- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy nem tudom, miért nem mernek beleállni a játékok cheesy japán komolykodásába. Szerintem élőszereplős változatban is jól állna a témának és legalább lenne benne valami egyedi. Bár ahogy nézem ez a film már eléggé merít a Resi 7-ből, több ponton is megidézik a trailerben az ottani dolgokat.
-
Bad Pritt
félisten
-
Miklós315
senior tag
-
Cs1csó
titán
-
Frod
addikt
-
KISDUCK
addikt
-
KISDUCK
addikt
-
Rigormortiis
veterán
Igazából én is kb annyi idősen láttam anno moziban, mint ő és hasonló élményekkel is jöttem ki róla. Látom a gyengeségeit, de baromi nagy élmény volt. Hivatovább kevés film van, amit annyiszor láttam volna, mint a Sithek Bosszúját. Igazából csípem az előzmény trilógiát.
Az ébredő erőről meg visszafogott hányingerrel jöttem ki, igaz már bőven felnőttként.
-
stoon
addikt
-
Kergeboci
aktív tag
-
gyuromoj
veterán
Röviden összefoglalva a lényeget: ők is az Ítéletnap alcím mellett kardoskodtak, ám ezt visszadobta a Disney. A híresen szőrőző cégnek az volt a kérése, hogy Doctor Doom neve mindenképp szerepeljen a címben, és ez alaposan bekorlátozta a hazai képviselet lehetőségeit, hisz Doomnap mégsem lehetett volna a film magyar megnevezése, nem igaz? A karakter régi megnevezésével, a Fátum Doktor se sokat segített, szóval a Doommal kellett játszani. A Disney felkínált jó néhány lehetőséget a forgalmazónak, ők pedig ezek közül próbálták a lehető legkevésbé elcsépelt verziót választani (lehetett volna Doom felemelkedése vagy Doom születése is a cím...), aminek aztán egy hosszú, kínkeserves procedúra lett a vége - na, meg ez az új cím.
Egyébként az eset nem egyedülálló: a Disney nem csupán nálunk szeretné azt, hogy Doom neve szerepeljen az új Bosszúállók-mozi alcímében, Brazíliában például a Bosszúállók: Doctor Doom címet kapta a film, amin az ottani rajongók szintén eléggé kiborultak. -
VágniValó
addikt
-
Bad Pritt
félisten
-
Cs1csó
titán
-
stoon
addikt
-
Pro Koryak
addikt
-
Rage47
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
Az a vicces, hogy a Nolan fanboi közösség rögtön elkezdte védeni, hogy majd remélik a küklopsz meg a szirének meg a minden fantasy elem is korhű lesz, mintha nem értenék meg, hogy nem a fantasyszerűség a baj ezzel a sisakkal, hanem csak szimplán szarul néz ki. Mondjuk hozzáteszem a teljes jelmeztervező részleg elment valami olyan irányba, ami az én szememnek nagyon furcsa és nehezen fogadom be a képek meg a trailer alapján.
-
paatrick
őstag
-
stellaz
veterán
-
vond
MODERÁTOR
-
itroh
tag
-
itroh
tag
-
proci985
MODERÁTOR
-
Bad Pritt
félisten
-
gbors
nagyúr
-
stoon
addikt
-
Kergeboci
aktív tag
-
Kergeboci
aktív tag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Nem néztem meg a videót. Én a filmet gyerekként láttam először. Gyermeki igényekkel nagyon jó film. Amúgy nem. Nagyon nem. Azért az nagyon lényeges, hogy ez az 1998-as Godzilla Roland Emmerich filmje. Aki nem is amerikai, hanem német, mégis extrém tehetsége van a hollywoodi filmes klisék és nyálas pátosz mértéktelen halmozásához, sőt valamennyire még az amerikai-imádó propagandafilmekhez is. Bár utóbbiban Michael Bay szerintem jobb, viszont ő jobb filmeket is készít. Relatíve.
Roland Emmerich a nagybetűs MESTERE a katasztrófafilmeknek. Aki esetleg nem tudná, ő készítette például a Day After Tomorrow (Holnapután), Independece Day (Függetlenség napja), 2012, Moonfall című filmeket. Ezek annyira hulladék szar filmek, hogy számomra egyfajta bűnös élvezet ezeket nézni. Főleg az én múltammal, mert suttyó 8-10 éves hülyegyerekként őszintén imádtam ezt a műfajt. Végülis a felnőtté válásommal ez az érzelmi elkölteleződés nem igazán változott, csak az oka; mert még mindig van valami perverz vonzódásom ehhez az ízlésbűnözéshez, amit ez a német-amerikai úr művel.
Mindent meg kell néznem, amit csinál. És sosem csalódok benne. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet azért is szeretem ezeket a trashfilmeket, mert olyan mintha túlzó szatírái lennének a kommersz hollywoodi filmgyártás gagyijának. Pedig biztos nem azok, ezek halálosan komolyan gondolják magukat. De lehet mégis ettől igazán autentikusak. Kb mint a szekunder szégyen. Csak ez szekunder szarkazmus.
-
Sweet Lou 6
addikt
-
Louro
őstag
-
Cs1csó
titán
A Tom Cruise-os? Az nem reboot hanem egy kvázi új széria indító filmje lett volna, de bukott ezért elkaszálták.
3 film készült, és kvázi spin off a Skorpió királlyal.
(Megjegyzem már az 1999-es Múmia film is egyfajta tisztelgés vot 30-as, 40-es évek "múmiás" filmjei előtt elsősorban, ez a képi világon is érződik)
-
homerhamm
veterán
-
homerhamm
veterán
-
homerhamm
veterán
-
Bad Pritt
félisten
-
Elemental
addikt
-
Cs1csó
titán
-
koncsik
MODERÁTOR
-
Bad Pritt
félisten
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
paatrick
őstag
Hát én már annak is örülök hogy nem az lesz a sztori hogy elfogyott az inzulin a bunkerben és át kéne ugrani a gyóóócccertárba
bár kinézem belőle hogy lesz benne ilyen csavar is.Mondjuk mostanában amúgy se vagyunk elkényeztetve katasztrófafilmekkel. Pont ma lapoztam végig milyen filmeket láttam idén, hát nem túl erős a mezőny...
-
Narxis
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
Grave_444
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
KISDUCK
addikt
A jurassic world az új fast & furious. A bosszantó az, hogy lehetett volna jó, minimális változtatással... Sajnos amíg a minőségen aluli darabok anyagi sikereket érnek el nem lesz jobb a helyzet. A JW 3 világszinten 1 milliárdot hozott annak ellenére hogy egy nézhetetlen hulladék volt.
NyalokAA:
Már csak 6 ponton áll, ahogy a Jurassic Park 3 is, ami szomorú, mert elég nagy minőségbeli szakadék van a kettő között.
-
dellfanboy
őstag
-
markknight
nagyúr
Jézusom mi volt ez.. Már mikor Kitana előveszi a legyezőket, már az is elég természetellenes, de Baraka is olyan mintha egy fanfilmből lépett volna elő. A poszterek pedig egyenesen botrányosan néznek ki. Én most nem tudom eldönteni, hogy ezeknek nincs szemük, vagy nem érdekli őket, vagy valamelyik nyári melós diák készítette, de egyszerűen szavak nincsenek rá: https://deadline.com/gallery/mortal-kombat-2-movie-posters-characters/kombat2_vert_character_kitana_2764x4096_dom/

-
Kergeboci
aktív tag
-
paatrick
őstag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Bad Pritt
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
mephi666
nagyúr
-
bagyulajuve
addikt
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
j0k3r!
őstag
-
paatrick
őstag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
bagyulajuve
addikt
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
KISDUCK
addikt
-
De4d
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
makoss
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
Cs1csó
titán
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
stoon
addikt
-
eeXaa
addikt
-
stoon
addikt
Szerintem, el kéne engedni már ezt a f4-et ,mert ezen csak bukni lehet, az eddigi sz@rok után hiába a "régi" köntös szerintem nem lesz jobb csak "régi"....
#171673Bad Pritt. f4-nél izgalmasabnak tünik, bár ha 1 zombifilmet láttál akkort láttad mindet

#171677radi8tor: szerintem a limonádéval kicsit túlértékelted
-
Louro
őstag
Na úgy látom egyedül leszek a véleményemmel.
Ez se lesz jó reboot. Fáklya borzasztó cast volt. Amikor az űrbe kimegy, durván gagyi a színészi játéka.
Ezüst utazót nővé varázsolni? Jó, hogy a Lény nem lett nő.
Lény. Elég furcsa lett a CGI. Engem nem győzött meg.Sztori azért remélem kárpótolni fog. Csak Galactus ne legyen nagyon gáz. Elég volt egyszer elcseszni. Egyik kedvenc antihősöm, aki igazából csak túlélni akar. Nem gonoszságból pusztít (, ha jól emlékszem).
-
Bad Pritt
félisten
Jó lesz ez. Meg ez is:
-
Dißnäëß
nagyúr
Alien és Predator külön-külön vagy közös univerzumok közelébe Ridley-n kívül senki emberfiát nem engednék. A Prometheus-t sem fogják egyhamar überelni, Covenant sok szódával még elment, bár közel nem ér fel hozzá, de a Romulus egy fos volt szvsz. Na, így nem kéne járni még egy akár Alien, akár Predator, akár AVP filmmel. Szerintem.
-
devil-k
nagyúr
-
Vikthor
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
-
stoon
addikt
-
stoon
addikt
-
stoon
addikt
-
Cs1csó
titán
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon fiatal volt még...