Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Rigormortiis
veterán
válasz
oriic
üzenetére
Igazából én is kb annyi idősen láttam anno moziban, mint ő és hasonló élményekkel is jöttem ki róla. Látom a gyengeségeit, de baromi nagy élmény volt. Hivatovább kevés film van, amit annyiszor láttam volna, mint a Sithek Bosszúját. Igazából csípem az előzmény trilógiát.
Az ébredő erőről meg visszafogott hányingerrel jöttem ki, igaz már bőven felnőttként.
-
gyuromoj
veterán
válasz
oriic
üzenetére
Röviden összefoglalva a lényeget: ők is az Ítéletnap alcím mellett kardoskodtak, ám ezt visszadobta a Disney. A híresen szőrőző cégnek az volt a kérése, hogy Doctor Doom neve mindenképp szerepeljen a címben, és ez alaposan bekorlátozta a hazai képviselet lehetőségeit, hisz Doomnap mégsem lehetett volna a film magyar megnevezése, nem igaz? A karakter régi megnevezésével, a Fátum Doktor se sokat segített, szóval a Doommal kellett játszani. A Disney felkínált jó néhány lehetőséget a forgalmazónak, ők pedig ezek közül próbálták a lehető legkevésbé elcsépelt verziót választani (lehetett volna Doom felemelkedése vagy Doom születése is a cím...), aminek aztán egy hosszú, kínkeserves procedúra lett a vége - na, meg ez az új cím.
Egyébként az eset nem egyedülálló: a Disney nem csupán nálunk szeretné azt, hogy Doom neve szerepeljen az új Bosszúállók-mozi alcímében, Brazíliában például a Bosszúállók: Doctor Doom címet kapta a film, amin az ottani rajongók szintén eléggé kiborultak. -
Bad Pritt
félisten
válasz
oriic
üzenetére
Az a vicces, hogy a Nolan fanboi közösség rögtön elkezdte védeni, hogy majd remélik a küklopsz meg a szirének meg a minden fantasy elem is korhű lesz, mintha nem értenék meg, hogy nem a fantasyszerűség a baj ezzel a sisakkal, hanem csak szimplán szarul néz ki. Mondjuk hozzáteszem a teljes jelmeztervező részleg elment valami olyan irányba, ami az én szememnek nagyon furcsa és nehezen fogadom be a képek meg a trailer alapján.
-
válasz
oriic
üzenetére
Nem néztem meg a videót. Én a filmet gyerekként láttam először. Gyermeki igényekkel nagyon jó film. Amúgy nem. Nagyon nem. Azért az nagyon lényeges, hogy ez az 1998-as Godzilla Roland Emmerich filmje. Aki nem is amerikai, hanem német, mégis extrém tehetsége van a hollywoodi filmes klisék és nyálas pátosz mértéktelen halmozásához, sőt valamennyire még az amerikai-imádó propagandafilmekhez is. Bár utóbbiban Michael Bay szerintem jobb, viszont ő jobb filmeket is készít. Relatíve.
Roland Emmerich a nagybetűs MESTERE a katasztrófafilmeknek. Aki esetleg nem tudná, ő készítette például a Day After Tomorrow (Holnapután), Independece Day (Függetlenség napja), 2012, Moonfall című filmeket. Ezek annyira hulladék szar filmek, hogy számomra egyfajta bűnös élvezet ezeket nézni. Főleg az én múltammal, mert suttyó 8-10 éves hülyegyerekként őszintén imádtam ezt a műfajt. Végülis a felnőtté válásommal ez az érzelmi elkölteleződés nem igazán változott, csak az oka; mert még mindig van valami perverz vonzódásom ehhez az ízlésbűnözéshez, amit ez a német-amerikai úr művel.
Mindent meg kell néznem, amit csinál. És sosem csalódok benne. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Lehet azért is szeretem ezeket a trashfilmeket, mert olyan mintha túlzó szatírái lennének a kommersz hollywoodi filmgyártás gagyijának. Pedig biztos nem azok, ezek halálosan komolyan gondolják magukat. De lehet mégis ettől igazán autentikusak. Kb mint a szekunder szégyen. Csak ez szekunder szarkazmus.
-
Cs1csó
titán
válasz
oriic
üzenetére
A Tom Cruise-os? Az nem reboot hanem egy kvázi új széria indító filmje lett volna, de bukott ezért elkaszálták.
3 film készült, és kvázi spin off a Skorpió királlyal.
(Megjegyzem már az 1999-es Múmia film is egyfajta tisztelgés vot 30-as, 40-es évek "múmiás" filmjei előtt elsősorban, ez a képi világon is érződik)
-
paatrick
őstag
válasz
oriic
üzenetére
Hát én már annak is örülök hogy nem az lesz a sztori hogy elfogyott az inzulin a bunkerben és át kéne ugrani a gyóóócccertárba
bár kinézem belőle hogy lesz benne ilyen csavar is.Mondjuk mostanában amúgy se vagyunk elkényeztetve katasztrófafilmekkel. Pont ma lapoztam végig milyen filmeket láttam idén, hát nem túl erős a mezőny...
-
válasz
oriic
üzenetére
A jurassic world az új fast & furious. A bosszantó az, hogy lehetett volna jó, minimális változtatással... Sajnos amíg a minőségen aluli darabok anyagi sikereket érnek el nem lesz jobb a helyzet. A JW 3 világszinten 1 milliárdot hozott annak ellenére hogy egy nézhetetlen hulladék volt.
NyalokAA:
Már csak 6 ponton áll, ahogy a Jurassic Park 3 is, ami szomorú, mert elég nagy minőségbeli szakadék van a kettő között.
-
markknight
nagyúr
válasz
oriic
üzenetére
Jézusom mi volt ez.. Már mikor Kitana előveszi a legyezőket, már az is elég természetellenes, de Baraka is olyan mintha egy fanfilmből lépett volna elő. A poszterek pedig egyenesen botrányosan néznek ki. Én most nem tudom eldönteni, hogy ezeknek nincs szemük, vagy nem érdekli őket, vagy valamelyik nyári melós diák készítette, de egyszerűen szavak nincsenek rá: https://deadline.com/gallery/mortal-kombat-2-movie-posters-characters/kombat2_vert_character_kitana_2764x4096_dom/

-
-
-
stoon
addikt
válasz
oriic
üzenetére
Szerintem, el kéne engedni már ezt a f4-et ,mert ezen csak bukni lehet, az eddigi sz@rok után hiába a "régi" köntös szerintem nem lesz jobb csak "régi"....
#171673Bad Pritt. f4-nél izgalmasabnak tünik, bár ha 1 zombifilmet láttál akkort láttad mindet

#171677radi8tor: szerintem a limonádéval kicsit túlértékelted
-
Louro
őstag
válasz
oriic
üzenetére
Na úgy látom egyedül leszek a véleményemmel.
Ez se lesz jó reboot. Fáklya borzasztó cast volt. Amikor az űrbe kimegy, durván gagyi a színészi játéka.
Ezüst utazót nővé varázsolni? Jó, hogy a Lény nem lett nő.
Lény. Elég furcsa lett a CGI. Engem nem győzött meg.Sztori azért remélem kárpótolni fog. Csak Galactus ne legyen nagyon gáz. Elég volt egyszer elcseszni. Egyik kedvenc antihősöm, aki igazából csak túlélni akar. Nem gonoszságból pusztít (, ha jól emlékszem).
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
oriic
üzenetére
Alien és Predator külön-külön vagy közös univerzumok közelébe Ridley-n kívül senki emberfiát nem engednék. A Prometheus-t sem fogják egyhamar überelni, Covenant sok szódával még elment, bár közel nem ér fel hozzá, de a Romulus egy fos volt szvsz. Na, így nem kéne járni még egy akár Alien, akár Predator, akár AVP filmmel. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új APPLE AIRPODS PRO 3 GEN bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon fiatal volt még...