Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-23 08:56:57

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24440) bandus válasza deicide (#24364) üzenetére


bandus
veterán

most dolgozom fel még a hétvégéből adód lemaradásomat :) hatalmas gratula, ez óriási teljesítmény :R

beltram, t1:
szintén elismerésem, nagyon szép időket futottatok.

én is a vtm-en kolbászoltam hétvégén, t1 kollégával sikerült is egy pár szót váltani végre és szerencsére :) mivel abszolút edzés volt, ezért rá sem pihentem a félmaratoni távra, zsinórban ez volt a 4. futás a héten. szóval lazán próbáltam venni, 2:30-as kitűzött célidővel. aztán persze már láttam az elején, hogy rögtön emelkedünk és visz a tömeg így a pulzuskontrollnak lőttek, megpróbáltam beállni egy még kellemesnek mondható 165 körüli pulzusra, ami azért egyes emelkedőkön képes volt elszállni. még a belesétálás ellenére is :) szóval ezzel a tempóval kényelmesen végigcsorogtam és még maradt egy kis kraft meghúzni az utolsó 3-4 km-t, a bruttó idő 2:12:xx lett, amivel messzemenőkig elégedett voltam a 430 m szintemelkedést figyemelbe véve. mondjuk ez nem mentség, mert 1:20 alatti idővel nyerték a fm távot :D
[link]
kép1
kép2

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.