Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#45701) parandroid válasza Kimmuriel (#45700) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Ja, hát amennyi garmin-verő olcsó kínai cucc kijött már, biztos ez lesz az igazi.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#45702) norby_42 válasza nepszter1 (#45694) üzenetére


norby_42
aktív tag

Ajánlom magamat...

Ha tényleg olcsón akarod megoldani, nézd meg az FR15-ömet

Eat pasta, run fasta

(#45703) bajnokpityu válasza parandroid (#45697) üzenetére


bajnokpityu
félisten

abban tudnál segiteni, h miben jobb egy olyan ora amit komoly kiértékelésre szántak, mint a heti 2-3 alkalmas? mert én még nem látom, miben korlátoz a galaxy watchom, de mást nem próbáltam. azaz 1 dologban megy éppen agyamra, hogy kb 2 hete bekorlátozták a szoftverét.

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#45704) Chuck Norris válasza nepszter1 (#45694) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Ha újat szeretnél és el tudsz attól szakadni, hogy a GPS az garmin akkor még mindig árulják az Ambit3 Peak-ot: [link] Finnországból DHL expresszel szállítják, pár nap alatt itt van.

[ Szerkesztve ]

(#45705) parandroid válasza bajnokpityu (#45703) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Nem ismerem a samsungot, szóval nincs összejasonlítási alapom, de amiben a garmin nagyon jó:

- kezelőfelület, kezelhetőség, activity-k kezelése, akár több sportos módban is (triatlon),
- garmin connect a közösségi funkciókat leszámítva gyakorlatilag a fizetős stravával egyenértékű szoftver (ami meg évi 60 eur),
- kiegészítők csatlakoztatásának lehetősége akár ant+, akár bt felületen (pulzusmérő öv, pedálfordult-, vagy wattmérő, footpod, stryd, stb), ezeket akár több estköz is kezeli egyszerre: nekem a pedálfordulatmérő, és a pulzusöv jelét egyszerre veszi az óra, és a biciklis computer
- kiértékelhető adatokban is alapból többet tud egy komolyabb óra, mint az alapok (talajérintés, lábegyensúly, vo2 max becslés, mittudomén)
- komolyabb modellekben jobb giroszenzor, barometrikus magasságmérés, jobb hőmérő
- órára letölthető térképek, edzéstervek, amiket segítvis követni, betartani (szintén nem az alapban)

A pulzusmérés, és a gps pontossága lehet vita tárgya, de generell ez már csak a gagyi gyártóknál probléma, egyéni problémák persze bárhol lehetnek, csak nem mindegy az esély rá. Okosóra funkciókban gondolom a samu is ott van, meg az apple is, az alapokat a kisebb modellek is tudják: értesítések, hívások megjelenítése, aztán jön a zenelejátszás, meg az érintésmentes fizetés.

Hirtelen ennyi, de korán van még, majd kiegészítenek, ha kimaradt valami.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#45706) nepszter1 válasza Chuck Norris (#45704) üzenetére


nepszter1
addikt

Valószínű használtan ő lesz a befutó mellkaspantal van már 30 környékén. De majd még kitalalom :)

(#45707) anorche1


anorche1
őstag

Nem birok ezzel a csonthartyagyulladassal. 1 honapot kihagytam, csak boxolni jartam (ott egyaltalan nem fajt, sem box kozben, sem kotlezes kozben, sem a bemelegito futasnal).
Most ujra elkezdtem jarni futni, csak salakra illetve rekortanra. Ovatosan lepkedek, 4:50 -es kmekkel, es a bal labam, ami eredetileg fajt, eleg jol birja. Ennek az az oka, hogy a jobb labam terhelem inkabb, korabban szinte pontosan 50-50% -os volt a garmin szerint a ground contact time balance, mostmar 48.9-51.1%.
Es ezt erzem is. Es sajnos nem csak az izmokban, de mar a jobb sipcsontom is elkezdett fajni. Mar mind2 -t jegelem, mind2 -t kenegetem, flector, lobalzsam, feketenadalyko kremmel, de ugyanugy szar.

Legalabb lenne valami nyomos ok, hogy miert. Hogy idosen es tulsullyal kezdtem elfutni, 0 sport eloelettel. De nem. Fiatal vagyok, vekony vagyok, es egesz eletemben mozogtam. A tervezett 2020 km -nek vegleg annyi. Ha mindennap lemenne egy 10-es meglenne, de felek, hogy ezzel teljesen kinyirnam a labam. Inkabb minden masodik nap megy.

Olvasom a Mike Tyson: Kendozetlen Igazsag c. konyvet.
"-Mike, tenyleg beteg volt a heten? Mi volt a problema?
-Eltort a hatam.
-Hogy erti, hogy eltort a hata?
-El van torve a hatam.
-Az egyik csigolya vagy...?
-A gerincem.
-Kesztyuzes kozben tortent?
-Nem, egy motorbaleset kovetkezteben. Mindennao megcsinaltam 2500 felulest a tizkilos sulyzommal, es egy nap nem birtam megmozdulni. Megkerdeztem a dokit, mi lehet a baj. O pedig azt felelte, hogy akar hiszem, akar nem, a gerincem egy kicsit el van torve.”

O jo ideig eszre se vette, hogy torott a gerince, en megy egy egyszeru labfajassal nem birok :W

"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

(#45708) parandroid válasza anorche1 (#45707) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

A tavalyi ~3600 km után idén 350-nél vagyok. Ez ilyen, nemigen tudsz mit csinálni. Én elkezdtem bicajozni. Most ez van. :U

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#45709) HKorn válasza anorche1 (#45707) üzenetére


HKorn
addikt

Azért a 4:50-es tempó az nálam nem az "óvatosan lépkedek" kategória, de persze mindnyájan mások vagyunk.

Run&Ride

(#45710) gombi01 válasza nepszter1 (#45694) üzenetére


gombi01
tag

nepszter1: 935xt-öt ha úszol is benne akkro nem ajánlom. Nekem amiatt tönkre ment a barometer/temperature szenzor (forum írták, hogy típushiba). A klóros vizet nem bírja...
Egyébként ha webes felületen átállítod a barométeres mérést GPS-re akkor jó lesz.

Szóval klafa cucc, most kb3 éves és még mindig jó az akksija. Kerékpáron használom km órának, amíg nem veszek egy Garmin Edge-t, utána eladom...

A 245 is jó lehet arra még lesz egy ideig sw upgrade!

"Először megtanultam addig futni, amíg el nem fáradtam.Később bírtam tovább is." Muhammad Ali

(#45711) Chuck Norris válasza anorche1 (#45707) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

Nekem is ez volt, a sípcsontom fájt elől kívül de csak akkor amikor terheltem. Volt, hogy elmentem futni, aztán pár perc múlva haza is jöttem annyira fájt, ahogy abbahagytam a futást elmúlt, pár nap múlva újra próbáltam és ugyan az. Rákentem minden sz*art amit csak kapni lehet nem használt semmit, voltam ortopédián ott az egyedüli hasznos tippjük az volt, hogy próbáljam ki az instabil párnát úgy napi 10 percre, ezt a mai napig csinálom is heti rendszerességgel mert nagyon jó bevált. Ami szerintem még segített, hogy a futást lecseréltem úszásra meg brűgölésre, heti 2-3x jártam úgy két hónapig a gyógyvízbe.

(#45712) tomcica válasza anorche1 (#45707) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Felenk ugy mondjak, el vagy satnyulva. Fiatal atletaknal is elojon ez, foleg ha faradt testre inyenziv palyamunka van. Mi idonkben ilyenkor jott az edzo (idosebb szival bicajjal) es palcaval verte azokat akik le-lemaradoztak :DDD Mondjuk az a megboldogult Karcsi-ba volt, nem az en edzom, de lattam eleget.
Bela-ba mas vilag volt, O sokszor velunk futott, 55-60evesen, volt h alig ertuk utol egy-egy szakaszon. A palca nem kellett, mar az h egy oregember lealaz akar 10meteren is, eleg "palca" volt.
Ket ut volt, nehanyan makacsul kitartottak, tobbiek, mint a szelbe kialtott hang eltuntek.
Kitartas, csinalod ahogy tudod, nem erdekes h 10020 v 2020km jott ossze, csinalod es menni fog. :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45713) inf3rno válasza anorche1 (#45707) üzenetére


inf3rno
nagyúr

A csonthártya nem múlik el egy hónap alatt. Nekem fél év volt, vagy még több. Ha egyenetlenül terheled, akkor csak szétcseszed a másikat is, ahogy a mellékelt ábra mutatja. Szerintem inkább sétálj most futás helyett, vagy ha 4:50-el tolod, akkor vegyél vissza olyan tempóra, amin már tudod egyenletesen terhelni. Jegelni kell meg vádlit nyújtani, masszírozni sokat, azok talán használnak valamit. A kence nekem sem vált be.

[ Szerkesztve ]

Buliban hasznos! =]

(#45714) LanyUs válasza tomcica (#45712) üzenetére


LanyUs
senior tag

De mit itt vagyunk és letesszük az asztalra amit tudunk a tanácsaid alapján. Mindenki a fórumon egytől-egyig :) Nincs kivétel! Mindenki vért izzad a maga szintjén, ugye fiúk? :D Tomcica Te vagy a mi Garmin F1-ünk :R
Húúú a henger talált egy pontot a hátsó combizomban, ami nagyon érzékeny. Annak a hengerezése és nyújtása lazított a futómozgáson is. Valóban hasznos, kár, hogy eddig nem használtam, pedig ott volt a szekrényen :))

(#45715) HKorn válasza LanyUs (#45714) üzenetére


HKorn
addikt

mennyire kemény hengert használsz, enyém ilyen , de valahogy puhának találom, legalábbis legtöbbször hiába masszírozom vele a vádlimat futás után, csak kicsit érzem a masszázs hatását, fájni meg egyáltalán nem fáj, már ha fájnia kellene egyáltalán.

Run&Ride

(#45716) tomcica válasza LanyUs (#45714) üzenetére


tomcica
Topikgazda


Egy vaj a szivem mar ;]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45717) LanyUs válasza HKorn (#45715) üzenetére


LanyUs
senior tag

Nekem egy sima, puha felületű hengerem van ( Lidl ) és ha ránehézkedek, akkor a sima felület ellenére érzem, hogy présel rendesen. Több éve megvan, soha nem használtam. Nem tulajdonítottam jelentőséget neki. Vádlim nekem sem érzékeny, ellenben a hátsó kétfejű combizom és annak találkozása a farizommal. Szerintem nem kell fájnia.

(#45718) norby_42 válasza tomcica (#45712) üzenetére


norby_42
aktív tag

Ez a pálca dolog általános volt, itt látható Aladár bácsi, aki a generációmat tanította úszni, és az ő oktatási segédeszköze

Eat pasta, run fasta

(#45719) Hi!King


Hi!King
őstag

Kinvara-ból mennyire mindegy, hogy a sorozat melyik darabja? Kinvara 9-et látom az én méretemben olcsón, az jó, illetve a 10, illetve 11 jobb nála?

(#45720) Vertigo18


Vertigo18
addikt

Adidas Adizero Tempo 9 M... Erről kinek mi jut eszébe? Mintha lett volna szó itt korábban róla, csak nem találom. Sosem volt még Adidas futócipőm, viszont az utcai Adidasaim sokáig bírták, nagy megelégedéssel hordtam őket...

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#45721) mgy válasza norby_42 (#45718) üzenetére


mgy
senior tag

Nem láttam, h te írtad, csak ahogy az öreg képe jött be lassan alulról felfelé, ott a bot, meg a nyitott uszoda, k. röhögtem... :D

(#45722) norby_42 válasza mgy (#45721) üzenetére


norby_42
aktív tag

Hehe, csak idetaláltál 👍

Eat pasta, run fasta

(#45723) tomcica válasza Vertigo18 (#45720) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Egyik legjobb stabil cipo :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45724) tomcica válasza Hi!King (#45719) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Nincs mervado kulonbseg.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45725) inf3rno válasza HKorn (#45715) üzenetére


inf3rno
nagyúr

Én a combomra szoktam használni régebben, de annyira fáj, hogy képtelen vagyok megszokni. :D Komoly csomók vannak benne, évtizedes görcsök. Lehet, hogy be kéne pálinkázni, aztán elmenni egy masszőrhöz, hogy szedje ki.

Buliban hasznos! =]

(#45726) Agony válasza Vertigo18 (#45720) üzenetére


Agony
aktív tag

Nekem volt kettő is... nagyon jó csuka lényegében egy stabil Adios, egyedüli negatívum, hogy nem túl kényelmes, kicsit eljárt felette az idő. A mostani cipők felső része már sokkal komfortosabb és könnyebb is, de ha jó áron tudsz szerezni és nem nyom sehol, akkor tuti cipő tempózáshoz! :K

De ha már stabil tempó cipő... megjött a New Balance Fuelcell Prism és azt kell mondjam az elmúlt 1-2 év legjobb vétele volt. Gyakorlatilag egy stabil Rebel... Baromi lényelmes, pörög rendesen, hosszú futásokhoz csillapít rendesen, ennek ellenére elég reszponzív és könnyű. Nekem 46,5 -es méretben 270 gramm, szóval ha valaki könnyű edző cipőt keres tempó futásokhoz és fontos neki a stabilitás, akkor ezt mindenképpen vegye számításba. ;)

Start with a whisper, end with a scream!

(#45727) 96024 válasza parandroid (#45701) üzenetére


96024
lelkes újonc

Most jött ki dcrainmaker tesztje róla, múlt héten meg the5krunneré, mind a ketten jókat írtak róla. Dcrainmaker konklúzióját érdemes elolvasni (ha különösebben nem érdekel a téma és a teszteket kihagyod). Ettől függetlenül én is megvárnám a következő hetekre jósolt Garmin bejelentéseket.

(#45728) dabgergo


dabgergo
őstag

Valaki jön a novemberi siófoki FM-ra?

Baba mellett jóval kevesebbet tudok most futni, heti 50-60km jön össze sajnos csak, de szeretnék felkészülni novemberre egy 1:19-es FM-ra. Hát, meglátjuk...

Heti 4 max 5 futás fér bele, tipikusan este 10 körül.
Az a baj h azt a stratégiát nem teljesen tudom alkalmazni mint amit télen/tavasszal alkalmaztam a maratonra készülésnél h pár hónapig csak alapozok 90-100km-el, mert ez időben nem fér bele, de a heti 60km meg nem alapozás mert túl kevés...
SZóval valahogy az intenzításon lesz a hangsúly de úgy kéne h ne legyek túl hamar csúcsformában a sok intervallum futástól. Na, majd hamarosan összerakom a tervet.

Ja igen és kéne lassan vmi új versenycipő mert az egyik Nike Fly Flyknit-emben 2300km van a másikban meg 1300 körül. Fly 3 jó lenne de nem láttam még leárazva nike.com-on. Ha valaki látja, szóljon! :)

[ Szerkesztve ]

(#45729) dabgergo válasza parandroid (#45705) üzenetére


dabgergo
őstag

Pont Garmin kapcsán merült fel h a Connect tényleg sokat tud, de azt be lehet valahogy állítani (akár saját riporttal?) h az adott hét/hónap/év futott km-eit mutassa grafikonon?
Csak a last 4 weeks stb-t találom, de ez ugye más mint a naptári hét/hónap.

(#45730) Agony válasza dabgergo (#45729) üzenetére


Agony
aktív tag

Runalyze-on van ilyen funkció. :K

Top4Running.hu -n van elég sok Zoom Fly 3 ~45-50k között:
https://top4running.hu/c/futocipo/gender-1/model-zoom-fly-3

[ Szerkesztve ]

Start with a whisper, end with a scream!

(#45731) parandroid válasza dabgergo (#45729) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Ezt csak az online felület tudja, böngészőben, sajnos az app nem. Ez nekem is szívfájdalmam.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#45732) dabgergo válasza parandroid (#45731) üzenetére


dabgergo
őstag

peterkeT: köszi, és online hol? Hirtelen ott sem találom :(

Agony: köszi, ez a runalyze elég jó cucc! Cipőt is köszi, őszintén szólva szeretném 30 körül venni, szokott olyasmi akció lenni, bár úgy látom ehhez most türelem kell, kb 3 hónapja várom.

(#45733) parandroid válasza dabgergo (#45732) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Pff, ez most nincs előttem (csak mobilom van, azon más), van a baloldali menüben valami statisztika pont, ott minden megvan naptári bontásban is. Vagy az edzések lekérdezésénél? Az is tud naptár szinkronizációt is.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#45734) parandroid válasza parandroid (#45733) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Megvan, a Calendar nézet tudja:

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#45735) Vertigo18


Vertigo18
addikt

Köszi az Adizero Tempo 9 véleményeket! :R

Végülis kinek mi a jó ár, nemde? :)

Minél több embert ismerek, annál jobban szeretem a kutyámat...

(#45736) dabgergo válasza parandroid (#45734) üzenetére


dabgergo
őstag

Köszi, ez már jó! Mondjuk ehhez még egy szép grafikon jó volna, de ez is már jobb a semminél :)

(#45737) HKorn válasza HKorn (#45498) üzenetére


HKorn
addikt

Visszatérve a térdfájás problémára, úgy néz ki sikerült megoldanom a problémát (kopp-kopp), vettem egy ilyet [link] es azóta már több hosszabb és rövidebb futáson túl vagyok és teljesen elmúlt a fájás, pedig ugyanott futok, mint régen. Mondjuk talajfogásra is jobban odafigyelek.

Run&Ride

(#45738) Peterhappy


Peterhappy
őstag

Sziasztok,

Pronáló sport(sors)társakat kérdezném, van esetleg, akinek van tapasztalata
- Hoke Arahi 4 és/vagy
- Brooks Adrenaline GTS20 (wide) cipőkkel?

Ma voltam futásvizsgálaton az újbudai Nyúlcipőben, ahol egy eszméletlenül aranyos, türelmes, kedves és segítőkész (és csinos :B ) leányzóval végül arra jutottunk, hogy e két cipő közül lenne valamelyik a befutó.
Szemeztem még a GT-2000-rel is, de az valahogy annyira nem adta, a Kayano-t pedig fel sem próbáltam végül. (a mostani Asics cipőmmel nem igazán vagyok kibékülve).

Nem tudok választani, márpedig ha már 40+ ezer forintot kiadok egy cipőre, szeretnék jó döntést hozni. Sajnos amennyit én futok, nekem ez egy, de inkább két évig cipő volna, de jelen helyzetben nem tudok, és nem is merek nagyon kiköltekezni, szeretnék biztosra menni.

Esetleg eszetekbe jut még valami, amit érdemes lenne megnézni/felpróbálni? Netán amit valahol fél áron be lehet húzni és épp csak annyira kifutó modell, hogy a csillapítása egy év múlva még működik? :D

Nagy elvárásaim nincsenek, stabil (/erősen stabil) legyen és elegendő csillapítással, hogy aszfalton se gyilkoljam úgy a térdeim, mint most.

(#45739) tomcica válasza Peterhappy (#45738) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Agony epp most irt a New Balance Prism-rol jokat :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45740) Thoty válasza Peterhappy (#45738) üzenetére


Thoty
senior tag

Ezekkel nincs tapasztalatom, én egy Saucony Hurricane 22-ben futok most, kényelmes, párnázott, stabil, minden szempontból megfelel (nekem, bár én nem vagyok mérvadó, csak mostanában kezdtem futni (egyelőre inkább kocogni)). Pár hete, emag akcióban fogtam ki, 17,5k volt.
Esetleg, ha valahol szembejön, próbáld fel, hátha.

szerk.: én is a térdeim miatt választottam elsősorban, eddig bejött

[ Szerkesztve ]

(#45741) Chuck Norris válasza Peterhappy (#45738) üzenetére


Chuck Norris
senior tag

A guide13 ugyan azt hozza aszfalton mint a GT2000 de mivel jobb a csillapítása nekem még jobban is tetszik, terepen mondjuk használhatatlan, ellentétben a GT2000-el. Harmad annyiból ki lehet hozni mint amilyen árat írtál.

(#45742) Peterhappy válasza tomcica (#45739) üzenetére


Peterhappy
őstag

Köszönöm szépen a válaszokat!

Igen, Agony írását láttam, csak sajnos NB-t nem tudtam a Nyúlcipőben próbálni, azt azért zártam ki.

@Thoty + Mr. Norris: Sajnos hülye voltam, Saucony-k is voltak kirakva, de mivel annyira nem áradoztatok a múltkor róluk itt a topicban, s ott is azzal kezdték, hogy az annyira nem ajánlott, én hülye ignoráltam és nem próbáltam :W

Jövő héten mindenképp kipróbálom őket. Még ha a Saucony-k annyira nem is adják, az biztos, hogy még az is komoly minőségbéli előrelépés lenne a mostani cipellőmhöz képest.

Nagyon köszönöm uraim! :R

(#45743) tomcica válasza Peterhappy (#45742) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Nincs a Sauconykkal semmi gond, teszik a dolgukat. A nep van mostansag elkenyelmesedve.. itt nyom, nem eleg puha, nem eleg rugalmas blablabla :U

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45744) Peterhappy válasza tomcica (#45743) üzenetére


Peterhappy
őstag

Lehet, hogy nekem is a gumicsizmámba kellene beleraknom pár száz kilométert és utána másképp látnám a világot.

Akkor Guide 13. Köszönöm Sporttársak :R

(#45745) bajnokpityu válasza tomcica (#45743) üzenetére


bajnokpityu
félisten

a guide13al nekem volt bajom.nekem valszeg neutral a lépésem, és nekem konkrétan olyan vot benne lépni, mintha minden lépésnél ki akarná tekerni a bokámat. a másik 4 sauconyval nem volt ilyen gondom. az izlés kérdése, hogy kinek mi jön be,

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#45746) Peterhappy válasza bajnokpityu (#45745) üzenetére


Peterhappy
őstag

Igen, visszakerestem az imént és olvastam az összes hozzászólásod.
Akkortájt átsiklottam felette (elvesztem a márkán belüli nevek között), most tudtam értelmezni.

Az az egy problémám van még - aztán most már leállok -, állítólag a Saucony-k 85-90kg felett nem igazán állják meg a helyüket, a cipők talpszerkezete miatt. Inkább könnyebb embereknek szokták javasolni - én meg most úgy 92kg vagyok...

[ Szerkesztve ]

(#45747) tomcica válasza Peterhappy (#45744) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Igy-igy, es akkor mar stilusosan: szaros gumicsizmaban :K :DD

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45748) tomcica válasza Peterhappy (#45746) üzenetére


tomcica
Topikgazda

Tessek lecsoffadni normalis hosszutavfuto meretre :K itt nem az a mondas allja meg a helyet, h 100kg alatt a ferfi karacsonyfadisz, hanem 75kg felett zsirdiszno.

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#45749) bajnokpityu válasza Peterhappy (#45746) üzenetére


bajnokpityu
félisten

95 körül vagyok, messze a 75től, amit nem is akarok elérni, de nem érzem problémának a futást sauonyban.

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#45750) stefyY válasza tomcica (#45748) üzenetére


stefyY
őstag

Pont 75.1 voltam reggel...186 centihez... :DDD :DDD :DDD

"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.