Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2451) szki válasza Aristeus (#2449) üzenetére


szki
őstag

Gratulálok! Dicséretes a fejlődés!

Futónaptár 2012

Én is főleg a közelben megyek csak félmaratoni versenyekre:
09.15 Nagykanizsa, és 10.14. Bagod. Ez utóbbi sík terep a kerékpárúton, és nem lesz meleg. Tavaly voltam Bagodban futni, de bicajjal tekertem el oda 41 km-t, közvetlenül a versenyre, és nem tudtam utána igazán gyorsan futni. Akkor csak 1:58-at futottam, mert a táv 2. felére kimerültem.

Ahogy nézem hozzád is lesz közel futóverseny:
08.19 Komló, ahol váltóban is lehet futni félmaratont (2*10,5 km).
09.01. Bóly 13,5 km
09.16. Komló 21,1
09.22. Bonyhád-Bátaszék..
stb.

Ha a 10 km-t már könnyedé, és fáradtság nélkül tudod futni, akkor a félmaratonra felkészülés ügyes pulzuskontrollal megoldható. Persze inkább 15 km-ket kell futni egy félmaratoni felkészülésben.

[ Szerkesztve ]

(#2452) Aristeus válasza szki (#2451) üzenetére


Aristeus
tag

@szki: Jó ez a naptár, köszi szépen! :R Belenéztem, de még majd később részletesebben átböngészem.

@tomcica: Köszi, lehet November körül futok egy újabb tesztet, kíváncsi vagyok hol a határ. :) Az a baj, hogy már nem emlékszem az általános sulis, meg középsulis Cooperekre, de 3000 alatt voltak szerintem, szóval, ha sikerülne 3K fölé menni, akkor az biztosan életem legjobbja lenne.

Hétvégén megalkottam a következő 6 hetes tervemet is. Ilyen "Home-made" 10K gyorsító, heti 4 edzéssel. (Repülő, iramjáték, dombedzés, hosszútáv.) Remélem beválik majd.

10K - gyorsító

[ Szerkesztve ]

Ameddig ellátsz, addig el is tudsz futni.

(#2453) tomcica válasza Aristeus (#2452) üzenetére


tomcica
Topikgazda

mindjart kivesezem a tervet es irom is a tanacsokat

---

jo terv...annyi hogy az iramjateknal nem art ha van egy ora nalad es leelenorzod hogy a pihenes amennyi alatt visszaall a legzes es a pulzus normalisra,az nagyjabol ugyanannyi legyen

a masik a dombedzes...en verseny elott nem novelnem hanem pont forditva csinalnam 10rol indulnak es 5 het alatt szepen csokkentenem 4re le,azzal hogy egyre gyorsabb es robbanosabb legyen....iramnal utolso ket hetnel ugye 4-6 x 2.5 perc van en ezeket is progresszivre csinalnam DE csak az utolso ket hetnel..tehat 1-2-3db szokasos es 1-2-3db egyre gyorsabb 2.5 perc ezzel azt ered el hogy a szervezeted gyorsito uzemmodra kapcsol es fokozatosan veszi fel a kert gyors ritmust

[ Szerkesztve ]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#2454) Aristeus válasza tomcica (#2453) üzenetére


Aristeus
tag

Köszönöm a segítséget! :R

Javítottam a dombedzést és újra feltöltöttem: 10K - gyorsító

Óra mindig van nálam, arra az esetre, ha az Endo elveszítené a jelet, meg, hogy tudjam, épp hány percnél járok, mert a telóm tokban van (karpánton), csak az edzés végén állítom le, addig rá sem nézek. (Az audiocoach úgyis jelez minden kilométerben.)
Eddig úgy pihentem, hogy legalább 30mp-cel kevesebb legyen a pihenés ideje, mint maga az iramjáték, az esetek 90%-ban elég volt, hogy visszaálljon a pulzus.
A progresszív tanácsot is megfogadom, 6 hét múlva kiderül, tudok-e javítani az 55:39-es 10K-s PB-men. :)

Ameddig ellátsz, addig el is tudsz futni.

(#2455) tomcica válasza Aristeus (#2454) üzenetére


tomcica
Topikgazda

igy jo,az a fontos hogy ahogy kozelit a verseny egyre pihentebb legy es egyre gyorsabb is (persze bizonyos kereten belul ugye)

meglatjuk milyenek lesznek a korulmenyek a 10K-ra 6het mulva,a jo felkeszules az egyetlen elofeltetel,minden mast majd adja az "aznap" :K

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#2456) tzimash


tzimash
őstag

Sziasztok!

Elkezdenék futni, de nem tudom hogy milyen cipőt vegyek. Olyan 10-15k van rá, ennyiért már kapni értelmeset? főleg aszfaltra kellene, lábtartásom enyhén pronáló. A cipőkön amúgy fel van tüntetve, hogy milyen lábtartáshoz való?
Úgy néz ki, hogy innen fogom venni, tudnátok ajánlani valamit ebből a kínálatból?
Köszi.

(#2457) tomcica válasza tzimash (#2456) üzenetére


tomcica
Topikgazda

hallod beleneztem,rengeteg utcai cipo van,de igazan futocipot nem latok...talan ha heti par futasra az Adidas Uraha 3M elmegy 10K forint korul en hasonloban vegigtoltam egy nyarat (muszajbol) egy duramo 3M-be kb 1500km-t toltam bele,meg tempot is

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#2458) tomcica


tomcica
Topikgazda

15K kornyeken 2 cipo jut eszembe...a Saucony Ignition 2 v 3 (2-est hasznalom most,tokeletes cipo ezen az aron 2 evet kifog birni,telet is)
illetve
Puma Faas 500 v 550 ez kb 15-16K a plazakban 28rol araztak oket le..ennyiert nagyon jo valasztas

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#2459) tzimash válasza tomcica (#2457) üzenetére


tzimash
őstag

Köszi.
Most kezdeném a futást, szóval nálam ez az év még biztos nem a távról és nem a tempóról fog szólni. Igaz, azt sem szeretném, ha a cipő miatt menne el a kedvem tőle.

(#2460) deicide válasza tzimash (#2459) üzenetére


deicide
veterán

Amiatt szerintem nem fog. Arra az általános szabályra vigyázz, hogy mindig 1 számmal nagyobb legyen a cipő, mint a lábad. Én a decathlonos 5.000.- ft-os cipővel is elégedett vagyok, több száz km-t futottam benne április óta, de abban kevés az anyag, rongálja a térdizületet, ezért érdemes olyat venni, ami azért csillapítja az ütéseket, ha aszfalton futsz.

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#2461) tzimash válasza deicide (#2460) üzenetére


tzimash
őstag

Igen, az aszfalttól félek egy kicsit ilyen szempontból. Gondolom abból sokat nem lehet levonni, hogy a bringázást bírta a térdem, 200+ távokat is, futásnál lényegesen több terhelést fog kapni.
Azt honnan lehet tudni, hogy az adott cipőt milyen lábtartású futóra tervezték, rá van írva?

(#2462) deicide válasza tzimash (#2461) üzenetére


deicide
veterán

Ha szakboltba mész, mint pl nyúlcipő, ott az eladó meg fogja mondani, de ott még a lábadat is megnézik, hogy ténylegesen milyen lábtartású cipő kell rá. Én is bringázom 200+-okat, de ott sokkal kisebb a térd igénybevétele. Mióta futok azért megérzem néha a térdízületemet. Ebben mondjuk az is közrejátszik, hogy 10 évvel ezelőttig minden hétvégén 50+-os gyalogos teljesítménytúrákat toltam és akkor még nem tudtam, hogy vigyázni kell az ízületekre...Szóval igen, jóval nagyobb terhelést kap, de ez súlyfüggő is, én 126kg-ról kezdtem fogyni, akkor pláne megérzi az ízület.

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#2463) Nyugdíjas válasza tzimash (#2461) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Vigyázz a térdedre mindenképpen. Szerintem kezdőként, amikor még nem jó a technikád főleg fontos milyen cipőben csapkodod a lábad az aszfaltnak/betonnak. Ha teheted ne fuss betonon,de ha nincs más nagyon figyeldoda, mert nekem is viszonylag hamar elkezdett fájni, ahogy elkezdtem a rendszeres edzéseket.
Ijedtemben mindenfél óvitézkedést tettem, igy nem tudommi hazsnált,de panaszmentes vagyok :)

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#2464) deicide válasza Nyugdíjas (#2463) üzenetére


deicide
veterán

Ez mondjuk jó tanács, igen, azt kifelejtettem, hogy az első két hónapban hegyen futottam, erdei utakon...

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#2465) tzimash válasza Nyugdíjas (#2463) üzenetére


tzimash
őstag

Itt a közelben csak aszfalt van, nem nagyon tudom kikerülni, max ha sétálok a jobb talajig. Egyébként az nem gond, ha aszfaltra tervezett cipőben futnék puhább talajon?
Gondolom valami porcerősítő nem árt, meg majd hidegben itt is védeni kell, plusz megfelelő folyadékbevitel.

deicide:
Én is súlyosabb vagyok a kelleténél. Ha nagyon megterhelő lesz a térdemnek, akkor majd visszatérek a bringához :)

Ez az edzésterv megfelelő szerintetek?

szerk:
Ok, akkor kerülöm a betont, ahol tudom :)

[ Szerkesztve ]

(#2466) Nyugdíjas válasza tzimash (#2465) üzenetére


Nyugdíjas
nagyúr

Nekem sincsen nagyon. Vagyis... mindenre van megoldás, ha akarod. Néha kijárok a Margitszigetre,de nekem baromi unalmas ugyanott futni mindig, ezért "kalandozni" szoktam a városban mindenfelé inkább. Az meg aszfalt.

De ahányszor csak rá tudom magam venni, inkább a szigeten futok:K

Nekem kemény talajra való, párnázott cipőm van. Lehet hogy jobb eredményeim lehetnének pár másodperccel, vagy akármenynivel puha talajon egy másik cipőben (van egyébként másik cipőm is,de nem igazán tulajdonitok ennek jelentőséget, hogy célzottan csak abban fussak puhán).

[ Szerkesztve ]

‎"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."

(#2467) tomcica válasza tzimash (#2465) üzenetére


tomcica
Topikgazda

en az elso 2 szezonba (evben) amig bele nem kerul egy 4-5000km a labba KERULNEM a betont es az aszfaltot is,ha nem vagy serulekeny akkor meg csak-csak,de en nem kockaztatnek vele,ha tulsuly is van plane...jo cipo ide-jo cipo oda

nincs az ut mellett olyan kiskavicsos resz vagy pusztan a beton mellett a fu-fold? mar az is sokkal jobb

beleneztem az edzestervbe amit linkeltel,hat eleg egyhangu...lezavarod utana csereld ki valamire,amiben lesz minden ami "szem es szajnak ingere" :D

gondolok itt majd kesobb az emelkedo,resztavok,tempok,sprintek,torna,sulyozas...teli alapozas,tavaszi gyorsito es gyorsasagi allokepesseg javito,majd nyari versenyritmusba hozo (persze csak azert irom,hogy legalabb halld hogy mik is vannak errefele :D elsore jo kis terv ez,csak lassan es ovatosan)
----- mas ----
3.ik versenyhet kezdodott...ma 500+300m kozte 400m lassu futas,hat meleg is akadt kint 18.15tol kezdtem meg 35fok volt erre,ereztem is... mindegy letudva: 1.15 az 500m (200 -27,400 - 59) 44s a 300m ott mar befigyelt a savas bacsi kezbe is es labba is..elegedett vagyok es hulla (meghogy nem lehet 2perc alatt hullara faradni :D)

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#2468) tzimash válasza tomcica (#2467) üzenetére


tzimash
őstag

Akkor majd csak arra megyek, ahol lehet az út mellett a padkán futni, nem akarom tönkretenni az ízületeimet. Az edzésterv egyhangú, meg lehet túl könnyű is, de legalább lesz sikerélmény már az elején. A szem-száj ingere még tényleg odébb van :), egyelőre az a cél, hogy egyben le tudjam futni azt az 5 majd esetleg a 10km-t.

Köszi mindenkinek a jó tanácsokat! :R

(#2469) wikings2


wikings2
őstag

Sziasztok!
9 éve futok hosszútávot (5-21km) és eddig rengeteg sikerem volt de úgy a 7. évtől kezdve az eredményeim a siker ellenére hanyatlani kezdtek (PB 10km: 42:17 , most 48:00 on belül nem tudom futni).
A lényeg hogy az edzőm és jómagam kemény elhatározása az lett hogy meg kellene próbálnom a rövid távot is mivel indultam 1-2 házi bajnokságon de mivel ott nem volt xx.xx pontosságú időmérés így nem tudhattuk hogy mennyire is vagyok jó ebben a kategóriában.
Nem tudom van-e itt olyan futó akinek a 100m a profilja, de ha igen akkor szívesen járnék vele edzeni Budapestre vagy a környékére. 10.87 a PB 100m en amit szeretnék feljavítani 10.20 alá.
Sajnos a mostani futóegyesületem profilja a hosszútáv futás ezért kényszerülök "társkeresésre" :D
Ezer köszönet. :)

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#2470) deicide válasza wikings2 (#2469) üzenetére


deicide
veterán

10:20-al már olimpiai elődöntőt lehet futni akár :Y :R

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#2471) wikings2 válasza deicide (#2470) üzenetére


wikings2
őstag

Nem véletlen célom :) Csak hát egyenlőre magyar bajnokságokon kell produkálni eredményeket. Nagyon sok időt felemésztett a hosszútáv futás (aminek természetesen a fizikumomat és kitartásomat köszönhetem).

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#2472) szki válasza wikings2 (#2469) üzenetére


szki
őstag

Ezt nem értem. Korábban 42:17-es 10 km-hez 10,87-es 100 méter?
Most meg 48 perces 10 km-t tudsz, de a 100 méteredet még javítanád :Y
Itt valami nem stimmel. Na majd tomcica megszakérti.

Más: tegnap futottam a hőségben egy félmaratont nehéz terepen. Rendesen kifáradtam, mert keveset futottam a nyáron a sok bicajozás miatt. Viszont gyorsan tudok regenerálni szerencsére.

[ Szerkesztve ]

(#2473) tomcica válasza szki (#2472) üzenetére


tomcica
Topikgazda

hehe :D

az a 42es 10K az nagyon laza,nem tudom milyen felkeszules volt az evekig,en 3ev alatt toltam le 32percesre (es a 100am 11tulso fele volt)

a ket tav teljesen mas izomzatot ker,,valami itt nem stimmel :(((

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#2474) wikings2 válasza tomcica (#2473) üzenetére


wikings2
őstag

Nekem is írhatod nyugodtan :)
Hobbi szinten kezdtem el a volt történelem tanárom (aki a helyi Teljesítménytúrázó Egyesület elnöke) vezetése alatt 9 évesen. Na most ebből ki lehet számolni, hogy mennyi idős vagyok és hány évesen kezdett el romlani az efficienciás. Szimplán a gimnázium foglalta le a szabadidőm nagy részét így nem a futásra koncentrálódtak a minden napok/hetek.
Mivel hard-gainer vagyok az izomzati tényezőkről elég nehéz beszélni. Ma voltam kint és chippel 10.94-et futottam meg.

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#2475) tomcica válasza wikings2 (#2474) üzenetére


tomcica
Topikgazda

a 100m ha annyi akkor az nagyon rendben van...a hosszu tav viszont katasztrofalis

11elejet futottak itt felenk is focistak,foleg a hatvedek

[ Szerkesztve ]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#2476) wikings2 válasza tomcica (#2475) üzenetére


wikings2
őstag

Mivel egy itteni klub, nevezzük nevén SzigethalmiTE tagja lettem 9-10 évesen így sosem volt elvárás sem magamtól sem másoktól hogy hosszútávon 4perc/km-nél jobb eredményeket érjek el. Itt inkább a 50-150 km es túrákon volt/van a hangsúly 200-500 méteres szintkülönbségekkel amelyeket futva teljesítünk 4-5perces kilométerekkel.

Rövid távon viszont szerintem több van bennem / több a lehetőség.
BEAC -ot esetleg ismered? most találtam rájuk és erősen gondolkodom hogy talán itt minden adott lehet csak rajtam múlik a dolog.

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#2477) tomcica válasza wikings2 (#2476) üzenetére


tomcica
Topikgazda

nem ismerem a magyar klubokat lent elek szerbiaban,de ha az alapsebesseged 18 evesen 11alatt van,akkor erdemes ragyurni egy par evet es megnezni hol a vege..okvetlen edzovel,olyannal aki nem suliban tanulta,hanem roviden futott megfelelo szinten (mert jooocskan mas lehet a ketto)

nalunk van par 100-200as legeny,latom miket edzenek,hogyan van az ev periodizalva (felosztva) hogy versenyeznek,sulyoznak,nyujtanak...szokdellnek,dobozra,gaton at stb...sot tavolt is ugranak,hogy erosodjon az izom...

[ Szerkesztve ]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#2478) stvnppp


stvnppp
senior tag

Sziasztok!
Margitszigeten tudtok valamilyen átöltözési-cuccmegőrzési lehetőségről? Lehet fizetős is. A Nike szerdai futóbuliknál hallottam ilyenről de ezt máskor is igénybe lehet venni?
üdv
István

(#2479) horvathd válasza stvnppp (#2478) üzenetére


horvathd
aktív tag

Az atlétikai klub öltözőjét biztosan, illetve talán, az uszodáét lehet használni a napi díj megfizetése után.

"The Kid just rages for a while."

(#2480) horvathd válasza stvnppp (#2478) üzenetére


horvathd
aktív tag

Dupla

[ Szerkesztve ]

"The Kid just rages for a while."

(#2481) blackydan válasza stvnppp (#2478) üzenetére


blackydan
senior tag

Bizony az atlétikai centrumban van rá lehetőséged. Amúgy érdemes a Nike futóklubba regisztrálni, ha jól emlékszem valami kedvezményt tudsz ezúton igény bevenni (vagyis régen így volt).

---------------
Valaki megy majd a Nike félmaratonra közületek? :))

(#2482) Polacheck válasza blackydan (#2481) üzenetére


Polacheck
HÁZIGAZDA

Én megyek.

-----------------------------

A MAC-ben lehet öltözni, zuhanyozni. Szerdánként ingyenes a futóklubosoknak (amire ott tudsz regisztrálni is) egyébként egy ezres /alkalom.

less qq more pewpew!

(#2483) tomcica válasza blackydan (#2481) üzenetére


tomcica
Topikgazda

en majd innen a forumrol tavolbol kovetem amiket futtok a Nike felmaran...valahogy egy porcikam se keri most a 3K-tol hosszabb tavot ;]

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#2484) blackydan


blackydan
senior tag

Oksa :DD Aki regisztrált a Nike félmarára, az vegye útba a Szigetet mert a Nike futóklubban ajándékkupont lehet fölvenni ami a Nike boltban technikai pólót ér !
Én az enyémet ma vettem fel, elég csini.

Tom: Túlságosan ráállsz a rövidebb távokra, végül nem leszel ultrafutó ? ;]

(#2485) tomcica válasza blackydan (#2484) üzenetére


tomcica
Topikgazda

nos ha a heti 70-80km rovidnek szamit akkor vallalom :P

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#2486) stvnppp válasza blackydan (#2484) üzenetére


stvnppp
senior tag

A pólóról majd tolhatnál egy-két képet!!!

[ Szerkesztve ]

(#2487) szki


szki
őstag

Jó buli lesz biztos a Nike félmaraton! Mégis el kellene jutnom arra is! De eddig csak a 09.15. Nagykanizsa biztos részemről.

Más: az elmúlt 6 napban futottam versenytempós 10, és 5 km-t aszfalton, és tikkasztó félmaratont dombos erdei, mezei terepen. Az erős terhelés ellenére tökéletes állapotban van a bokám, a térdem, és a combom! A vádlimban érzek izomlázat, de majd fokozatosan egyre jobb lesz.
Most 3 hétig heti 50 km-t fogok futni stabil pulzussal, kicsit olyan Hadd módszerrel. Kedd, és csütörtök 15-15 km, míg vasárnap 21 km. Aztán majd jön kis dombfutás, és intervalok, hogy sebesség is legyen ;]

[ Szerkesztve ]

(#2488) deicide


deicide
veterán

Most szombaton én átnyergelek sétára, kis futással, 50km-es gyalogos teljesítménytúra lesz. Sajnos hátizsákkal kell mennem, mert útközben vízvételi lehetőség nincs, így minimális futás lesz csak a lejtőkön :DDD

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#2489) D.Orion


D.Orion
veterán

Üdv mindenkinek!

A héten pakolásztam itthon és most eléggé ég a pofám. :B Találtam egy Adidas Lifestryke EVA cipőt a ruhásszekrényben. :U Ezt valamikor még 3-4 éve öcsém vehette, de aztán neki nem volt jó és átadta nekem, én meg elraktam a dobozba azt elfelejtkeztem róla. Kérdésem annyi lenne, hogy ha jól nézem, akkor ez valamilyen szinten futó cipő. Jó a megérzésem vagy tévedek?

deicide: Vasárnapi Vértesi kerekezés még áll? Szombaton ha be tudom fejezni a szobám átalakítását, akkor tudnék menni.

(#2490) deicide válasza D.Orion (#2489) üzenetére


deicide
veterán

Persze, megyek, meg norbee is elképzelhető, hogy jön. Még addig beszélnük.

Live fast - On high - Repentless - Let it ride

(#2491) blackydan válasza stvnppp (#2486) üzenetére


blackydan
senior tag

Kérésed parancs ! :))

____________________

Ráadásul ma megyek az első Nike klubbos futásomra is, remélem jó lesz ;)

[ Szerkesztve ]

(#2492) tomcica válasza blackydan (#2491) üzenetére


tomcica
Topikgazda

ma lehet a tanitvany is epp ott lesz a Margit szigeten...fent van Pesten es valszeg ott csinalja meg az edzeset,Atillanak hivjak sotetkek rovidnaci lesz rajta es egy Saucony cipo...kb 178cm magas,rovid sotet haju

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#2493) stvnppp válasza blackydan (#2491) üzenetére


stvnppp
senior tag

:R Zsír!

(#2494) blackydan válasza tomcica (#2492) üzenetére


blackydan
senior tag

Tom: Ő is vajdasági? Akkor elkiáltok egy Dobro vecse Attilát, aztán majd odafigyel valaki... vagy mindenki :DDD

Venom: köszi, bár nem vagyok valami nagy fotós de próbálkoztam legalább :P

Amúgy remélem azért ma lesz egyetemi szerda, mivel semmi infót nem láttam róla fészbúkon ... általában ki szokták tenni. Remélem nem bukok bele.

[ Szerkesztve ]

(#2495) tomcica válasza blackydan (#2494) üzenetére


tomcica
Topikgazda

persze zentai /vajdasagi :D
en ugy tudom ma van egyetemi szerda,es ingyen lehet menni a palyara

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#2496) Polacheck válasza tomcica (#2495) üzenetére


Polacheck
HÁZIGAZDA

van-van, én is ma voltam pólóért és már televolt fiatalokkal a sziget.

less qq more pewpew!

(#2497) wikings2 válasza Polacheck (#2496) üzenetére


wikings2
őstag

És tényleg létezik ilyen egyetemi "ingyen" szerda? csak mert szívesen birtokomba vennék hetente 1 profibb pályát :P

Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.

(#2498) gooool


gooool
őstag

Na írok már én is egy-két sort, rossz látni a sok pörgő emberkét. :DDD

Én most lustálkodok, nem tudom mi van velem, de inkább bringázni, focizni vagy kosarazni megyek el, mint futni...
De a suliban csak a futás marad, télen meg abszolút, így nem féltem magam, akkor bőven lesz időm alakítani. Azért mégis csak hiányérzetem van, viszont ha nincs kedvem hozzá, akkor nem sokat érek sajnos, akkor meg inkább kellemesen töltöm el az időm.

Öröm az ürömben, hogy a formám kosárban nagyot javult. :))

Gratula a többieknek, majd jövök ám én is még... ;]

Üdv, Balázs

(#2499) tomcica válasza gooool (#2498) üzenetére


tomcica
Topikgazda

nincs ezzel semmi gond,nekem is lazabb napok vannak,vagyis kevesebb hosszu es porgos minosegi rovidek...majd jon az osz es elkapod ujra a fonalat

There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."

(#2500) gooool válasza tomcica (#2499) üzenetére


gooool
őstag

A kerékpározás ahogy észrevettem az állóképességem javítja, ami 400-at eddig nem tudtam megnyomni a 3 kilo végén, az most megy, mindegy milyen állapotban vagyok...
Viszont nem pörög úgy a lábam, nehezebbnek érzem... :(

Üdv, Balázs

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.