Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85851) k-adi válasza oriic (#85846) üzenetére


k-adi
nagyúr

mióta kiderült, hogy nem lesz benne az új throban natalie portman azóta kevésbé várom :U

(#85852) radi8tor válasza k-adi (#85851) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

SW-ban lesz helyette? :)

⭐ Stella

(#85853) k-adi válasza radi8tor (#85852) üzenetére


k-adi
nagyúr

:F

(#85854) oriic válasza k-adi (#85853) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Padme?

radi: Képregényben tudtommal Thor maradt a karakter neve a nem váltás után is. :D

Live-Die-Respawn

(#85855) spiky03 válasza oriic (#85838) üzenetére


spiky03
veterán

Én ezt már nem nézem meg.
Akarok valamit hagyni a mozira is. :D

Amúgy szerintem nem fog Kap meghalni, mert ott lesz a IW-ben, vagy nem? :)

[ Szerkesztve ]

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#85856) Viszlát válasza FoxiestFox (#85850) üzenetére


Viszlát
addikt

Nem jarhato ut egyik sem sajnos. Az egyetlen megoldas ha mas filmekrol tobbet beszelunk, de keves az olyan film amirol ennyit lehet szajtepni, mint ezekrol a szajbaturt szuperhosokrol. Ki mikor kit miert melyik kepregeny melyik kiadasaban csinalt kivel hogyan meddig hanykor milyen ruhaban hanyas cipo volt rajta neki jobb a segge csorgassuk a nyalunkat ovodasok modjara szetsminkelt mupicsakra batman ugyis erosebb mint harisnyaboj thor elt thor el thor elni fog thor meghalt thor ferfi thor no thor hermafrodita... sose lesz ennek vege mint a baratok koztnek.

Leulok magamtol. :)

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#85857) w333 válasza spiky03 (#85855) üzenetére


w333
félisten

Link, úgy mint Superman ! :))

Kérdés hogy a Vörös koponyát, hogy hozzák vissza a filmbe :F

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Pro Max & iPhone SE

(#85858) k-adi válasza oriic (#85854) üzenetére


k-adi
nagyúr

ja hogy úgy :D én úgy értettem hogy a következő SWben lesz, azért nem értettem :B

(#85859) spiky03 válasza w333 (#85857) üzenetére


spiky03
veterán

Azért várjuk ki a végét. :)
Jó párszor eltértek már a képregénytől. :) Amúgy a CW az megvan nekem mind a két kötet. :)

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#85860) gyuromoj


gyuromoj
veterán

Underworld Blood Wars

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#85861) FoxiestFox válasza Viszlát (#85856) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Mi lenne ha csinálnánk egy topikot, ami kifejezetten a mainstream-en kívül eső filmek ajánlásaival, kibeszélésével foglalkozna? Én ebben a topikban már 2-3 ember hozzászólásaira szoktam szűrni, ha valami nézhetőt akarok, ez nagyon gáz... ha nem nézek be két hónapig, több ezer hsz van a semmiről, huszadrangú hírekről, stb, a topik 70%-a túlzás nélkül spam..

(#85862) cattus válasza FoxiestFox (#85861) üzenetére


cattus
őstag

Mi lenne, ha a sírás helyett esetleg beszélnétek is az ilyen filmekről?

Do the thing!

(#85863) ígyvanferi válasza FoxiestFox (#85861) üzenetére


ígyvanferi
addikt

Amióta olvasom a topicot, időről-időre előkerül ez a téma. Mintha lett is volna valami próbálkozás korábban. Ezzel szerintem az a baj, hogy az a másik topic gyakorlatilag kihalt lenne. Gondolj bele most mennyi nem képregényes, nem csöcsös (mondjuk az mehet oda is, abból sosem elég), nem f&f-es, nem fifth wave-es hsz van itt.

(#85864) FoxiestFox válasza cattus (#85862) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Én nem merek. :N

(#85865) #54715584 válasza cattus (#85862) üzenetére


#54715584
törölt tag

Gyöngyöket a disznók elé? Nem sok értelme van. Néha jön egy nem mainstream filmkritika, aztán az úgy is marad, sokszor nulla reakció.
Egy új topik nem lenne rossz, de azt is teleszemetelnék egy idő után, meg megsértődnének, ha visszairányítanánk őket ide. A trollok meg úgyis odatalálnának.
Ez a színvonal, manapság ez a többség. Nincs elég lúd. :N

[ Szerkesztve ]

(#85866) k-adi válasza FoxiestFox (#85861) üzenetére


k-adi
nagyúr

Én sem tartom jó ötletnek egy új hipszter topic nyitását, :D jó ez így... mindig van egy aktuális film (pl. Eredet, Gravity, Inception, SW7, BvS majd nemsokára az Amerika kapitány polgárháború lesz terítéken....) amiről megy a kommentelés (+hiszti), de ezen kívül nyugodtan berakhatod az amúgy "kifejezetten a mainstream-en kívül eső filmekről" szóló dolgokat (hírek, kritikák, stb).. úgyhogy nem értem miért ér ez újdonságként (nemcsak téged)... off helyett írj kritikát inkább. :B mi volt a legutolsó hipster film amit láttál?

[ Szerkesztve ]

(#85867) FoxiestFox válasza k-adi (#85866) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Csak kifejezetten jó lenne egy hely, ahol nem hipstereznek le azért, mert.. miért is? :F

(#85868) gyuromoj


gyuromoj
veterán

PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.

(#85869) Viszlát válasza FoxiestFox (#85861) üzenetére


Viszlát
addikt

Na de mi is az a mainstream? A Room is az volt, a Spotlight, The Big Short, The Revenant, Brooklyn, Sicario, hogy csak néhányat említsek a közelmúltból. Ezekért kár lenne ha ki lennének rekesztve, szvsz. No meg nem is ilyen egyszerű a probléma. Például moderációs/topikgazdás gond, hogy iszonyatos mértékű offolás van engedve, a hsz-ek jelentős része nem is a filmről szól, ha ezeket megtorolnák, akkor nem lenne a topik tele ilyenekkel.

Aztán az alapvető tisztelet, együtt létezni akarás hiánya, hogy embereknek gondot okoz másokra tekintettel lenni, megy a leszarom, meg a hisztinek titulálás inkább, minthogy egy nyamvadt linknél oda legyen írva a forrás, vagy, hogy a spoiler funkciót rendeltetésszerűen használják. Egyszerűen érthetetlenül primitive ez számomra. Még mélyebben gyökeredző probléma a totálisan elszállt, turbóegóval berongyoló eszetlen szófosás, nézd meg például mi ment a Saul fia kapcsán (bár ez internetes betegség szarjankó taknyosok mindenféle kontroll nélkül ontják magukból az ostobaságot, mert lehet és nem nagyon szól rájuk senki, de ha mégis, akkor jöhet ismét a hisztinek/sírásnak titulálás, meg a nagyokosozás). Minden mindehol hígul, miért pont ez a témakör lenne kivétel. Vajon a topikba írók mekkora része van tisztában alapvető filmes fogalmakkal, hányukban van meg az igény arra, hogy amiről gőzük sincs arról ne nyomják a baromságot, hanem legalább minimális szinten nézzenek utána. Megfigyelésem szerint nagyon keveseknek, sokkal egyszerűbb szaroszkározni, mint gondolkodni, neadjisten rászánni egy pár órát, hogy adott témában az alapvető ismeretek meglegyenek.

Aztán minden negatív tapasztalat ellenére azt gondolom, hogy nem jó dolog elszeparálódni, hiszek abban, hogy ha legalább egy emberre hatással lehetek, akkor már megérte átúszni a tonnányi értéktelen szennyen. És volt is itt ilyen, nem fogok neveket írni, de sok nagyon jó és kedves emlékem fűződik ehhez a topikhoz. Viszont az öregedéssel azért erősen megtörik a lendület, 10 éve simán ledumáltam volna ezeket és addig nyomultam volna amíg helyes mederbe nem kerülnek a dolgok, de ma már sem energiám, se időm nincs erre. Viszont azt is el kell ismerni, hogy bizony jelen vannak nagyon ígéretes fiatalok is itt, próbálom is őket bátorítani amikor csak lehet.

Tény, hogy nem egyszerű, amit monstre megfogalmazott a maga kistigris ( ;] ) módján az nagyon valós probléma, hiszen nem elhanyagolható szempont az inspiráló környezet ahhoz, hogy az ember szívesen és lélekkel vesse bele magát egy témába. A filmművészet is nagyon szubjektív, a rank gyakorolt hatásáról beszélni meglehetősen intim tud lenni, ez pedig nem megy egy olyan helyen ahol a csöcs meg a szupererő a menő, illetve nehéz felülkerekedni azon az érzésen, amikor benéz az ember és látja a szokásos tempót és elmegy a kedv még attól is, hogy két szót írjon.

Egy szó mint száz, nincs más megoldás, minthogy erőnek erejével átvenni a szót és nem hagyni, hogy elvesszenek az értékes filmek a szenny tengerében! :) Úgyhogy holnapra tőled is szeretnék látni egy minimum 500 szavas értékelést egy filmről amit az utóbbi pár hónapban láttál és valamilyen szempontból kiemelkedőnek látod. ;]

[ Szerkesztve ]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#85870) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Csokoládét látta valaki?
Sajnos felirattal megy, pedig egy Életrevalók-szintű szinkront el tudnék viselni, de érdekelne, hogy jó-é. :)

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#85871) cyberkind


cyberkind
félisten

Kicsit rendet bontok egy másfajta filmmel. :D

Straight Outta Compton - Egyenes Comptonból

Először is leírom hogy utálom ezt a stílust, mindenhol és mindenben kerülöm az afro amerikai dolgokat, a Gta San Andreas (is) ezért nem tetszik, így amikor leültem a film elé nem gondoltam volna hogy ennyire jó, magával ragadó és átérezhető, nem egyszer nem kétszer készültem kikapcsolni hogy alszok de nem tudtam letenni mert annyira jó és durva ez a film, egyszer sem érződik hogy a 2 és fél óra sok vagy unalmas lenne, mindig történik valami komoly dolog, és most hogy láttam azt kell mondanom ez nagyon Oscar díj volt több kategóriában is, a színészek annyira hasonlítottak az igazi tagokra mintha CGI-vel meganimálták volna őket, a zenék nagyon jók, nem lehet mást mondani erre minthogy nagyon ajánlott, sokszor fogom még megnézni pedig utálom ezt a stílust mindenhol, ha pontozni kéne akkor 8-9/10 körül van, aki teheti nézze meg, nagyon jó élmény lesz, így kell életrajzi filmet csinálni.

Paranormal Cocktivity

(#85872) bagyulajuve válasza cyberkind (#85871) üzenetére


bagyulajuve
addikt

végreeee :K

Resistencia eterna

(#85873) Pearce


Pearce
aktív tag

Pár szemezgetés Geekz-ről:

"Pókembernek cirka fél órája van a POLGÁRHÁBORÚban."

"A Paramount 3 TRANSFOMERS-filmet tervez 2020-ig."

"Simon Kinberg producer megerősítette, hogy a WOLVERINE 3 a jövőben játszódik majd... szóval igen, Old Man Logan..."

(#85874) cyberkind

Lassan ezek is évente jönnek, mint az SW. :D

[ Szerkesztve ]

(#85874) cyberkind válasza Pearce (#85873) üzenetére


cyberkind
félisten

3 TF film Bay bácsival. :)

Paranormal Cocktivity

(#85875) Dilikutya válasza Tibiajax (#85758) üzenetére


Dilikutya
félisten

Abban én is bele akarok vágni. Félek a sorozatoktól, én nem hiszek abban, hogy valamit éveken át lehet húzni 20+ részes évadokkal, mint azt teszik sok sorozatnál. Walking Dead-hez sem érzek késztetést az 1. évad óta, pedig bírom a zombis témákat.

Evil Dead viszont nagy kedvenc, sikerült is beszerezni a 3 eredeti részt DVD-n. Random démonos horrornak az új sem rossz, ritka manapság, amikor valakit megszállnak, és abba a maszkmesterek is besegítenek, nem csak valami homályos szellemsztori, de a trilógia nyomába sem érhet.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#85876) Dilikutya válasza spiky03 (#85836) üzenetére


Dilikutya
félisten

Nem fogott meg. Kimaradt belőle a zúzás a genyókkal. Nem holmi buddhista nepáli teáktól beállt tripekre vagyok kíváncsi. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#85877) vzsryl válasza Viszlát (#85856) üzenetére


vzsryl
nagyúr

Az emberek nagy része legbelül szuperhős szeretne lenni, vagy szuperhősökre, istenekre, felsőbbrendű hatalom meglétére vágyakozik, reménykedik benne, hogy létezik. Ezért is népszerű a dolog már kb. 5-6ezer éve (legalábbis addig "tudjuk" a történelmet). Ez szinte minden embert megérint, tehát sokat fognak róla beszélni, és a kiadók könnyen eladják. Ez ilyen. :)
Attól mert valaki szereti az ilyesmit, még nem lesz butább, ingerszegényebb vagy kevesebb, csak egyszerűen az köti le, ami az emberek többségét. Én például azért kedvelem az ilyesmit, mert kb. 2 órára leválasztja az agyam a valóságtól. Jó érzés beülni a moziba egy könnyed kikapcsolódásra, ami pihentet, és megpróbálja elfeledtetni velem a mindennapi problémákat. Ez okból kifolyólag szoktam kerülni a horror filmeket. Minek stresszeljem magam még akkor is, ha szórakozni akarok?!...

megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

(#85878) Dilikutya válasza vzsryl (#85877) üzenetére


Dilikutya
félisten

Nagyon sok szórakoztató horror van. Nem csak Fűrész, japán remake, Paranormális tevékenységek meg rape&revenge létezik. A lentebb említett Evil Dead trilógia pl. nagyon élvezetes, nem kell stresszelni, csak hátradőlni, és élvezni. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#85879) cyberkind válasza Dilikutya (#85878) üzenetére


cyberkind
félisten

Én olyan horrort akarok ami félelmetes és durva, sajna ez legendákban se létezik már, ami jó volt már láttam amik jönnek meg szarok, a játékok meg csak jók de nem félelmetesek.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#85880) gerii


gerii
addikt

Végre van egy világszínvonalú thrillerünk

Az a kisfilm igen jó volt, lehet megnézem a nagyot is, bár a hangkeveréstől tartok egy kicsit.

(#85881) FoxiestFox válasza Viszlát (#85869) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Akceptálom a csellengést, a következő filmnél, ami kivált valamit belőlem, írok. Néztem jókat mostanában is, de inkább akkor fogok, mikor friss az emlék. :D

(#85882) spiky03 válasza Dilikutya (#85876) üzenetére


spiky03
veterán

Nyugi lesz benne zúzás is biztos. ;)

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#85883) brownus válasza vzsryl (#85877) üzenetére


brownus
veterán

egyetértek, meg ennyit fuznek hozza :)

(#85884) Viszlát válasza vzsryl (#85877) üzenetére


Viszlát
addikt

Nagyon szép a gondolat és abszolút értékelem a normális hangvételű választ, de ha figyelmesen megnézed honnan indultunk, te is láthatod, hogy nem ezekkel a filmekkel van gondja elenyésző néhányunknak (legalábbis nekem biztosan nem), hanem a brutálisan eltolódott hangsúlyokkal. Ha visszakeresel a topikban, jómagam is linkeltem gyerekkoromból megmaradt és lomtalanítás során előkerült Superman képregényt. Valószínűleg a szájbatúrt szuperhősök vezetett félre, de biztosíthatlak, hogy kizárólag a topikkal kapcsolatos probléma kontextusában fogalmaztam így.

Én például azért kedvelem az ilyesmit, mert kb. 2 órára leválasztja az agyam a valóságtól. Jó érzés beülni a moziba egy könnyed kikapcsolódásra, ami pihentet, és megpróbálja elfeledtetni velem a mindennapi problémákat.

Tiszta sor, szerintem legtöbbünk így van ezzel. De mit gondolna a környezeted, ha a nap 24 órájából 20-at így töltenél? Egészséges hatása lenne vajon rád és mindazokra akikkel közösségben élsz? Nem gondolom. Márpedig a topikban ez történik, sokszor napokig másról sem esik szó, és ez szerintem - még ha emiatt esetleg elitista köcsögnek is tűnök - nem egészséges a topik szempontjából. De ahogy a következő hsz-ben írtam is, leginkább rajtunk múlik, hogy ez változzon, meglátjuk mi sül ki belőle. :)

[ Szerkesztve ]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#85885) eeXaa


eeXaa
addikt

...jól látom, hogy sehol sem látom a son of sault?

(#85886) Dilikutya válasza Viszlát (#85884) üzenetére


Dilikutya
félisten

Valahol vicces, hogy lassan valóban csak a szuperhősös filmekről lehet olvasni itt. De nem azért, mert csak arról írunk, hanem mert vannak, akik arról írnak, meg van a többi, aki arról ír, hogy a többi arról ír. Egy rakás hozzászólás van tiltakozásul az állandó szuperhősfilmes téma ellen, ha ezeknek csak a fele művészfilmekről, kevésbé vagy egyáltalán nem kommersz filmekről szólna, máris nem lenne mi ellen tiltakoznotok. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#85887) Viszlát válasza Dilikutya (#85886) üzenetére


Viszlát
addikt

Ez így konkrétan nem igaz, illetve erős túlzás. De lehet folytatni a gondolatmenetet: akik arról írnak, meg akik arról írnak, hogy a többi arról ír, meg akik arról, hogy vannak akik arról írnak, hogy a többi arról ír. Szép lövés, de akkor is öngól. Főleg valakitől aki minimális hajlandóságot sem mutat a toleráns együtt létezésre és a spoiler-kérdés minden egyes felvetésénél kényszeresen elmondja, hogy szerinte hülyeség. :)

[ Szerkesztve ]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#85888) Dilikutya válasza Viszlát (#85887) üzenetére


Dilikutya
félisten

;)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#85889) FollowTheORI válasza Dilikutya (#85886) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

A legtöbb embert ez mozgatja meg, no meg a filmek száma is eléggé megsokszorozódott a témában.
Naná hogy erről fog menni főleg a diskurzus... nincs ezzel semmi baj szerintem.

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#85890) Dilikutya válasza FollowTheORI (#85889) üzenetére


Dilikutya
félisten

Félreértesz, nekem nincs ezzel bajom. Csak szóvá tettem, hogy ha a tiltakozók a fele hozzászólásukban nem tiltakoznának, hanem kevésbé kommersz filmekről eszmecserélnének, rögtön megvalósulna az, amit szeretnének. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#85891) cyberkind


cyberkind
félisten

Lehet hogy Alden Ehrenreich lesz a fiatal Han Solo.

Paranormal Cocktivity

(#85892) Dilikutya válasza cyberkind (#85891) üzenetére


Dilikutya
félisten

Nem az igazi, valahogy nem egy csirkefogós kinézetű.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#85893) cyberkind válasza Dilikutya (#85892) üzenetére


cyberkind
félisten

Ahogy egy cikkben is írták, a Fiatal Han Solo-t is csak a fiatal Harrison Ford tudná eljátszani rendesen, én is így gondolom, nekem kifejezettem kevés volt belőle a Han Solo mind a 4 részben.

Paranormal Cocktivity

(#85894) Dilikutya válasza cyberkind (#85893) üzenetére


Dilikutya
félisten

Igen, de akárhogy is nézzük, a Star Wars nem róla szól, hiába lett a színész-karakter páros a film egyik védjegye.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#85895) spiky03


spiky03
veterán

Szerintem már ez a téma is kicsit túl van lihegve. :)
A szuperhős filmek is filmek nem? Ez meg itt egy filmes fórum, vagyis beletartozik.
Nah meg ugye most mit csináljon az ember ha épp az megy/lesz a mozikban?
Mondjuk engem például nem zavar ha arról van téma, mert én szeretem őket. De ettől függetlenül örömmel olvasok más filmekről is itt.
Nah meg ugye mindig vannak ilyen korszakok.
Pl ott volt a Star Wars, majd a BvS, de ott volt előtte a Csillagok között is, az pl nem képregény meg szuperhős film és azzal is tele volt a fórum.

Meg ugye nincs sehol sem kikötve, hogy csak szuperhős/képregény filmről lehet beszélni.

Akit annyira nem izgat ez a téma, akkor az ne olvassa, vagy dobjon be valami másik filmet és lehet akkor azzal is elindít egy új folyamatot. ;)

Úgyhogy csak annyit mondok, hogy nyugi a tuti. :)

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#85896) cyberkind válasza Dilikutya (#85894) üzenetére


cyberkind
félisten

Ez tény, ezért is kár hogy anno Lucas nem lovagolta meg őt hogy legyen vele legalább egy külön film.

Paranormal Cocktivity

(#85897) Pearce


Pearce
aktív tag

Le kell írnom, annyira abszurd:

"A Warner mozis Scooby Doo-rebootjának S.C.O.O.B. lesz a címe, és a stúdió egy Hanna-Barbera mozis univerzumot akar köré létrehozni." via sorozatjunkie

Itt az angol nyelvű cikk: [link]

(#85898) .LnB válasza Pearce (#85897) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

És majd mikor ez az univerzum is bebukik, akkor lesz egy Hanna-Barbera+DC univerzum kísérlet. :D

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#85899) #54715584 válasza vzsryl (#85877) üzenetére


#54715584
törölt tag

Nem az a baj, hogy erről beszélnek, hanem az, hogy ezeknek a hsz-eknek a 3/4-e teljesen haszontalan. A hsz-ek egy része arról szól, hogy valaki mennyire várja / nem várja / ez nem lesz benne már nem is lesz jó film / az nem lesz benne ezért az sz*r lesz.
Majd lesüllyedünk arra a szintre, hogy már az előzetesben volt 2 csöcs, ezért biztosan jó lesz, a film megnézése után meg a film sz*r volt, de volt benne 2 csöcs, ezért máris ér a film 5 pontot.
Komolyan ez a színvonal? Egymásnak kell képeket linkelgetni nőkről meg arról beszélni, hogy ki kit dugna meg? Ezt a digitális szemetet termeljük 2016-ban? Pasik egymásnak bizonygatják a férfiasságukat(?) miközben tudjuk jól, hogy anya meg ott ül a kanapén 2 méterre?
Mire jó ez? Mit méregetnek vele? Mert ez nem színvonal, még csak nem is legalja, ez a feneketlen sötétség. Van 18-as topik, menjen szépen mindenki oda, aki kanosnak érzi magát, de ne szemeteljen tele egy filmes topikot a soha be nem teljesülő vágyaival meg az igénytelen és néha nagyon ostoba hsz-eivel, mert nem hiszem, hogy az bárkit is érdekelne. Engem legalábbis nem.

Amit pedig Viszlát írt előzőleg, azzal 100%-ig egyet értek.
Ha valaki már ideböfög valamit, akkor tegye azt normális formában. Nem kell Shakespeare-i magasságokban írni, de a fentieket illene azért kerülni, mert az emberek csak saját magukat járatják le, aztán meg vannak sértődve ha kritikát kapnak.

Van ennek a topiknak egy szabályzata is, évtizedek óta létezik az internet, a fórumok, van egy elfogadott és követendő kommunikációs forma, amit mindenkinek illene betartani vonatkozva az adott témára. De persze biztosan vannak sokan, akik arra izgulnak, hogy egy név és avatar mögött névtelenül trollkodnak, mert jól esik nekik, mert ez kell a kis lelküknek. Használják a többi offtopikot meg a dühöngőt, de ne egy ilyen topikot, mint ez.

A közösségi szellem ignorálásával meg teljesen tökön lövik saját magukat, de gondolom ez már nem jut eszükbe, aztán teljesen hülyeségekkel érvelnek meg jön a félre / belemagyarázás, kiforgatás, önigazolás.

Köszi, leülök én is magamtól.

(#85900) LOTR válasza spiky03 (#85895) üzenetére


LOTR
addikt

szerintem nem pontosan erről van szó, hanem mélyebb eredetű a dolog, leegyszerűsítve talán: eléggé úgy tűnik, hogy csak arra van igény
tehát sokkal inkább ez a probléma

One Ring to rule them all

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.