Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Jók ezek
Nekem magasan a Hot fuzz a kedvencem közülük, de a többi is jó. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
bagyulajuve
üzenetére
így.
én eleve kerülöm őket, de tudom, hogy nem én vagyok a célcsoport. jellemzően tiniknek és fiatal felnőtteknek készítik őket, én pedig annyira már nem vagyok fiatal.
Shang-Chit szerettem, de az a gyakorlatban egy modern (és kissé amerikai lezárású) wuxia. Nem egy Hero, de szórakoztató.
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Összes faxom a woke-ba, hogy egy JB szerep aspiránsnál már ki kell írni hogy férfi, az egyértelműség kedvéért
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Jaja, simán.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Film végén ott a válasz.
Százszámra ott vannak a cryopodok abban a böhöm teremben a Prey filmből látott csajjal együtt. Szóval igen, korokból szedtek össze harcosokat, hogy kiderüljön ki a legjobb és ő harcolhat a vezérrel. Ez valszeg egy ilyen törzs volt, idejük volt, hiszen sokáig élnek plusz magukat is hibernálhatják. -
Elemental
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Én azért megnéztem, és újra meg fogom nézni, ugyanis mcu maratont tartok. Végig megyek mindegyiken újra.
-
j0k3r!
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ez a jelenet egyszerűen mestermunka: [link] [Predator 1 SPOILER] - azóta sem rémlik nekem ehhez hasonló
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nekem felfoghatatlan, hogy egy 6/10-es, najó... egy kis jóindulattal 7/10-es akciófilm mitől ilyen népszerű. Meg nekem a korábban említett Tom Cruise méltatása is wtf, akinek kb pont a "vallásossága" a relatív legjobb része, hisz mióta belépett a szcientológiai "egyházba", azóta nem öregszik.
-
myckey
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
az lesz az ! Kerestem a listat, kozben masoltam amit lattam parszor...de hogy ezt hogy rakta össze, md1.
Kösz !

* Itt a Shaun of Dead elobb beugrik, mint a magyar cim. De a Grimsby is hatalmas
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
[Castrati - SNL] ez a sketch is jó amiben szerepel.

ON:
Elég jó kis misztikus film, megtekintésre ajánlott. A stáblistánál durrant fel Emnájtsálámáján neve, szerencsére csak producer volt és nem pedig író vagy rendező, mostanában tartok a filmjeitől. Nem akarok többet írni nehogy véletlen valamit elspoilerezzek és emiatt azt se írom le hogy mihez hasonlít vagy miből merített.
-
paatrick
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
"még a legfrissebb sütit is Neo kapja"
-
Cs1csó
titán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
ennyike!
-
Pro Koryak
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Igen, Angliában, emiatt is írtam "~90-es évekig nem volt DNS vizsgálat", pontosabban egy 1983-1986 közötti bűnténysorozatot próbáltak így bizonyítani.
-
sith7
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Rájött, hogy másképpen nem szabadulhat, már a fél város mellette volt, mindenki a Joker - t imádta, a nő is, többször is jelezte neki, de nem vett az adást, pedig az ügyvéd is figyelmeztette, hogy a nő szórakozik vele, ne higyje el egy szavát se. Ő a nőhüz akart menni, az pedig csak úgy sikerült volna, ha az esküdtszék felmenti, tehát, 2 énje van, nem tehet róla stb. Más kérdés, hogy egy 5x / 6x / gyilkosnak miért van nyilvános tárgyalása, miért nem ítélik el minden teketória nélkül ?
Görbe tükör ? -
sith7
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Az első rész nyomába se jöhet, nálam csak JP miatt a 7/10, mert az , hogy
musical az nagyon odavágott , rossz értelemben
Minél többet agyalok rajta, egyre inkább lefele billen a mérleg nyelve ...Karakterfejlódés
Van benne, miután a nő szereti, szabadulni akar, élni akar, vívódik folyamatosan, legszívesebben megölne mindenkit, szétverné a bírő fejét is, de visszafogja magát, a nő miatt mindenáron szabadulni akar, de amikor kimondja, hogy nincs többé Joker , a nő kimegy, mert neki igazából Joker kellett, azt szerette volna, hogy aztán hegyet /mozgalmat/ építsenek együtt. Laraxior
Ízlések és pofonok , közeli felvételeken, smink nélkül, lenge ruhában, még nagy átlagnak se mondanám
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Bazz, 5.6 IMDB-n a Joker 2.
Musical egyébként a filmes műfaj lakodalmas zenéje, mit akarunk basszus... Bár én reménykedtem, hogy a Todd Phillips talán összehoz valami jót, de kevés ember képes szarból várat építeni. -
eeXaa
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Olyan zseniális hogy hagyom hogy teljes mértékben élvezd.
No pressure
-
eeXaa
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nézd csak meg a Ghostbusters 2016 ot, lehet pozitív csalódás lesz.
Szerintem a legjobb, legviccesebb GB film. -
válasz
bagyulajuve
üzenetére
"általam végtelenül idegesítőnek és teljesen humortalannak (de nem súlytalannak) tartott Melissa McCarthy"
Nekem jó élményem van róla, nagyon bírom A kém című filmet. Imádom a humorát, nem kifejezettem Melissának (vele sincs semmi bajom), hanem az egész filmnek. Baromi jó dumák, és kiváló a szinkron is. (Akkor még élt Börcsök Enikő.) Jason Statham karaktere pedig zseniális!
-
eeXaa
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
"a csajosat elvből nem néztem meg"
...és mi lenne az az elv? -
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
jégkorszak is megvolt párszor
rango is jó volt, de azt nem kezdték sorozatban gyártanija és a trollok is jók voltak, de abból is az első részt láttuk vagy 30-szor, másodikat talán 3szor, 3. részt meg 1szer

-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
+#165460: tényleg, a shrek is ott van top3-ban
meg a szörny rt is jó... sonic-ot is mondtam volna, de az csak részben animációs (várjuk a 3. részt) ...fiunknak a madagascar valamiért nem tetszett, a spiderverse filmekkel pedig még pár évet várunk...transylvaniát az elmúlt 1 hétben pótoltuk: első 2 rész után a 3 és 4 már nekem erőltetett volt

-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Igen, ez az egyik pár percenként felbukkanó jó jelenetek közül

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
pofátlan vagy sem, lassan 1 Mc menüt kapsz ennyiért, itt meg 1 havi TV szórakozást. - ha van mit nézni

A probléma ott van, hogy nincs egységes streaming bérlet mondjuk havi 5-10ért amiben benne van mindegyik (netflix, apple+, hulu, disney+, stb.) és így külön-külön előfizetgetni rá macerás és szájhúzós... és akkor itt jön be az 1 hónapra előfizetek ide-kipörgetem, majd lemondom, megyek a másikra, stb. taktika
A másik probléma meg az, hogy sokan még emellé egyéb szolgáltatásokra is előfizetnek (spotify, youtube premium, stb.) és így apránként viszont tényleg összeadódnak és nagyobb tétel lesz belőle havi szinten... Nyilván a kérdés az, hogy biztos kell-e mind?
-
perempe
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ez valami miatt kimaradt a VHS korszakból, de pótoltam. Simán jó film, ebben még vannak beszólások is, nem csak Pontiac Trans Am-et és Casio-t reklámoznak.
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
...érdemes akkor újrázni: 40éves film, de nem öregedett rosszul
nem egy világmegváltó a sztori, de b-akció létére simán megállja a helyét a mai felhozatal mellett... plusz nélkülöz csomó divatos pc elemet is: kapásból lelőnek egy néger bűnözőt, a rendőrök kukkolják a meztelen nő nyújtógyakorlatát, a főszereplők fehér férfiak, stb
ezt így ma nem lehetne már moziba küldeni... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Na, így lettem a poéngyilkos, sry

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bagyulajuve
üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
az utolsó részeg Momoa jelenet megvolt?
kb skipelnem kellett volna eddig a pontig a teljes filmet -
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
...valami rémlik régről, de nem szerettem én sem
...ezzel a filmmel se változott meg a véleményem -
válasz
bagyulajuve
üzenetére
igaz, igaz... BITCH!

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bagyulajuve
üzenetére
MEGASPOILER
Ilsa megölésének nem örültem
Szóval ez inkább részemről negatívum, mehetett volna Grace a levesbe 
-
devil-k
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Azt még nem láttam, de ott figyel már a NAS-on egy ideje.

-
Ispy
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Erre elmegyek moziba hétvégén, eddig mind a két rész tetszett.
Ha lesz benne pár Drexes beszólás én már megvagyok.
-
volandy
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Csatlakozom.
News of the world! Nincsenek benne nagy lövöldözések, skalpolások stb. Abszolút nézhető! Sőt. Nekem nagyon tetszett! -
eeXaa
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
az eddigi leggyengébb rész. Látszódik mennyire öreg Reevs. A logika teljes hiánya. ill. az agyament hihetetlenségek, bullshitek özöne, teljesen agyzsibbasztó.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Kb egy színt, de egyáltalán nem éreztem hosszúnak, plusz szerintem ebben volt az eddigi legkirályabb bunyós szekvencia (a berlini). Ott a zene, a látvány, a koreográfia...nagyon ütött. A legcoolabb bossharc, amit eddig mutatták.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Szörnyű vagy, szállj magadba.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nem a lóra értettem.

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
már a fehér lovaknak se könnyű

lehet naív vagyok, de amúgy itt simán elhiszem hogy nem volt kéznél fehér ló
és nem kell többet belelátni -
Pitterix
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Amúgy nem lehetne egyszerűen csak élvezni? Vagy nem megnézni?
Vagy elfogadni, hogy ez van, s nincs rá hatása senkinek?
A színektől még lehet jó...... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Maga a téma nem érdekel (kitalált személyekről van szó, felőlem szuperzöld is lehet mindegyik) de az alsó képernyőmentésen a fejek azért megaLOL kategóriát képviselik kb

-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Komolyan nem tudom sírjak-e vagy nevessek. És ez szerintem még csak a jéghegy csúcsa.
-
cyberkind
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
lol, szánalom, de ezt a kort éljük. -
válasz
bagyulajuve
üzenetére
...
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
black is the new white...

-
Bad Pritt
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
-
Ispy
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
+1
Egyszer nézhető, felejthető, következő. Az egynél jobb nálam is.
-
eeXaa
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Könyv alapján készült. Igazából senki sem tudja pontosan mi hogy történt... szerintem ezerszer jobb ez így, mint egy sablonhalmaz tipikus iparosmunka...
..ebbe legalább mindenki beleadott apait-anyait.
...végig kell nézni figyelmesen, max aludni rá pár napot.erahurka: nem csinált még semmit a művészkedős kasszarobbantó giccsein kívűl.
-
eeXaa
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Hát nem egy popcorn film ha arra vártál.
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Szép

Tucatnyiszor láttam a Sárkány közbelépet gyerekkoromban. Imádtam.
Volt egy Bruce Lee-s könyvem (szerintem EZ, de magyarul!), sok kép volt benne. Rendet raktam a szobámban (ez már önmagában döbbenetes) végiglapoztam a könyvet, minden képnél megálltam és úgy nyújtogattam a karomat-lábamat, ahogy a képeken láttam és azt hittem attól profi kungfus leszek pár éven belül. SPOILER ALERT:nem lettem. -
pohár
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
én pénteken mentem megnézni a csütörtökre megvett jegyemmel... duplán fizettem értr, hát olyat anyáztam a jegyolvasóknál, csoda hogy beengedtek új jeggyel is
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
...pontosítsunk: bádogembör
ami szakmailag helytálló -
proci985
MODERÁTOR
válasz
bagyulajuve
üzenetére
pontosan

-
Bad Pritt
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Na hát ezért jó az MCU, mert mindegyik épp annyira élvezetes*, hogy kedvenc lehet valakinek.

*Infinity War előtt, azóta mind közepes vagy rosszabb.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Mindenki tudja, hogy a Thor Ragnarök a legeslegjobb
-
mephi666
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
...az még megvan, amikor Charlize Theron volt a "ronda" gonosz mostoha, Kristen Stewart meg a szépséges Hófehérke?

#153998: ja, a vadász lehetne mondjuk egy predator?

-
Rigormortiis
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ilyen szempontból a hófehér és a vadászt is félrecastingolták
-
Mik76
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
#ertekeles?

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
bagyulajuve
üzenetére
u, svedeknel meg release datum sincs
mondjuk koreai filmekkel mindig ez van, talan jovo ev elejen vegre mehet a polcra
nezegettem en is, hogy kb csak a filmjei felet lattam. a bosszu triologiabol
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
"talán úgy jobb lett volna, ha alapból jó harcos a leányzó"
dehát nem volt az
ő egy support volt a törzsben, aki dps-nek képzelte magát
alapvetően mivel
(tehát nem bambi ellen, hanem olyan ellenség ellen aki vissza is támad, pl. oroszlán, stb.)deviáns volt, ezért a tesójával íjászkodott (bár ott lealázta a tesója ugye) és talán tőle tanult 1-2 dolgot vagy elleste a férfiaktól de amúgy meg egy fűszer/növény-szedő/gyűjtő volt, tehát kifejezetten őt emiatt nyilván nem képezték ki a törzsben harcolni az alapvető túléli tudáson kívül mondjuk, csak mivel ő többet gondolt magáról ezért önképezte magát a tesójával, meg egyedül az erdőben de mivel nem engedték egyedül vadászni és mikor csapathoz vergődött volna akkor se nagyon akarták hagyni ("téged ki hívott ide? ő jó tracker, hadd jöjjön már pls"), ezért feltételezhető, hogy nem igazán van neki még tapasztalata igazi harcban -
brownus
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
igen, nagyon összerakták azt a filmet.
ma délután ezeket néztem:
blood red sky, ez is tetszett. egynek nagyon jó volt.
na de ez: omg, a skandináv párterápia: the trip, maxpontos +1
tudták fokozni, tele meglepetésekkel. nagyon ajánlom aki ilyenre vágyik :d
ja, és a szereplők, zseniálisak!!de rég volt ilyen szép flow
hogy az összes film magával ragadó volt, és véres
the northman - dont breath 1-2, blood red sky - the trip
mit nézzek most?? miiit? -
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Meglepően rossz. Azért nálam ritkán van az, hogy ki kell kapcsoljak valamit, mert annyira kellemetlen. Pedig én azért simán megnézem az ilyen Moonfall jellegű förmedvényeket.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
azt szerintem senki se
ahogy olvastam eddig elég alacsony a nézettsége, sőt kifejezett gyászos(főleg ha a kapott támogatási összeget is mellé nézed)
-
perempe
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
én se
-
perempe
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
inkább ez, mint a Katinka.
-
perempe
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Jött ki másik kosaras film: Rise (2022), az Antetokounmpo testvérekről szól; elérhető.
-
Pearce
aktív tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
"én nem tudok semmit a "plot"-ról, erről van infód esetleg?"
Csak annyit, hogy több Ken és Barbie lesz, nemcsak Gosling és Margot. A plot - hogy kibukik Barbieland-ből, mert nem tökéletes - az a Sony féle Barbie lett volna Amy Schumer-rel.
Más:
Ezra érdekes eset, pl ez az eltűnés is. Pl. ez: [link]
A kommentelő elvileg Ezra közeli barátja és a zenei bandájának tagja.
-
paatrick
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Magyarba még ezt belerakhatják.
Fun story: mikor 14 voltam egy Barbi nevű csaj simán beadta nekem hogy ismeri ezt a zenekart és ezt a számot róla írták.
Mondjuk úgy is nézett ki mint egy barbi baba, 14 éves fiúnak meg több nem is kell hogy igya a szavakat. Kár hogy nem emlékszem a teljes nevére, kíváncsi lennék hogy öregedett
-
Pearce
aktív tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Szomorú?

Ha valaki veszi a legkisebb fáradságot és megnézi, hogy kik írták és azok közül ki rendezi a filmet, majd megnézi, hogy az a személy eddig miket rendezett, akkor elég egyértelmű lesz a "miért" kérdésre a válasz.De amúgy marha vicces, hogy egy olyan dalért sír a közösségi médiában a nagytöbbség, aminek még csak köze sincs a Barbie játékbabához /vagyis nem a Mattel adta ki és állítólag joga sem volt az Aqua-nak, hogy dalt készítsenek róla/, majd amikor volt a per, akkor azzal hárított a lemezkiadó, hogy a szám csak egy paródia.
-
eeXaa
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
...inkább az hogy nem Nicolas Winding Refn rendezi

-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
anélkűl el se készítsék
-
Mik76
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Az dinos vagy repulos?
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
A "Decision to leave"? Érdekesnek tűnik.
-
Mik76
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Faja. -
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ejj-ejj, ez nem hangzik jól. Mennyire nem volt jó, mint egy morbius/moonfall vagy annyira azért nem?
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
és ezért a szarért vették le imaxról a top gun 2-t...

(igen még mindig idegesít
) -
spiky03
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Igen tudom, hogy picit más jellegűek, de azokban is kosáron van a fő szempont.

Igen azt a számot nagyon eltalálták! Én is szeretem.

Köszi

@perempe
Még én sem hordtam.
Olyan mezt is szeretnék majd venni.Azt még nem láttam, köszi megnézem elérhető e valamelyik streamen vagy a kölcsönzőben.

-
spiky03
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
-
Farkassacred
őstag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Na megint kosaras filmben szerepel mik nincsenek. A Csiszolatlan filmje is félig az volt, aztán milyen jó lett végül.
Nem hinném hogy Adam húzná le azt a filmet, én pl. nem tudnék elképzelni egy csak kosárról szóló filmet..Szóval nálam Adam csak felértékelné a filmet. -
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Hát én a hangról nem tudok részletekbe menően nyilatkozni, mert otthon tekintettem meg és egy ultra wide 29"-os monitoron (a kép ezen már élvezhető) és a beépített hangszórók szóltak, szóval a hangerő és a mély ezen nem jön ki, de nekem elég.
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nagyon ritkán, általában nem. Vagy csak alkalmi (feliratos).
-
Miklós315
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Hmm, lehet, hogy olvastam arról a filmről valami mást és összekötöttem a filmfeszt.-tel...
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
A Mozinet hozza be, ha jól látom március 17.én lesz a premier, gondolom a szokásos puskin, művész stb mozikban. Aztán lehet az Oscar miatt felkapja más mozi is, azt nem tudom.
-
Miklós315
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Pedig hirdették a filmet (hogy nézhető lesz)
-
törölt tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ha jól tudom igen.
-
törölt tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Biztos mert ebben a social média központú világban mindenki kővetőket próbál szerezni
-
perempe
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
tényleg, a jelenlegi topik csak 2012-ben nyílt...
-
belinho
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Alien, Star Trek, Planet of the Apes, Piszkos Harry széria, A dolog, Halálsoron, A köd, Cápa, Independece day, Világok harca stb..
Inkább Sci-fi, dráma, horror jellegű filmek. Mese, vígjáték alapból kilőve nálam. -
törölt tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Szerintem meglepő. Ennél azért többet vártam. Persze a Pókfiú most gyilkol, de azért egy Mátrixban lehetett volna több. Persze az HBO maxos premier is gyengíti, de ott is pl. gyengébben indított mint a Godzilla vs Kong.
Ezek szerint az emberek nem kíváncsiak a komolyabb filmekre? A Dűne se ment jól, békeidőben ilyen bevétellel (kb. 400 millió dollár) nem rendelik be a folytatást, az biztos.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
jaja AG jó volt, a tetkós poén és az éneklése is
-
hoffman_
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
amennyire sz*r volt, ha ezt az értelmezést veszem alapul, talán nem nevetek sírva. nehéz elhinnem, hogy a sok kerülő után sikerült egy ilyen "meta" alkotást lerakni az asztalra. szerintem csak simán ennyire tellet. talán nem, mindenki azt gondol, ami neki jobban fekszik.
meglepődnék, de hátha. attól velünk még kitolt.a Smith féle WB-t is érintő beszélgetés túl explicit, azért a Warnernél is a hülyék a túloldalon vannak a megfelelő székekben.
mindenesetre egy kezemen meg tudom számolni, hány filmről nem írok értékelést, amit megnézek, a Mátrix 4 ilyen lesz.#148583,
Mik76
maximálisan egyetértek. ez a Resurrection fiaskó után egy felüdülés volt, azzal az extra meglepetéssel, hogy számomra egyben az első értékelhető Netflix gyártású film volt. erős szereplőgárdával is csesztek már el sok mindent, de Leo nem nagyon nyúlt még vacakhoz, nagyon tudatosan választ filmet, rendezőt, forgatókönyvet, ez biztatott és be is jött. remek lett a film, az aktualitását tapintani lehet, nagyon jól egyensúlyozik a dühítő, frusztráló, gonosz és az okos, vicces, szatirikus között. elképesztő mennyiségű rejtett vagy nyilvánvaló utalással, kinyúlással. akinek ebből kimarad a közösségi média hatása, az nézte a filmet, de nem látta. szerintem is US fókusszal készült, de nem kizárólag és kinyúlik a Trump érán kívüli, általánosabb problémákhoz, személyekhez is. tény, nem erre építették fel, hanem előbbire.
#értékelés#148599,
erahurka
még jó, hogy minden évtizedben éltél egy picit az elmúlt 500 évben és ezt így leírhatod : ) -
eeXaa
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
lehet volt valami mélyebb oka is, csak mi képtelenek vagyunk megérteni
-
eeXaa
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Trinity volt a valódi kiválasztott, mert ő nő, és Lana szerint ez így helyes
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Biztos kellet a pénz a nemváltós Wachowskinak
újabb műtétre.. -
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ha már 2000 előtti, akkor ez a verzió nekem jobban bejön.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ez a szomorú, fordítva kéne lennie.
Engem se a DC se a Marvel nem izgat, 1-2 kivételtől eltekintve.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Nintendo Switch 2
- TV antenna és jelerősítés
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Gold Szép állapot 100% akkumulátor
- Xbox Series X // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem magasan a Hot fuzz a kedvencem közülük, de a többi is jó.

![[link] [link]](https://preview.redd.it/tf7lwcsckanb1.jpg?width=567&auto=webp&s=6eccb24181ebf46709e78fd821a7715e547f1963)

)