- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
-
cyberkind
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
KISDUCK
addikt
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
devil-k
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
-
PuMbA
titán
-
pohár
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
PuMbA
titán
-
Eversmann
senior tag
-
gyuromoj
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Engem a Buster Sword-nél megnyertek maguknak, ez mozis lesz.
Az külön vicces, hogy mikor először mutatták teljes egészében a páncélt rögtön az Injustice 2 jutott eszembe és láss csodát, nem véletlen. -
VágniValó
addikt
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
Louro
őstag
IMDB alapján utóbbira még sokat kell várni. Shazam 2 vs Superman: Legacy
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
KISDUCK
addikt
-
mephi666
nagyúr
-
j0k3r!
őstag
-
Bad Pritt
félisten
-
paatrick
őstag
Batman
jól meg CGI-zik hogy pattog ide-oda.Michael Keatont
Amúgy fura hogy ilyen lassan jutottak ide a DC-nél, a Flashpoint Paradox animációs film is már 10 éves, és elég jó fogadtatása volt. De legalább merítenek belőle, még jó is lehet. SuperKaren mondjuk nem tetszik, nem túl egyszerű lehet manapság Hollywoodban szőke fehér nőnek lenni 
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mik76
senior tag
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
törölt tag
-
törölt tag
-
VágniValó
addikt
-
törölt tag
-
Bad Pritt
félisten
Kétkedve nyitottam meg a cikket, sok mindenre számítottam, aztán elkerekedett szemmel kicsusszant egy atyaúristen a számon, mikor megláttam... The Authority.
Na ha AZT a képregényt képesek lesznek R besorolással, értelmes, felnőtt emberek módjára vászonra álmodni akkor inasba fog rakni a DC mindent, amit az X-Men óta láttunk a zsánerben. -
AD4MINATOR
nagyúr
Én szívesen látnék egy idősebb, de tapasztalt, rafinált Bondot. Ez a mindig fiatalka jön és megmondja a tutit nem biztos hogy jó ötlet, Bond egy idősebb elegáns róka. Ez a srác egy 32 éves feltörekvő színész
Tom C is mennyi és azért elég jól mennek a stun-ok neki, szerintem Henry C se annyira idős, hogy így leírjuk és többször bizonyított már, MI-ben, UNCLE-ben is, stb.
-
gbors
nagyúr
Igen, csak a Sandcastle nagyon rövid, azt "gazdagítani" kellett, hogy kiadjon egy filmnyi játékidőt, és MNS egyedül jegyzi a forgatókönyvet. A Cabin esetén mindkét probléma kezelve van - elvileg.
#155974 KISDUCK: van valami az ürge stílusában, amitől érdekesek a filmjei; a két említett nekem is tetszik, de a többiben több a miss, mint a hit. Ennek ellenére láttam jópár filmjét - tudom, vadász vadász szindróma

-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
brownus
veterán
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
törölt tag
-
pohár
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Vikthor
nagyúr
Nekem már megérkezett nemrég, akár Frodó is lehetnék a magam 190 centijével...

-
gbors
nagyúr
-
Frod
addikt
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
btf
aktív tag
-
pohár
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
KISDUCK
addikt
-
bagyulajuve
addikt
valóban nem olvastam utána, hogy kik készítik, bár egy barbie film nem tudom mennyire lehet komoly
az említett filmek közül a Marriage story-t láttam
nem tudom mennyire lehet amúgy őket beskatulyázni, lehet egy könnyed film lesz, én nem tudok semmit a "plot"-ról, erről van infód esetleg?
amúgy meg ki lehet egyezni a feleknek
de az általad írtak alapján tényleg nem illik bele
-
ígyvanferi
addikt
Szerintem túlgondoltad a hsz.-ét vagy legalábbis a komolyságát.

Megnéztem most azért a castot, nekem mondjuk fogalmam sincs, kik ezek az ember, vagy miért adják meg a választ a dal kimaradására, de amin megakadt a szemem, hogy egy filmben szerepel Margot Robbie és Emma Mackey. Aztán leesett, hogy a barbik arca tök ugyanolyan, szóval jó ötlet volt. -
Bad Pritt
félisten
-
PuMbA
titán
Szerintem a Marvel filmekre sokan azért mennek, mert Marvel, de viharos sebességgel meg is jelenik streaming-en: például a Multiverse of Madness június 22-én fog. Egyszer nézős filmeknél szokott ez lenni. Avatar anno 1 évig ment a mozikban. Ez mutatja, hogy teljesen máshogy épül fel a nézőközönsége a két filmnek.
-
Mik76
senior tag
-
Ispy
nagyúr
-
törölt tag
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
cyberkind
félisten
-
eeXaa
addikt
+1!
Muszáj lesz villantani a másodikkal, harmadikkal, mert pocahontas 2-3-4-5 re a kutya sem lesz kiváncsi...
Szerintem a navik kalandjai igen limitált, a lényeget már láttuk, tudjuk, az meg hogy cameron hogy csinál belőle transformers sagát.... nahh....
Remélem a 3D-t azért sikerül végérvényesen visszahozni a TV-kbe mint alap feature. -
KISDUCK
addikt
Hát örülök hogy nyugdíjjba vonul, mert hát ráfér a pihenés, de az szomorú hogy egészségügyi gondok miatt teszi. A cikkben azt írják hogy afáziás, ami agykárosodásos nyavaja, hát remélem azért nem épül le.
Pont pár napja olvastam hogy Selma Blair is szklerózisos és neki is elég sok gondja van vele.
-
Jhonny06
veterán
-
abrtom87
tag
Mindig mondogattam, hogy oka van a szar filmekben szereplésnek, pénzt gyüjt az öreg már régóta. A fülhallgató is ott volt a fülében már évek óta, rengeteg jelenetben látszik a dublör használata. Utolsó rendes filmje ahol igazából játszik, a 2012-es Looper volt. Ott jót is alakított még. 68 lesz az öreg, nem lehet akciósztár a halálos ágyáig. Örülök, hogy abbahagyja, a Cosmic Sin után nem szerettem volna látni, egy Huncut Nagyapó 2 (vagy mi volt a címe) filmben “karriert megújítani” mint De Nirot.
-
cyberkind
félisten
-
devil-k
nagyúr
-
törölt tag
-
Major Lion
senior tag
-
Rigormortiis
veterán
-
cyberkind
félisten
-
Aventador91
őstag
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
Kergeboci
aktív tag
-
törölt tag
-
Aventador91
őstag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
eeXaa
addikt
-
RetepNyaraB
nagyúr
-
bagyulajuve
addikt
megnéztem a The Many Saints of Newark című elvileg "Maffiózók" előzményfilmet, erős közepesnek mondanám, de azért végig lekötött - pont egyszer nézős szerintem
- aki Tony
-t várja az ne nagyon tegye, Chris apjáról szól leginkább a film
- sok sorozatbeli szereplő feltűnik hosszabb-rövidebb ideig, de van akit csak emlegetnek
- sok a sorozatban említett esemény megjelenik, vagy legalábbis említik
- a színészek többsége kiválóan teljesít és lehet Michael Gandolfininek is van jövője a filmiparban, mert szerintem jól játszott, igaz sokat nem szerepelt6/10
#értékelésui. mivel ez egy film, így nem lehet elvárni olyan mélységű beszélgetéseket, érzelmeket, stb, mint amilyeneket a sorozatban láthatunk, lehet jobb lett volna egy 6-10 epizódos sorozat, akár hosszabb időszakot felölelve
-
FollowTheORI
nagyúr
Én végighallgattam, nekem ez most annyira nem tetszik.

Nem rossz, de a régihez hasonlítom "kénytelen" és az jobban megfogott.

Főleg amikor ilyeneket csinálnak belőle: [link] amit Toto-ék anno összehoztak az überelhetetlen bizonyos szempontból. Néha amúgy Zimmernél is vélek felfedezni átvett részeket/motívumokat. Gondolom ő is hallgatta párszor a régit (is).![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Értem amúgy Zimmert miért ment el ilyen "törzsi" irányba is, gondolom a fremenek ihlették ezt, de valahogy nem passzol
... meg a sci-fi misztikus atmoszférikus részek is nem mindig jók.De a filmet azért még mindig giga várom, gondolom a zenét is majd helyre teszi a fejembe.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spiky03
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Pitterix
őstag
-
FollowTheORI
nagyúr
-
paatrick
őstag
-
paatrick
őstag
Pont 6 - 7 között kéne állnia mint a többi értelmetlen szuperhősfilmnek. Csak már azok se ott állnak hanem 7 felett. Tiszta vicc.
Szuperhőshullám előtt egy 7 feletti film már jónak számított ami egyeseknek hozzáad az életéhez, vagy emlékezetes marad. Nem egyszer nézős, 2 hét múlva elfelejtem mi volt benne.
-
FollowTheORI
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
paatrick
őstag
-
Winne
nagyúr
-
törölt tag
-
Met
nagyúr
-
Miklós315
senior tag
-
Bad Pritt
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az külön vicces, hogy mikor először mutatták teljes egészében a páncélt rögtön az Injustice 2 jutott eszembe és láss csodát,
Amúgy fura hogy ilyen lassan jutottak ide a DC-nél, a Flashpoint Paradox animációs film is már 10 éves, és elég jó fogadtatása volt. De legalább merítenek belőle, még jó is lehet. SuperKaren mondjuk nem tetszik, nem túl egyszerű lehet manapság Hollywoodban szőke fehér nőnek lenni