Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kexksz
addikt
Nagyon-nagy SW fan vagyok, de ez a trailer igazából semmi nem volt azon a kardon kívül, ami amúgy nem tetszik.
-
bAtt001
addikt
én nem, de a hajamat letettem, úristen de várom és akkor ennyi trailert néztem meg, jövő év végén fogok új képkockát látni a filmből de azt be kell vallanom h a régi zene nélkül még nagyobbat ütött volna a trailer, ami azelőtt volt, az annyira dark és sötét volt, iszonyatosan brutáljó ááááh
-
br.rak
őstag
válasz Pearce #54998 üzenetére
Akkor az anyjuk tökéért mutatják, ha a végső filmben bent se lesz...
Hogy legyen miről beszélni. Ha minden igaz van még minimum egy ilyen kamu jelenet (Egy csuklyás alak, mandaloria maszkban, gondolom hogy Revan-nak gondolják a fanok és elárasszák a netet az elméleteikkel, viral marketing szerűség ) Ez van, ma már a marketing sok esetben elérheti a forgatási költségeket, de itt kb mindegy 2 milliárdos bevétel tuti (minimum)
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz #54715584 #55004 üzenetére
Na akkor tudjuk le a kötelező köröket is, mielőtt más lesz.
"Szerintem ez a film szar lesz. Már most gáz, fúj az SW saga meggyalázása. Hogy lehet ilyeneket beletenni. Pfúj már megint Tatuin, báh az a kard. Szar szar szar. Én tuti nem nézem meg. Gáz"
stb stb stb. D
Live-Die-Respawn
-
Dilikutya
félisten
válasz br.rak #55007 üzenetére
Egy Star Wars filmnek minek marketing? Elég kitenni a trailert a youtube-ra, meg mozikban filmek előtt vetíteni. Ez aligha 50-60M $, vagy még több, amennyit néha elszórnak marketingre.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
pohár
félisten
az itthoni mozikban is játsszák a trailert?
amúgy a kardon sok értelmét nem látom annak a két oldalágnak, mit csinálna vele?
az X-Wingek a víz fölött mocsokjóóóóóóól néznek ki
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
br.rak
őstag
válasz Dilikutya #55009 üzenetére
Itt nem a youtube trailer a tényező
TV-spotok, plakátok, újsághirdetések később közönségtalálkozók,reklámozni kell majd a regényváltozatot, legyártott babákat,játékokat egyéb szuveníreket, stb stb.
Itt még 2-300M dollár is elhanyagolható az első film és a franchise jövőbeli bevételéhez képest. -
-
pohár
félisten
-
james001
veterán
Ez az ágymozi mostanában nyílt meg nem? Van aki próbálta már? Olcsó ahogy láttam
https://psnprofiles.com/kazama001
-
Malachi
addikt
hujujj, hát ez, ez, ez... alig pár hete írogatok ide, szóval nem tudjátok, de rettentő nagy SW fan vagyok. azért nem a beöltözős, de majdnem.
nekem gyorsabban ver a szívem, mióta láttam ezt a másfél percet. ahogy követi a kamera a Falcont, mint az EP6 nagy csatájának az elején, ahogy az X-Wingek csapják a vizet, meg az egész szín és képi világa, jááááj de k*rva jóó!
aztán remélem, tesznek majd mögé sztorit is. de eddig tetszik.
na, kikockáztam, azok lehet, hogy nem X-wingek és a Falconra tényleg téglalap alakú antenna került. akkor talán mégsem volt kamu pár napja az a gif?
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
[link]
volt már?
van itt minden pallosos sith , sok repkedés tatooin... -
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
br.rak
őstag
válasz BITBOYS #55029 üzenetére
Az a fénykard 99% hogy nem lesz benne a filmben, csak azért van a trailerben hogy fokozzák a
flamet, érdeklődést. Lesz még pár ilyen jelenet, ami nem lesz benne a véglegesben, de ilyen trailerekbe jó lesz.szerk: a régieken kívül valami ismertebb arc szerepelni fog a filmben? ( Max von Sydow-ról tudok, de lehet neki praktikus okokból az össze jelenete fel van véve a 7-8-9 -hez)
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szegény Integra véleményére de kíváncsi lennék most...
"Az a fénykard 99% hogy nem lesz benne a filmben, csak azért van a trailerben hogy fokozzák a flamet, érdeklődést. "
Ezt mondta mindenki a concept artot is meglátva. hogy ez tuti nem lesz benne. Már most benne van. Szerintem ez fix már.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
BITBOYS
addikt
válasz br.rak #55034 üzenetére
Gyanítom ugyanaz a helyzet mint JW-nél, amin fanyalognak a rajongók majd változtatnak rajta. Nekem a rohamosztagosok sisakja az első perctől nem tetszett, ezen biztos nem tudnak már változtatni. A Sólyom kocka radarja is érdekes, de nem zavaró...most nem szeretném elemezni mert így is eszméletlen jó látni, hogy feléledt/folytatódik a gyermekkorom álma
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
KisTücsök
addikt
Teaserhez képest azért nem is rossz.
Williams nem csinál hozzá új zenéket?
-
callmeakos
veterán
Amúgy max 50 másodpernyi látnivaló van ebben a trailerben és mind libabőr. Na az a nem mind1.
All→M8
-
whitezo88
nagyúr
igaz, de az a keresztvasas lightsaber eléggé wtf. (nem a jó értelemben) de majd kiderül.
amúgy a JW-ről meg azt olvastam hogy kikerült a netre az egész film...
Saint_
eleinte, de később csatlakoztak nem-klónok is az évtizedek alatt. Amúgy ez az új SW film mikor játszódik? nemsokkal a Jedi Returns után?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Product Red
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest