Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Öregszem
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szólánc.
- Kia Ceed SW JD vs CD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valty
aktív tag
válasz Bad Pritt #141985 üzenetére
Igazából szerintem elbeszélünk egymás mellett, mert amit írsz én azzal teljesen egyet értek, pl. a Batman filmre én is kíványcsi vagyok, viszont számomra hiányzik ebből az egészből egy hosszútávú előremutató koncepció
Tavaly az AT&T ugye elíndította a HBO MAX-et, ami top 3 streaming szeretne lenni, viszont ehhez tartalom is kéne, de a WB tervében egyelőre nem látom az ehhez szükséges átütő erőt
Mert, pl. ha én AT&T részvényes vagyok, és azt látom, hogy "majd egyszer lesz valami talán, még gondolkodunk rajta" az nem biztos, hogy jó üzenet a befektetők feléVisszakanyarodva a DC filmekhez, én nem tartom valószínűnek, hogy készül még JL mozifilm (illetve a jelenlegi globális helyzetet tekintve szükségesnek se) szóval, ha netán a ZSJL jó számokat produkál, akkor Snydert max leszerződteti az AT&T és kitolják az egészet MAX-re. Szerintem az összes lehetséges verzió közül ez a legvalószínűbb, persze ez is egy nagyon-nagyon "ha"
-
Bad Pritt
félisten
válasz FollowTheORI #142000 üzenetére
De nem utasították el, tök egyértelmű volt, hogy még a BvS fogadtatása után is meg akarják vele csinálni a filmet. Lehet konspirációkat gyártani, de mindkét fél elmondta, hogy Affleck hagyta ott előbb a rendezői széket a saját egészsége érdekében, majd magát a szerepet is, épp a válása közepén volt, elkezdett inni, egyszerűen látszott rajta, hogy nem volt jól akkoriban.
Még pletykaszinten sem merült fel, hogy a Warner tett volna keresztbe neki.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Valty #142002 üzenetére
Én most látok egy lazább koncepciót a bejelentések mögött, kérdés, hogy végig fogják-e vinni. Azért mégiscsak azokról beszélünk, akik rebootolták a képregényfolyamot, majd mikor nem jött be, akkor rerebootolták megint (New 52, Rebirth), meg Supermant is minden évtizedben újrakezdik, mert besülnek vele.
Ilyen Marvel-féle világépítés nem várható a Fandome alapján, kreatív szinten három vonalon indulnak el, JSA (Black Adam, Shazam, Stargirl, meg ami még jön melléjük), Snyderverse maradékok (Flash, új Aquaman) és a többiek (Suicide Squad, Batman).
Lazán kapcsolódnak majd, hisz a Suicide Squad is kvázi folytatása az Ayer filmnek, Shazamban is volt Superman cameo, de ilyen nagy Avengers-féle kulminációra én sem számítok már.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz #42308056 #142005 üzenetére
Jahm, a Joker-Batman filmek meg a Flash Michael Keaton hír miatt vetették fel, de ahogy olvasgattam az interjúkat, azért ez még nincs kidolgozva.
Azért is lenne badass, mert akkor nem kéne kukázni Darkseidot, hisz belőle egy van a teljes multiverzumban és uralni akarja az egészet, szóval egyszerre lehetne gonosz mindenkinél.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
Volt egy baromi jó film amit mostanában láttam csak elfelejtettem a címét és formázni kellett a lemezt.
A lényeg, hogy két éjszakai műszakos mentősről szólt, akiket általában túltolt drogosokhoz hívtak ki.
Találtak valami új drogot ami a múltba bizonyos idősíkokba vitte vissza az egyiket.
Volt amikor a jégkorba ment vissza, volt mikor a fehér amerika időszakba, stb.
A társa kislányát kereste a múltba mert ő is beszedte ezt a cuccot.Mi a címe ennek? Sehogy se találom.
undefined
-
Bad Pritt
félisten
-
paatrick
őstag
Én azt mondom az összes filmes nagy cég döntéshozói dilettáns szerencsétlenek, akiknek valami lé van az agyuk helyén. Azt hiszik tudják mi kell a népnek és majd jó lesz. De komolyan mikor egy film előtt megnézik a kész verziót hogy jó lesz-e akkor ők nem látják hogy szar az egész és erre minek égettünk el akár 1 milliót is?
Szerintem ebben a Netflix jár az élen jelenleg, annyi hulladék sci-fit kiadnak évente hogy borzalom. Nem hiszem el hogy nincs ellenőrző szerv náluk.6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
eeXaa
addikt
[Hairspray]
...WOW!....
... hihetetlen, hogy ez eddig kimaradt...
Az egyik legjobb film amit valaha láttam.
1001/10 -
myckey
veterán
válasz belinho #141990 üzenetére
Nem csak neked, másnak is bejön ez a vonal... többek között nekem is jobban fekszik a Snyder megvalósítás, mindhárom filmnek az atmoszféráját kedvelem leginkább, ami a Snyder Cut során is kiütközik, bár a BvS még mindig nem az igazi, de csak mert nem tudom hova tenni a történéseket, meg a miérteket, a rendezőit még megnézem ismételten...
majd -valószínűleg- mindhárom Snyder filmet egyben a DC kapcsán, hátha úgy még jobb lesz az élmény/összkép.
Affleckkel kapcsolatban vegyesek az érzéseim, valamiért még mindig nem tudtam úgy elfogadni, mint Nolan filmjeiben Bale-t...de valószínűleg azért, mert azok összességében nagyobb hatást gyakoroltak rám, mint mű. Illetve talán az sem mindegy, hogy ott a karakterre volt kihegyezve a dolog, egy nagy kerek egészet kaptunk belőle, itt meg azért koránt sincs így, sőt....
Egyébként az önálló filmekből, nekem Joker jött be nagyon, azt nagyon eltalálták sztm,de a Snyder Cutban szereplő pillanatok is fekszenek nekem a karaktert illetően, egy ilyet is el tudnék képzelni, ezekkel a szereplőkkel. Úz "új" -sokadik- Batman kapcsán, egyelőre bizakodó vagyok, már csak a Joker miatt is, lehet hogy teljesen más hangulatú lesz, de még jól is végződhet. A Suicide Squad-ot nagyon vártam anno, aztán amennyire rá voltam feszülve, annyira nem nyerte el a tetszésemet.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Pearce
aktív tag
válasz Bad Pritt #142004 üzenetére
"hisz a Suicide Squad is kvázi folytatása az Ayer filmnek"
Nem folytatás. Attól, hogy pár tag visszajön, még nem lesz az. Elég feltűnő, hogy máshogy vannak öltözve is. Ez Gunn Squadja, az meg Ayeré volt. Olyan, mint amikor egy új író megörökli az előző író csapatját. Átformálja őket a saját íze szerint. Valszeg soft-reboot, bár Smith karakterét végül nem recastingolták.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Pearce #142015 üzenetére
Akkor soft reboot. Nevezhetjük, ahogy akarjuk, az eredeti gárdából négyen is itt vannak ugyanabban a szerepben, szóval a nézők számára meglesz a kontinuitás a két film között, még ha nem is lesz történet szintjén közük egymáshoz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bad Pritt #142016 üzenetére
"When discussing Gunn's vision for the film, Kinnaman said, "This film lives in a world somewhere between a sequel and a reboot. We have some of the characters from the first film, and it is, you know, a continuation of sorts, but it really feels like a completely new universe."
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Állítólag nem lesz Ayer Cut. Van egy olyan érzésem, hogy ők azt hitték/akarták, hogy a Snyder Cut bukta legyen, és akkor mondhatták volna hogy ugye mi tudtuk előre. Erre kiderül hogy egy minimum korrekt filmet cincáltak szét, most meg nem győznek nyilatkozgatni hogy nem lesz se ez, se az.
-
nagyúr
Ráadásul annak a Su.Sq. filmnek valszeg nem is a vágás a legnagyobb baja, maga a sztori gáz.
Nem tudom azon módosítottak e ugyanúgy, mint a JL esetén, szerintem nem, vagy messze nem annyit, hogy jobb-rosszabb legyen.Bár tény hogy a Joker lehet többet szerepelt volna a forgatási hírek szerint. De mivel nem ő a főgonosz, nem tudom mennyivel lenne jobb a végeredmény. Mondjuk Joker karaktere esetleg kapna több értelmet, mint most a JL esetén a Cyborg. Ennyi a max javulás amit el tudnék képzelni (abból amit pletykáltak anno).
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
cyberkind
félisten
válasz FollowTheORI #142021 üzenetére
Oscar díjas film, nem kell változtatni rajta.
-
Sonja
nagyúr
Most volt időm végre megnézni a Zack Snyder: Az igazság ligája filmet. Nem kellett volna. Ennyire unalmas, vontatott sz@rt már rég láttam. Az "eredetire" nem emlékszem, de ennyire unalmas biztos nem volt. Harc alig, csak a drámázás. Broáf.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
-
Bad Pritt
félisten
Szurkoltam a Godzilla vs. Kong marketingeseinek, de csak nem bírták ki és az új kínai tv spot lelőtte a meglepit.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Cs1csó
félisten
válasz bagyulajuve #142033 üzenetére
-
Pearce
aktív tag
Black Widow július 9-re lett tolva, viszont ugyanazon a napon debütál a mozikban és Disney +-on /utóbbin a sima előfizetésen felül plusz pénzért, mint a Mulan esetében/.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
‘THE KING’S MAN’ has been delayed to December 22, 2021.
The film has been delayed 7 times.
Nevetséges már...
Live-Die-Respawn
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz oriic #142040 üzenetére
Esélytelen hogy karácsonykor majd moziba ülnek emiatt az emberek. Főleg hogy 2 évig nem mentek tömegbe, majd pont karácsonykor...
Ezt is várhattuk, most július 9 lett a Fekete Özvegy premierje. Legalább Disney+ is fent lesz még aznap. Ennyi szerintem jár nekünk 14 hónapnyi várakozás után.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
mephi666
nagyúr
válasz radi8tor #142042 üzenetére
Quiet place2 hogy áll már? Az a film simán jó lenne streamelve, hogy mindenki otthon, csendben, nyugalomban nézhesse, erre eltolták már vagy 6szor...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
perempe
addikt
Az agrár zombik támadása (No profanar el sueño de los muertos, 1974)
Min. egyszer nézős. Találtam benne olyan kórházban játszódó jelenetet, ami itthon aktuális. Ötletes befejezés.* Brahms: 4. szimfónia *
-
Dorian
félisten
Tegnap belenéztem ebbe az új szuperhősösbe. Sztem nem gáz a 4:3-as arány ad egyfajta hangulatot, feltételezem, hogy ez is lehetett a cél. Annyi, hogy nagy megjelenítőn kell nézni.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
mephi666
nagyúr
válasz Dorian #142046 üzenetére
Jaja és jön a fekete-fehér változat, kimondottan orion mátra televíziókra optimalizálva
Ui: szüleim pincéjéből el kéne hoznom a régi junoszt 402b tv-met és majd azon megnézni
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Óvodások homokozója
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Product Red
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest