Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kia Ceed SW JD vs CD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
a vinnyogóknak jelentem, hogy a Skyfall megy felirattal és szinkronnal is a mozikban
húúú, most látom, hogy a Kertvárosi Kommandó is megy a mozikban, még nyáron láttam a trailerét a Ted előtt, megfogott
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
hoffman_
nagyúr
Oldboy
1080p, dts, koreanHát. Ez nagyon kemény volt. Nem erre számítottam. Még mindig nem eszméltem föl.
9/10
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
félisten
-
vzsryl
nagyúr
válasz hoffman_ #8004 üzenetére
Jól érzed, legjobb film. Egyedül a Ponyvaregényt érzem erős riválisnak, de az inkább azért, mert folyamatosan újranézős, az Oldboy pedig egyszer nagyot ütős fajta, de ettől függetlenül párszor újra lehet nézni azt is (kalapács).
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Laraxior
titán
Asszem én vagyok az első aki írhatna a Skyfallról. De nem teszem meg, mert 4:10kor kelek melózni
De mindenesetre nagy élmény volt"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Gyusz
őstag
válasz Apollyon #7984 üzenetére
Én kb. egy hete néztem meg, a könyv nekem jobban tetszett.
SPOILER
A fényképre azt hiszem két gyakori magyarázat van. Az egyik, hogy Jack egy korábbi, a hotelben dolgozó ember reinkarnációja (mondjuk a megőrült gondnoké?). A másik pedig, hogy Jack odakerült a többi, a hotelt kísértő szellem közé.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igaz a hír, hogy a Universal leforgatja a Conan folytatását Schwarzi bácsival?
-
leslieke
Jómunkásember
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Integra
titán
ja, de ez a fasszopó brigád még mindig képtelen ennyit megtenni:
- eredeti nyelv, felirat nélkül
- eredeti nyelv, felirattal
- szinkronizált
képtelenek odaírni a filmekhez a pontos megnevezést. hihetetlen b+.......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
lorcsi
veterán
Hanks garantálja a tölkéletes sztorit..és az izgalmat..nagyon tudja az a pali miylen a jó film
eladó: vadi új soundcore motion+
-
pohár
félisten
válasz Integra #8012 üzenetére
szerinted én honnan a picsából látom, hogy milyen nyelven lesz a film???
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
hoffman_
nagyúr
válasz Integra #8016 üzenetére
Annyiban egyet kell értsek pohárral, hogy kint van az. A szinkronos az alap, és ha feliratos, de eredeti nyelv vagy ha csak eredeti nyelv, azt külön kiírják. Más kérdés, hogy veled is egyetértek, a szinemasziti honlapja egy vödör trágya, nem több.
(Ha most csak Skyfall-specifikus volt a beszélgetés, akkor nem teljesen helytálló az első bekezdésem)
-
pohár
félisten
válasz Integra #8016 üzenetére
odaírják mindhez, hogy milyen formában adják, vagy csak te nem tudod megtalálni?
meg megint hogy csak angolul... most 7 emberért biztos nem fogják erre pazarolni a termeket ne nézz rá a feliratra, és mindenki boldogde csak neked (MOM műsora szelektálva, CC-ről másolva):
007 – Skyfall – feliratos verzió
Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak 3D – eredeti nyelv
Kertvárosi kommandó – eredeti nyelven
Lorax 3D – eredeti nyelven
Magic Boys – angol felirattal
-
hoffman_
nagyúr
Tele vannak az angol nyelvű vetítések, ha komoly és/vagy premier filmről van szó. Voltam már nem egyen. Persze más kérdés, hogy a terem 80%-a feka meg ázsiai, de attól még customer, nem csak a magyar nyelvűekre kéne gondolni 2012-ben.
F34R:
Én azé srt-t vinnék pendriveon
[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #8020 üzenetére
hát de van feliratos, azt meg mindjárt jópárszor többen nézik meg, mint egy sima original vetítést... oda is mehetnek a fekák, meg az ázsiaiak, csak ne nézzenek rá a feliratra
-
RexpecT
addikt
Kigyütt a csódálatos pókembör.
-
Integra
titán
azért érzed, hogy a naming convention nem kicsit logikátlan és ostoba, mondhatnám azt is, hogy tipikus példája a pontantlan és szar, nemtörődöm mentalitásnak..
szerinted melyik egyszerűbb?
nagy büdös semmi a film mellett (később a popup ablaknál rendeléskor ott az (MB) rövidítés) - vagy: "szinkronizált" - jé, de kurva egyszerű
eredeti nyelv, akkor ez a felirat nélkül kell legyen? (persze ehhez már egyszer ki kellett silabizálnod, hogy igen, ez lesz) - vagy esetleg "eredeti nyelv, felirat nélkül" - jé de kurva egyszerű
feliratos - akkor ez eredeti nyelv kell legyen - vagy "eredeti nyelv, felirattal" - jé de kurva egyszerű
érted a logikát? ami most van, annál kapásból azon kell gondolkodnod,hogy akkor az most melyik, ahelyett, hogy kész és valós információt kapj azonnal, ami egyszerűbb, gyorsabb és könnyebb. apró részlet, de ebből látszik, hogy aki ezt csinálja nem ért hozzá.
nem tudom ezt már másképpen elmagyarázni, csak ilyen szájbarágósan[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
válasz Integra #8024 üzenetére
miért? Magyarországon vagyunk, magyar mozi, miért ne lehetne alapértelmezett a magyar szinkron? aztán ha nem az, azt kiírjuk mellé
-
pohár
félisten
válasz Integra #8028 üzenetére
értem én, de szerintem rohadtul magától értetődő, legalábbis nekem még nem sikerült rossz vetítésre beülnöm
-
lorcsi
veterán
samurai x
ez sem lesz rossz filmeladó: vadi új soundcore motion+
-
lorcsi
veterán
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #8042 üzenetére
igen igen, csak az "eredeti nyelven" dolog miatt választottam a MOM-ot, mert máshol nincs nagyon felirat nélküli angol vetítés
-
ludsimon
veterán
Grave Encounters 2 (2012) hunsub
Micsoda film.
A fordulat a közepén hatalmas volt!!!!A vége hatalmas csalódás, szegény csaj. Rohadjon meg, ahelyett, hogy a csaj menekült volna meg.
6/10
undefined
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #8048 üzenetére
A trailerben azért volt kb. 15 mp jó rész. A többi miatt bukta nálam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- iPhone 13 Product Red
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest