- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- tatabike: Vinted - ahol debilnek néznek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- Rap, Hip-hop 90'
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
-
cyberkind
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
Trap | Official Trailer - Shyamalan új filmje Josh Hartnett-tel /megkezdődik a visszatérése? Oppenheimer + itt főszereplő/
Azt meg még így idebiggyesztem, hogy úgy volt, hogy Tarantino utolsó, 10. filmje a The Movie Critic lett volna Brad Pitt-tel. Na, tegnap vagy ma reggel /ki hogy nézi/ jött a hír, hogy QT kukázta filmet, szóval ez lefújva.
Akit érdekel a film ne nézze meg a trélert. Én már tudom ki lesz a főgonosz.
-
KISDUCK
addikt
Van egy olyan érzésem hogy a Hófehérkénél inkább a negatív visszhang miatt csúsztatnak.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
devil-k
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
-
PuMbA
titán
-
pohár
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
PuMbA
titán
-
Eversmann
senior tag
-
gyuromoj
veterán
-
Bad Pritt
félisten
Engem a Buster Sword-nél megnyertek maguknak, ez mozis lesz.
Az külön vicces, hogy mikor először mutatták teljes egészében a páncélt rögtön az Injustice 2 jutott eszembe és láss csodát, nem véletlen. -
VágniValó
addikt
-
AD4MINATOR
nagyúr
nekem már örökké Miguel marad a srác
legalább a verekedős részek jók lesznek benne remélhetőleg -
Louro
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Volt már más olyan film, amely első részének alternatív befejezését utólag kánonba helyezve folytattak? Szerintem a nézők 90 x százaléka úgy ismeri a Legenda vagyok-ot, hogy ott
.a főszereplőnek kampó Fun fact: az alternatív befejezés a tesztközönségnek nem tetszett, így lett az a film vége, ami.
"Volt már más olyan film, amely első részének alternatív befejezését utólag kánonba helyezve folytattak? "
Erről jut eszembe, hogy én simán néznék egy Eagle Eye folytatást is az alternatív ending után. Nem sok embernek tetszett emlékeim szerint, de én elvoltam vele.

-
KISDUCK
addikt
Volt már más olyan film, amely első részének alternatív befejezését utólag kánonba helyezve folytattak? Szerintem a nézők 90 x százaléka úgy ismeri a Legenda vagyok-ot, hogy ott
.a főszereplőnek kampó Fun fact: az alternatív befejezés a tesztközönségnek nem tetszett, így lett az a film vége, ami.
Én nem is láttam a filmet az alternatív befejezéssel és azt is a befejezést is youtube-on néztem meg mert nem találtam azt a verziót sehol.
-
mephi666
nagyúr
-
j0k3r!
őstag
-
Bad Pritt
félisten
De egy full új Batman lesz a DCU-ban, Gunn a hétvégén megerősítette. A Flash végén állítólag még
is beköszön egy cameo-ra. A pletykák meg kezdenek arra hajazni, hogy habár Affleck a Flash után már nem lesz Batman /max még az Aquaman 2-ben ugye/, de rendezőként a The Brave and The Bold-ot bevállalja.Clooney Tudom.
Viszont Pattinson is marad, úgyhogy két Batman lesz, nem vált le mindenkit majd az új karakter. -
paatrick
őstag
The Flash – Official Trailer - na jó, ezt nem gondoltam volna, hogy ekkora hype lesz
Batman
jól meg CGI-zik hogy pattog ide-oda.Michael Keatont
Amúgy fura hogy ilyen lassan jutottak ide a DC-nél, a Flashpoint Paradox animációs film is már 10 éves, és elég jó fogadtatása volt. De legalább merítenek belőle, még jó is lehet. SuperKaren mondjuk nem tetszik, nem túl egyszerű lehet manapság Hollywoodban szőke fehér nőnek lenni 
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Mik76
senior tag
-
AD4MINATOR
nagyúr
nem tudom mit tud az a ezra gyerek, hogy ennyi dráma után is még fogadják hollywoodban.. nem arról volt szó, hogy kispadra ültetik?
-
törölt tag
Majd meglátjuk, engem is érdekel. Remélem lesz feliratos vetítés, bár most a Black Adammel lehet megint eltemettük egy időre az ilyen DC kópiákat, mint annak idején a Justice League-gel.
-
törölt tag
-
VágniValó
addikt
Nem szűkíted be. Deadpool 1 & Joker a legnagyobb kasszasikerek voltak. A nép döntött és bizonyitott a kasszáknál.
Más: ezt a The Authority-t nem olvastam, köszönöm a tippet!
-
törölt tag
Nem tudom hogy fogják eladni egyszerre a két Batmant. Kellene valami brand az univerzumon kívüli filmekre vagy ilyesmi, de még úgy is veszélyes lenne. Remélem Gunnék összeraknak egy jó kis univerzumot és nem mennek le PG13-ba.
-
Bad Pritt
félisten
Kétkedve nyitottam meg a cikket, sok mindenre számítottam, aztán elkerekedett szemmel kicsusszant egy atyaúristen a számon, mikor megláttam... The Authority.
Na ha AZT a képregényt képesek lesznek R besorolással, értelmes, felnőtt emberek módjára vászonra álmodni akkor inasba fog rakni a DC mindent, amit az X-Men óta láttunk a zsánerben. -
AD4MINATOR
nagyúr
Cavill már idős. Szinte 40 és gondolom 3 filmben gondolkodnak minimum, mint Craig-nél, tehát 10 év elköteleződés az alap, de lehet több /most jut eszembe, Craignek 4 Bond filmje volt/ . Úgy meg már elég necces. Elba amúgy egy 1 különálló filmre szerintem marha jó lenne, az akciózás jól áll neki, az elegancia megvan, csak hát nem 1 filmben gondolkodnak a producerek vagy legalábbis miss Broccoli.
Én szívesen látnék egy idősebb, de tapasztalt, rafinált Bondot. Ez a mindig fiatalka jön és megmondja a tutit nem biztos hogy jó ötlet, Bond egy idősebb elegáns róka. Ez a srác egy 32 éves feltörekvő színész
Tom C is mennyi és azért elég jól mennek a stun-ok neki, szerintem Henry C se annyira idős, hogy így leírjuk és többször bizonyított már, MI-ben, UNCLE-ben is, stb.
-
gbors
nagyúr
Igen, csak a Sandcastle nagyon rövid, azt "gazdagítani" kellett, hogy kiadjon egy filmnyi játékidőt, és MNS egyedül jegyzi a forgatókönyvet. A Cabin esetén mindkét probléma kezelve van - elvileg.
#155974 KISDUCK: van valami az ürge stílusában, amitől érdekesek a filmjei; a két említett nekem is tetszik, de a többiben több a miss, mint a hit. Ennek ellenére láttam jópár filmjét - tudom, vadász vadász szindróma

-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
brownus
veterán
"The project that would essentially be Man of Steel 2 is being produced by Charles Roven and is currently searching for writers. (There is a wishlist, of course. And Christopher McQuarrie, the hand that guides the Mission: Impossible movies was on it. McQuarrie worked with Cavill on the 2018 installment, Fallout, but sources say no official outreach has been made nor may it be feasible, as the director is working on the next back-to-back M:I installments.) "
Innen: DC at a Turning Point: James Gunn Pitches Secret Movie, Dwayne Johnson Flexes His Superman Power (Exclusive) - múlt heti Hollywood Reporter cikk
A lényeg megint az, hogy nagy dirrel-durral be lett most ez hozva, hogy új Superman film jön Cavillel. Mikor nincs rendező, nincs forgatókönyvíró, Cavillnek meg ott a Wicher, amiket fél évig forgat. Vagyis olyan 2025-26-ra lehet egy új film, ha mondjuk időközben a Warner nem lesz eladva a Comcast-nak vagy ha el is van, de utóbbi nem kaszálja el a projektet.
Előre is elnézést de fosom le a zupaman filmet, csinálja csak a witchert
Ez meg lol: [link] imádom cameront, de ő is kezdi?? -
Bad Pritt
félisten
"The project that would essentially be Man of Steel 2 is being produced by Charles Roven and is currently searching for writers. (There is a wishlist, of course. And Christopher McQuarrie, the hand that guides the Mission: Impossible movies was on it. McQuarrie worked with Cavill on the 2018 installment, Fallout, but sources say no official outreach has been made nor may it be feasible, as the director is working on the next back-to-back M:I installments.) "
Innen: DC at a Turning Point: James Gunn Pitches Secret Movie, Dwayne Johnson Flexes His Superman Power (Exclusive) - múlt heti Hollywood Reporter cikk
A lényeg megint az, hogy nagy dirrel-durral be lett most ez hozva, hogy új Superman film jön Cavillel. Mikor nincs rendező, nincs forgatókönyvíró, Cavillnek meg ott a Wicher, amiket fél évig forgat. Vagyis olyan 2025-26-ra lehet egy új film, ha mondjuk időközben a Warner nem lesz eladva a Comcast-nak vagy ha el is van, de utóbbi nem kaszálja el a projektet.
Szerintem senki nem gondolta, hogy belátható időn belül lesz ebből bármi, tekintve, hogy a kész filmjeik moziba küldésére sincs pénzük jelenleg.

-
Bad Pritt
félisten
Ja, hát arra nem fogadnék. Valszeg ez egy soft-reboot lesz a karakterrel, egy könnyedebb, felemelőbb Supermant kapunk. Rendezőnek talán Kosinski vagy Matthew Vaughn /ő mondjuk ezt a "hopeful" Supermant emlegette is tavaly + vele csinálja Cavill az Argyle-t az Apple-nek/, bár én megnéznék egy Barry Jenkins-t, Steve McQueen-t, Raimi-t /horroros elemeket az akciókba belecsempészni/. Mondjuk ha nagyon elmennének blockbuster irányba, akkor JJ se lenne kizárt vagy Kathryn Bigelow, George Miller vagy Cuarón /vele jó pár éve mintha tárgyaltak volna vagy legalábbis megbeszéléseket folytattak/.
(#154620) pohár
Nyaktól lefelé az volt.

Legfrissebb lehetséges rendező pletyka Christopher McQuarrie, ő akar íróként is részt vehet a munkában.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Spórolás, világjárvány, változó nézői igények – ezért tűnnek el a feliratos filmek a mozikból - a táblázatban szereplő legtöbb nézőszám a feliratos vetítéseknél elég hervasztó
Hát ez nagyon szomorú, én csak feliratosra megyek ha tehetem. Ha nem akkor nem megyek inkább. Idén 1x voltam szinkronoson, ami az Uncharted volt februárban de csak a VIP miatt volt így.
Idén én már abban reménykedem csak, hogy legalább az avatar lesz feliratosan, imax-ba
-
törölt tag
Spórolás, világjárvány, változó nézői igények – ezért tűnnek el a feliratos filmek a mozikból - a táblázatban szereplő legtöbb nézőszám a feliratos vetítéseknél elég hervasztó
Azért már bőven COVID előtt is alig lehetett feliratos filmet nézni. Most a Black Adam kellemes meglepetés mondjuk de elég kevés ilyen volt idén.
-
pohár
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Vikthor
nagyúr
Nekem már megérkezett nemrég, akár Frodó is lehetnék a magam 190 centijével...

-
gbors
nagyúr
-
Frod
addikt
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
"így megjelenés előtt pár hónappal"
Nem most jött volna pár hónapja, hanem jövőre, mivel a Batgirl filmben Keaton lett volna Batman, ő meg a Flash filmben jön be a DCEU-ba. Persze lehet, hogy abban is kukázzák az átjövését. Lehet a Blue Beetle meg a Black Canary-nak is lőttek, ahogy a Max-os Green Lantern sorozatnak is. A Flash így is reboot lesz, csak lehet soft helyett hard.
(#153045) btf
Nem kell mindent készpénznek venni Grace-nél sem, szeret félinformációkat tényként eladni, mintha ezt hallotta volna, azt hallotta volna. Az, hogy kinyírják az HBO Max-ot az ilyen reality meg mindenféle nem scriptelt szeméttel azt nem tudom komolyan venni, főleg annak fényében, hogy Casey Bloysnak, aki a Max feje , újabb 5 évre megújították a szerződését.
Hát a jövő év az már csak pár hónap, év elején jött volna.

Mindegy, ők tudják, szinte kész a film, eltapsoltak rá majdnem 100 millát de mégsem kell. -
btf
aktív tag
"így megjelenés előtt pár hónappal"
Nem most jött volna pár hónapja, hanem jövőre, mivel a Batgirl filmben Keaton lett volna Batman, ő meg a Flash filmben jön be a DCEU-ba. Persze lehet, hogy abban is kukázzák az átjövését. Lehet a Blue Beetle meg a Black Canary-nak is lőttek, ahogy a Max-os Green Lantern sorozatnak is. A Flash így is reboot lesz, csak lehet soft helyett hard.
(#153045) btf
Nem kell mindent készpénznek venni Grace-nél sem, szeret félinformációkat tényként eladni, mintha ezt hallotta volna, azt hallotta volna. Az, hogy kinyírják az HBO Max-ot az ilyen reality meg mindenféle nem scriptelt szeméttel azt nem tudom komolyan venni, főleg annak fényében, hogy Casey Bloysnak, aki a Max feje , újabb 5 évre megújították a szerződését.
Igen, direkt nem írtam be a pletykákat, mert nagyon meredeknek hangzik egyik-másik.
-
pohár
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
KISDUCK
addikt
Tekintve, hogy bírósági ítélet mondja ki, hogy Angliában a Sun nevű bulvárlap jogosan nevezte asszonyverőnek és ha jól tudom ezt az amerikai showműsor per nem érvénytelenítette, így Johnny még mindig az angoloknál Johnny még mindig asszonyverő.
Az meg jogos, hogy hiába Karib, az utolsó 2 film hulladék volt és szépen alulteljesítettek.
Arról a hírről lemaradtam hogy a Sun nyert Deppel szemben, de ez kissé viccnek hat.
Abban egyetértek hogy a trilógia utáni filmek nagyon gyengék, de azt nem is vitattam.
-
bagyulajuve
addikt
Nem a fórumtárs ellen irányult, csak mint írtam vicces a dal hiányát keresni.
Nem a cast-ra céloztam, hanem az írókra /Noah Baumbach és Greta Gerwig/, amely trióból az utóbbi rendezi is olyan filmek mellett, mint a Lady Bird meg a Kisasszonyok, míg előbbi írta és rendezte legutóbb a Marriage Story-t. Szóval ezeket a neveket látva szerintem egyértelmű, hogy egy paródia zenét nem fognak beletenni a filmbe már csak azért sem, mert a Mattel, amely a Barbie baba gyártója fogott össze a Warnerrel a film miatt és nekik nincs túl jó véleményük a zeneszámról.
valóban nem olvastam utána, hogy kik készítik, bár egy barbie film nem tudom mennyire lehet komoly
az említett filmek közül a Marriage story-t láttam
nem tudom mennyire lehet amúgy őket beskatulyázni, lehet egy könnyed film lesz, én nem tudok semmit a "plot"-ról, erről van infód esetleg?
amúgy meg ki lehet egyezni a feleknek
de az általad írtak alapján tényleg nem illik bele
-
ígyvanferi
addikt
Szomorú?

Ha valaki veszi a legkisebb fáradságot és megnézi, hogy kik írták és azok közül ki rendezi a filmet, majd megnézi, hogy az a személy eddig miket rendezett, akkor elég egyértelmű lesz a "miért" kérdésre a válasz.De amúgy marha vicces, hogy egy olyan dalért sír a közösségi médiában a nagytöbbség, aminek még csak köze sincs a Barbie játékbabához /vagyis nem a Mattel adta ki és állítólag joga sem volt az Aqua-nak, hogy dalt készítsenek róla/, majd amikor volt a per, akkor azzal hárított a lemezkiadó, hogy a szám csak egy paródia.
Szerintem túlgondoltad a hsz.-ét vagy legalábbis a komolyságát.

Megnéztem most azért a castot, nekem mondjuk fogalmam sincs, kik ezek az ember, vagy miért adják meg a választ a dal kimaradására, de amin megakadt a szemem, hogy egy filmben szerepel Margot Robbie és Emma Mackey. Aztán leesett, hogy a barbik arca tök ugyanolyan, szóval jó ötlet volt. -
Bad Pritt
félisten
Amúgy nekem is a MoS (meg a Black Panther) ugrott be az előzetes közben, abban voltak hasonló megoldások. Ha azt a szintet elérné, azzal már szerintem mindenki kiegyezne.
Nekem ez a bárgyú humor nem kéne, bár tudom, hogy ezzel lehet az ilyen filmeket eladni... -
PuMbA
titán
"A Marvel filmek akár 70%-ot is esnek második hétvégére, mert a rajongók megnézik az első hétvégén, aztán meg senki, mert kiderül, hogy a film gyenge."
Én vagyok az utolsó, akit Marvel filmek védésével lehetne vádolni, de remélem te is látod, hogy ez mennyire nem igaz. Még a relative megosztó MOM is elmegy több, mint 900 millióig világszinten. Nemcsak a rajongók nézik meg ezeket a filmeket, hanem az átlagember, aki hallotta, hogy jó a film, mert ajánlották neki a munkahelyén, stb. Szerinted a Maverick-et csak a rajongók nézik meg? A Tom Cruise rajongók? Vannak egyáltalán olyanok? Aki Cruise rajongó és csak miatta megnéz egy filmet a moziban? Valszeg egy csomóan azt se tudják, hogy mi van éppen műsoron, de a barátai, a kollégái mondták neki, hogy milyen jó film lett és ezért megnézte. Egy filmet sose tudnak csak a rajongói milliárdig tolni. Ott van gyönyörű példának a Warcraft.
Szerintem a Marvel filmekre sokan azért mennek, mert Marvel, de viharos sebességgel meg is jelenik streaming-en: például a Multiverse of Madness június 22-én fog. Egyszer nézős filmeknél szokott ez lenni. Avatar anno 1 évig ment a mozikban. Ez mutatja, hogy teljesen máshogy épül fel a nézőközönsége a két filmnek.
-
Mik76
senior tag
"A Marvel filmek akár 70%-ot is esnek második hétvégére, mert a rajongók megnézik az első hétvégén, aztán meg senki, mert kiderül, hogy a film gyenge."
Én vagyok az utolsó, akit Marvel filmek védésével lehetne vádolni, de remélem te is látod, hogy ez mennyire nem igaz. Még a relative megosztó MOM is elmegy több, mint 900 millióig világszinten. Nemcsak a rajongók nézik meg ezeket a filmeket, hanem az átlagember, aki hallotta, hogy jó a film, mert ajánlották neki a munkahelyén, stb. Szerinted a Maverick-et csak a rajongók nézik meg? A Tom Cruise rajongók? Vannak egyáltalán olyanok? Aki Cruise rajongó és csak miatta megnéz egy filmet a moziban? Valszeg egy csomóan azt se tudják, hogy mi van éppen műsoron, de a barátai, a kollégái mondták neki, hogy milyen jó film lett és ezért megnézte. Egy filmet sose tudnak csak a rajongói milliárdig tolni. Ott van gyönyörű példának a Warcraft.
'Itt van gyönyörű példának a Warcraft.'
Ami egyebkent tok jo lett. Hianyolom is a folytatast.
-
Ispy
nagyúr
Van fenn youtube-on video, ahogy TC elviszi James Cordent egy karikára a házi sugárhajtású gépével, a filmben nem ő vezetett ez tény, mert a haditengerészet nem engedélyezte, de el tudom képzelni, hogy őt tényleg érdekli ez a dolog komolyabban.
-
törölt tag
-
AD4MINATOR
nagyúr
Florence Pugh ? mostanában elég sok helyen feltűnik.. ő most az új rising star ?
-
pohár
félisten
Nem ő, csak az egyik előzetesben az egyik karaktert sokan Superior Iron Mannek nézték, akit úgy tűnt, hogy Cruise játszik. Persze nem volt igaz, de a csomó oldal felült a hypevonatra /még annak a karakternek a létrehozója is szította kicsit a tüzet/ és folyamat nyomták, hogy Cruise benne lesz az MCU-ban, majd persze, hogy nem így lett, lehet mondani, hogy kivágták.
Jah, becastingolnak egy Tom Cruise-t, majd kivágják a filmből, persze... -
cyberkind
félisten
Nem ő, csak az egyik előzetesben az egyik karaktert sokan Superior Iron Mannek nézték, akit úgy tűnt, hogy Cruise játszik. Persze nem volt igaz, de a csomó oldal felült a hypevonatra /még annak a karakternek a létrehozója is szította kicsit a tüzet/ és folyamat nyomták, hogy Cruise benne lesz az MCU-ban, majd persze, hogy nem így lett, lehet mondani, hogy kivágták.
Jah, becastingolnak egy Tom Cruise-t, majd kivágják a filmből, persze...Így már érthető, köszi a felvilágosítást.
-
eeXaa
addikt
"Semmi extra, akár az első részből is lehetnének a képek. "
Egyetértek, nekem is ez jutott először az eszembe. Kíváncsi leszek, hogy a második rész mit villant, mert a látványt kvázi már ismerjük a 2009-sel, ami szerintem 13 év után még mindig marha jól nézi ki, szinte nem is öregedett. Persze most majd látunk víz alatti jeleneteket is, stb.
+1!
Muszáj lesz villantani a másodikkal, harmadikkal, mert pocahontas 2-3-4-5 re a kutya sem lesz kiváncsi...
Szerintem a navik kalandjai igen limitált, a lényeget már láttuk, tudjuk, az meg hogy cameron hogy csinál belőle transformers sagát.... nahh....
Remélem a 3D-t azért sikerül végérvényesen visszahozni a TV-kbe mint alap feature. -
KISDUCK
addikt
Bruce Willis visszavonul a színészettől: Bruce Willis Stepping Away From Acting Amid Health Issues, Family Announces
Hát örülök hogy nyugdíjjba vonul, mert hát ráfér a pihenés, de az szomorú hogy egészségügyi gondok miatt teszi. A cikkben azt írják hogy afáziás, ami agykárosodásos nyavaja, hát remélem azért nem épül le.
Pont pár napja olvastam hogy Selma Blair is szklerózisos és neki is elég sok gondja van vele.
-
Jhonny06
veterán
-
abrtom87
tag
Bruce Willis visszavonul a színészettől: Bruce Willis Stepping Away From Acting Amid Health Issues, Family Announces
Mindig mondogattam, hogy oka van a szar filmekben szereplésnek, pénzt gyüjt az öreg már régóta. A fülhallgató is ott volt a fülében már évek óta, rengeteg jelenetben látszik a dublör használata. Utolsó rendes filmje ahol igazából játszik, a 2012-es Looper volt. Ott jót is alakított még. 68 lesz az öreg, nem lehet akciósztár a halálos ágyáig. Örülök, hogy abbahagyja, a Cosmic Sin után nem szerettem volna látni, egy Huncut Nagyapó 2 (vagy mi volt a címe) filmben “karriert megújítani” mint De Nirot.
-
cyberkind
félisten
-
devil-k
nagyúr
-
törölt tag
Azért azzal a szájjal meg szöveggel elég nehéz félreérteni szerintem

-
Major Lion
senior tag
Aki megy a Batman-re, azért legyen tisztában vele, nehogy csalódás legyen a vége, hogy ez egy közel 3 órás többségében nyomozós, kevés akcióval operáló szerzői film /legalábbis amiket eddig olvastam róla, nagyon lejön, hogy egy rendező vízióját látjuk és nem egy stúdió által összetákolt valamit/. A hangulatot, fényképezést szinte mindenki dicséri, hogy mennyire észvesztőre sikeredett.
Ez igy van, a kepi vilaga nagyon jo volt!
-
Rigormortiis
veterán
Aki megy a Batman-re, azért legyen tisztában vele, nehogy csalódás legyen a vége, hogy ez egy közel 3 órás többségében nyomozós, kevés akcióval operáló szerzői film /legalábbis amiket eddig olvastam róla, nagyon lejön, hogy egy rendező vízióját látjuk és nem egy stúdió által összetákolt valamit/. A hangulatot, fényképezést szinte mindenki dicséri, hogy mennyire észvesztőre sikeredett.
Számomra egy középszerű, földhözragadt, unalmas 3 órás szenvedés volt, pedig csak annyi elvárásom volt, hogy szórakoztasson a film.
-
cyberkind
félisten
Van hova fejlődni, ahogy anno a Begins-nél.
-
Aventador91
őstag
annál jobb. elég volt évek óta az akciófosokból

-
AD4MINATOR
nagyúr
The Batman: Catwoman theme by Michael Giacchino - Macskanő zenéje
ő lenne az új Selina Kyle ? jáááj
-
Kergeboci
aktív tag
-
törölt tag
A max se megy akkorát, viszonylag kevés előfizetője volt mikor legutóbb olvastam hírt róla. Egyrészt egyesíteni kéne a Discovery streaming cuccát és a HBO maxot, másrészt be kéne vásárolni. Paramount, Lionsgate, akár Netflix, van választék a piacon.
-
Aventador91
őstag
fú, ez jónak tűnik
trailer végén mi ez a 80%-ban darth vader dallam?
-
törölt tag
-
törölt tag
-
eeXaa
addikt
-
RetepNyaraB
nagyúr
-
bagyulajuve
addikt
Na akkor majd az előzményfilm '21-ben: The Many Saints of Newark
megnéztem a The Many Saints of Newark című elvileg "Maffiózók" előzményfilmet, erős közepesnek mondanám, de azért végig lekötött - pont egyszer nézős szerintem
- aki Tony
-t várja az ne nagyon tegye, Chris apjáról szól leginkább a film
- sok sorozatbeli szereplő feltűnik hosszabb-rövidebb ideig, de van akit csak emlegetnek
- sok a sorozatban említett esemény megjelenik, vagy legalábbis említik
- a színészek többsége kiválóan teljesít és lehet Michael Gandolfininek is van jövője a filmiparban, mert szerintem jól játszott, igaz sokat nem szerepelt6/10
#értékelésui. mivel ez egy film, így nem lehet elvárni olyan mélységű beszélgetéseket, érzelmeket, stb, mint amilyeneket a sorozatban láthatunk, lehet jobb lett volna egy 6-10 epizódos sorozat, akár hosszabb időszakot felölelve
-
FollowTheORI
nagyúr
De hát már hallgatható 5 napja: Dune Sketchbook Soundtrack | Full Album - Hans Zimmer | WaterTower
Én végighallgattam, nekem ez most annyira nem tetszik.

Nem rossz, de a régihez hasonlítom "kénytelen" és az jobban megfogott.

Főleg amikor ilyeneket csinálnak belőle: [link] amit Toto-ék anno összehoztak az überelhetetlen bizonyos szempontból. Néha amúgy Zimmernél is vélek felfedezni átvett részeket/motívumokat. Gondolom ő is hallgatta párszor a régit (is).![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Értem amúgy Zimmert miért ment el ilyen "törzsi" irányba is, gondolom a fremenek ihlették ezt, de valahogy nem passzol
... meg a sci-fi misztikus atmoszférikus részek is nem mindig jók.De a filmet azért még mindig giga várom, gondolom a zenét is majd helyre teszi a fejembe.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spiky03
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Pitterix
őstag
Jó, a képregényt nem ismerem. Lehet azért tűnt ennyire gagyinak ez a főmonszta a nagy gübics szemével.
Bírom a képregény filmeket, de ez tényleg inkább animációban, szerintem. -
FollowTheORI
nagyúr
-
paatrick
őstag
De nincsenek kategóriák. Egy értékelés van. És így tök random ezek vannak még 7,5-ön: Az ördög ügyvédje, Interjú a vámpírral, Parfüm: Egy gyilkos története, Upgrade - javított verzió, Tolvajok városa, A mélység titka.
Tőzsdecápák már csak 7,4.
Kicsit más szint.
-
paatrick
őstag
Pont 6 - 7 között kéne állnia mint a többi értelmetlen szuperhősfilmnek. Csak már azok se ott állnak hanem 7 felett. Tiszta vicc.
Szuperhőshullám előtt egy 7 feletti film már jónak számított ami egyeseknek hozzáad az életéhez, vagy emlékezetes marad. Nem egyszer nézős, 2 hét múlva elfelejtem mi volt benne.
-
FollowTheORI
nagyúr
Szerintem nekünk akinek ez nem jött be, a túlságosan szatíra jelleg nem jön be. Túl lett tolva és szar lett.

Mármint nekünk.
De ezek szerint sokaknak bejött ez a színvonal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oriic
HÁZIGAZDA
ÉN simán szórakoztam a filmen, de azért facepalm volt nekem is, hogy
ellen kell harcolniuk. A filmben is tök röhejesek voltak azokegy űrbéli tengeri csillag akiknek a fejére cuppant egy ilyen mini-lény.
Végül túltettem magam a dolgon, de ahogy olvasgatom sokaknak ez nem ment. -
paatrick
őstag
-
Winne
nagyúr
-
törölt tag
-
Met
nagyúr
Na, befutott pár előzetes ma:
The Last Duel | Official Trailer - Ridley rendezésében, Damon, Affleck, Driver szereplésével, október 15.
Jackass Forever | Official Trailer - október 22. - új Jackass film
Malignant – Official Trailer - James Wan új horrofilmje, műfaját tekintve giallo , ezért a tesztvetítéseken ahogy hallottam, nem is szerepelt jól. szeptember 10.
Tegnap a Kígyószemnek is kijött a végső előzetese, látom, sokakat érdekelt
:Ez a Jackass még mindig meg tud nevettetni

-
Miklós315
senior tag
-
Bad Pritt
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PayPal
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 2TB-os, bontatlan SSD, 2 év garanciával eladó!
- Samsung 990 Pro 1TB-os PCIe 4.0 M.2 NVMe 2280 SSD, bontatlanul, 2 év garanciával eladó!
- ADATA Legend 900 Pro 2TB-os PCIe Gen4 M.2 NVMe 2280 SSD, bontatlanul, 5 év garanciával eladó!
- AMD R7 350X és RX550 VGA kártyák
- Megvigyázott, 3,5 éves, 128 Gb, iPhone 13, 81% akku
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i5 9400 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az külön vicces, hogy mikor először mutatták teljes egészében a páncélt rögtön az Injustice 2 jutott eszembe és láss csodát,

Amúgy fura hogy ilyen lassan jutottak ide a DC-nél, a Flashpoint Paradox animációs film is már 10 éves, és elég jó fogadtatása volt. De legalább merítenek belőle, még jó is lehet. SuperKaren mondjuk nem tetszik, nem túl egyszerű lehet manapság Hollywoodban szőke fehér nőnek lenni