- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kergeboci
aktív tag
-
stellaz
veterán
Nem, egyáltalán nem derült ki, pedig még az a jelenet is benne van, hogy füstöl, mikor oxigénnel érintkezik.
Érdekes, hogy ezt így kihagyták, ha már az elején meg ennyire hangsúlyozták.De az asztrofág energia tárolása sem igen került szóba, pedig az is bazi érdekes, hogy az energiát
tudja alakítani, majd meg is tudja fordítani a folyamatot.tömeggé
-
Kergeboci
aktív tag
-
Juhaszatti
addikt
Egyelőre magyar adatokkal még nem találkoztam, de csak abból amúgy sem érdemes kiindulni. Világszerte elég jól megy, és a jó értékeléseknek köszönhetően valószínűleg lassan is fog csökkenni a nézettsége
-
Juhaszatti
addikt
-
MikeWazowski
veterán
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
Juhaszatti
addikt
-
markknight
nagyúr
Prime Video-n tudod megvásárolni. Ott ugyanúgy lehet venni filmet mint náluk Apple TV-n, csak magyarországon ez nem működik.
Szóval ha van VPN-ed vagy USA-ban élsz, akkor meg tudod vásárolni magyar szinkronosan a cuccot, de ha magyarországon élsz, akkor még a filmet sem éred el sehol.
Rohadt dühítő, ez pontosan ugyanaz a kategória mikor a Magyar Népmesék fent van amazonon, de nem tudod megnézni, ellenben ha USA fiókod van, akkor Hungarian Folk Tales néven eléred angol szinkronnal
Nevetségesek ezek a szabályozások a filmekre, utána meg sírnak, rínak a stúdiók, hogy hát a streaming nem éri meg, moziba nem járnak az emberek, jaj mi lesz velünk. Vicc kategória de tényleg. Nagyon felhúzott most, mert a Supermant megvettem volna ma, de ha nem kell a Warnernek az a 3900 forint, akkor nem kell. Úgy tűnik ilyen jól állnak anyagilag, hogy megtehetik h lesz@rják, már bocsánat. -
paatrick
őstag
Szokásos amerikai baromság hozzáállás, benyögnek valamit hogy igazolják a hülyeséget. Az emberek nem unnak rá semmire csak arra ami nem érdekli őket. Focit 100 éve néznek és még nem untak rá. Van akinek ez az élete legfontosabb része pedig csak "nézi".
Ha a dínókat is feltámasztanák én biztos elmennék minden évben, akkor is ha csak egy triceratropsz lenne összesen.
Ugyanez a baromság hogy minden filmben a gonosz cégek csak a pénz miatt csinálnak mindent, meg legyilkolnak. Valóságban meg hány olyan milliárdos van aki csak azért csinálja a munkáját mert imádja/ jobbá akarja tenni a világot/ bizonyítani akar hogy ő akkor is meg tudja csinálni a lehetetlent.
-
NyalokAA
senior tag
Érdekes világ ahol megunja az ember a dinókat. Amelyikben mi élünk egy komolyabb állatkertben két gyerekkel simán elég 1-200 ezer forint. Ennek ellenére lépni nem lehet sokszor bennük. Most utoljára ahol asszonnyal voltunk ott 90 euró volt csak a belépő 2 embernek. Kínában olyan komplexumok vannak ahol a napi jegy 50-70 ezer forint. Biztosan a dinókat unnák meg mikor vagyonokat fizetnek , hogy oroszlánt meg palackorrú delfint nézzenek.
Következő résznél keverhetnék a sztorit az ember gyermekével és csak a dínók zacskójában futó érből lehetne a meddőség ellenszerét kifejleszteni semmivel sem lenne rosszabb mint ez a film
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
-
Cs1csó
titán
-
vond
MODERÁTOR
"A film elején a bolygón valami eszméletlen világot hoztak össze, jobb volt mint a Szárnyas fejvadász, és eszembe jutott a Dűne 2, hogy az milyen tiszta volt ehhez képest. Jelmeztervezőknek jöhet az Oscar bácsi, nekünk meg egy ilyen környezetben játszódó új film, Aliens 2 címmel!"
Óóóó, ez nagyon-nagyon jól hangzik.
Egy ideje már nem járok moziba, inkább megvárom, míg kijönnek a filmek itthonra, de ezzel most lehet, hogy kivételt kell tennem.
-
FollowTheORI
nagyúr
Az állomáson feltűnt a budapesti metró lejáró... hát én ott belül felnevettem.

Teli van a film amúgy apró easter egg-ekkel végig... szenzációs ilyen téren.Pedig ahol én néztem amúgy volt nem egy terhes kismama néző (meg is lepődtem, hogy mit keresnek itt).
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A vége szerintem is kicsit már túllőtt a célon... elég lett volna elsőre egy "sima" Alien/Xenomorf sztori... na de mindegy. Szerintem összegészében ez egy jó "próbálkozás" volt.
Mondjuk lehet elfogult vagyok, mert minden Alien cuccot megkajálok, még a legszarabbat is.
Előtte épp végigtoltam az egész franchise filmjeit a héten, "bemelegítésnek". Így egész friss élményeim vannak mindegyik filmről. 
Ez a filmet olyan 7/10-re a mai mezőnyben simán be lehet rakni.
-
Peterhappy
addikt
Nekünk is ez volt az első Etele tapasztalatunk, nekünk nagyon bejött a hely is, a terem is.
5-ös teremben ültünk, ötödik sorban, középen (két fős kanapén), Asszonnyal
Pazar volt a kép, a hang, nekem nagyon bejött a szék is, kissé hátradöntöttem, úgy repült el három óra, hogy észre sem vettem - mondjuk az a filmnek is köszönhető.
Nagyon rendben volt a hely
És lehet, hogy csak mi járunk túl ritkán, és rossz mozikba, de a székek kimondottan jók voltak. -
Kergeboci
aktív tag
Mondjuk nekem mar az elony volt, hogy volt hely a ket sor kozott, es evtizedek ota eloszor nem rugdostak le a vesem, illetve h csak ha minimalisan is, de lehetett allitani rajta. De meg csak ketszer voltam, most majd egy hosszabb Dune ujrazas soran majd ujra velemenyezem
164747 na jo, lehet akkor erre rosszul emlekszem
-
pohár
félisten
-
Major Lion
senior tag
-
AD4MINATOR
nagyúr
A forradalom napján
Bastille Day (2016)Valóban jó páros volt Idris Elba és Richard Madden a filmben, és ennyi amit mondhatok róla ami tetszett. Jó pár baki, hiba van benne, a story is kicsit esetlen, meg az izgalom-dráma vonal sincs a tetőfokon. Biztos vagyok benne, hogy annakidején nagyobbat ment volna a film nálam, mint most de így egy sima közepes szintet adnék neki ha pontozni kéne. Az alap ötlet még akár érdekes is lehetett volna
-
devil-k
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
gyuromoj
veterán
-
Peterhappy
addikt
-
gabe_
őstag
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
OPiiPO
veterán
-
genndy
addikt
-
atike
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
-
Laraxior
titán
-
Bad Pritt
félisten
-
Viszlát
addikt
-
bAtt001
addikt
A flashback-ek a könyvek után abszolút érthetők voltak, ez a film hibája, könyvek nélkül én se tudtam volna mégis mi a fene történik

Azért nem jelezte, hogy a pasija "földönkívüli" mert nemtudta senki, még ő maga sem tudja, hogy micsoda. Kb az a könyv lényege, hogy senki nem tud semmit csak találgat mindenki. -
Pocee
senior tag
-
gyuromoj
veterán
-
madgie
titán
-
Realradical
őstag
Nálunk tökéletes volt az időzítés. Párom pont kérdezte abban a percben: "Fog ebben a filmben valami történni egyáltalán?"
És abban a pillanatban felkoncolták az áldozatot 
Meglepően szórakoztató voltszerk: Tegnap az alábbi alkotást sikerült megtekinteni: Daemonium
Huhh, hát ez a kemény nem a kád széle. Szellemkézzel karatéjozó koldusdémon, meg a végső-hatalmú-minigun-kezű-ember. Csak kellő mennyiségű alkohol elfogyasztása után ajánlott. -
gyuromoj
veterán
-
gerii
addikt
-
Realradical
őstag
-
Sterilzona
senior tag
-
sixpak
nagyúr
-
Yummy
tag
-
Komplikato
veterán
Ühüm, nem olyan nehéz ez, ki is volt a könyvben ILYEN karakter? Nnnna, akkor a filmben is ő lesz. Ami engem zavar a nagy átírásokban, hogy a könyvben kb. két villanásra feltűnő, a semmire arcoskodó i-R0k egy központi fontos karakter lett a moziban, annyira, hogy az összes promó fellépésen T.J. Miller nyomta a sót, a többiek meg főleg kussban voltak.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
cyberkind
félisten
-
mephi666
nagyúr
-
Pearce
aktív tag
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
PuMbA
titán
Igen, a filmszalagra vett filmek többségénél nincs ilyen gond
A "baj" 2000 és 2016 között van, amikor átállás volt digitálisra, csak a technika 2K-nál többet nem tudott, így van egy különleges filmes éránk, ahol rosszabb minőséget kaptunk, mint előtte bármikor 
(#104545) madgie: Tényleg nem néz ki rosszul, majd meglátjuk, hogy mennyire lesz a 4K ütősebb.
-
spiky03
veterán
-
emiki6
veterán
-
FollowTheORI
nagyúr
-
emiki6
veterán
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
lionshamlet
senior tag
-
pohár
félisten
-
Jim-X
őstag
-
diablo1984
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
PuMbA
titán
-
ígyvanferi
addikt
-
cyberkind
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
-
Ispy
nagyúr
-
.LnB
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
-
spiky03
veterán
-
eeXaa
addikt
-
.LnB
titán
-
genndy
addikt
A könyvben elég egyértelmű:
"Az idegen bent volt a kompban." (ez szó szerint így van leírva) Tehát nem tudott volna elmenekülni, viszont hogy harcoljon vele kellett az idő.
A filmben is hasonló egyébként:az alien ott van pont azon az egy folyosón, ami a komphoz visz. Vagy megküzd vele,vagy a hajón bújkál, de mindkettőhöz kellett az idő, ezért próbálta visszakapcsolni a hűtést. -
Pearce
aktív tag
-
devil-k
nagyúr
-
emiki6
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bad Pritt
félisten
-
FollowTheORI
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
-
devil-k
nagyúr
-
pohár
félisten
-
WayneGace
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a streaming szolgáltatók meg dörzsölik a tenyerük.. 

Egy ideje már nem járok moziba, inkább megvárom, míg kijönnek a filmek itthonra, de ezzel most lehet, hogy kivételt kell tennem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)