Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:06:27

LOGOUT.hu

A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.

A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85899) #54715584 válasza vzsryl (#85877) üzenetére


#54715584
törölt tag

Nem az a baj, hogy erről beszélnek, hanem az, hogy ezeknek a hsz-eknek a 3/4-e teljesen haszontalan. A hsz-ek egy része arról szól, hogy valaki mennyire várja / nem várja / ez nem lesz benne már nem is lesz jó film / az nem lesz benne ezért az sz*r lesz.
Majd lesüllyedünk arra a szintre, hogy már az előzetesben volt 2 csöcs, ezért biztosan jó lesz, a film megnézése után meg a film sz*r volt, de volt benne 2 csöcs, ezért máris ér a film 5 pontot.
Komolyan ez a színvonal? Egymásnak kell képeket linkelgetni nőkről meg arról beszélni, hogy ki kit dugna meg? Ezt a digitális szemetet termeljük 2016-ban? Pasik egymásnak bizonygatják a férfiasságukat(?) miközben tudjuk jól, hogy anya meg ott ül a kanapén 2 méterre?
Mire jó ez? Mit méregetnek vele? Mert ez nem színvonal, még csak nem is legalja, ez a feneketlen sötétség. Van 18-as topik, menjen szépen mindenki oda, aki kanosnak érzi magát, de ne szemeteljen tele egy filmes topikot a soha be nem teljesülő vágyaival meg az igénytelen és néha nagyon ostoba hsz-eivel, mert nem hiszem, hogy az bárkit is érdekelne. Engem legalábbis nem.

Amit pedig Viszlát írt előzőleg, azzal 100%-ig egyet értek.
Ha valaki már ideböfög valamit, akkor tegye azt normális formában. Nem kell Shakespeare-i magasságokban írni, de a fentieket illene azért kerülni, mert az emberek csak saját magukat járatják le, aztán meg vannak sértődve ha kritikát kapnak.

Van ennek a topiknak egy szabályzata is, évtizedek óta létezik az internet, a fórumok, van egy elfogadott és követendő kommunikációs forma, amit mindenkinek illene betartani vonatkozva az adott témára. De persze biztosan vannak sokan, akik arra izgulnak, hogy egy név és avatar mögött névtelenül trollkodnak, mert jól esik nekik, mert ez kell a kis lelküknek. Használják a többi offtopikot meg a dühöngőt, de ne egy ilyen topikot, mint ez.

A közösségi szellem ignorálásával meg teljesen tökön lövik saját magukat, de gondolom ez már nem jut eszükbe, aztán teljesen hülyeségekkel érvelnek meg jön a félre / belemagyarázás, kiforgatás, önigazolás.

Köszi, leülök én is magamtól.

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Filmvilág (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.