Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kia Ceed SW JD vs CD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Na vannak már Rouge One károsultak?
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
gboszi
senior tag
Én sem értem, hogy a T3 miben másabb sztoriban amitől...uramatyám...jobb??? A T2 alap, minden sora nálam nyerő stb.
U.i.:A Transzcendens (király sztori, de nem jó film) meg miért kell hasonlítani az Érkezéshez? Mi köze hozzá?
U.i2.: Az érkezés kegyetlen jó film. Alig várom, hogy otthon is újranézzem."If you're good at something, never do it for free!"
-
nagyúr
válasz ígyvanferi #94004 üzenetére
Ó pedig (#93981)-ból másoltam címet.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
k-adi
nagyúr
-
brownus
veterán
na, talán ők: david cronenberg (bár ő meg kanadai), s. kubrick (brit), oliver stone!?
nincsenek, vannak kurva jók, de mind túl steril,vagy semmi eget rengető tabu téma.
mondom, usa egy kibaszott konzervatív, rasszista és álszent ország filmkészítés terén is? és gyávák
az összes olyan film, majd összeszedek párat, ami megosztja a népet, és odab.sz az agynak, és nem ereszt, azokat külföldről importált rendezők alkották. pl. stoker (park), most hirtelen más nem ugrik be. bár a stoker nem annyira durva, bár remek film.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Hardcore Henry
Hát ez nagyon beteg volt.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
pohár
félisten
höhö, most akartam jegyet venni a Star Wars-ra... IMAX verzió esélytelen, úgy látom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
gboszi
senior tag
Most vettem sw jegyet a Momba rohogve pentek estere...
"If you're good at something, never do it for free!"
-
nagyúr
-
emiki6
veterán
válasz FollowTheORI #94012 üzenetére
Én tavaly imaxben néztem, totál nem érte meg...
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
nagyúr
válasz emiki6 #94013 üzenetére
Szerintem megérte, én tavaly egymás után láttam egy napon, 3D majd IMAX és volt különbség élményben útóbbi javára. No nem a 3D miatt, hanem a nagyobb vászon és a jobb hang miatt főleg. Talán médiás ismerős idén is tud majd szerezni premier jegyet.
Az az utolsó esélyem...Ha nem akkor majd 2x nézésre mikor lecseng...
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
hoffman_
nagyúr
válasz bAtt001 #93980 üzenetére
ezek szerint nem csak nekem tűnt fel. én szinte hitemet vesztettem, úgy jártam oda mozizni az elmúlt 8 évben, mintha a "sajátom" lett volna (persze az az euro volt, haha). még az esetleges szinkronos filmek is, de a felirat, pláne az OV* nagyon szellős volt. most a legutóbbi 3 filmnél teltházzal ment a mozi. nincs mit szépíteni, felkapták. imádtam előbb érkezni, megülni, inni egy kávét valami sütivel, beszélgetni kicsit, aztán ráhangolódva beülni. most már ott is tömegnyomor van. valahol megértem, szerintem a legjobb mozi a városban, de nyilván dühös is a kis önző lelkem.
* felirat esetén is jellemző, de OV alatt gyakorlatilag csak külföldiekkel ülsz be mozizni. a jelek szerint már kapásból tudják, hol kell filmet keresni/nézni, de ez teljesen érhető.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
Bad Pritt
félisten
Moana 98%/93%-on áll Rottenen... nem gyenge eresztés.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
lorcsi
veterán
-
lionshamlet
senior tag
Star wars #prömieren milyen a közönség attitűdje?
Kulturáltak, Élvezhető tőlük a film, vagy:
- megy a folyamatos telefon nyomkodas, ami bevilagitja a termet (10+ ember)
- megy a csamcsogas, zacskó csorgetes
- megy a gyereksírás folyamatosan
(mert persze hogy el kell vinni a tomegbe a 4 évest)
- vkinek mindig el kell megyarazni mi tortenik a vasznon, hangosan
- ordenare rohogesek a legjelentektelenebb jeleneteken is
- akik a széked hattamlajat rugdossak
- tinik, - feltunesi viszketegsegben szenvedok 10-es csoportja, akik a film alatt is folyamatosan bandaznak es az elobb felsoroltakat egyszerre űzik...?
-
bAtt001
addikt
válasz lionshamlet #94021 üzenetére
tavaly nálunk egy srác végig dúdolta a sw zenéket film közben igaz csak halkan tehát nem volt zavaró.
"akik a széked hattamlajat rugdossak" ezt pedig garantálom neked, mindig, mindig vannak ilyen emberek
-
emiki6
veterán
válasz bAtt001 #94022 üzenetére
Uhh, mikor egy csávó a ponyvaregényt 2 percenként kommentálta a haverjának (aki még nem látta a filmet), hogy most ez jön, most az jön és qrva büszke volt magára, hogy tudja ezeket, ahelyett, hogy befogta volna a pofáját... Már elnézést.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Dilikutya
félisten
válasz lionshamlet #94021 üzenetére
Tavaly ült mögöttünk pár tinipicsa, az egyik lefotóztatta magát a vászonra beúszó felirattal. Kedvem lett volna kettőbe vágni, mint Obi-Wan Darth Mault. Jól mutatott volna benne a fénykardom.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ilyenek miatt nem járok nagytermes mozikba. Aréna VIP-ben a 32-40 férőhelyes termekben határozottan ritkábban fordul elő ilyen. Igaz nem is járok csak x évente.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Ispy
veterán
válasz radi8tor #94025 üzenetére
Én meg ezért járok 2-3 héttel a premier után csütörtök éjszakai előadásra, sokszor csak 2-en vagyunk öcsémmel, mindig meg is jegyzem neki, hogy milyen sokba került az egész termet kibérelni
Igaz, a múltok két valaki beletrollkodott a mozinkba így már négyen voltunk....
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Dilikutya
félisten
Majdnem elfelejtettem. Este vacsora mellé elkapcsoltam a tévét, a film+ épp egy sci-fi alapművet adott. Régen is rossz volt, de most még szarabbnak tűnt ez a Terminator 3. De örülök neki, hogy évek óta nem találkoztam a DVD kiadásával, és nem sikerült megvenni. A T4-et is kár volt, jól elvan az 1-2. rész magában is a polcon.
Sci-fi akció macsóság ide vagy oda, azok legalább jó filmek.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nagyúr
válasz Dilikutya #94029 üzenetére
+1, bár nálam a T3 kvázi szintet lépett, amilyen fos lett a T5. A T4-el úgy vagyok, hogy Christian Bale sokkal jobb John Connor mint Jason Clark vagy Nick Stahl, bár ez egyértelmű, csak a T4-ben Sam Worthington vitte voltaképpen a szerepet, tetszett benne a Guns n Roses az autópályán, bár a gánzt eltolták a 2-ben is. Mondjuk a gánz is olyan, hogy nem avul el, mint a T1-2. Azok mérföldkövek valóban.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Dilikutya
félisten
válasz Vikthor #94030 üzenetére
A T5-ben tetszett, ahogy próbálták csavargatni ezt az időutazósdit, és pl. az első részből visszaköszöntek jelenetek. A T3 minden szempontból rossz. A végét láttam, pocsék volt a CGI, az meg egyszerűen már nem fér bele egy Terminátorba, hogy beront a falon a csaj egy kis helikopterrel, majd jön Schwarzi egy naggyal. Ez egy nem túl komolyan vett akciófilmbe belefér, de a Terminator sosem a poénkodásról szólt. Kristina Loken is rossz Terminator és rossz színész, pedig túl sok tehetséggel szegény Robert Patrick-ot sem lehetett megvádolni. A sztorival még nem is lenne baj, tulajdonképpen az első két rész is elmesélhető egy mondatban, megnézhettük, hogyan is tör ki a háború, aminek a kitörését már kétszer megakadályozták.
A T4-ben is nagy potenciál volt, a T1-2-ben is mindig nagyon szerettem a jövőben játszódó jeleneteket. Az a lepusztult, sivár jövő, ahol az ember saját teremtményének prédája, nagyon átjött. Hátborzongató volt gyerekként az emberi csontokon átgázoló lánctalpas robot, meg a bőrszövet nélküli T800-ak. És sajnos nem ezt kaptam a T4-től.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
spammer
veterán
Ha egy lélek nincs a moziban, annak számomra nincs hangulata. Ennyi erővel otthon is ülhetnék (persze nyilván nincs ekkora vászon otthon ). Én már a kicsi termeket sem igazán szeretem. Nekem a mozihoz hozzátartozik az, hogy legyen közönség, ezzel egy közösségi élményt adva. (Persze az nem jó, ha a közönségben vannak pofázó meg telefonbuzeráló gyökerek...)
Mondjuk nem igazán járok moziba, idén szerintem még a Rogue One-t is kihagyom, valahogyan nem mozgat meg, a reklámkampányától meg már csömöröm van.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Darmol
senior tag
válasz gboszi #94002 üzenetére
Azért hasonlítom hozzá, mert akkor épp ez jutott eszembe. Mondhattam volna ExMachina-t is, de akkor nem tudtam volna kontrasztot adni, hogy bár abban vannak nevetséges hülyeségek, mégis jóval többre tartom. Mondhattam volna Interstellart, Europa Report-ot, Végjátékot, Napfényt, stb. Egyikkel sem tudtam volna a megítélésem szerinti kontrasztot adni. Hát ezért.
Másrészt nem kívánok flémelni, csak rühellem a hájpot, mivel sokszor megszívtam (ahogy az Érkezés esetében is történt). Ha valakinek van temérdek pénze és épp nincs más dolga az unalmon kívül, az nézze meg. Egyébként nem érdemes mert felejtős film.Aki azt mondja "nem tudom elhinni az igazságot" az naiv. Aki azt mondja "nem akarom tudni az igazságot" az ostoba. Aki azt mondja "az igazság tilos" az gonosz. Aki azt mondja "én határozom meg az igazságot" az beteg.
-
Ispy
veterán
válasz spammer #94033 üzenetére
lélek nincs a moziban
Hogy ne lenne, 2 vagyunk
Legutóbb az érkezést néztük meg, tényleg nem voltunk sokan, de volt ott 3 kis picsa, 1 literes üdítővel, 3 literes kukoricával és nachossal (mindezt fejenként!) és egész végig azt hallgattam, hogy de szar film, unalmas, aztán meg vihorásztak. Szóval engem nem zavar, ha tök üres a terem.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Dilikutya
félisten
Az ugye megvan, hogy a Zsivány Egyes végén a lázadók megszerzik a Halálcsillag terveit?
-
aizen92
addikt
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Fandango
veterán
Cop Mortem
Tipikusan magyar film, le se tagadhatja. Azt nem mondanám, hogy agyon izgultam volna magam a cselekmények és akciók miatt, de azért nem bántam meg, hogy megnéztem. Hozta a tipikus akció filmek minden kellékét
(lövöldözés ahol senkit nem találnak el, autós/motoros üldözés, teljesen feleslegesen és idióta módon összetört járművek, stb.)
Színészekkel nem volt különösebb gond, végülis hozta mindenki ami elvárható tőle.A filmvetítésre pedig úgy tekintek mint egy privát eseményre, ugyanis egyedül ültem a mozi teremben.
-
brownus
veterán
bénák vagytok, ahogy itt sírtok a moziba járás miatt.
és ha otthon nézitek a filmet fingani se ér?
(#94036) Ispy, ne is mondd, a régi szép idők, mikor szombat/vas hétvégén délelőtt kitaláltuk, hogy akkor irány a mozi, és vagy corvin (általában oda) vagy allé. és csak páran voltunk a teremben, Zsu, én, egy v, egy üveg sör, egy üveg üccsi, meg pár csomag ropi
nem voltam moziban augusztus óta már mondtam anyunak, hogy a két ünnep között jöjjön fel két napra vigyázni a kis pöcsösre és akkor egész nap mozizni fogunk minden szart megnézünk amit aznap adnak
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- iPhone 13 Product Red
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest