Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
Napi bulvár:
Will Smith 1 hónapig a fővárosban forgatja a Gemini Man-t. -
Bad Pritt
félisten
Durva, hogy ha hasonló tendenciával esik az érdeklődés az Infinity War után (ami még így is nagyon jó lenne), akkor sem érné be valszeg a Black Panthert odahaza.
Az meg még durvább, hogy a Párduc mindössze a második film a milliárdosok klubjában (a Dark Knight után), ami nagyobbrészt az Észak-Amerikai bevételekből szedte össze a bevételét és kisebb részt a világ többi részéről. Respect. -
brownus
veterán
válasz
devil-k #112046 üzenetére
ma reggel a tiloson ő volt a beszélgetős partner. ahogy és amit mondott, és amiről beszélgettek, szimpatikus ember lehet irl is. mondta, hogy a barátainak köszönheti, hogy sikerült vissza illeszkednie a társadalomba, nélkülük nem sikerült volna.
ha valaki érdekel, 1 óra: gyökérkezelés
-
devil-k
nagyúr
6/10
Alapvetőleg egy jó kis magyar mozi, viszont nekem nem jön be ez a vonal, hogy szinte már Amburst hozzák ki áldozatnak az egész történetből. Azért a vesszőfutása végénél már volt durvulás rendesen.
-
vond
MODERÁTOR
Talán annyira nem OFF:
Ha valaki esetleg Szombathelyen járna:
Holnaptól három napig újra Savaria Filmszemle.Ingyenes vetítések, szakmai konferencia neves előadókkal, Örök tél díszbemutató, egyéb filmes programok. Minden érdeklődőt szeretettel várunk.
Minden grafikai, videós, webes, stb. meló az én kezem munkája.
Úgyhogy nem leszólni. -
brownus
veterán
válasz
Peterhappy #112026 üzenetére
yep, láttuk ezt is, és szintén nagyon tetszett
f.sza film, le is kapom, hogy ha kedvem lesz hozzá nézhessem
-
brownus
veterán
nagyon mások, meg pánok is és szexuálisok is
én szeretem snyder filmjeit, de a JL filmet harmadjára se tudtam megnézni... még mindig hátra van kb egy óra . sztem sose fogom látni a végét, max a távoli jövőben mikor egy goa buli után zakatoló relékkel az agyamban mindegy mit nézek csak valami villogjon előttem... és ez jó lesz, mert tök sötét a film
-
Ispy
veterán
Nekem eleve jobban tetszenek a DC-s filmek, hogy nem csinálnak vígjátékot ez egészből, a JL is tetszett, igaz nem képregényszeművegen keresztül, szóval nincsen hátterem.
A PR sem volt rossz, igazából TF, FF kategória, aki ettől a filmtől karaktereket, neadjisten jellemfejlődést várt, az valamit benézett. Ez nem más, mint
b@szott nagy robotok gyaknak b@szott nagy szőrnyeket, igazi agyzsibbaszó látványfilm. Mondjuk Scott Eastwood még ide is kevéske volt.
-
WayneGace
őstag
válasz
k-adi #112037 üzenetére
Csak a társalgás kedvéért, mert egyébként nem sokat számít. De ennyi erővel, akkor a kis csaj
egyedül megépített egy működő robotot. Amelyet irányítani is tudott. Tehát nem ügyetlen és vélhetően nem buta. Valamint a film végén nem egyedül cselekszik, hanem párban egy tőle gyakorlottabb és képzettebb emberrel. -
WayneGace
őstag
Nekem szórakoztatóbb volt. Nem éreztem azt, hogy többnek akar látszani a film, mint ami. Egy árva kis csaj, miért ne menthetné meg a világot, ha egy denevér jelmezes fickó megteheti? Mindkettőben elég egyszerű a történet, nem oscar díjas alakítások vannak bennük. ugyanúgy CGI harcok vannak. De PC2-ben nekem jobban összeállt egy egésszé.
-
WayneGace
őstag
Én is megnéztem a Pacific rim 2-t. Számomra Justice Leaguetől bőven jobb. Persze, nem egy nagy eresztés ez se, se történet, se karakterek, se színészi játék szempontjából. Kicsit anime hangulata volt számomra, amikor a harcok voltak. Tényleg az egynek elment kategória. Amit újra nem hiszem, hogy megnéznék, de egy következő részt igen.
-
Vertigo18
addikt
Nekem tetszett, simán egyszer meg lehet nézni, engem nem hatott meg, hogy kissé Supermanes lett a végére Liam. Belefért. Jó kis másfél órás kikapcsolódásnak szántam, annak tökéletesen eleget tett.
7/10
-
City of Lies | Official Trailer [HD] | Global Road
"Tupac Shakur és Biggie Smalls mai napig megoldatlan gyilkossága még mindig izgatja a rajongók fantáziáját. Ennek az ügyében kezd el nyomozni a filmben egy újságíró, akit Forest Whitaker fog alakítani.
A City of Lies film az újságírót követi végig, aki kétségbeesetten keresi a gyilkosságokra a választ, így jut el az akkoriban az ügyön dolgozó detektívhez, Johnny Depphez."
-
Pearce
aktív tag
A tegnapi Maugli-hoz itt van még egy videó, amiben maga a rendező elemzi az előzetest, kitér többek közt az állatok arcára is: [link]
Itt meg Shazam:
-
Peterhappy
őstag
válasz
brownus #112024 üzenetére
A Wilderpeople jó volt!
Nem teljesen vág ide, de a Captain Fantastic megvolt?A What We Do in the Shadows az egyik legbetegebb film, amit valaha láttam
Épp a minap mondta a feleségem, hogy Viago-t Waititi játszotta. Biztos, hogy nem százas a fazon.
-
brownus
veterán
hunt for the wilderpeople - kellemes kikapcsolódás, tökéletes vasárnap délutáni film volt tegnap
valójában erre számítottam, hogy nagyon jó film lesz, és a rendező nem is hagyott cserben. eddig négyből négy
hasonló filmje volt a boy is, azt régen láttam, de az is tetszett..
a vámpíros az klasszik, 10/10. a thor meg az egyik legjobb marvel film, tele kurva jó poénokkal :d
-
What Happened to Monday - tegnap néztük meg és nagyon jó választásnak bizonyult, ötletes, bár néha kicsit B kategóriás filmes jelenetekkel, de 3x könnyeztem meg, amit ritkán tud megtenni velem egy film amit eddig nem láttam. Jól játszotta Noomi a 7 különböző testvért, jó választás volt őt hozni ebbe a filmbe. Legutóbbi filmben a Dead Man Down illetve a Prometheusban remekelt, bár az előbbiben jobban megragadt az, amit tud produkálni mint színész. Gondolom ez a film könyvben jobban üt. Nekem ez a film 8/10
BTW, Glenn Close is csillagos ötös ehhez a szerepéhez, egy kicsit újra felhívás a 2009-es Home című filmre. Hogyan kúrjuk széjjel ezt a gyönyörű bolygót...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
csadi0011 #111980 üzenetére
Most jutott még eszembe Gaspar Noé összes.
De elsősorban: Irreversible
Enter the void!Inarritu:
BiutifulAronofsky:
Mother -
válasz
Mik76 #112020 üzenetére
Na ezt hívják rasszizmusnak. Egyébként rohadt unalmas már, valóban. Én nem tudom igaz-e, hogy Disney antiszemita volt-e, de az biztos, hogy a karakterábrázolások általában rasszisták. A szépek a jók, a csúnyák gonoszok. Néhol persze csinálnak ilyen PC patchet, pl Oroszlánkirály 2, de ott nem a csúnyaság, hanem a sötétebb oroszlánbőr miatt kellett gondolom.
-
Mik76
senior tag
válasz
k-adi #112004 üzenetére
Azert az igazsaghoz hozza tartozik hogy baromi nehez hiheto "beszelo allatot" csinalni. Erre meg ra szoktak tenni egy lapattal ha disney vagy egyeb izlestelen ceg csinalja mert a joknak erosnek es aranyosnak kell lennie, a rosszaknak meg elb******ul nagynak kell lennie meg nevetsegesen sztereotipan csunyanak. Ez osszessegeben kb lehetetlenne teszi a hihetoseget.
Ezert volt kiraly a Life of Pi-ban a tigris. Nem beszelt, nem volt sztereotipizalva, ugy viselkedett mint egy tigris. Innentol sima ugy megcsinalni. Vagy pl a Babe-ben az allatok. Csak a szajuk lett megcsinalva mintha beszelnenek tobbnyire. De attol meg mindegyik ugy nezett ki mint egy atlagos haziallat.
Ehhez kepest itt rohelyesen szar karakterek vannak iszonyuan tultolva, es persze mind beszel es megprobalnak ugy kinezni mint a hangot kolcsonzo szinesz.
Az Akela hogy nez mar ki??? -
Pearce
aktív tag
válasz
Bad Pritt #111995 üzenetére
Na igen, az egy kicsit furcsa. Itt van egy Serkis-szel beszélgetős bő 2.5 perces videó is, amiben mutatják Balu-t, aki maga Serkis kelt életre és tényleg érdekes feje lett neki is. [link]
(#112001) gyuromoj
A Pókember-t nálunk a Sony adta ki, a Strange meg meg plusz megerősítés volt abban, hogy ez veszett fejsze nyele.
És hopp jött egy hivatalos poszter is a Mowgli-hez:
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Bad Pritt #112000 üzenetére
Igazad lehet. Meglátjuk ebből mi lesz. Mondjuk simán benne van, hogy van aki folytatásnak fogja hinni.
Más:
Kiderült, ki alakíthatja a Pókember: Hazatérés folytatásának főgonoszát
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy még a Maugli-hoz: kikerült pár promo kép is, Filmbuzi összeszedte őket, gyanúsan csak a Maugli srác van rajtuk és az állatok nem.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest