Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-02-28 18:16:31

LOGOUT.hu

Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2193) szki válasza gooool (#2184) üzenetére


szki
őstag

Igyál rengeteg folyadékot! Jó kis hideg fröccs az igazi ilyenkor :DDD

Számít a fizikai melonál, hogy mennyit sportoltál előtte. De ennél a melónál az állóképességi sport lényeges, azaz bírni fogod a futás, és a bicajozás révén. Ha küzdősportot, vagy kosaras labdajátékot csináltál volna, akkor az kevésbé számít.
Tavaly ősszel rokonoknak segítettem kukoricát szedni az októberi melegben. Egész álló nap én voltam a leggyorsabb szedő, hordtam a zsákokat, és a nap végén még a padlásra is felhordtam:) Kérdezték, hogy bírom ezt erővel? Mondom, hisz még csak el se fáradtam :DDD Képes vagyok napkeltétől napnyugtáig bicajozni, ami azért fárasztóbb.

Djuree: jobbulást! Akkor most lehet csajozni a strandokon!

Ma hajnalban voltam futni terepen egy 13-ast. A végén megbotlottam, és elhasaltam a földúton:( Pár horzsolással, és zúzódással megúsztam. Ha ki kellene hagynom 1 hónapot a sportban, akkor azt nem is bírnám ki:)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.