- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
-
stellaz
veterán
-
Bad Pritt
félisten
-
genndy
addikt
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
Peterhappy
addikt
-
dellfanboy
őstag
🇫🇷 Francia vígjátékok
Boldogok a sajtkészítők (2024) – Romantikus komédia szerelmi bonyodalmakkal és sok francia bájjal.A nyár utolsó napja (2024) – Coming-of-age történet humorral és érzékenységgel, Cannes-ban is díjazták.
Az elfeledett herceg (2020) – Apa-lánya kapcsolat egy mesés világban, sok szeretettel és fantáziával.
A nagy előadás (2020) – Egy színész drámaleckéket ad foglyoknak, hogy színpadra vigyék a „Godot-ra várva” című darabot.
🇪🇸 Spanyol vígjátékok
Tűz a tengerparton (2024) – Esküvő helyett különválás, de sok humorral és mediterrán hangulattal.Campeones – Bajnokok (2018) – Egy szellemi fogyatékosokból álló kosárcsapat és edzőjük megható, vicces története.
Barátnők (Pedro Almodóvar, 2013) – Frappáns komédia egy bajba jutott repülőgépen, Almodóvar stílusában.
-
VágniValó
addikt
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
Ispy
nagyúr
-
brownus
veterán
-
Bad Pritt
félisten
-
Kergeboci
aktív tag
Egyeltalan nem musical, eneklos reszek sincsenek benne. De a zenenek hatarozottan szerepe van, megtamogatja, erositi azt a hangulatot amit at akar adni. A latvany orgia helyenkent pazar, temajat es stilusat tekintve, ahogy erahurka is irta, konyorog a moziert.
Es az elejen torteno obszcinitas ne vegye el a kedved azonnal
-
törölt tag
-
eeXaa
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
spiky03
veterán
-
S e t h
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
-
perempe
veterán
Én a Journeyman (2017) c. filmet láttam, ami Paddy Considine filmje. Egy sérült ökölvívó kapcsolata a családjával, barátaival, ellenfelével. A maga nemében nagyon jó.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Enola Holmes 2
Ugyanolyan szar mint az első, sőt talán jobban is. Én nem értem mit esznek Millie Bobby Brown-n, véleményem szerint köze sincs a színészkedéshez, ST-ben is egy 0, itt is. Szomorú, hogy felkapott lett, de úgy látszik jól helyezkedik a semmivel
Henry Cavill most sokkal kevesebb jelenetet kapott, de amúgyis olyan mintha kicsit szégyellené az összes jelenetét Millie-vel - amit mondjuk meg is értek.
A többiek említésre se méltók. A zene is langyosabb volt most, a detektíves rész is butítottabbnak hatott az első részhez képest.
De ami a legidegesítőbb az Millie-nek a 4th wall kiszólásai, elsőben is gáz volt, most duplán cringe volt mind.
Egyetlen igazán humoros jelenetet nem tudok felidézni, így se nem jó vígjáték, se nem jó dráma, jó kriminek meg végképp nem az -
törölt tag
-
PuMbA
titán
-
gbors
nagyúr
-
Mik76
senior tag
-
cyberkind
félisten
-
törölt tag
13-ast láttam meg a 8.-tól lefelé mindet.
Más: Tatantino meg az Avary család podcastját nem követitek? Olyan filmeket ajánlanak hogy beszarás. Ezek a Pam Grier sexploitationök baromi jól voltak, a Big Bird Cage meg egy aminek nem emlékszem a címére. A Women in Cages annyira nem tetszett.
-
paatrick
őstag
-
törölt tag
-
gbors
nagyúr
Licorice Pizza (2021)
Köszi az emlékeztetőt, ezt anno feljegyeztem, hogy majd megnézem, de elmaradt.
Hát... ennyire bolond filmet régen láttam
Paul Thomas Anderson láthatóan kedveli a korszakfestő darabokat, és az alig-összefüggő anekdotákra építő történetvezetést sem most alkalmazta először, viszont ebbe a filmbe beletol egy jó nagy adag (potenciális) szürrealitást is - elvileg végig a szereplőkkel megtörtént eseményeket nézünk, de a zene, a világítás és a kameramunka engem végig bizonytalanságban tartott, hogy most eseményeket látok, valakinek a vágyait, vagy éppen egy közepesen high állapotba eljutott tripet
Szerintem rögtön a film elején el kell dönteni, hogy hagyja-e magát az ember időnként meglehetősen össze-vissza sodorni, vagy nem - utóbbi esetben érdemes rögtön el is búcsúzni, nem fog működni a film. Én az első verzónál maradtam, és nagyon élveztem a lázas ifjúság csapongását a 70-es évek Kaliforniájában. A konkrét történet meg tökmindegy
8.5/10.#értékelés
-
Kergeboci
aktív tag
-
brownus
veterán
-
mephi666
nagyúr
nekem Bale karaktere is tetszett: Thanos óta szintet léptek és az ilyen "hatalom/pénz/világuralom" felé orientált főgonoszok helyett érthető motivációt képesek nekik adni
eleje-vége nekem tetszett, közepét meg rábíztam volna pl Sam Raimi-re, hogy csinálja meg nyomasztó, dark-osra azt is... sok csiricsáré helyett szerintem jobb lett volna az összkép -
Yodamest
veterán
-
Miklós315
senior tag
Jól is áll a filmnek a mozi...
Engem nem zavar a hazafias giccs (elviselem a másét is - pl. usákokét, mert hát ők készítették magukról, és irigylem, hogy nekik van és működik, nekünk meg nincs és "merünk kicsik lenni"...), plusz - bár az első film egy videóklip túlnyújtásából eredő bárgyúságtól szenved, ami miatt nem szeretem - a folytatása nagyon jól működik folytatásként (szemben pl. a második függetlenségnapi gagyival), így sztoridráma és akciófilm szintjén is működött nálam.
Viszont csak egy élmény-mozifilm számomra, nem több annál..., de nem is kevesebb (nem okozott csalódást moziban megnézni - sem időben, sem jegyárban).Az idei moziév nekem eddig tetszik, és még jön pár jónak "ígérkező" film.
-
mephi666
nagyúr
-
Ispy
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
-
Yodamest
veterán
-
PuMbA
titán
-
Bad Pritt
félisten
-
cyberkind
félisten
-
mephi666
nagyúr
1-2 hete néztem és tényleg jó film
tud a srác nagyon és nem csak 1 karaktert nyom, hanem változatosan 100félét... amennyire rühelltem a tvájnyál idején, úgy válik szépen egyik kedvencemmé... mint ahogy DiCaprio-t rühelltem a '90es évek közepén 
Batiszon olyan svájcibicska, mint Ethan Hawke: akármilyen karaktert kap, kihoz belőle mindent

ma reggeli "masterpiece"
(az azért sokat elárul, hogy röhögő jelet senki nem dobott rá) -
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
-
brownus
veterán
-
Grave_444
nagyúr
-
brownus
veterán
-
mephi666
nagyúr
...neve kapcsán láttam ezt meg
nem is tudtam, hogy készül új rész... mondjuk nem tudom, hogy így a shrek-ek + első rész után után 10+ évvel mekkora sikere lehet egy mellékszereplőre épített film folytatására, aminek az első része is 6.5-en nyitott 
#152863: nálam tuti előkerül időnként a film
egyszerű, közben baromi komplex, egyik pillanatban teljesen földhözragadt, következőben meg borít mindent... egy k*rvajó hullámvasút az egész, ahol minden méteren kapsz valami meglepetést
olyan az egész, mint egy nagyon jól sikerült flash-hullám, csak tiszta fejjel kapod meg az élményt... nagyon egyedi film, hirtelen nem is tudnék hasonlót sem említeni -
mephi666
nagyúr
na mondom biztos fent van yt-n is, mert nem instázgatok
megártott neki az a limonádéhm, durva hogy csak 20k megtekintés... újabban néztem csomó videót Fekete Mikitől (Fekete Laci fia), ahogy összezabálnak minden csípőset... az ő videóit többen nézik nagyátlagban

-
Pro Koryak
addikt
-
mephi666
nagyúr
-
Kergeboci
aktív tag
Green Room: punkok fellepnek egy naci kocsmaban. Nyers es eroszakos, kvazi egyhelyszines zuzas
Bone Tomahawk: western ujragondolva. Nagyon nagyon lassu, de mikor eroszak van, az elege naturalista. Es jocskan elszakad a klasszikus stilustol
Ready or Not: Guy Richi stilusban egy eskuvobol lett veres, fejvesztett bujocska egy kastelyban. -
eeXaa
addikt
-
eeXaa
addikt
-
bagyulajuve
addikt
-
aujjobba
addikt
-
eeXaa
addikt
-
eeXaa
addikt
-
eeXaa
addikt
-
vans?
őstag
-
Yodamest
veterán
Ennek kapcsán felmerülő kérdés, hogy vajon melyik lesz az a generáció akik már egyáltalán nem fogják ismerni ezeket a régi klasszikusokat? Mert már jelenleg is, akivel szülei direktbe nem ézetik meg az alient, gyűrűk urát, staw wars régi még érdemleges részeit, jó eséllyel soha nem fogják ezeket látni. Akikkel ma még megnézetik azok pedig valszeg már annyira nem fogják élvezni ezeket, hogy a saját gyerekeiknek is majd megmutogassák.
-
Mik76
senior tag
A Fantastic Fungi-t en is megneztem ma. Nagyon jo volt!
En most speciel pont itt lakok BC-ben, ahol nagyon sok felvetel keszult. tenyleg lenyugozo. Elkepeszto variaciokban latom oket noni. Tok jo.
A tema mar regota foglalkoztat, az ominozus Ted Talkot is lattam par eve. itt egyre tobb helyen engedelyezik is a "varazs" gombak hasznalatat.
9/10 -
Mik76
senior tag
-
perempe
veterán
-
bbmt
senior tag
-
Peterhappy
addikt
-
bbmt
senior tag
-
törölt tag
-
Kergeboci
aktív tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Remélem Mammut VIP-ben tervezed megnézni?

Amúgy szerintem nincs maszkkötelezettség csak EÜ intézményekben. -
törölt tag
-
eeXaa
addikt
"persze ő is tévedhet, volt már rá példa." ?
Sajnos a Dűne üres geek látvány tech demo lett. Az alapsztori eleve 0, nagy zagyvaság, szinészi alakítások nyomokban sem találhatók. A jelenetek szimplán csak össze lettek ollózva.... Zenei agyondagájosság a Lawrence of arábiából lopva, gagyi skótdudás pop induló, meg orba szájba hangefektek, csak hogy szóljon.... dehát lehet csak én nem értem ezt a fajta művészetet.
-
Kergeboci
aktív tag
-
Miklós315
senior tag
-
eeXaa
addikt
-
hoffman_
nagyúr
-
spiky03
veterán
-
törölt tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
eeXaa
addikt
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
-
Dorian
félisten
-
mephi666
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
fant0mi
őstag
-
proci985
MODERÁTOR
[link] szerintem itt fogsz talalni par peldat. [link] itt biztosan fogsz talalni peldat, es prodigy az UK underground rave scenebol jott.
ill [link] a legendas gyerekeknek tartott hardcore partyk. utobbit lecheckoltam rotterdam koruli baratokkal, tenyeg kb itt allt foldbe a happy hardcore scene es ugy altalaban a teljes gabber scene par evre a 90es evek vegen. kb par eloado maradt, de Horrorist, Ophidian vagy Promo mindig is a sajat utjat jarta.
dolog mokas mert Magyarorszagon a gabber iszonyatosan underground volt (Budapesten kb nulla buli volt a 2000es evekben), ehhez kepest holland ismerosokkel szervezzuk, hogy Dominatorra ki kene menni legkozelebb
. -
bagyulajuve
addikt
-
törölt tag
-
bagyulajuve
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Még 2026-ban megérkezik a karcsúsított Commodore 64 Ultimate
- Fűnyíró topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BMW topik
- Autós topik
- iPhone topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- További aktív témák...
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Milwaukee Switch Tank
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Még az is lehet, hogy moziban nézős lesz.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

bár az új Thorban nem tetszett, kicsit túlgyúratták.
Paul Thomas Anderson láthatóan kedveli a korszakfestő darabokat, és az alig-összefüggő anekdotákra építő történetvezetést sem most alkalmazta először, viszont ebbe a filmbe beletol egy jó nagy adag (potenciális) szürrealitást is - elvileg végig a szereplőkkel megtörtént eseményeket nézünk, de a zene, a világítás és a kameramunka engem végig bizonytalanságban tartott, hogy most eseményeket látok, valakinek a vágyait, vagy éppen egy közepesen high állapotba eljutott tripet

raadasul netflixen elerheto, koszi