- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
diablo1984 #118045 üzenetére
Szerintem már a korábbi részekben 7-8-ban is szóba kerül -
válasz
diablo1984 #118045 üzenetére
volt - elmondják a trailerben is -
válasz
RetepNyaraB #118028 üzenetére
annyira nem fontos, csak kíváncsi voltam - köszi
-
mayday00
őstag
válasz
ViiiiktorOC #118041 üzenetére
Remélem idris elbanak nem ez lesz a végleges magyar hangja.😫😝
-
ViiiiktorOC
senior tag
Magyarul:
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
devil-k
nagyúr
Nyughatatlan özvegyek
Widows6.5/10
Az alapötlet jó, a hangulat jó, a szereplő gárda jó, de azért Steve McQueen-től többet vártam volna. Szépen vezeti a történetet, aztán mindenfelé kapkod, semmit nem fejt ki igazán, megjelennek a logikai buktatók, az elnézések és a végén 15 perc elett lezárja az egész filmet. Vagy túl nagy falat volt ez McQueen-nek vagy pedig a 2 óra 10 percen játékidő volt számára kevés. Kár érte.
#értékelés
[ Módosította: vond ]
-
Cs1csó
titán
válasz
diablo1984 #118031 üzenetére
Szinte látom mikor jön a kozmetikával foglalkozó csapat és benne a fodrász aki körülnéz, majd hazamegy.
-
atike
nagyúr
The Wandering Earth trailer
-
Cartevo
őstag
válasz
Realradical #118019 üzenetére
- - - ✈ _(ツ)_//( ̄▽ ̄)
-
Pearce
aktív tag
Holnap előzetes!
Ez meg itt a poszter:
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Realradical #118017 üzenetére
"PC" jatek.
-
Realradical
őstag
A nagy csalódás nekem az volt, mikor nemrég bejelentették, hogy a Monster Hunterből filmet csinálnak. Egyből erre asszociáltam ahol a sámánista ork csirkével engeszteli ki a helikopter hátsó-rotor-szellemeit: [link]
Aztán meg kiderült, hogy a PC játék... bah -
Realradical
őstag
válasz
Bad Pritt #118005 üzenetére
Te mikor fotóztad körbe a lakásom???
szerk: Az első két rész megvan olyan formában is, hogy egy puhakötésű könyv amiről nem mondanád meg, hogy milyen színű volt a borító valaha. Jó kommunistakötés.
@Komplikato
A Xenocide-ig bírtam. Ott amikor a logika erejétől teleportálni kezdenek akkor kicsit metafizika-mérgezést kaptam. A negyedik könyvet nem olvastam már. Főleg, hogy akkoriban kezdett begyűrűzni, hogy OSC pederaszta/antihomo/nőgyűlölő vádak ellene, úgyhogy nem is éreztem nagy késztetést, hogy a későbbi könyveket felvásároljam. -
Peterhappy
őstag
válasz
Komplikato #118014 üzenetére
Azert off, mert a konyvre gondoltam, nem a filmre - nem olvastam meg.
-
Komplikato
veterán
válasz
Peterhappy #118011 üzenetére
"Azonban a Dűne után a Holtak szószólója következik (másik régi restanciám). De ez már off az offban
"
Miért lenne itt ez OFF? Ha nem cseszik el bugyuta átírásokkal a Végjátékot, akkor jöhettek volna a folytatások. Bár tény, elég nehéz lett volan azokból is gagyi akció filmet gyártani.
-
Peterhappy
őstag
válasz
Bad Pritt #118012 üzenetére
Asimov tudományosabb megközelítésű, Herbert pedig talán kissé modernebb hangzású - már azok alapján, amiket én olvastam. Engem a pszichohistória és a robotika három törvénye lenyűgöz.
De eddig nagyon csúszik a Dűne, az már biztos, hogy az elit polcra fogom visszatenniÉn tartok a projecttől, épp azért, mert benne van a potenciál. Minden együtt van. Rendező, színészek, pénz. Ilyen lehet, hogy soha többé nem lesz. Muszáj jól sikerülnie.
De így voltam a Ready Player One-nal (ciki, nem ciki, nagyon tetszett a könyv) és a Végjátékkal (egyik kedvenc könyvem), mindkét film nagy-nagy csalódás volt számomra.A Dűne sorozatot nem láttam, Asszony igen, Ő szereti (révén ismertem meg a könyvet is).
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Peterhappy #118011 üzenetére
Hehe, pacsi.
Nekem anno a 2000-es tévéfilmsorozat nagy kedvencem volt, utána tudtam meg, hogy nagyszülõknél megvan ez a két könyv, elolvastam, aztán pont elkezdték kiadni nagy keményfedeles változatban a teljes ciklust, akkor gondoltam, hogy kell az összes. Számomra nem volt nagyon párja, Lem, Asimov, Gibson jók, de nem értek fel mellé, Tolkien, Lewis a Narniával szintén nem, gondolom mindenkinek van egy ilyen meghatározó regényfolyan és a Harry Potter is ezért ekkora királyság.Amúgy jelenleg szerintem nincs ambíciózúsabb projekt ennél a filmvilágban, már csak pusztán az alapanyag mérete miatt sem és nincs is nagyon jobb ember Villeneuve-nél hozzá.
-
Peterhappy
őstag
válasz
Bad Pritt #118005 üzenetére
Atyaég
Én nem vagyok hardcore Dűnés (bár "félő", hogy az leszek, kb. tíz éve olvastam utoljára, de most sokkal jobban tetszik), a "klasszikus könyve(ke)t" olvasom.
szerk:
Lehet, hogy tényleg ránézek az elő- és utókönyvekre, anno az Alapítvány esetében is kerültem ezeket (már a közvetlen előzményeket és folytatásokat) és végül piszkosul tetszettek.
Azonban a Dűne után a Holtak szószólója következik (másik régi restanciám). De ez már off az offban -
Bad Pritt
félisten
válasz
OPiiPO #118007 üzenetére
Az összeset olvastam, azokat is, amik itt nincsenek, csak kölcsönbe kaptam, meg a gépírtó hadjáratot és a Dûnét angolul is egyszer. De amugy szerintem egyik könyv sem ér az eredeti nyomába, bár pl az Eretnekei érdekes volt.
Meg imádom a tévéfilmeket, a Dûne gyermekeinek mai napig baromi jó zenéje van szerintem.
-
válasz
Cs1csó #118004 üzenetére
Ez az eredeti sorozat:
A Dűne (1965)
A Dűne messiása (1969)
A Dűne gyermekei (1976)
A Dűne istencsászára (1981)
A Dűne eretnekei (1984)
A Dűne Káptalanház (1985)Ezenkivül van a fia, Brian Herbert és írótársa, Kevin J. Anderson által készített előzmény/utó ciklus - ez a hardcore rajongók körében nem aratott "osztatlan sikert" (finoman fogalmazva), nem az a minőség mint amit az apuci tudott.
-
Cs1csó
titán
válasz
Peterhappy #118003 üzenetére
Vagy 20 éve már hogy olvastam, pontosan milyen sorrendben is kell ezeket olvasni?
-
Bad Pritt
félisten
Oscar Isaac lesz Leto Atreides a Dűnében. Hát ha ez nem lesz jó film, akkor semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest