Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86201) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Előbb jön a Blade Runner 2. Az új dátum: 2017. október 6.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#86202) dokee78


dokee78
félisten

Jason Bourne - előzetes #1
IGN Hungary
Trailer alapján nem szabadna ítélkezni,de úgy tűnik hozni fogja az első 3 színvonalát.

(#86203) brownus válasza radi8tor (#86194) üzenetére


brownus
veterán

wow, kösz! ez gyönyörű

jé és kulka a narrátor :) /remélem mihamarabb felépül

[ Szerkesztve ]

(#86204) spiky03 válasza dokee78 (#86202) üzenetére


spiky03
veterán

Szerintem is jó lesz ez. :C

Megy majd az első három rész mellé a polcra BD-n. :)

SuperHeRo - Eladó! Anthem MRX710 + extrák!

(#86205) oriic válasza dokee78 (#86202) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Egyelőre érdekel nagyon is. Előző részeket (mindegyiket) imádtam. :C

Live-Die-Respawn

(#86206) dokee78 válasza oriic (#86205) üzenetére


dokee78
félisten

Nekem is favorit,sőt nekem a Legacy is tetszett,bár elmarad a Damonosoktól.
Jó kis mellékvágány volt.

(#86207) gerii válasza dokee78 (#86202) üzenetére


gerii
addikt

Ez jó lesz, Greengrass-szal jó páros Damon.

Lidl-ben 990Ft az új Bond széria, darabonként.

(#86208) brownus válasza gerii (#86207) üzenetére


brownus
veterán

bluray?? :D

(#86209) atike válasza brownus (#86208) üzenetére


atike
nagyúr

Kazetta... :P

(#86210) Pitterix


Pitterix
őstag

The 5th Wave---Az 5. hullám

Mivel szeretem a hasonló témájú filmeket, nagy reményekkel vágtam neki, annak ellenére, hogy túl sok jót nem hallottam róla. Na az első fél óra kb jó is volt. Kihalt város, elhagyott autók, tökéletes világvége hangulat.
de aztán jön a hadsereg hirtelen a semmiből, túl egyértelmű a dolog, hogy valami nem stimmel. Kis kölköket kiképeznek kb egy hét alatt katonának, még egy ilyen filmben is....bahh. :( Egy felnőtt férfi is nehezen cipeli a puskát, ezek a srácok, meg rohannak vele. Persze megtanították lőni is őket, igaz addigra már eltelt köbö 2hét. Na meg kell a klisés képnézegetés, az egészen véletlenül felbukkanó jóképű és persze mindenképpen kockahasú megmentő, aki éppen pancsizik. Na és a szűz kislány ugye meg olvadozik.
Az alapötlet marha jó, de a többi. Azért, ha lesz folytatás biztos megnézem azt is.

5\10

[ Szerkesztve ]

"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone

(#86211) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Érdekes dolog a külföldi címek fordítása. Most belefutottam abba, hogy Németországban First Avengerként futnak az amcsi kapcsi filmek, tehát az első rész eredeti alcímét használják (Captain America: The First Avenger, The Return of the First Avenger, The First Avenger: Civil War címen fut a három film a derék németeknél).
Elkezdtem nézelődni, hogy mely országok hogy fordítják a filmek címeit, jellemzően sokkal letisztultabb címekkel találkozni máshol, mint nálunk. Van pár elv, ami mentén fordítják a címeket és jellemzően egy-egy franchise-on belül ragaszkodnak is hozzájuk, ez a következetesség az, ami nálunk valamiért hiányzik. Olyannal nem is találkoztam, hogy színészekhez kapcsoljanak filmcímeket, mint ahogy nálunk tették például Rob Schneider "Tök" filmjeivel. Olyan se nagyon fordul elő, hogy teljesen más filmre utaljanak, mint például nálunk a Bazi nagy francia lagzik esetében, aminek semmi köze a Bazi nagy görög lagzihoz.
Igazából azt nem értettem soha, hogy miért próbálják kétségbeesetten plusz tartalommal feltölteni ezeket a címeket. Az elvet értem, ha olyan angol kifejezés a cím, amit magyarra nem fordíthatnak le ilyen-olyan okokból, akkor muszáj valamilyen hangzatos magyar alcímet kreálni (Speed Racer - Totál Turbó...), de az olyan esetekben, mint a Warcraft - A kezdetek, vagy Batman- A denevérember teljesen felesleges ilyennel vesződni. Mindkettő olyan popkulturális jelenség, amikkel a célközönség tisztában van, az alcím pedig nem hiszem, hogy több nézőt csábítana a mozikba. Ráadásul ezt tetézi az is, hogy még szinkronstúdiókon belül sincs konszenzus a kérdésben, elég csak a Jurassic Parkra gondolni (nem kapott hivatalos fordítást vagy alcímet, pedig a könyv Őslénypark címen fut itthon), aminek a második része megkapta a félig magyar, félig angol hibrid címet (Elveszett világ: Jurassic Park).
Vagy ott vannak azok az esetek, amikor látszólag teljesen értelmetlen gondolatok mentén sikerül megszülni a magyar címet egy filmhez. Miért lett Szárnyas fejvadász a Blade Runner? A fejvadász még érthető, de mitől szárnyas? Vagy ez valami elvont angyalpárhuzam akar lenni (amúgy az, a kérdés költői)? a blade runner kifejezés a történet szerves részét képezi, a címet viszont így elfecsérelték egy olyan allegorikus kifejezésre, amit a nézők nagy része vagy nem ért meg, vagy elsiklik felette. Beowulf mitől lett a Legendák lovagja? Beowulf történetből egy van, az is eposz, nem legenda, ráadásul lovag sem volt a karakter a szó történelmi értelmében (másképp sem). A legutóbbi ilyen érthetetlen fordítás a Zootopia Zootropolisra változtatása: az eredeti egy olyan apró plusz jelentéstartalommal ruházza fel a címet, ami nem csak a film helyszínére utal, hanem egyértelműen a történetre is reflektál, míg a magyar cím csupán a várost és így "csak" a helyszínt nevezi meg.
Ezek alapján én továbbra sem fogok magyar címeket használni a fórumban, pedig nem vagyok a saját nyelvünk ellensége és a szinkronok jelenlegi helyzetét sem látom olyan szörnyűnek, mint sokan mások (fentebb említett Zootopia olyan ember számára, aki nem anyanyelvi szinten műveli az angolt, csak magyarul ajánlott). Nyilván az olyan filmeknél, amik már évtizedek óta beleivódtak a köztudatba a magyar címük alapján (például a szintén fentebb említett Szárnyas fejvadász), azokat magyarul is fogom használni, de amíg olyan fordításokkal találkozom, amik számomra nem elfogadhatóak, addig az új filmeknél az angol címeket fogom használni. Ezt csak azért írtam le, mert úgy tűnik, sokaknak fontos ebben a topikban a magyar cím feltüntetése.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#86212) gerii válasza brownus (#86208) üzenetére


gerii
addikt

Az kizárt dolog mert nem tudom.
Vékonyka volt a tok, de szerintem DVD méretű volt.

(#86213) atike válasza dokee78 (#86202) üzenetére


atike
nagyúr

Tetszettek a korábbi részek is, ez is bejön.

(#86214) Jim-X válasza Bad Pritt (#86211) üzenetére


Jim-X
őstag

Kulonben duhbe jovunk vs Es megint duhbe jovunk... Nekem ettol dobja le az agyam az ekszijat :O

Koze nincs egymashoz a ket filmnek, csak a szineszparos... Ezzel az erovel az osszes filmjuk lehetne ugyanazzal az alcimmel... :DDD

A játék az nem játék!

(#86215) cattus válasza Bad Pritt (#86211) üzenetére


cattus
őstag

A Zootopia európai címváltozása állítólag egy dán állatkert miatt történt, aminek ugyanaz a neve.

Do the thing!

(#86216) atike


atike
nagyúr

Na tessék. A nagy kedvencem... :DDD

Két stúdió is ráugrott az Uber sofőrök világára. Mindjárt két vígjáték is jöhet...

forrás

(#86217) WayneGace válasza Bad Pritt (#86211) üzenetére


WayneGace
őstag

"Igazából azt nem értettem soha, hogy miért próbálják kétségbeesetten plusz tartalommal feltölteni ezeket a címeket. " Nyilván azért, hogy minél többen megnézzék. Felkeltse az érdeklődést.
Warcraft - A kezdetekkel mi a baj? Warcraft beginning címmel van plakát. Szóval gondolom van más ország is, ahol ezzel a címmel hirdetik.

"vagy Batman- A denevérember teljesen felesleges ilyennel vesződni. Mindkettő olyan popkulturális jelenség, amikkel a célközönség tisztában van, az alcím pedig nem hiszem, hogy több nézőt csábítana a mozikba."
1989-ben még azért szerintem nem volt annyira populáris és ismert Batman Magyarországon, mint napjainkban.
Warcraft sem annyira ismert, mint ahogyan azt sok játékos gondolja. Legalábbis szerintem. Azt mondom barátnőmnek, hogy warcraft nem fogja tudni mi az, de tágabb környezetemben se nagyon. Talán csak néhány unokatestvérem a hearthstone miatt.
Jurassic Parkban se látok olyan nagy gondot. Elég hangzatos. Azért érdemes lenne megkérdezni 100 amcsiból hány is tudja a Jurassic mit is jelent.

Eredeti cím magyar cím kicsit inkább angol cím, magyar cím téma. Mert nem nagyon emlékszem, hogy pl. nem rég a harmadik rész miatt emlegetett Jöttünk, láttunk, visszamennénk helyett valaki az eredeti francia címet írta volna. Vagy A tetovált lány helyett használta itt valaki a svéd címet?

BestSecret invitációt privátban adok.

(#86218) somasz válasza WayneGace (#86217) üzenetére


somasz
addikt

Eredeti cím magyar cím kicsit inkább angol cím, magyar cím téma. Mert nem nagyon emlékszem, hogy pl. nem rég a harmadik rész miatt emlegetett Jöttünk, láttunk, visszamennénk helyett valaki az eredeti francia címet írta volna. Vagy A tetovált lány helyett használta itt valaki a svéd címet?

Nem értek egyet.
Skandináv, francia, német, stb. filmeknél kifejezetten gyakran használjuk (én legalábbis más környezetben is szinte mindig) az eredeti címeket. De ez szerintem a többi nyelvnél is teljesen magától értendő, miért kéne a Das Leben der Anderen-t vagy a Die Welle-t, Hodejegerne-t, Adams æbler-t, Jagten-t, Cinema paradiso-t stb. angolul írni?

Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html

(#86219) Dilikutya válasza WayneGace (#86217) üzenetére


Dilikutya
félisten

Az első képregény pont ez időtájt jelent meg, az is lehet, hogy a film és annak képregényverziója volt előbb. A film szinkronjában amúgy csak Denevérembert mondanak, úgy emlékszem, névelő nélkül, és Batman csak a borítón szerepel.

Warcraft neve minimum amiatt sokaknak ismerős, hogy a WoW-al itthon is sokan játszanak, játszottak, és a környezetük is hallott róla. Bár őket ez nem fogja becsábítani a moziba, ahogy engem se, legalábbis elsők között biztos nem, kivéve ha valami jó kis (18) kaszabolós fantasy lesz, amit kétlek.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#86220) Bad Pritt válasza WayneGace (#86217) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Az eredeti címe csak Warcraft. UK-ben kapott Beginning alcímet, lehet ennek is valami olyan oka lehet, mint a Zootopiáé, nem néztem utána.
És úgy, hogy Warcraft: A kezdetek jobban fogja ismerni bárki is? Minimális plusz jelentéstartalommal rendelkezik az alcím (nagyjából csak annyit lehet megállapítani, hogy első rész lesz).
A Batman - A denevérember szimplán a szóismétlés miatt hülyeség. A Jurassic Park - Őslényparkot pont emiatt raktam be, nem volt itthon ismertebb a könyv akkor, mégis elégnek érezték az eredeti címet. De továbbmegyek: a második Keaton-film már Batman visszatér címmel ment itthon, ott elhagyták a denevérember szót. Nem maga a fordítás, vagy a megtoldott cím/alcím a probléma, hanem a következetesség.

Nyilván azért amerikai filmekkel példálózok, mert ezekből van a legtöbb, angolul vannak, tehát össze tudom vetni. Svédül nem tudok, ott el kell hinnem, hogy megfelelő magyar címet adtak a könyvnek/filmnek.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#86221) atike válasza Bad Pritt (#86220) üzenetére


atike
nagyúr

Flash - A Villám....

Terminator - A halálosztó

Van még pár...

(#86222) oriic válasza atike (#86221) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Terminator - A végrehajtó :DDD

Live-Die-Respawn

(#86223) k-adi válasza Bad Pritt (#86211) üzenetére


k-adi
nagyúr

Nagyon jól leírtad, adok is egy nagy lájkot :D

Egyedül a Warcraft dologgal nem értek egyet: nyilván azért adták a "kezdetek" címet hozzá, mert trilógia(??) lesz és nem számmal lesz megkülönböztetve a részek hanem alcímekkel is, mint pl. Batman-nél, stb.

(#86224) LOTR


LOTR
addikt

Meghalt Prince
imdb

One Ring to rule them all

(#86225) devil-k válasza LOTR (#86224) üzenetére


devil-k
nagyúr

Háát... nem sok filmje volt. Ráadásul "ismeretlenek".

(#86226) dying_star
Film! Nem zene. ;)

Egyébként RIP! :(

(#86227) NetTom
Már nem segít rajta sajnos.

[ Szerkesztve ]

- mozi bolondéria -

(#86226) FoxiestFox válasza devil-k (#86225) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Nem sok? Végignézted a soundtrack mezőt is? :D
Nem színész volt, hanem zenész...

(#86227) FollowTheORI válasza devil-k (#86225) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Cserébe jó kis pénz csengett neki a film és sorozatzene jogdíjakból. :)
Elég impozáns lista...

---------

Nem... bár rajtunk se segít hogy csórók vagyunk... ugyanúgy hullunk mint a legyek.
Neki legalább addig "jó" élete volt. :)

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#86228) LOTR válasza devil-k (#86225) üzenetére


LOTR
addikt

ezt most akkor talán ne kommentáljuk

mod
akkor mégis
persze nem kell ismerni mindenkit aki a filmiparhoz köthető, azt sem kell tudni milyen díjat kapott, de azért csak esett neki egy Oscar szobor is, ráadásul linkeltem is azok kedvéért, akik nem tudnák ezeket, erre nyilván meg kell jegyezni, hogy nem sok filmje volt...
a zenei ipar egyik legnagyobb alakja volt, aki még a filmes ipar legnevesebb díját is megkapta a munkájáért, ha ő nem érdemli meg, hogy itt egy hozzászólás formájában megemlékezzünk róla, akkor nagyon nagy baj van valahol...

[ Szerkesztve ]

One Ring to rule them all

(#86229) devil-k válasza LOTR (#86228) üzenetére


devil-k
nagyúr

Ne is.

- mozi bolondéria -

(#86230) LOTR


LOTR
addikt

One Ring to rule them all

(#86231) S e t h válasza Pearce (#86176) üzenetére


S e t h
nagyúr

Lehet én vagyok már konzervatív annak köszönhetően, hogy gyermekkorom meghatározó élménye volt az eredeti verzió, de ettől a Chris Prattes trailertől majdnem köptem egy hegyeset.

Látvány.Pipa
Húzónevek.Pipa
Történet.Minek, az már megvolt korábban, adaptáljuk a mai korosztálynak megfelelőre, akit talán be is tudunk ezzel csábítani a moziba.
Első körben azt mondom, hogy vadnyugat nem támadt fel, ezért az érdeklődés hiányában nem fog nagyot robbantani, régi korosztály vélhetően ignorálja, fiataloknak ez meg kevés, nincsenek benne robotok, szuperhősök.
Eli Wallach, ha ezt megérted volna....

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#86232) Dilikutya válasza devil-k (#86225) üzenetére


Dilikutya
félisten

A Purple Rain 1984 egyik legsikeresebb filmje volt, ráadásul azzal a filmmel nyerte az Oscar díját is. Ennyi erővel Hans Zimmert, John Williams-t se említsük meg itt, mert ők meg valóban nem szerepeltek semmiben (imdb mindkettejüknél jegyez valami noname filmet, meg sorozatepizódot, de azért egyik sem Purple Rain kaliberű alkotás).

Ha már úgyis szóba került a Denevérember: Partyman. Meg is lepődtem, ezt a videót ma töltötték fel, és nem is volt fent.

Mellesleg nagyszerű zenész és dalszerző volt, manapság nincsenek ilyen popsztárok, mint ő és Michael Jackson volt. Én 0-24-ben különböző "öldmegésbelezdkianyádis" zenéket hallgatok, de a Purple Rain Prince-től egy baromi jó lemez, odafér simán a Thriller mellé.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#86233) proci985 válasza Bad Pritt (#86211) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Kulfoldon is voltak ilyen mokak egyebkent, par Fulci filmnel voltak teljesen orult forditasok.

Talan a Beyond (1981) terjedt el "Hulla lóg a kötélen" címmel VHSen, ami a nemet Ein Zombie hing am Glockenseil cim gyenge forditasabol jott. Ugyanugy, a Fulci fele Zombi 2 cime is egy ripoff, A night of the living dead Olaszországban Zombi néven ment.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#86234) Dilikutya válasza proci985 (#86233) üzenetére


Dilikutya
félisten

A 80-as években az olaszok is nagy másolóművészek voltak, sok akció és horror készült konkrét mintára.

Az én itthoni kedvenceim:
Armageddon 2. - Gyilkos üstökös (Doomsday Rock, 1997).
Anakonda 2. - Királykobra (King Cobra, 1999)
De jól sikerült a csörgőkígyókról szóló Piton 2 is. :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#86235) k-adi válasza devil-k (#86225) üzenetére


k-adi
nagyúr

[moderálva] :DDD 2x annyit letett az asztalra mint amennyit te 4 élet alatt tudnál :D úgyhogy akármennyire is fáj, de itt (is) van helye a megemlékezéséről.

__

Tegnap egy régebbi filmet néztem, véletlenül akadtam rá, de nem bántam meg: Vorosilov mesterlóvésze (orosz filmdráma) 1999
Szinte az összes jellemző benne van, ami az akkori orosz filmgyártást jellemezte (aki ismeri ezeket, az tudja miről beszélek). A történet szomorú de még sajnos napjainkban is eléggé aktuális... sőt. Több dolgot nem írnék róla, mert nem akarok spoilerezni. Amúgy elérhető YT-n magyar szinkronnal - akit érdekel, ott találja

[ Módosította: radi8tor ]

(#86236) atike válasza Dilikutya (#86232) üzenetére


atike
nagyúr

Nekem a Batmanes betétdal maradt meg nagyon... :) Ha már Batmant emlegettem korábban is... :)

(#86237) Dilikutya válasza atike (#86236) üzenetére


Dilikutya
félisten

Több dala is szerepelt benne, aminek a videóját belinkeltem, az van a végén a Joker parádéján.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#86238) atike válasza Dilikutya (#86237) üzenetére


atike
nagyúr

Amúgy konkrétan ő jegyzi a soundtracket... :)

És igen, a Partyman-re gondoltam... :)

(#86239) brownus válasza S e t h (#86231) üzenetére


brownus
veterán

hát, azért készült mostanában pár krva jó western film: slow west, the salvation, the homesman, django, bone tomahawk, ezeket bátran merem ajánlani

ok, ezek közül egyik sem látványos, tipikusan az a lövöldözős akciófilm...

ez a film jó lesz majd kölcsönzősbe / az eredetit imádtam

[ Szerkesztve ]

(#86240) Dilikutya válasza brownus (#86239) üzenetére


Dilikutya
félisten

Ezek jónak tűnnek, hétvégén lehet be is ugrok a videótékába. Csak ennek a Slow West-nek ne lenne ilyen hülye képe. Mintha túltolták volna a HDR-t, természetellenes.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#86241) brownus válasza Dilikutya (#86240) üzenetére


brownus
veterán

én nem tapasztaltam ilyesmit, szép képe volt, nem mondom milyen riliz mert az tiltott gyümölcs itt a topikban :)

talán a legjobb mind közül, van benne pár fura/kegyetlen wtf jelenet ami számomra egyben vicces is volt.

(#86242) Dilikutya válasza brownus (#86241) üzenetére


Dilikutya
félisten

Elolvastam egy cikket róla, a képek ilyenek voltak, meg a trailerben is ilyen a kép.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#86243) aizen92 válasza Dilikutya (#86242) üzenetére


aizen92
addikt

Azért annyira nem vészes a helyzet

Nézd meg mindenféleképp. Kellemes kis western.

[ Szerkesztve ]

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."

(#86244) Dilikutya válasza aizen92 (#86243) üzenetére


Dilikutya
félisten

Szerintem egy westernnek nagyon nem áll jól ez a csillámpónis kép. Jó, ez semminek sem áll jól. :)
Ettől még megnézem, mert a cikk felkeltette az érdeklődésem, meg az előzetes is biztató, csak ez a csillogó kép nem tetszik.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#86245) FoxiestFox válasza Dilikutya (#86244) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Az megvan, hogy a lovak szőre alapból csillog? :D

(#86246) Dilikutya válasza FoxiestFox (#86245) üzenetére


Dilikutya
félisten

Csillog néhol minden. :)

De ami még ennél is fényesebben csillog: Top 10 Worst Films Based on Video Games :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#86247) atike válasza Dilikutya (#86246) üzenetére


atike
nagyúr

H*lye egy lista... :DDD Az alapján mondják, hogy rossz, mert nem termelt elég bevételt...? Ezek (szerintem) rétegfilmek - az éppen aktuális gamer közösségnek készültek elsősorban (lehet a rendező, és/vagy a producer is rajongó)... Azaz nem épp a széles közönségnek. Szóval ezek megítélése szubjektív kellene, hogy legyen, de mi mással tudnák rangsorolni, mint a pénzzel? IMDB pontszámmal? Azt is szét lehet trollkodni... A listában több olyan is van ami mai szemmel nézve már lehet, hogy mosolyogtató, de anno a maguk idejében simán vállalható, sőt élvezhetőek voltak... Szerintem.

(#86248) Dilikutya válasza atike (#86247) üzenetére


Dilikutya
félisten

Mortal Kombat 2, Alone in the Dark, House of the Dead, Bloodrayne alapból szarok, nincs mit szépíteni. :)
A Doom mondjuk nagyságrendekkel jobb nála, de hiányoltam belőle a szörnyek özönét, meg egy jó kis boss-harcot a végéről.
Street Fighter sem az a klasszikus jó film, sokat dob rajta Van Damme és Raul Julia. DOA-t nem láttam, a Hitman teljesen jellegtelen akciófilm, ha megnézed, nem szenvedsz, de ha akciófilmet akarsz nézni, eszedbe se jut, hogy azt nézd egy jó kis Die Hard, Bourne stb. akármi helyett.

Csak én nem találtam az első helyezettett benne? :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#86249) Pearce


Pearce
aktív tag

Új, akcióval teli előzetes érkezett a Függetlenség napja 2-höz: link

[ Szerkesztve ]

(#86250) atike válasza Pearce (#86249) üzenetére


atike
nagyúr

Várós... :C :R

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.