Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Juhaszatti
üzenetére
igaz amcsi, ebből kifolyólag mások csinálták, de hasonlóan jó a Trancsírák aka Tucker and Dale vs Evil is
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Peterhappy
üzenetére
-
bagyulajuve
addikt
válasz
markknight
üzenetére
de James Cameron nem "mai" filmkészítő - inkább az önelégültség és mert megteheti miatt van nála ilyen rétestészta
moziban mindegyik Avatar filmet szerettem, de itthon egyiket sem tudtam újrázni, pedig próbáltam -
bagyulajuve
addikt
válasz
Peterhappy
üzenetére
nálam is a 3. a tuti, 1-2 kb kicsit alatta, a "főgonsoz" miatt azért inkább az 1 a jobb
sztem is a 4. is bőven átlag feletti akció film
az 5. az viszont nagyon gáz - ennyi maradt meg nekem
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Dißnäëß
üzenetére
egyéni preferenciák, nem kötelező, hogy tessen
nekem pl a Vasemberek, Amerika kapitányok sem jönnek be az elejéről, meg az Endgame-től kezdve szinte semmi - az egész MCU-ban több, ami nem tetszik, mint ami igen (pl Avengers az IW-ig, GoG (mondjuk a 2. annyira nem), Thorok, Pókemberek)
és akkor a sorozatokról nem is beszélünk, amiknek többségét nem is néztem meg (Loki és WandaVision tetszett)
-
bagyulajuve
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
de akkor i
?dőutazók is a predik vagy csak "hibernálták" a viking lányt, meg a szamurájt, hogy a pilótával egyszerre harcoljanak -
bagyulajuve
addikt
nézem vagy századjára a Mátrixot és hogy mikor elmegy Neo az Orákulumhoz, akkor már van ott vagy 10-20 kiválasztottságra jelölt és az Orákulum persze behívja Neot mindenki előtt, miközben a többiek ott várnak egy csomó ideje, sőt még a legfrissebb sütit is Neo kapja, na innen lehet tudni, hogy Neo a kiválasztott

-
bagyulajuve
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
csak pontosítás miatt, de a mondandódat nem kritizálva, 1986-ban használták a DNS ujjlenyomatot először bizonyítékként - de már előtte is gyűjtöttek mintákat, egészen a 70-es évektől (mert tudták, hogy alkalmazható lesz, csak még nem volt meg a megfelelő technológia)
-
bagyulajuve
addikt
válasz
sith7
üzenetére
4/10 nálam a Joker 2, kevésszer mondom mozi után, hogy visszakérném a pénzem, de ez most ezen ritka esetek egyike (a Hegylakó 2 és a Star Wars VIII volt még ilyen eset így visszaemlékezve)
a színészek alapvetően jól hozzák, amit kell - itt nincs gond
a film
- nem láttam a trailert, szóval ez meglepett, és csak nagyon keveset szeretek azfél-Musical közül (éneklős filmek ), de amúgy el tudtam fogadnipl Grease, Óz azt viszont nem, hogy nincs történet, nincs karakterfejlődés (van
)változás, de ilyen egyik pillanatról a másikra, mindenféle előzmény és a film szerinti logika nélkül drámának is kevéstárgyalótermi (példa arra, ami zavart a bíró figyelmeztette a résztvevőket, hogy ne legyen bohózat a tárgyálas és mégis engedte, hogy az legyen, rég zárttá kellett volna tenni, vagy megfelelő büntetéseket szórni) a végét meg inkább hagyjuk
pedig az "első" Joker filmet nagyon kedvelem, meg is nézem újra a hétvégén, mert az jó, és van némi üzenete is
-
bagyulajuve
addikt
válasz
eeXaa
üzenetére
az, ami olyan mint a végbélnyílás: mindenkinek van, csak senki nem kíváncsi rá
de mivel te ilyen kíváncsi vagy: az, hogy számomra feleslegesen feminizálták, például az általam végtelenül idegesítőnek és teljesen humortalannak (de nem súlytalannak) tartott Melissa McCarthyval
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
válasz
gbors
üzenetére
ez hatalmas üzenet benne:
Democracy speech -
bagyulajuve
addikt
válasz
proci985
üzenetére
ha jól számoltam 21-et láttam a 82-ből, vagy kettőt félbe hagytam és 2-3 van amit terveztem, hogy majd valamikor egyszer sort kerítek rájuk
ez "csak" 2020-ig bezárva tartalmaz filmeket, ha jól látom
nem sokra mondanám egyébként, hogy különösebben tetszettek, bár pár jó akad azért köztük
-
bagyulajuve
addikt
tegnap megnéztük a Poor things-t (Szegény párák)
- egyszer mindenképp érdemes megnézni, mert kíváncsiság végig fennmarad, nem unatkoztam végül is
- ugyanakkor számomra ez egy túlértékelt filmgyakorlatilag egy összeollózott, eredetiséget szinte teljesen hiányoló film, ami lehet a film alapjául szolgáló könyv (nem olvastam, nem is fogom) hibája
(pl.: Frankenstein, Óz a csodák csodája) Emma Stone az akin azt érzem, hogy tényleg kiemelkedőt nyújt, szerintem Mark Ruffalo
(amit jól hozott, de semmi kiemelkedő)karakterfejlődése is gáz volt - nem a színész hibája a fotózás és képi világ egyedi összességében (részleteiben szerintem nem)
de attól, hogy ), vagy,valamikor fekete-fehér, aztán kicsit furcsán átvált színesbe (Bella utazás kapcsán megértem, hogy kinyílik a világ és színesbe vált, viszont az otthon maradottaknál nem értem miért nem marad fekete-fehér még nem lesz feltétlenül jó - díszletek, ruhák jókhogy valamikor halszem, valamikor szűk optikán keresztül látjuk az eseményeket "fura" film az biztos, és ha egy film "fura", akkor jó eséllyel kedvelik a kritikusok - ez részben tükröződik az Oscar jelöléseken
a film üzenete nem biztos, hogy teljesen elért engem, ezen még gondolkodnom kell - lehet emiatt még egyszer megnézem majd
(elsőre erőteljesnek érzem a feminizmus ultra vonalát) ja, és van benne
egy minimál leszbikus vonal (gondolom, hogy jelölni lehessen), de ahogy az általában lenni szokott, a film értékéhez nem ad hozzá tetszettek a jól elhelyezett komikus jelenetek
tetszett, ahogy bemutatásra kerül, hogy hogyan fejlődik ("nulláról" a karakter )bár sok minden visszataszító -
bagyulajuve
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
hát a Meg2-nél biztosan jobb lesz
-
bagyulajuve
addikt
tegnap este néztünk egy remek mexikói filmet, kis könnyed szórakoztató, igaz újdonság erejével nem igazán ható film - amolyan "feel good"
a nevével ellentétben, nem romantikus
egy faluról szól, akik szeretnék, hogy egy halcsomagoló üzem odatelepüljön, aminek érdekében szinte mindenre hajlandóak

netflixen lelhető meg például
-
bagyulajuve
addikt
ez a Flash nagyon gyenge eresztés szinte minden téren: CGI, poénok, a
magyarázata, de főleg a főszerepelő színészi játéka az, ami kiakasztott, annyira affektál, hogy az már szekunder szégyenérzetet okozmultiverzum-időutazás a Marvel filmes univerzum utánzásának érzem (annyi hasonló elem volt)
pozitívum
Michael Keaton -
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
válasz
oriic
üzenetére
melyik jelenet?
nekem is tetszett nagyon a film, észre sem vettem, hogy majdnem 3 órája ülünk a moziban
nálam 2 negatívum volt:
1. Pár helyen túl viccesre vették az eseményt 2. Ez a múltból hirtelen előkerülő nagy szerelem és az ehhez kapcsolódó ellenség (vagyis én nem emlékszem rájuk korábbi részekből) -
bagyulajuve
addikt
válasz
Dr. Mózes
üzenetére
nekünk nagyon tetszett, bár még mindig az első a tuti, de ez nem sokkal marad le utána, viszont sokkal jobb lett, mint a 2. rész
mondjuk azzal egyetértek, hogy túl sokat akartak belerakni és a 2,5 óra kissé sok volt (kicsit egyszerűsíthettek volna végén szerintem)
de sok megindító momentum volt, nekem ült a poénok többsége is, nagyjából hozták a karaktereiket, amik miatt én nagyon megkedveltem őket
-
bagyulajuve
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
egy másik House of the Rising sun
Schwarzival am hihetetlen egybeesés, mert pár perce küldte haverom
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
jobb, mint a 3.?
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
elbalfaszkodtam
a választ, a 158355-re lett volna -
bagyulajuve
addikt
nagyon gáz film ez a Blonde
-
bagyulajuve
addikt
azt hittem, hogy Tom Hanks-től csak én vagyok nem vagyok elájulva

-
bagyulajuve
addikt
már értem az álom.net miért 1.3 imdb-n, kicsit most belenéztem
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Peterhappy
üzenetére
ez a könyv nővéremnek is megvolt, nálam is járt, bár én nem sokat gyakoroltam belőle
-
bagyulajuve
addikt
a Véres játék a legjobb JCVD film, csak mert
(amúgy a zene, hangulat, harci jelenetek, történet - még ha kamu is a háttérsztori, nagyon pöpec) + meg itt tűnt fel nekem először Forest Whitaker
-
bagyulajuve
addikt
mi pénteken néztük a Black Adam-et, jó volt nagyon és van benne haha+hihi, sőt hehe is bőven, de néhol azért durva és komoly is
-
bagyulajuve
addikt
az első és igazi vásember

-
bagyulajuve
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
én is újra megnéztem nem olyan régen mindkettőt, és az első valóban nagyon jó, a második már kevésbé
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
vannak furcsaságai a filmnek, de nekem tetszett összességében
bár az hogy Adam Driver
egy részétmekkora vonzó csávó kissé röhejessé tette a konfliktus ja és a 2,5 óra valóban túl hosszú
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
+ mephi666
így van, jól látjátok
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Yodamest
üzenetére
vannak színészek, akiket nagyon nem bírok, de a filmjeik egy része tetszik, legtipikusabb példa: Tom Hanks-et nagyon nem kedvelem és Forrest Gump, vagy épp a Halálsoron;
amúgy pont tegnap néztem meg az Elvist, eszembe nem jutott volna, hogy miatta kihagyjam
szóval nálam nincs ilyen kizáró színész (bár pl Jon Bernthal, Elisabeth Moss súrolják ezt a határt
- szerencsére ők nem élvonalbeli színészek) -
bagyulajuve
addikt
hát ez az új Top Gun valami óriási volt, szinte minden percét imádtam, pedig a TG1 nem éppen a kedvencem, de az új nagyot ütött összességében, yess
-
bagyulajuve
addikt
nem értem miért reagáltok egyáltalán - főleg, hogy normális válasszal sem tisztel meg benneteket
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatta a Panther Lake kiscica verzióját az Intel
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Space Gray használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

- elkerülte a figyelmem

- moziban meg vhs-en néztük, nagyon nagyon réges régen