Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz Viszlát #85856 üzenetére
Az emberek nagy része legbelül szuperhős szeretne lenni, vagy szuperhősökre, istenekre, felsőbbrendű hatalom meglétére vágyakozik, reménykedik benne, hogy létezik. Ezért is népszerű a dolog már kb. 5-6ezer éve (legalábbis addig "tudjuk" a történelmet). Ez szinte minden embert megérint, tehát sokat fognak róla beszélni, és a kiadók könnyen eladják. Ez ilyen.
Attól mert valaki szereti az ilyesmit, még nem lesz butább, ingerszegényebb vagy kevesebb, csak egyszerűen az köti le, ami az emberek többségét. Én például azért kedvelem az ilyesmit, mert kb. 2 órára leválasztja az agyam a valóságtól. Jó érzés beülni a moziba egy könnyed kikapcsolódásra, ami pihentet, és megpróbálja elfeledtetni velem a mindennapi problémákat. Ez okból kifolyólag szoktam kerülni a horror filmeket. Minek stresszeljem magam még akkor is, ha szórakozni akarok?!...megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest