Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2437) Aristeus válasza szki (#2436) üzenetére


Aristeus
tag

szki: Jó kis 10K (megvan a cél, hogy mit kell lehagyni ;] ), sok sikert a versenyhez! Ja, és köszi az excelt! :R
Nyugdíjas: Nagyon szép tempó! Gratulálok!

Én arról tudok nektek beszámolni, hogy egyre jobban élvezem a futást, és sikeresen befejeztem az "Első 10 kilométerem" edzéstervet! :) (PB-vel :D )
Hétvégén lesz, hogy már 5 hónapja futok, (Az Endo mellett vezetem excelben is a futásaimat. Vagyis míg nem volt Endo, addig csak ott vezettem, megszoktam már.) szóval tegnap visszanéztem a régi futásokat: főleg a márciusi távokat/tempókat, egyszerűen el sem hiszem, hogy most itt tartok.
Megnéztem a "felmérő" Cooper tesztemet is, (február végéről) majd kinevettem magamat, hogy ilyen nincs. Szóval most a hetet egy szombati Cooper tesztel fogom zárni. Cél a február végi "felmérő" Cooper porba-alázása... :DDD

Konkrétan: 2012. Feb. 23. Cooper felmérés: 12min - 1650m. (Ez nálam simán elnyerte az életem legrosszabb Coopere címet!)
Azt hiszem ezt űberelni nem lesz nehéz.
Nektek legjobb/legrosszabb/legemlékezetesebb Cooper?

Aztán jövő héttől egy újabb 6 hetes tervnek, egy 10K-s gyorsítónak fogok nekilátni. (repülőkkel, iramjátékokkal, dombedzéssel.)
Mindenkinek jó készülést az őszi futószezonra, hajrá, gyűjtsük a kilométereket! :)

[ Szerkesztve ]

Ameddig ellátsz, addig el is tudsz futni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.