Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz lezso6 #97994 üzenetére
Nagy várakozással ültem le elé, de egy lyukas kotont nem ért az egész.
Ha vki most látott először ilyen szintű nyers vulgaritást filmben annak bejöhet, de nálam értékelhetetlen kategória.
Ha szét lettem volna szívva, akkor még esetleg, mert szerintem a stáb is jól érezhette magát if lyu no vát ály mín.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
eeXaa
addikt
Már csak a nyárspolgár pukkasztó hatása miatt is zseniális a Sausage Party.
-
KaitouP
nagyúr
Húgommal mi is megnéztük moziban, egynek elment, aznap a helyi moziban amúgy is olcsóbbak a jegyek. Amin nagyon szörnyülködtem, az nem a film volt, hanem az, hogy csomó kölyök volt szülőkkel kb. 8-14 éves korosztályból, és komolyan elgondolkoztam a szülőkön... Azt hiszik hogy ami animációs, az egyből gyerekeknek való?
[ Szerkesztve ]
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
vond
MODERÁTOR
válasz #54715584 #97908 üzenetére
Grace a Peaky Blinders-ből. Zseniális sorozat.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Bad Pritt
félisten
Van felirattal Szépség és a Szörnyeteg. Még a CC istene is úgy akarja, hogy én ezt megnézzem.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
perempe
addikt
aki már látta a Zsivány egyest: tetszett a vége?
jó volt a csattanós vég Leilával pár másodpercig vagy jobb lett volna, ha a filmben szerepel Leila üzenete is? * Brahms: 4. szimfónia *
-
-
sixpak
nagyúr
[ Módosította: radi8tor ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
bagyulajuve
addikt
Nem tudom mit vártam, de megnéztem az Underworld lood Wars című förmedvényt, nagyon gyenge volt összességében.
Ami/aki tetszett:
1. Kate Beckinsale - még mindig gyönyörű
2. VerekedésekMegnéztem az Assasins Creed-et is - ez se volt nagy szám, ha nincs más, akkor éppen egyszer meg lehet nézni. Pedig elég jó szereposztás volt. Nem várom a folytatást....
Resistencia eterna
-
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Dorian
félisten
Kis kedvencek titkos élete:
Nem kiemelkedő, de nagyon jó kis rajzfilm, 1,5 óra szórakozás, nem több, de nem is kevesebb. Sztem főleg azok értékelik, akiknek vannak kutyáik, és újra meg újra röhögni tudnak azok nagyon tipikus szituációs viselkedéseinek kifigurázott ábrázolásán.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
marilllyo
veterán
Az első akciójelenetig bírtam az új Underworld-öt (Blood wars).
Zsigerből utálom...és itt szó szerint rosszul lettem ezektől a fél másodperces vágásoktól. De még a párbeszédeknél is. Számomra nézhetetlen kategória.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
sixpak
nagyúr
válasz callmeakos #98023 üzenetére
Így van, zseniális...
Más: 2x láttam a Rogue One-t moziban, a premier hetében, most sikerült megnéznem otthon is.
Nos, ez harmadszorra is ütött, ha nem lenne szentségtörés, akkor azt mondanám, hogy ez az eddigi legjobb SW film, de ezt nyilván nem mondhatom ki.
Még a megjelenés előtt olvastam olyanokat, hogy a Disney szerint túl sötét hangulatú lett a film, ezért át kellett dolgozni. Na én azt a verziót szeretném látni!
A végleges sem lett egy vidám darab, akkor milyen lehetett az?https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
.LnB
titán
válasz sixpak #98032 üzenetére
Az eredetiben Cassian
És van egy jelenet mikor Krennick blastert tart Tarkin fejéhez. Ezek tutik a forgatási videók alapján.hamarabb meghal. [ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #98034 üzenetére
Elvileg
Hamradjára is megkönnyezem a naplementés jelenetet. Gönyörű! (najó nem is könnyezem) hater vagy az a te bajod!kimentették volna őket. (#98036) Pearce Ezt hol hallottad/olvastad?
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #98037 üzenetére
VIII-ba majd mikor a nagy
Teszem inkább spoilerbe bár ezek csak találgatások.pálfordulások lesznek Rey és Kylo részéről.. ahh. Alig várom. És remélem tényleg Ezra lesz Rey apja. „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
Aztán majd nagyot nézel, mikor kiderül, hogy valójában Watto volt Rey nagyapja, mert összehoztak egy másik rabszolgakölyköt Shmi Skywalkerrel, szóval ő valójában Anakin unokahúga (félig, mert mint tudjuk Anakin apja nem Watto volt, hanem a midikloriánok).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nagyúr
Gary W. mondta: Sosem írták meg, még script szinten se, csak ez volt egy ötlet ami mindigis ott lebegett, hogy Vader ölné meg mindet valahogy... az utólsó Vader pusztítás csak később jött be, és végülis nem is úgy ahogy eredetileg gondolták volna (hogy a hősöket öli meg valamilyen formában). Viszont a Krennic túléli dolgot kicsit sajnálom... az még egy frankó jelenet lett volna végére, hogy Vader szépen megfolytogatja, immár halálig... Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #98039 üzenetére
Van egy elmélet, miszerint Darth Plagueis teremtette Anakint. Igaz ettől nem az apja. Szóval nem lehetnek uncsitesók .
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz FollowTheORI #98040 üzenetére
hmm, az se lett volna rossz, hogy vader kinyírja őket.
de ez is szép befejezése volt a filmnek, pont tegnap iccaka néztem meg, újra, és az egyik legjobb sw film. remek! -
Ispy
veterán
Nekem a végére már nem kellett volna
az a Leia jelenet, azzal a béna benyögéssel, szerintem ott kellett volna zárni a filmet, hogy kinyílik az ajtó és Leiat látjuk hátulról. Ráadásul elég béna lett a cgi is, szvsz. "Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
.LnB
titán
Legközelebb mikor nézed, akkor majd gyorsan kikapcsolod az
után. És problem solved.ajtó kinyílása [ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz brownus #98042 üzenetére
Jah... nekem is nagyon bejött.
Nálam most kb ez a sorrend, bár néha tényleg csak hajszálnyival itt-ott:
1. A birodalom visszavág
2. A jedi visszatér
3. Zsivány egyes
4. Egy új remény / Csillagok háborúja
5. Az ébredő erő
6. A sith-ek bosszúja
7. A klónok támadása
8. Baljós árnyakSteam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
spiky03
veterán
A Puliwood-on is van egy cikk, hogy milyen lett volna a Rózsa Egyes, ha..
Sajnos linkelni nem tudom, mert nem jön be az oldal a melóban.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
nubreed
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Magisk
- Politika
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- iPhone 13 Product Red
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest