- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
-
spiky03
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nem nem. Azt már láttam régebben, és az is nagyon jó.

Ezeket nem láttam még és most pótoltam.A többi focis filmet is láttam már korábban, A szív bajnoka, A sérülés, Ace Ventura, Az utolsó cserkész
, nah meg a Nagypályások sorozat. -
spiky03
veterán
Én a héten amerikai focis filmeket néztem

Emlékezz a titánokra
Tetszett, nagyon jól bemutatja, hogy milyen az elfogadás és az összetartás valamint a foci szeretete.
Denzel jól hozta az edzőt.A védő
Ez inkább a család fontosságáról szólt megfűszerezve egy kis focival, valamint itt is előtérbe kerül a csapatösszetartás és támogatás.Legyőzhetetlen
Egy kis ember nagy álma teljesül.
Ez is jó volt, hogy akarattal, kitartással és persze azért tudással mit elérhet az ember.Mindegyik igaz történet alapján készült.
Akik szeretik a sport filmeket és az amerika focit nekik ajánlom megtekintésre. De mindenki másnak is, aki egy megérintő filmet szeretne nézni.
-
spiky03
veterán
válasz
ColdMan
üzenetére
Igen ezt láttam de nembegyértelmű, hogy ki is adja e pl Chrome alatt.
Akkor senki sem használta még?
Mert ugye a k#cs$g Disney, Max meg Skyshowtime is csak az appokban, ami pl firesticken van ott adja ki az 5.1et. Amióta vmi okos kitalálta, hogy win alatt a jól működő natív approl álljanak át böngésző alapra, azóta ott csak sztereó van.

-
spiky03
veterán
Rakuten Tv-t használt már itt valaki?
Azt szeretném megkérdezni, hogy böngészőben használva mennyire működik az 5.1-es hangzás?
Mert elvileg azt írja ki a filmeknél, mint pl a Disney+ is aztán csak sztereó hangot ad ki böngészőben.
Köszönöm
-
spiky03
veterán
válasz
spiky03
üzenetére
Nah megnéztük mi is az új Alien filmet.
Nekünk tetszett, kb hozta az első rész színvonalát ésvalóban sokat merít az előző filmekből.
De itt mégis valahogy jobban megoldották, mint pl a Terminátor filmeknél.
Én nem bánnám ha jönne még pár rész belőle.
A stáblistán jó volt látni a sok magyar nevet. Meg tán az egyik jelenetben egy jó kis is szerepet játszikmagyar mozgólépcső 
Akkor ez most az első rész után játszódna az Alien idővonal szerint?
Az Etele mozi pixel terem (5)
6. sor közepén ültünk, de szerintem a 7. sor jobb lett volna, nekem az lett volna kb pont középen a szememnek a vászon közepe.
Hát mit mondjak, nekem annyira a székek nem jöttek be. A hang az mondhatjuk rendben volt, viszont a kép az olyan fakó volt vagy milyen. Pedig elvileg Barco lézer van ott is
a film előtt lement egy Barco reklám vagy mi, meg egy Dolby Atmos is (mondjuk nem Atmos volt a film csak 7.1 a műsor szerint)
Úgyhogy nem éreztem azt a nagy minőségi ugrást egy CC mozihoz.
Maradok az itthoni mozinál, ott már csak a szubban kell felnőnöm a mozikhoz.

-
spiky03
veterán
Most tervezünk először menni az Etele moziba (pontosabb majd vasárnap délután az Alienre).
A Pxl teremben adják akkor, ott a 6 v 7 sor közép az jó lehet?
Vagy mi az ideális hely, ha közép középen szeretnénk ülni?
Gondolom a kép és a hang az jobb lesz, mint a Lurdyban meg a CCkben.

-
spiky03
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Én is csütörtökön néztem meg.
Nekem is tetszett. Én a játékkal nem játszottam, csak hallottam róla.
Meglepett, hogy igaz történet volt.
Valamint tetszett még, hogy "rávettítették" a játékot a való világra.Kép és hang valóban jó.
-
spiky03
veterán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Pontosan, ezek is jó filmek tőle, én is szeretem, meg a korábban említett Szikla is.
De pl nekem az ál arc nem jött be.
-
spiky03
veterán
válasz
Grave_444
üzenetére
Én is most néztem meg délelőtt a meló előtt.
Nekem az első rész jobban tetszett valamiért.
Az
jelenet jó volt, tetszett a kameramozgás.erdős üldözési
Igenaz picit vicces volt, hogy a vonat tetején a helikopter nem találja el, de ő simán leszedi őket. 
Amúgy vállalható volt, mint akció film
Thor még mindig kemény, mint a vídia.
Kiváncsi vagyok mit hoznak ki majd a 3.részből.
-
spiky03
veterán
válasz
Kergeboci
üzenetére
Én tegnap néztem meg.
Nekem tetszet, jók voltak akciós, meg Thornak is jól állt ez a zsoldos szerep.
Jó volt pár érdekes dolog benne, de ugye ilyenek ezek a filmek.
De tényleg végig pörgött, ritkán volt benne csak kis "nyugalom".Holnapra tervezem a 2.részét megézni, remélem az is jó lesz.

-
spiky03
veterán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Vagy akár igen ő is

-
spiky03
veterán
Most olvastam, hogy elvileg júlis 7-én jön a Disney+-ra A galaxis Őrzői 3.
-
spiky03
veterán
válasz
devil-k
üzenetére
Én is ma jutottam el odaáig, hogy nyugalomban, rendes hangerőn megtudtam nézni (gyerekek bölcsiben/oviban
)
Csak csatlakozni tudok hozzád! Mondjuk én szeretem Bay filmjeit, mindig hoz valalami újat a megjelenítsében (itt pl a többször emlegetett drón képek - csak sajnálom, hogy nem volt belőle több). A hang is rendben volt, elég sokat villogott a végfokon a LED, meg a kanapét is rezegtette.
Robbanásból most nincs olyan sok, de lövésből annál több.Én jól szórakoztam rajta, nekem nem tűnt olyan hosszúnak.
A poénok is jók voltak.Szikla az egy pankrátor. 
Ha megjelenne BD lemezen beszerezném, de sajnos nem fog.
8/10
-
spiky03
veterán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Kíváncsian várom a BB4-et.

Az első rész az nagy kedvenc, még annó unokatesóm vitt el rá moziba Gyöngyösön.

Azóta meg láttam már vagy 15x.
A második sem volt rossz, hosszabb, látványosabb. Van benne pár emlékezetes jelenet, amit felemlegetünk. Gondolom mindenki ismeri a a " Ki a f@szom az a Reggie?"
A harmadik az valóban nem volt olyan jó már azt nem is vettem meg BD-n csak biztonsági másolatban írtam ki.

Nekem ebből hiányoztak a tipikus Bay kamerakezelés.
Megnézem majd a negyediket is, de azt is már csak itthon, mint a harmadikat.
-
spiky03
veterán
Ezt most dobta fel a Chrome
IMAX Disney+Érdekesen hangzik
-
spiky03
veterán
Úgy látom lehet egyedül vagyok mert pl engem nem annyira izgat az IMDb pontszám.
Olvasok a filmről, ami érdekel megnézem a trailerét és ha tetszik megnézem aztán elődöntöm, hogy tetszett e vagy sem
Ennyi
-
-
spiky03
veterán
Jaja, én is ilyen szalagcímet láttam, hogy látvány az ismét rendben van, viszont a történet már nem annyira.
Igaz volt aki 10/10-re pontozta.

De ugye nem vagyunk egyformák.Én ma eljutottam odáig, hogy megnézzem végre a Jurassic World 3-at.
Hát sajnos ez a rész mellé ment. Nekem nem jött be.
A kis nosztalgia jó volt benne meg a dinók jól néztek ki, de kb ennyi. Jah meg a hangok jók voltak.
A 3 rész közül ez a leggyengébb.Újra kellene nézni a Jurassic parkot.

-
spiky03
veterán
válasz
gyuromoj
üzenetére
Jónak néz ki. Itthon megnézzük majd és vsz megy a polcra BDn a többi rész mellé.
Látom lesz itt csata is meg lesz benne "Bay -féle" átalakulási megoldások
ha jól emlékszem a. Bumbkebeeből ezek kimaradtak.Mondjuk a szinkron az szokás szerint sz@r a robotoknál.

Optimus eredeti hangját nem tudják visszaadni. -
spiky03
veterán
Kölcsönözhető a Black Adam, ez jó gyorsan jött!

Melyik streamingre került föl ugyan? -
spiky03
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Látványban nem lesz hiány ahogy látom.
De úgy érzem kb az összeset el is lőtték a trailerben.
Kínában is van egy Michael Bay úgy látszik.
-
spiky03
veterán
válasz
üzenetére
A Marvel filek úgy jöttek (Doctor Strange 2 meg a Thor 4 is), csak ebből gondoltam.
Nah meg kíváncsi vagyok, hogy melyik verzió fog visszakerülni az első részből is?
A sima ami fent volt, vagy már az új verzió?Mondjuk azt nemértem, hogy miért nem rakják fel a bővített verziókat választható opcióként, mint ugye vannak a MArvel filmeknél IMAX verziók.
-
spiky03
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Majd írjatok meg, hogy milyen volt.
Most nem rohanok rá, mint az első részre, meg szerintem nem is moziban nézem, hanem majd otthon csak.Én úgy gondolom, hogy az első rész szintjét hozza majd, leszámítva, hogy most a CGI is fejlődött.
Nem volt rossz az első 3Dje, de ha jól emlékszem akkor ott is főképp a mélységérzet dominált és nem az, hogy "kijött" a képből a film.
Nem érzem azt, hogy most ez a film visszahozza újra a 3Dt, mint anno tette.
Nah meg most 4K őrület van.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
spiky03
veterán
válasz
üzenetére
Én aztán biztos nem kapok.

Amióta megjelent a Covid 2x voltam moziban.
Szerencsére pont abban az időben lett itthon meg a projektor+vászon, így egyáltalán nem hiányzik a mozi.
Pedig régebben sokat jártunk a haverokkal.Most meg már inkább otthon nyugodt környezetben filmezem/sorozatozom.
De amúgy várható volt, hogy ott is lesz emelés, mert kb nincs olyan terület, ahol nem emeltek az árakon. Hol kevesebbet, hol többet.

-
spiky03
veterán
Nagyot drágult a mozijegy a Cinema City hálózatában
Még jó, hogy már nem járok moziba, durva árak lettek ott is.

Valamint pár mozi nem vetít filmet hétfőn és kedden a magas energia árakra való tekintettel. Így próbálnak spórolni, hogy ne zárjanak be a dráguló energia árak miatt.Szerencsére már otthon van az igazi mozi!

-
-
spiky03
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Ez ma jött velem szembe
Top gun 2 megjelenés -
spiky03
veterán
A Nádasdiba mi is bementünk 1x napközben csak úgy bekukkantani. Tényleg igazi retró volt
filmet nem néztünk még ott, csak asszony kis korában, mert ő miklóson nőtt fel.
De az komoly lehetett, hogy Ti választhattatok fimet.
Jaja kb 10-15 perc a Campona és a csepeli is.
De maradok a saját mozinak valahogy a covid óta kiesett belőle az, hogy mozikba járják. Már türelmesebb vagyok, kibirom amíg megjelenik streamen vagy BD.

-
spiky03
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Hát én sem estem tőle hasra.
Pl a Love, death & robots sorozatban is azért egyik másik rész elég komolyan nézett ki. Minta rendes filmet nézne az ember. És ott ugye nem csak lények vannak benne, hanem emberek is.De ettől függetlenül megnézem majd az Avatar 2t, de vsz majd csak itthon 110"ol és nem rohanok majd rá a moziba.
-
spiky03
veterán
Én is néztem a múlthéten pár filmet.
Morbius
Hát nem mondom, hogy olyan rossz volt, de sajnos jó sem.
Olyan volt nekem, mintha egy sorozet pilot epizódja lett volna.
Szinvonala kb a Venom.
A CGI az nem volt rossz benne, mondjuk, amikor , akkor néha alig lehetett látni valami úgy kapkodták a kamerát.repül
A stáblistás jelent meg kicsit öszecspott volt, van egy olyan érzésem, hogy nem lesz belőle semmi sem.
3/10A nomádok födjén
Ez tetszett, mint itt korábbanis írátok igazán ralistán mutatja be a "hobok" életét.
LAssú volt, de nem volt unalmas, érdekes volt látni, milyen is ez a lakókocsis élet. Főleg, hogy nem kimondottan egy arra a célre kialakított autóban!
Minden elismerésem azoké, akik így élnek!
7/10The Batman
Már az első perctól beszippantott. Nekem nagyon tetszett. Végre megláttuk Batman igazi erősséígét is, azt, hogy ő egy nyomozó is.
A képvilágért is jár a pont, utoljára ilyen sötét és mocskos Gotham a 89-es Batmanben volt.
Állandóan esik az eső, átjárja a fertő az egész várost.
Látni, hogy itt még nem az a kiforrott Batman van jelent, mint a régebi filekben. Szerintem jól is állt neki, hogy végig !Bosszúnak hívják, majd csak a film végéte nyeri el a Batman jelzőt
Így ugye nem is lett felfedve az össze kütyüje,de a kontaklencse nekem kimondottan bejött, hogy így elemzi utólag a tetthelyet, nah meg az arcfelismerő mód. Ami még tetszett az a zene benne végig, nagyon hozzátett a hangulathoz.Örülök, hogy nem este néztem -60as hangerőn, hanem rendes hangerőn, mert halkan biztosnem jöttek volna át ezek annyira.
Pattiszontól kicsit féltem, de szerintem teljesen jól hozta Batmant.
Nekem Riddle is bejött, már már a TDK Jokerét súrolta az örültsége!
A 3 óra úgy elrepült, nem volt unalmas, végi fenntartotta az érdeklődést.
A Batman harcok is jók voltak. Az új Batmobil hanga meg!
Elfogadnám.
Szerintem még újra fogom nézni és várom a sorozatokat is belőle!
Valamint majd a polcra BD-n meg majd Legoban is az új Batmobile.
Várjuk nagy-nagy szerettel a következő részt!
9/10
-
spiky03
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Igen tudom, hogy picit más jellegűek, de azokban is kosáron van a fő szempont.

Igen azt a számot nagyon eltalálták! Én is szeretem.

Köszi

@perempe
Még én sem hordtam.
Olyan mezt is szeretnék majd venni.Azt még nem láttam, köszi megnézem elérhető e valamelyik streamen vagy a kölcsönzőben.

-
spiky03
veterán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
-
spiky03
veterán
válasz
gyuromoj
üzenetére
A héten kölcsönöztem ki az Arndoldos részt REMUXban, hogy majd valamikor megnézem 110"-ol.

Ez érdekes nem tudom, hogy mit akarnak kihozni belőle de így elsőre kb az lesz mint az első, csak itt Arnold helyett egy csaj lesz.
A medves jelenetnél tudtam, hogy jön és elkapja.
Otthon majd megnézzük.
-
spiky03
veterán
válasz
savior
üzenetére

Hát ez kemény lesz!
Várjuk szeretettel!
Remélem BDn ez még megjelenik majd itthon!Ha már volt szó Avatar 2rol, hogy milyen jól néz ki, akkor ajánlom megtekintésre igaz nem film, hanem sorozat, a Netflixen a Love, death & robot 3.évadát. Ott van olyan rész, hogy azt hiszed filmet nézel közben meg CGI az egész (pl A föld gyomrában rész)
-
-
spiky03
veterán
Talán itt is megállja a helyét!
Disney+
BEVEZETŐ AJÁNLAT
12 hónap 8 hónap áráért*
19 890 forint
Regisztrálj előre, és válogass kínálatunkból június 14-től*Megtakarítás 12 hónap havi díjas árához képest, ami az induláskor 2490 Ft/hó. Az ajánlat 2022. június 26-ig érvényes. Előfizetés szükséges. © 2022 A Disney és kapcsolt vállalkozásai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a film előtt lement egy Barco reklám vagy mi, meg egy Dolby Atmos is (mondjuk nem Atmos volt a film csak 7.1 a műsor szerint)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)