Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#36088) Danika256 válasza ígyvanferi (#36084) üzenetére


Danika256
aktív tag

Én is nézem minden nap az időt, ez már nekem is rövidnadrágos, meg rövidujjús lenne..
de holnap csak regeneráló bringa lesz, ahhoz meg kell a hosszú is szerintem :)

Más:

Ezt mindenkitől kérdezem, főleg aki benne volt, hogy tudtok e achilles gyulladásra valami végleges megoldást??
Május óta végigszenvedtem az évet, ez jól rá is nyomta a bélyegét az egészre..
Kaptam többféle kezelést, lökéshullám terápiát, átsugárzós kezelést( tecar), fascia kezeléseket, minden féle csodaszerrel kenegetem, flossinggal is kezelem napi szinten! Nincs olyan hogy nem érzem, mindig kellemetlenkedik valamennyire..
Edzéshez jól bekenem erős paprikás krémmel, az jól elintézi, maximum a lezsibbadás zavar néha, ha túl érzéketlenné válik közben. De nem mindig! Sokszor emiatt a sípcsontom is beszúr, de ez sajna természetes..
Nem tudtam pihentetni sokat év közben, mert a melóban is rohangálás van, napi 4km minimum, érthető módon több hónap szabira meg nem tud elmenni az ember.. Akkor meg már edzek, nincs mit vesztenem, az úgy is kevésbé bántja, mint amit a melóban kap..
Ezért volt hogy hetekig bringás edzés volt csak, de igazából csak amikor nagyon gázos volt a helyzet, akkor volt értelme..
Most egy hetet pihentettem a múlt héten, hát mit mondjak minden sokkal--sokkal rosszabb lett!
Szinte mindig fájt, most, hogy mióta újra edzek, kezd visszaállni a rend! De már nagyon-nagyon tele van a tököm, nem hiszem el, hogy nem tudok megszabadulni tőle, nagyon nagy teher ez, mentálisan nagyon betesz. Sajna már nem igazán tudom, hogy milyen a normális, fájdalom mentes állapot..
A + lökéshullámos, egyéb kezeléseket abbahagytam, mert egy szint után már nem segített, csak azt értem el vele, hogy elviselhetővé tette a létezést és tudok edzeni is!

Bármi ötlet érdekel, azt kell mondjam a pénz sem számít, ha látok esélyt a javulásra, jöhet bármi!! a tapasztalatok is! Minél többen írtok, annál jobb, mindenki véleménye érdekel, aki érdemben hozzá tud szólni!
Köszönöm előre is!! :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.