Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36837) jjeahh válasza parandroid (#36834) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Kösz! Amúgy ezzel az állóképesség növeléssel kapcs is össze vagyok kissé zavarodva, mert neten ahány oldal annyifélét írnak, sok helyen azt írják aerob tartományban érdemes futni/bringázni hozzá, de sok oldalon meg azt, hogy kardio tartományban :F . Olyan nagyon komolyan azért nem veszem a dolgot, de jó lenne, ha nem totál hülyeséget csinálnék, amivel nem érem el a célom. Ha sokat olvasgatok néha már abban sem vagyok 100% biztos, hogy nekem állóképességet kell növelnem, ilyen ez az internet... :DDD . Konkrétan azzal van bajom, hogy terepen montival amikor mondjuk 17-20%-os emelkedőkön tekerek, nagyon gyorsan kifulladok, a haverok mellettem még simán bírják, én meg már beszélni sem tudok, úgy kapkodom a levegőt. Meg az sem tetszik, hogy nagyon lassan haladok felfelé, mert ha beletaposok azonnal elkezdek lihegni és a pulzusom az egekben. Gondolom ezért van az is, hogy egy olyan bringázáson amiben több szintemelkedés van 1500m-nél, a végére már teljesen kikészülök és alig bírom hajtani, valszeg a sok lihegés és magas pulzus betesz, mert izomból amúgy még simán bírnám...

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.