Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#42040) ígyvanferi válasza borix (#42031) üzenetére


ígyvanferi
addikt

A kis programocska mindenképp kell, mert azzal lehet szoftvert frissíteni. A movescount honlap akkor lehet, hogy hanyagolható.
Igen, egyébként BT-n keresztül szinkronizálja a tevékenységeket a telefonnal az óra. Viszont arra most így nem is emlékszem, hogy az endomondora milyen úton-módon kerülnek át az edzések. De valahogy átkerült a ma reggeli séta is. Még lehet a tesztóra tesztelésekor kapcsoltam össze az endot a suunto appal vagy a movescounttal vagy tudja csoda. Kicsit zavaros még. Futni ettől függetlenül lehet. ;]

(#42038) Chuck Norris: az is jó vételnek tűnik, igen. Azt olvasom, hogy tényleg nagyon sokat bír. Hogy pontosan mennyit és ahhoz milyen beállítások kellenek, azt már nem tudom, de majd teszteled, te jó hosszúkat szoktál futni, túrázni.
Kösz a tippet! Elég lesz a 31 km-es nekem is bőven. :DDD

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.