edes. Majd megcsinalod az erositest es utana zuhany es mehet a szenhidrat+feherjeben gazdag reggeli.

[ Szerkesztve ]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45053) parandroid válasza LanyUs (#45049) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Súlyzó helyett (illetve súlyzóval) valami dinamikusabb, hiit-esebb, crossfit jellegű edzés? Az nagyon szépen tud izmot formálni, és valamennyire aerob is.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#45054) Chuck Norris válasza Never79 (#45030) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Sudocremmel bekentem induláskor, aztán úgy fél távon cseréltem zoknit. Amúgy két iskola van azok között aki valamit csinálnak a labukkal, az egyik a kenegetős a másik a leukoplasztozó, nekem cipőtől és időjárástól függ melyiket alkalmazom. Ha ismered a cipőt, hogy hol töri fel akkor jobb a ragasztás.

(#45055) danielsz válasza LanyUs (#45045) üzenetére


danielsz
tag

Kicsit eltántorít a Ride-tól, hogy legalábbis az elején, sokan szenvednek vele. Bár közben a 43-mas méret el is fogyott, úgy látom.

(#45056) LanyUs válasza tomcica (#45052) üzenetére


LanyUs
senior tag

Tévhitem: felkelés után azonnal bcaa+glutamin kombót szoktam tolni kondi reggelen még súlyzós előtt. Ez valamennyire gátolja az izomvesztést, ekkor már csak a zsír marad energia. Szuper jót teszek.

Javítás:
- erősítés heti 2 alkalom lesz csak ( csüt. és vasárnap ) és próbálom délutánra beiktatni
- ha kondi reggel van, akkor 15 perc helyben mozgás vagy peterkeT crossfit laza + turmix kis szénhidráttal -> súlyzós -> reggeli
- ha reggel nincs kondi, akkor tolom a "szokásos" 10 km alapozás, az utolsó 2 km-ert felkapva

Itt nem sorolom fel az éjszakai futásokat a párommal, mert azok nagyon lazák és tele vannak a raktárak.

Köszönöm! Erre indulok tovább :R

[ Szerkesztve ]

(#45057) LanyUs válasza danielsz (#45055) üzenetére


LanyUs
senior tag

Érdekes dolog ez. Ha ezt a cipőt próbálom első körben, amikor elkezdem a futást és nem egy Clifton 1-et, akkor lehet tekernék :U

(#45058) tomcica válasza LanyUs (#45056) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Na ez igy igen jol beallitott profi hozzaallas :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45059) Studi válasza tomcica (#45051) üzenetére


Studi
addikt

Tehát jól értem: ha szeretném a futás mellett az erősítést is, valós hatással, akkor külön figyeljek, hogy a súlyzós edzésnél (esetemben crossfit) toljak rá a kajálásra. Előtte szénhidrát, utána fehérje érdemes? (heti két edzés, este 6-7 körül)

(#45060) Studi válasza Chuck Norris (#45054) üzenetére


Studi
addikt

Én konkrétan a cipőbe (Asics GT-2000 8) tettem a betét szélére egy leukoplasztot, mert ott b@szta kicsit a lábam. Azóta perfekt. :)

(#45061) inf3rno válasza Vertigo18 (#45034) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Így kell ezt. Én valamikor télen is futok hajnalban. Rohadt hideg, de nincs forgalom, és futhatok az út közepén. Valamikor megyek erdőbe is, aztán nézem az őzeket.

Buliban hasznos! =]

(#45062) inf3rno válasza Vertigo18 (#45036) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Pedig attól jobban felébredsz, mint a kávétól. :D

Buliban hasznos! =]

(#45063) inf3rno válasza parandroid (#45037) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Én rájöttem, hogy amikor alkalmazott voltam, akkor nekem is így kellett volna. A meló annyira lefárasztott agyilag, hogy utána 2 óráig csak néztem ki a fejemből. Na akkor kellett volna futni.

Buliban hasznos! =]

(#45064) L4D1K


L4D1K
őstag

Sziasztok.

Érdeklődnék, hogy cipőt milyen időközönként érdemes cserélni? Jelenleg egy több éves UA bandit 2-ben topogok , tippre kb 800-1000km lehet benne. Utóbbi félévben a havi 20km kocogást feltornásztam 80ra, de úgy érzem ez számomra már lehet sok, érzem a térdeimet néha.

A mellet persze, hogy primitív a futó technikám, gondolom a cipőből is kifulladhat a csillapítás. Ha nem így van, akkor szünet pár hét és lábedzés.

Amennyiben cipő váltás lenne, maradhatok márkán belül 25e környékén vagy érdemes körbenézni?

Laza futás, 5.30-6.30/km, 5-10km max tartomány, edzés nélkül, csak kikapcsolódás.

Köszi

# ANTAL Tuning #

(#45065) inf3rno válasza Hi!King (#45042) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nekem nincs hatalmas tapasztalatom, egyszerűen csak mindig így vettem cipőt az elmúlt 20 évben, mert elegem lett a vízhólyagokból, tyúkszemből, stb. Látom a család idősebb nő tagjain is, hogy mennyire el tudja cseszni a lábat egy rossz cipő. Bütyök, kalapács ujj, stb. Szerintem már a műtét sem biztos, hogy segítene rajtuk. Lehet, hogy valaki idővel be tudja törni a cipőt, én viszont már nem próbálkozok, vagy jó vagy nem veszem meg. Sok esetben előre meg lehet mondani, hogy mivel lesz a gond. Pl ennél a Ride ISO2-nél szerintem sarok, boka problémák előjöhetnek, de határeset, és megér ennyi kockázatot. A Ride7-et most próbáltam fel újra hosszú idő után, és érzem azt, amit előtte nem, hogy keskeny a betét, ami benne van. Lehet átrakom egy másik cipőm betétjét, hátha kompatibilis vele. Anyám munkatársa túrázik, most volt 100km-es túrán rossz cipőben. A végére odáig jutott a vízhólyagokkal, hogy vérzett a lába, de akkor is megcsinálta. Most papucsban járkál állítólag. Persze egy idő után biztosan be lehet törni egy rossz cipőt is, de nem hiszem, hogy ilyen áron megéri.

Buliban hasznos! =]

(#45066) Hi!King válasza inf3rno (#45061) üzenetére


Hi!King
őstag

Nekem a téli hajnali futás a kedvencem. Nincs kint senki, néhány december végi, január eleji hetet leszámítva nálam beleesik a napfelkelte, jellemzően vízparton futok, és olyankor látni a legtöbb vízi madarat, de néha ritkább madarakat is látni, meg rókát. A földutak is olyankor a legjobbak, mert nincs se sár, se por, csak fagyott talaj. Ja, és hidegbe fel lehet öltözni, de melegbe nem létezik negatív ruha.

És egyébként én utálok korán kelni, meg alapból késő délután, este tudok aktívabb lenni, viszont miután rájöttem, hogy csak akkor tudok rendszeresen futni, ha hajnalban megyek, mivel este ezernyi okból, de állandóan kimaradt, végül mégis megszerettem a hajnali futást.

(#45067) inf3rno válasza L4D1K (#45064) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Olyan 800-1000 körül már lehet cserélni, állítólag van olyan cipő, ami 1200-at is bír. Esetleg még használhatod néha az új mellett. A kontraszt erős lesz a kettő között. Érdemes körülnézni, van még sok jó gyártó UA-n kívül. Tomcica talán tud ajánlani konkrét típust is, ha többet írsz arról, hogy milyen a lábad.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#45068) inf3rno válasza Hi!King (#45066) üzenetére


inf3rno
nagyúr

A hajnal is jó megoldás. Én legutóbb délutánra tettem, aztán mindig addig halogattam, hogy a végén naplementekor futottam. Be lehet úgy is tartani a minden napi futást, ha az ember úgy áll hozzá, hogy mindegy mi van, akkor sem maradhat ki a napi adag. Volt, hogy születésnapi buliból elugrottam egy 10k-ra, utána meg folytattuk. Nekem valahogy nincs köztes. Próbáltam a heti 3 alkalmat, de mindig az volt, hogy majd holnap bepótolom, aztán heti 1 lett belőle. Talán ha megfordítom, és azt mondom, hogy az edzés az alap, és a pihenőnap a különleges nap, akkor jobban tudnám tartani. Most majd ezzel próbálkozom, heti 3 futás lesz, és melléje még valami keresztedzés, az is heti 3x. Meglátjuk, hogy ezt hogy bírja a gépezet.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#45069) tomcica válasza Studi (#45059) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Jol erted. NE csinaljatok ehgyomorra (leurulve) erosito edzest!

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45070) inf3rno válasza tomcica (#45069) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Egyáltalán lehet úgy? Mármint ha nincs szénhidrát, akkor nincs hozzá energiájuk, hogy normálisan lenyomják az edzést. Legalábbis a fehérje bontás szerintem túl lassú ahhoz, hogy elég energiát adjon hozzá.

Buliban hasznos! =]

(#45071) tomcica válasza inf3rno (#45070) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Azert a test megoldja egy ideig meg akar ero is lehet hozza, de nem javaslom rendszeresen. Igen a feherjebol bontashoz sincs ideje, ahhoz kronikusan ugy kell edzeni hosszabb idon at.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45072) Hi!King válasza inf3rno (#45065) üzenetére


Hi!King
őstag

Túracipőnél csak nagyon alsó kategóriás, magashegyi túrára alkalmatlan, hajlékony cipőnél találkoztam olyannal, hogy első túránál hátul ne próbálta volna feltörni a lábamat (sikerülni nem mindegyiknek sikerült). Egyszerűen azért, mert nincs két egyforma láb, és egy meredek emelkedőn elképzelhetetlen, hogy ne csússzon el benne valamennyit hátul. Ettől még nem rossz a cipő, csak első alkalommal nem szabad nehéz túrára menni benne.

(#45073) Hi!King válasza inf3rno (#45068) üzenetére


Hi!King
őstag

A köztes nekem sem működik, és épp emiatt volt az, mikor még nem futottam hajnalban, hogy ilyen-olyan okokból kimaradtak futások, aztán meg sem álltam a lejtőn a heti 1-2, de sok esetben 0 alkalomig. Hajnali futással viszont el sem indul ilyesmi, mert csak nagyon ritka esetben marad ki.

Az is vicces mondjuk az ilyen heti 3 napos köztessel kapcsolatban, hogy a tágabb környezetemben egy csomóan osztják az észt, természetesen nullát sportoló emberek, hogy túlzásba viszem, mert a túl sok testmozgás is megárt, miért nem futok csak kevesebbet, úgy sokkal egészségesebb lenne szerintük. Még ha igazuk is lenne az egészség részében (szvsz nincs), nem értik, hogy ez olyan, mint ha egy láncdohányosnak vagy egy súlyosan alkoholistának mondanák, hogy nem kell leszokniuk, csak fogyasszanak kevesebbet...

(#45074) Peterhappy válasza inf3rno (#45068) üzenetére


Peterhappy
őstag

+1 a hajnali/reggeli futasra.
Meg ha fizikailag jolesoen le is faradok, fejben sokkal inkabb ott vagyok napkozben.
Melo elott kulonosen bevalt, miota zene nelkul futok, van lehetosegem atgondolni a napi teendoket, es szazaval jonnek az otletek - nem csak munkat illetoen.

Kesobb nekem rossz, mert vagy eves utan vagyok, vagy mar kezdek ehes lenni. Max vacsi utan jatszik, viszont akkor estere/ejszakara porog fel az agyam es hiaba a testi faradsag, nehezen alszom el es/vagy nem tudok (jol) aludni.

[ Szerkesztve ]

(#45075) inf3rno válasza Hi!King (#45072) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Azt hiszem neki már van egy ugyanilyen, aztán azért volt ennyire merész, hogy új cipőben túrázott ilyen hosszút. Ezek szerint ez sem biztosíték, és betöretlen cipőben nem szabad elindulni ilyen hosszú útra. Amúgy futócipőben lehet túrázni ilyen hosszúkat, ha nem nézzük a sarat meg ilyesmiket? Nekem már i20km után erősen fájni szokott benne a lábam. Összehasonlításképp 20km futástól nem szokott. Szóval inkább az a para vele, hogy jóval hosszabb ideig tart ugyanannyi túrázni.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#45076) inf3rno válasza Hi!King (#45073) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ez így általában jellemző, hogy olyanok osztják az észt az egészséges életmódról, akiknek fogalmuk sincs róla. Nekem még részben ez szakmám is, de így is megkapom a hülyeséget néha a családban. :D

Buliban hasznos! =]

(#45077) Studi válasza inf3rno (#45075) üzenetére


Studi
addikt

Terephez (kövek/gyökerek) az aszfaltra készült futócipőnek túl puha a talpa, nem véletlen, hogy fáj benne a lábad egy idő után. Ráadásul a talpa sem olyan, hogy azzal egy meredekebb emelkedőn rendesen felkapaszkodj.
Terep futócipő már kicsit más kérdés, de túrázáshoz én még annál is merevebb talpú cipőt szeretek választani, kapaszkodós mintázattal.

(#45078) LanyUs válasza inf3rno (#45070) üzenetére


LanyUs
senior tag

14 éves korom óta súlyzózok kisebb kihagyásokkal. Eddig mindig délután volt az edzés, de a gyermekek mindent megváltoztattak :DDD Éjszaka nem ürül ki nullára és meglepő ( lehet a bcaa és a glutamin mátrix g-bomb hatása ), de 15-20 perccel edzés közben berobban az erő. Tapasztalatból mondhatom, hogy nulla teljesítmény csökkenéssel 160-170 pulzussal kinyomom az 1 órát. Brutális izomberobbanás kis súlyokkal, koncentráltan, magas ismétlés szám. A végtagok remegése a felétől indul és teljesedik ki a végére. De egy kemény edzés után délután is volt remegés :)

De most a mester útján megyek tovább :C

[ Szerkesztve ]

(#45079) L4D1K válasza inf3rno (#45067) üzenetére


L4D1K
őstag

Fogalmam sincs milyen a lábam :) mondom én primitíven futok, hosszú műszakokban meló végén éjfélkor, pihenőnapokon napközben a legnagyobb melegben amikor nincs senki utcán.

Hol kéne lábat benézetni? Egyáltalán érdemes e ezzel olyan embernek foglalkoznia aki nem sportszerűen fut?

# ANTAL Tuning #

(#45080) Studi válasza Peterhappy (#45074) üzenetére


Studi
addikt

Még egy +1 :D

Én is reggeli arc vagyok, hogy épp futás vagy bringa azt a kedvem/állapotom/időjárás dönti el.
Ugyanezt tapasztaltam: felfrissíti, beindítja az agyam, ami kihat az egész napomra.

A délutáni/esti aktivitás sokszor elmarad, vagy épp nem tudok olyan állapotba kerülni, hogy az igazán kellemes és hasznos legyen.

(#45081) HKorn válasza L4D1K (#45064) üzenetére


HKorn
addikt

Ez a térdfájás cipő összefüggés érdekes, mert nekem pl első futócipőm egy 10 ezres Decás cipő volt és teljesen jól elfutkároztam benne, 12-14km-nél éreztem, hogy kevés a csillapítás elkezdtem érezni a térdeimet. Aztán vettem egy Saucony Ride-ot, hogy majd az igazi futócipő, meg drága is, abban simán lemegy majd a FM is, aztán ugyanúgy 12km-nél már érzem benne a térdeimet és ebben sem futottam még hosszabbat mint 14 km. Szóval lehet csak simán ennyit bírnak a térdeid, úgy látszik enyémek is. Egyszer jó lenne letolni egy FM-et, de ott nagyon meg kell erőltetnem magam majd.

Run&Ride

(#45082) Hi!King válasza inf3rno (#45075) üzenetére


Hi!King
őstag

Teljesen más a talpuk, még a legfapadosabbnak is keményebb, illetve a sarok kialakításuk is más. Meg a felsőjük is keményebb amúgy, minél inkább magashegységbe szánt modell, annál keményebb, de egyiknek sem olyan puha, mint mondjuk a Ride-nak.

Én túráztam néha aszfaltra szánt futócipőben, és nem fájt a lábam benne, de kövesebb terepen necces lenne. Terepfutó cipőknek és túracipőknek van közös metszete, a Mountexben egyébként a goretex-es cipők úgy harmada olyan, hogy a gyártó terepen futni és túrázni is ajánlja.

(#45083) inf3rno válasza LanyUs (#45078) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Én futásnál szoktam ugyanezt érezni pár km után, amikor beindul a gépezet. Mintha betöltenék a vérembe a kerozint vagy elérném az üzemi hőfokot. :D

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#45084) inf3rno válasza L4D1K (#45079) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Széles/keskeny, magas/alacsony lábfej. Kacsa, gnóm láb. :P Spuriban szokott lenni lábállás diagnosztika, oda érdemes elmenni. Ha lúdtalp, ilyesmi van, akkor meg betétet csináltatni podiart-al. A stabil/neutrális témában megoszlanak a vélemények, hogy szükség van e rá, a betét viszont biztosan kell, ha ortopéd a lábad.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#45085) LanyUs válasza HKorn (#45081) üzenetére


LanyUs
senior tag

Ha számítanak az ízületeid Hoka Clifton vagy Bondi + helyes futótechnika. [link] Én is térd érzékeny voltam az elején ( GT-1000 + sarkazás ), aztán a fenti kettőssel ment a terep 30 km is már. Kitartást!

inf3rno: igen :) de volt olyan is, hogy bekezdtem izomból, aztán 2 km után légszomj és még volt vissza 19 km a félmaratonból :D

[ Szerkesztve ]

(#45086) inf3rno válasza LanyUs (#45085) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Ja, nekem is volt már 180 a pulzus az elején. Én azért sokat figyelem közben, és visszaveszek, ha nagyon elszáll. Az elején szerintem még a kreatint üríti le mindenki, azért kezdenek be ilyen 4-es vagy az alatti ezrekkel, aztán meg azért a többség belassul 1-2 km után.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#45087) HKorn válasza LanyUs (#45085) üzenetére


HKorn
addikt

Nem vagyok sarkazós, vagy legalábbis nem érzem, meg azért valamennyire már figyelek is rá.

Lehet furcsa, de én azt vettem észre, hogy a cipő párnázottsága nincs hatással a térdfájdalmamra, majdnem hogy jobban szeretek nem túl puha cipőben futni. Persze Hokát még nem próbáltam, majd ha tizenegy-kétezerért lesz akcióban megnézem :)

Run&Ride

(#45088) hdanesz válasza hdanesz (#45040) üzenetére


hdanesz
senior tag
LOGOUT blog

Sikerült beszereznem a következő futócipőmet. Igazából nem is gondoltam rá eddig mert a 'normál' árán túl volt az én elképzelésemen.
24-ért vettem meg, remélem beválik majd. Az üzletben nagyon kényelmes volt...a legjobb az eddig felpróbált cipők közül.

Ha futás/gyaloglás közben is ennyire jó lesz...akkor teljesen elégedett leszek. :D

Íme. Adidas UltraBoost 19m a neve azt hiszem.

(#45089) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Most már itt addig osztjátok a cipőket meg a lábformát,hogy kezdek aggódni.

Van egy olyan hibám,hogy túlságosan kifele terhelek a talpamnál, ezért a térdem korrigál, így fájni szokott este a térdem néha. (Mostanság kevésbé) Ilyen cipőbetétet is hordtam.

Viszont mostanában adtam le a súlyomból, másképp próbálok lépni és a betétet sem hordom,mert nem fér be a nyári cipőkbe, viszont a térdem is csak nagyon ritkán fáj, csak bizonyos cipőbe.

Sőt, a nike futócipőből ki kellett szednem a gyári betétet, mert annyival megemelte a lábam,hogy leszedte a sarkam mindig, most betét nélkül futok aszfalton és így panaszmentes vagyok.

De most azért, mert nem olyan cipőt vettem, aki kifele terhelős lábefejre van, komoly gondokat okozok a későbbiekre a lábamnak? Úgy fél év múlva gondoltam majd új cipőt venni ha muszáj. :U

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#45090) inf3rno válasza V.Stryker (#45089) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nem hiszem, hogy gondot okozna.

Buliban hasznos! =]

(#45091) L4D1K válasza inf3rno (#45084) üzenetére


L4D1K
őstag

Ah.

Keskeny és alacsony 😊. Anno pont ezért lett ez az ua választva vagy másik 30 helyett. Na de akkor kérdés letudva, rászánok megint egy órát probálgatni aztán remélhetőleg megint nem kell vele bajlódni pár évig.

# ANTAL Tuning #

(#45092) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Ti esti edzés után vacsiztok? Ma nagy idegességembe a reggeli futás ellenére most is elmentem futni, hazaérve éhen halok. Pattintok egy hagymásbabot, ami csupa jóság. Kérdés bűn-e vagy hasznos?

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#45093) tomcica válasza V.Stryker (#45092) üzenetére


tomcica
Topikgazda

igen,a reggeli edzes utan reggeli,az esti utan vacsora (ha keson lenne az esti futas,akkor lekuldenek egy feherje-banan turmixot es kesz).

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45094) inf3rno


inf3rno
nagyúr

No nekem megjött közben a szíj az órához. Kiderült, hogy T2-es torx csavarhúzó kéne hozzá, úgyhogy veszek egy szerszám készletet, mert úgyis akartam elektronikához. Még ma megrendelem, és szerintem a hétvégén már futni fogok újra. Nem mintha az órán múlna, de amilyen keveset futok jobb, ha nem marad ki a statisztikából. :D

Buliban hasznos! =]

(#45095) inf3rno válasza V.Stryker (#45092) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Nem gond. Edzés előtt kell odafigyelni, hogy mit eszel, mert ha nehéz megemészteni vagy túl sok, akkor kidobod a taccsot, esetleg elvonja az emésztőrendszer a vért az izmoktól és nem tudsz úgy edzeni.

Buliban hasznos! =]

(#45096) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Köszönöm mindkettőtöknek. Akkor jó étvágyat. :) Valami könnyűt ettem volna, de pár napja tomcica mondta, hogy enni kell a hüvelyeseket és hát a chilis bab hagymával ellenálhatatlan, de ezek szerint nem is kell ellenállni. :)

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#45097) tomcica válasza V.Stryker (#45096) üzenetére


tomcica
Topikgazda

te csak egyel,nincs a babbal semmi gond ;)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45098) inf3rno válasza V.Stryker (#45096) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Jó az a chilis bab, a bajnokok is azt eszik. [link] :P

Buliban hasznos! =]

(#45099) norby_42 válasza V.Stryker (#45096) üzenetére


norby_42
aktív tag

Sőt, futás közben nem feltűnő , ha durrogtatsz...

Eat pasta, run fasta

(#45100) inf3rno válasza norby_42 (#45099) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Akkor már egyenesen sugárhajtásra lehet kapcsolni. Főleg versenyen jó, abból lesz a PB. Már nem personal best, hanem palackos gáz. :D

Buliban hasznos! =]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.