Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
Wow, micsoda klasszikusok!
Egy ilyen szoba nekem is jó lenne, csak kicsit nagyobb renddel."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Viszlát
addikt
Köszi az ajánlást, tényleg nem volt rossz. Kicsit engem mondjuk kizökkentett, hogy az összes lány modell szépségű, jártam Andalúziában, nagyon nem ez a jellemző, hogy finoman fogalmazzak. A javasasszony, na az nagyjából hiteles volt. De egyébként tényleg adta hangulatban és szépen volt fotózva, bár szerintem a nyitó képsorokban volt nem kevés belenyúlás.
(#125895) vzsryl: ez most éppen Székesfehérváron történt, nem mintha bármi jelentősége lenne.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
-
BITBOYS
addikt
CRUELLA (Official Teaser Trailer)
Így eléggé betegnek indul Ez gyerekfilm lesz? Kicsit átvariálták a 101 kiskutyát -
Aventador91
őstag
kaptunk pár részletet a joker filmből. mindegyik jeleneten van egy felvillanó rész, amiből azt lehet kirakni hogy augusztus 28.-án új trailer
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz syberia #126016 üzenetére
Pár részével én sem vagyok kibékülve de ha olyan szemmel nézzük, hogy a céljuk az volt, hogy meghökkentsék az embert akkor sikerült:
- Sólyoszem egy gyilkológép lett - Kapitány terápiára jár - Thor kvázi alkoholista lett, elhízott, instant sírógöcsök jönnek rá, tévézik és online számítógépes játékokat játszik - Banner - Hulk szintézis a legabszurdabb még Thor-t is üti, ezt a film készítői is tudták ezért adták azokat a szavakat a Valkűr szájába amit mindenki gondol: mindkét alakjában kedvelhetőbb volt, de ezzel is a nézők meghökkentése volt a cél amivel lehet túllőttek de ez más lapra tartozik.
Persze tele van nagyon ötletes jelenettel:Az Amerika kapitány: A tél katonája c. filmben szerintem vitán felül a liftes jelenet az egyik legütősebb és ezt vicces formában átemelve érdekes volt látni. Ma néztem meg a Végjátékot harmadjára, de már szinkronosan és egyre jobban tetszik.
-
syberia
veterán
válasz Cs1csó #126017 üzenetére
Talán egyszer ráveszem magam hogy újranézzem, hátha megvilágosodom.
Amikor először néztem a Becstelen Brigantyk-at, egyáltalán nem tetszett a mondanivalója. Most már simán újra tudom nézni, Christoph Waltz-ot pedig napjaink egyik legnagyobb színészének tartom. Alita-ban is kihozta a karakteréből a maximumot, de azért Hans Landa ezredes gúnyájában volt igazán elemében.
(#126018) koxx: Hasonló életrajzi film a A nyughatatlan. Nagyon régen láttam, de tuti megnézem újra.
Joaquin Phoenix szerintem méltatlanul alul értékelt színész. A Gladiátorban nyújtott alakítása után az elmaradt Oscar díja, nálam terrorcselekmény kategória.[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
Cs1csó
félisten
válasz syberia #126021 üzenetére
Az Alita nagyon egysíkú kicsit bugyuta film lett de tény Waltz kihozta a maximumot, de a többi híresség is jó volt Jennifer Connelly és Ali is.
Joaquin Phoenix-et nem kell sajnálni van 3 Oscar jelölése, hidd el azt is számon tartják.
A Bűn állomásai c.filmben is tetszett, a Buherasereg etalon überklasszikus tankos jelenettel - ha nem láttad pótold! -
A tűzből nincs kiút, Az éjszaka urai, és a személyes kedvencem tőle a Két szerető és a teljesen elborult Beépített hiba (elképesztő egy film) -
callmeakos
veterán
Állítólag ez már hivatalos, ha meg igaz akkor is tök mindegy. Scarlett az Scarlett
All→M8
-
Cs1csó
félisten
válasz callmeakos #126023 üzenetére
Remélem kiderül mi is történt Budapesten!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz callmeakos #126023 üzenetére
Fene tudja, D23-on teljesen más jelmezt mutattak
szerk:
Közben meg úgy tűnik, hogy tényleg official. [link]
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
callmeakos
veterán
Hosszú idő után rávettem magam hogy befejezzem a Becstelen Brigantykat, mert ugyan elkezdtem úgy 8 éve, de az első chapter végén azt mondtam ezmi, és mért volt ennyire elnyújtva ez a jelenet, szóval ki is kapcsoltam, de most 8 évvel később rájöttem hogy ez mocsok jó, annak ellenére hogy tényleg nem sok minden történt (a chapter végét leszámítva).
Két dolog szúrt szemet. Egy, hogy Pitt honnan a viharból növesztett ekkora Texasi akcentust (konkétan falat lehet vele bontani ),
a másik hogy a vágás néhol betonszar, és itt most különösen arra a jelenetre gondolok, amikorAz meg hogy azzal az akcentussal megpróbál olaszul mondani valamit, attól majdnem besz.rtam Shosanna-t lelövi Brühl karaktere, megy közben egy elég erős Ennio Morricone dal, és a jelenet közepe úgy el van vágva a dallal együtt, hogy majdnem a képernyőm repedt be, hogy ez mégis mivolt és hova lett a vége ennek?! De amúgy élvezetes film, elkéne kezdenem felgöngyölíteni a Tarantino életpályát a Hateful Eight kivételével
#értékelés
[ Módosította: vond ]
All→M8
-
Laraxior
titán
válasz KISDUCK #126019 üzenetére
Mar 2 eve biztosan...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viszlát #126004 üzenetére
Igen, a modell kinézetű lányok nekem is feltűntek, de betudtam annak, hogy ugye kvázi
a filmben, és emiatt "szépnek kellett lenniük". Mondjuk amikor az iskolában ültek, ott is mindegyik bomba volt. Na mindegy.szexrabszolgaként használták őket A nyitó drónos, helikopteres képsorok nekem is gyanúsak voltak. Jól meg voltak cibálva, az biztos. Egyébként a fenti képek közül nekem a végén látható, esős jött be a legjobban.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Pitterix #125984 üzenetére
Brightburn
hd,dts ov
ú, de gyorsan elrepül ez a másfél óra.. igazad volt Pitter, kiváló kis szórakozás ez a film, érkezhet a folytatás.
amit nagyon ajánlok, az a normálisabb hangrendszer, ha lehet, normálisabb szubbal. fuh, nagyon adja a hangsáv..
8/10#értékelés
[ Módosította: vond ]
-
paatrick
őstag
válasz callmeakos #126026 üzenetére
Szerintem az a film legjobb jelenete mikor próbálnak olaszul beszélni: youtube 'riverdercsi
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
-
Cs1csó
félisten
Kiszivárgott a Matrix 4 alcíme:
Forrás: Facebook, A bolygó neve:
-
emiki6
veterán
Véletlen találtam. Visual sci-fi "rövidfilmek". Annak aki nem tudott betelni az Interstellar fekete lyukával pl.
https://www.thomasvanz.com/ [link]vighpeter: de utálom a ph-t, mióra a mobil felületükre is rátették a reklámot, pedig gépen direkt kivétel. Sebaj, majd ha egyszer rootolok...
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
törölt tag
válasz Peterhappy #126046 üzenetére
Vagy ne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Robotporszívók
- Apple notebookok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Magisk
- További aktív témák...
- iPhone 13 Product Red
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs